PDA

View Full Version : eRepublik


KanselierBis
10 juli 2014, 01:32
Free Online Multiplayer Strategy Game | eRepublik (http://www.erepublik.com)

eRepublik is een MMOG met ruim 80000 actieve spelers van over de hele wereld. Je stelt je eigen doelen en tracht deze te bereiken. Hierbij staan economische, sociale en diplomatieke vaardigheden en inzichten centraal.

eRepublik representeert een "nieuwe wereld", een geïdealiseerde versie van de echte wereld - met een politieke wereldkaart en bestaande landen, politiek bestuur door burgers (spelers), oorlogen, strategische beslissingen, een markt, valuta,...

eRepublik is daarbij vooral ook een hechte community, waardoor het spel vaak omschreven wordt als een mengeling van Facebook, Risk en een vleugje role-playing. Kortom, een echte aanrader!

Op dit moment is eBelgië na een reeks woelige ontwikkelingen terug een onafhankelijk land, maar door geo-politieke spelletjes van de machtigere landen en door het lage aantal actieve Belgische spelers, bestaat de huidige eBelgische regering voor een groot deel uit buitenlanders, Als kleine natie kan eBelgië dus elke hulp gebruiken die het maar kan krijgen. Neem zelf een kijkje hier:


Je kan er mij vinden onder de naam:
http://www.erepublik.com/en/referrer/Kanselier