PDA

View Full Version : "Als we alle homo's doden, hebben we met Kerstmis een aidsvrije wereld"


Pagina's : [1] 2 3

Zipper
3 december 2014, 19:13
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634

Indomitable
3 december 2014, 19:17
Die zit niet in de kast maar in een kluis.

mvd
3 december 2014, 20:05
.

Max van Dietschland
3 december 2014, 20:43
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634

De westboro baptist church krijgt concurrentie zie ik :-)

C2C
3 december 2014, 21:51
Dit is nu echt een priester die piemels zoekt, maar zijn verdrukkingsmechanisme met volle debiliteit nog even torst. De dag dat die een penis oraal bevredigt - en zijn ware aard dus laat bovendrijven - sterft die wellicht aan een hartstilstand.

De man moet dus medisch opgevolgd worden. En dan in een museum van miserabele mensen opgezet worden.

C2C
3 december 2014, 21:53
Ook nog: Amerika blijft toch een van de meest zielige landen ter wereld hé. Een echte "failed state", want dat produceert aan de lopende band idioten van dit kaliber. Die dan nog duizenden volgelingen hebben.

Ik pleit voor de kolonisering van Amerika door Skandinavië. Of op z'n minst om dat land onder curatele van de VN te plaatsen. Amerika is een ramp.

mvd
3 december 2014, 22:56
Ik pleit voor de kolonisering van Amerika door Skandinavië. Of op z'n minst om dat land onder curatele van de VN te plaatsen. Amerika is een ramp.

Pleit je dan ook voor de kolonisering van de moslimwereld?

Eliyahu
3 december 2014, 23:24
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634

Bs'd

Hij zal d'r niet om liegen. 8-)

Antoon
3 december 2014, 23:32
Pleit je dan ook voor de kolonisering van de moslimwereld?

Lap.

Eliyahu
3 december 2014, 23:36
Bs'd

Nou we het toch over homo's hebben; lees en huiver:


The Statistics on Homosexuality and its Effects Catholic Apologetics International

www.catholicintl.com/news/news.htm

Enige statistieken betreffende de homoseksuele levensstijl:

* Eén onderzoek rapporteerd dat 70% van de homoseksuelen slechts 1 keer seks hebben met meer dan 50% van hun seks partners. (3)

* Eén onderzoek geeft aan dat de gemiddelde homoseksueel tussen de 20 en de 106 verschillende sexpartners per jaar heeft. (6) De gemiddelde heteroseksueel heeft er in zijn hele leven gemiddeld 8.

* Vele homoseksuele ontmoetingen vinden plaats terwijl zij dronken zijn, of onder invloed van drugs, of tijdens groepseks. (7)

* Vele homoseksuelen slaan geen acht op waarschuwingen betreffende hun levensstijl. “Kennis van gezondheidsvoorschriften was tamelijk hoog, maar deze kennis had geen invloed op seksueel gedrag. (16)

* Homoseksuelen hebben het voor elkaar gekregen dat homoseksualiteit van de lijst met geestesziekten geschrapt is in het begin van de zeventiger jaren door het bestormen van de jaarlijkse conferentie van de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging in opeenvolgende jaren. “Guerilla theater tactieken en meer openlijke schreeuwpartijen kenmerken hun aanwezigheid. (2) Aangezien homoseksualiteit verwijderd is van APV lijst van geestesziekten, zo ook pedofilie. (behalve wanneer de volwassene “subjectieve stress” ervaart) (27)

*Homoseksuelen staan voor 3-4% van alle gonorrhea gevallen, 60% van alle syfilus gevallen, en 17% van alle ziekenhuisopnamen (voor andere oorzaken dan voor geslachtsziekten) in Amerika. (5) Slechts 2% van de bevolking is homoseksueel.

* Homoseksuelen hebben ongezonde levensstijlen, en hebben door de geschiedenis heen gezorgd voor de meerderheid van de gevallen van syfilus, gonorrhea, Hepatitis B, het “homoseksuele darm syndrome”, (hetgeen de ingewanden betreft) tuberculose, en cytomegalovirus (27)

* 73% van de psychiaters zegt dat homoseksuelen minder gelukkig zijn dan gemiddeld, en van deze psychiaters zegt 70% dat dat niet komt door sociale stigmatizatie.

*23-33% van alle homoseksuelen en lesbiënnes zijn alcoholisten.

* Van homoseksuelen die ondervraagde werden voor een onderzoek gaf 43% toe dat ze 500 of meer partners in hun leven gehad hadden, 28% gaf aan 1000 of meer in hun leven, en van al deze mensen zei 79% dat de helft van al deze partners totale vreemden waren, en 70% van deze contacten waren voor maar 1 nacht. (of, zoals een homoseksueel toegeeft in de film “The Castro”, voor maar 1 minuut.) (3) Het is ook een favoriete vrijetijdsbesteding van homoseksuelen om naar homo ontmoetingsplaatsen te gaan en anonieme seks te hebben.

* 78% van de homoseksuelen zijn slachtoffer van geslachtsziekten. (20)

* Rechter John Martaugh, chief magistrate van het New York City Criminal Court heeft gezegd: “Homoseksuelen zijn verantwoordelijk voor de helft van alle moorden in de grote steden.” (10)

* Kapitein William Riddle van Los Angeles politie zegt: “30.000 sexueel gemolesteerde kinderen in Los Angeles waren het slachtoffer van homoseksuelen. (10)
* 50% van alle zelfmoorden komen voor rekening van homoseksuelen. (10)

* Dr. Daniel Capron, een praktizerende psychiater, zegt: “Homoseksualiteit is per definitie niet gezond en gelukkig makend. De homoseksuele persoon zal op zijn best ongelukkiger en meer onvervuld zijn dan een seksueel normaal persoon.” (10)
Voor andere psychiaters die zeggen dat homoseksualiteit slecht is, kijk bij de National Association for Research and Therapy of Homosexuality.

* Het kost ongeveer $300.000 om voor 1 AIDS patient te zorgen, dus dankzij de promiscuiteit van homoseksuelen vliegen de gezondheidsverzekeringspremies omhoog. (10)

* Homoseksuelen waren verantwoordelijk voor de verspreiding van AIDS in Amerika, en toen richtten zij geweldadige groepen als “Act Up” en “Ground Zero” op om er over te klagen. Zelfs nu nog zijn homoseksuelen verantwoordelijk voor meer dan 50% van de AIDS gevallen in Amerika, hetgeen een hoog aantal is als je in aanmerking neemt dat ze slechts 1-2% van de bevolking uitmaken.

* Homoseksuelen zijn een buitensporig aantal van de gevallen van hepatitis: 70-80% in San Francisco, 29% in Denver, 66% in New York City, 56% in Toronto, 42% in Montreal, en 26% in Melbourne. (8 )

* 37% van de homeseksuelen doet aan sadomasochisme, wat de oorzaak is van veel gevallen met dodelijke afloop. In San Francisco wordt onderwijs gegeven om homoseksuelen te leren hoe zij kunnen voorkomen hun partner te doden tijdens sadomasochisme. (8 )

* 41% van de homoseksuelen zegt sex te hebben met vreemden in openbare toiletten, 60% zegt dat zij sex hebben gehad met vreemden in publieke badhuizen, en 64% van die gevallen waren er illegale drugs in het spel. (8 )

* Afhankelijk van de stad is 39-59% van de homoseksuelen geinfecteerd met ingewandsparasieten zoals wormen, maden, en amoeba's, die algemeen voorkomend zijn in vieze derdewereldlanden. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van homoseksuelen is 42 jaar. (slechts 9% leeft tot na hun vijfenzestigste) Dit gaat omlaag naar 39 als de doodsoorzaak AIDS is. De gemiddelde levensverwachting van een getrouwde heteroseksuele man is 75. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van een lesbiënne is 45. (slechts 24% leeft langer dan 65) De gemiddelde levensverwachting voor een getrouwde heteroseksuele vrouw is 79. (8 )

* Homoseksuelen lopen 100 keer meer kans om vermoord te worden (meestal door een andere homo) dan de gemiddelde persoon, en hebben 25 keer meer kans om zelfmoord te plegen, en hebben 19 keer meer kans om om te komen bij een verkeersongeval. (8 )

* 21% van alle lesbiënnes gaat dood door moord, zelfmoord, of een verkeersongeval, hetgeen 534 keer vaker is dan het aantal blanke heteroseksuele vrouwen in de leeftijd van 25 tot 44 die hieraan dood gaan. (8 )

* 50% van alle meldingen betreffende geweld tegen homo's betreft huiselijk geweld, dwz homo's die elkaar te lijf gaan. (18 )

* Ongeveer 50% van alle vrouwen die in een dodencel op hun executie wachten zijn lesbiënnes. (12)


Homoseksuelen jagen op kinderen.

* 33% van de homoseksuelen geven toe dat zij als volwassenen sex met minderjarigen hebben. (7)

* Er is een behoorlijke homoseksuele groepering, die bestaat uit duizenden leden, die bekend staat als de Noord Amerikaanse Man en Jongen Liefdes Associatie. Dit is een homoseksuele kinderverkrachtingsgroep wiens leus is: “Sex voor 8 jaar, voordat het te laat is”. Deze groep kan waargenomen worden terwijl ze marcheren in de meeste homoseksuele parades over heel Amerika.

* Homoseksuelen begaan meer dan 33% van alle gerapporteerde kinderverkrachtingen in Amerika, terwijl naar schatting slechts 2% van de bevolking homoseksueel is. Dat betekent dat 1 op de 20 homo's een kinderverkrachter is, terwijl maar 1 op de 490 hetero's dat is. (19)

* 73% van alle homoseksuelen heeft seks gehad met jongens onder 19 jaar. (9)

* Veel homoseksuelen geven toe dat zij pedofielen zijn: “De liefde tussen een man en een jongen is het fundament van homoseksualiteit. (22)

* Aangezien homoseksuelen zich niet op natuurlijke wijze kunnen voortplanten, verlaten zij zich op het recruteren van kinderen. Homoseksuelen kunnen gehoord worden terwijl zij roepen tijdens hun parades: “TIEN PROCENT IS NIET GENOEG, RECRUTEER, RECRUTEER, RECRUTEER!” Een groep die zichzelf de “Lesbische Wrekers” noemt is er trots op dat zij proberen om jonge meisjes te recruteren. Zij printen: “WIJ RECRUTEREN” op hun literatuur. Sommige andere homoseksuelen zijn niet zo openlijk hierover, maar proberen zich te infiltreren in de samenleving en op posities te komen waar zij toegang hebben tot de makkelijk vormbare persoonlijkheid van kleine kinderen, zoals bijvoorbeeld in de geestelijkheid, onderwijs, padvinderij, etc. (8 ) Zie de DC Lesbische Wrekers home page, en de DC Lesbische Wrekers press release, waar zij dreigen met het recruteren van kleine kinderen.
Zie ook AFA Action Alert.

De homoseksuele agenda


* Op de homoseksuele agenda staat ook het laten wennen van het publiek: “Het eerste wat er gedaan moet worden is het laten wennen van het amerikaanse publiek aan homoseksuelen en hun rechten ...... Door hun te laten wennen zullen homseksualiteit onverschillig benaderen in plaats van met felle emoties. Het ideaal is dat de hetero's verschillen in seksuele voorkeur op dezelfde manier registreren als dat zij verschillen in smaken ijs of verschillen in sportprogramma's registreren ..... In het begin proberen we het publiek te laten wennen, en niets meer. We kunnen geen volledig acceptatie van de gemiddelde amerikaan verwachten, en dat hebben we ook niet nodig. Het is niet mogelijk om de massa te overtuigen van het feit dat homoseksualiteit een goed iets is. Maar als je ze zover kan krijgen dat het gewoon iets anders is .... dan is de strijd om de legale en sociale gelijkheid praktisch gewonnen.” (25)

* Een deel van het homoseksuele programma is om het publiek hun vunzige levensstijl te laten goedkeuren, zei een homoseksueel in de homoparade in october 1987 in Washington: “We zoeken niet langer alleen maar het recht op privacy en bescherming van onrecht. We hebben ook het recht, zoals heteroseksuele amerikanen dat al hebben, dat de overheid en maatschappij onze levensstijl goedkeuren. (27)

* Een deel van de homoseksuele programma is om het publiek af te trekken van het christendom. “De leerstelling dat alleen man-vrouw seksualiteit binnen het huwelijk acceptabel is, zou voor elke homoseksueel voldoende moeten zijn om het christendom af te wijzen. (1)

* Homoseksuelen logen bewust, (en liegen nog steeds) over het 10% getal. (dat is dat 10% van de bevolking homoseksueel is) Tom Stoddard (voorheen van het Lamda Legal Defense Fund) zei: “We gebruikten dat getal toen de meeste homoseksuelen volledig verborgen waren om een idee te geven van onze grootte. (17)


Het werkelijke aantal homoseksuelen


* Het Kinsey rapport van 1948 wat vaak aangehaald wordt door homoseksuelen dat zegt dat 10% van de bevolking homoseksueel is, zegt in werkelijkheid dat slechts 4% van de bevolking EXCLUSIEF homoseksueel is.
En bij dit onderzoek waren een buitenproportioneel aantal mensen betrokken die in de gevangenis gezeten hadden vanwege seksdelicten, hetgeen natuurlijk geen goede doorsnede van de bevolking is.
Kinsey corrupteerde ook onderzoeken betreffende jonge jongens en pedofielen. Information on Kinsey

* Eigentijds onderzoek geeft aan dat het werkelijke percentage homoseksuelen in de 1 tot 2% grootte zit. (15,23,26,28 ).
Bedenk hoe klein dit getal is in vergelijking met de getallen hierboven.


Homoseksuelen worden niet gediscrimineerd op de werkvloer, dus waarom zouden ze een beschermde soort moeten zijn?


* Het gemiddelde jaarlijkse inkomen van een homoseksueel is $55.430,00 waarvan het meeste vrij besteedbaar is, omdat er geen kinderen zijn. Het algemene gemiddelde inkomen is $32.144,00. Het gemiddelde van zwarten is $12.166,00 (24)

* 59,6% van de homoseksuelen zijn universitair opgeleiden. 18% van de algemene bevolking is universitair geschoold. (24) Alleen jammer dat ze niet slim genoeg zijn om te luisteren naar God.

* 49% van de homoseksuelen heeft een leidinggevende positie. 15,9% van het grote publiek heeft zo'n soort positie. (24)
Waar is de werkdiscriminatie?

Sexuele geaardheid.

* Een uitdrukking die onlangs opgang gemaakt heeft is “sexuele geaardheid” Deze uitdrukking is verzonnen door homoseksuelen die proberen om zichzelf minder smerig voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. Het doel van deze term is om de schijnwerper te verwijderen van wat deze mensen doen, en de nadruk te leggen op het feit dat ze slechts arme, slecht behandelde mensen zijn, die alleen maar aangetrokken zijn tot mensen van het andere geslacht, alsof ze helemaal niets doen wat God verboden heeft. “Seksuele geaardheid” zoals zij het noemen, zou niets te maken hebben met seksuele activiteit, (yeah, right) ,maar het verwijst alleen maar naar waar een persoon tot aangetrokken is.
Als u denkt dat het geen probleem is als mensen een andere “seksuele geaardheid” hebben, laten we dan eens kijken naar welke andere seksuele geaardheden u dan ook moet accpteren als zijnde goed en acceptabel. Als u niet gaat discrimineren naar seksuele geaardheid, dan kan u ook niet discrimineren tegen enige van de volgende: “beestialiteit, pedofilie, necrofilie, exhibitionisme, fetishme, frotteurisme, masochisme, sadisme, travestie, en voyeurisme. Wanneer u discrimineert tegen één van deze, dan bent u een hypocriet.
Deze “seksuele geaardheden” staan algemeen bekend als “paraphilias” (abnormale sexuele daden), en zijn geestelijke afwijkingen, net als homoseksualiteit dat placht te zijn. (29)



BRONVERMELDING

(1) Advocate, 1985
(2) Bayer, R. Homosexuality and American Psychiatry
(3) Bell, A. and Weinberg, M. Homosexualities: a Study of Diversity Among Men and Women. New York: Simon & Schuster, 1978
(4) Cameron et. al. ISIS National Random Sexuality Survey. Nebraska Med. Journal, 1985, 70, pp. 292-299
(5) "Changes in Sexual Behavior and Incidence of Gonorrhea." Lancet, April 25, 1987
(6) Corey, L. and Holmes, K. "Sexual Transmission of Hepatitis A in Homosexual Men." New England J. Med., 1980, pp. 435-38
(7) Family Research Institute, Lincoln, NE
(8 ) Fields, Dr. E. "Is Homosexual Activity Normal?" Marietta, GA
(9) Jay and Young. The Gay Report. Summit Books, 1979, p. 275
(10) Kaifetz, J. "Homosexual Rights Are Concern for Some," Post-Tribune, 18 December 1992
(11) Kus, R. "Alcoholics Anonymous and Gay America." Medical Journal of Homosexuality, 1987, 14(2), p. 254
(12) Lesbian News, January 1994
(13) Lief, H. Sexual Survey Number 4: Current Thinking on Homosexuality, Medical Aspects of Human Sexuality, 1977, pp. 110-11
(14) Manlight, G. et. al. "Chronic Immune Stimulation By Sperm Alloantigens." J. American Med. Assn., 1984, 251(2), pp. 237-438
(15) Morton-Hunt Study for Playboy (16) MsKusick, L. et. al. "AIDS and Sexual Behavior Reported By Gay Men in San Francisco." Am. J. Pub. Health, 1985, 75, pp. 493-96
(17) Newsweek, February 1993
(18 ) Newsweek, 4 October 1993
(19) Psychological Reports, 1986, 58, pp. 327-37
(20) Rueda, E. "The Homosexual Network." Old Greenwich, Conn., The Devin Adair Company, 1982, p. 53
(21) San Francisco AIDS Foundation, "Can We Talk." (22) San Francisco Sentinel, 27 March 1992
(23) Science Magazine, 18 July 1993, p. 322
(24) Statistical Abstract of the U.S., 1990
(25) "The Overhauling of Straight America." Guide Magazine. November, 1987
(26) United States Census Bureau (27) United States Congressional Record, June 29, 1989
(28 ) University of Chicago's Nation Research Corp
(29) Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders Fourth Edition, American Psychiatric Association, 1994 setstats

geertvdb
3 december 2014, 23:42
Bs'd

Nou we het toch over homo's hebben; lees en huiver:


The Statistics on Homosexuality and its Effects Catholic Apologetics International

www.catholicintl.com/news/news.htm

Enige statistieken betreffende de homoseksuele levensstijl:

* Eén onderzoek rapporteerd dat 70% van de homoseksuelen slechts 1 keer seks hebben met meer dan 50% van hun seks partners. (3)

* Eén onderzoek geeft aan dat de gemiddelde homoseksueel tussen de 20 en de 106 verschillende sexpartners per jaar heeft. (6) De gemiddelde heteroseksueel heeft er in zijn hele leven gemiddeld 8.

* Vele homoseksuele ontmoetingen vinden plaats terwijl zij dronken zijn, of onder invloed van drugs, of tijdens groepseks. (7)

* Vele homoseksuelen slaan geen acht op waarschuwingen betreffende hun levensstijl. “Kennis van gezondheidsvoorschriften was tamelijk hoog, maar deze kennis had geen invloed op seksueel gedrag. (16)

* Homoseksuelen hebben het voor elkaar gekregen dat homoseksualiteit van de lijst met geestesziekten geschrapt is in het begin van de zeventiger jaren door het bestormen van de jaarlijkse conferentie van de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging in opeenvolgende jaren. “Guerilla theater tactieken en meer openlijke schreeuwpartijen kenmerken hun aanwezigheid. (2) Aangezien homoseksualiteit verwijderd is van APV lijst van geestesziekten, zo ook pedofilie. (behalve wanneer de volwassene “subjectieve stress” ervaart) (27)

*Homoseksuelen staan voor 3-4% van alle gonorrhea gevallen, 60% van alle syfilus gevallen, en 17% van alle ziekenhuisopnamen (voor andere oorzaken dan voor geslachtsziekten) in Amerika. (5) Slechts 2% van de bevolking is homoseksueel.

* Homoseksuelen hebben ongezonde levensstijlen, en hebben door de geschiedenis heen gezorgd voor de meerderheid van de gevallen van syfilus, gonorrhea, Hepatitis B, het “homoseksuele darm syndrome”, (hetgeen de ingewanden betreft) tuberculose, en cytomegalovirus (27)

* 73% van de psychiaters zegt dat homoseksuelen minder gelukkig zijn dan gemiddeld, en van deze psychiaters zegt 70% dat dat niet komt door sociale stigmatizatie.

*23-33% van alle homoseksuelen en lesbiënnes zijn alcoholisten.

* Van homoseksuelen die ondervraagde werden voor een onderzoek gaf 43% toe dat ze 500 of meer partners in hun leven gehad hadden, 28% gaf aan 1000 of meer in hun leven, en van al deze mensen zei 79% dat de helft van al deze partners totale vreemden waren, en 70% van deze contacten waren voor maar 1 nacht. (of, zoals een homoseksueel toegeeft in de film “The Castro”, voor maar 1 minuut.) (3) Het is ook een favoriete vrijetijdsbesteding van homoseksuelen om naar homo ontmoetingsplaatsen te gaan en anonieme seks te hebben.

* 78% van de homoseksuelen zijn slachtoffer van geslachtsziekten. (20)

* Rechter John Martaugh, chief magistrate van het New York City Criminal Court heeft gezegd: “Homoseksuelen zijn verantwoordelijk voor de helft van alle moorden in de grote steden.” (10)

* Kapitein William Riddle van Los Angeles politie zegt: “30.000 sexueel gemolesteerde kinderen in Los Angeles waren het slachtoffer van homoseksuelen. (10)
* 50% van alle zelfmoorden komen voor rekening van homoseksuelen. (10)

* Dr. Daniel Capron, een praktizerende psychiater, zegt: “Homoseksualiteit is per definitie niet gezond en gelukkig makend. De homoseksuele persoon zal op zijn best ongelukkiger en meer onvervuld zijn dan een seksueel normaal persoon.” (10)
Voor andere psychiaters die zeggen dat homoseksualiteit slecht is, kijk bij de National Association for Research and Therapy of Homosexuality.

* Het kost ongeveer $300.000 om voor 1 AIDS patient te zorgen, dus dankzij de promiscuiteit van homoseksuelen vliegen de gezondheidsverzekeringspremies omhoog. (10)

* Homoseksuelen waren verantwoordelijk voor de verspreiding van AIDS in Amerika, en toen richtten zij geweldadige groepen als “Act Up” en “Ground Zero” op om er over te klagen. Zelfs nu nog zijn homoseksuelen verantwoordelijk voor meer dan 50% van de AIDS gevallen in Amerika, hetgeen een hoog aantal is als je in aanmerking neemt dat ze slechts 1-2% van de bevolking uitmaken.

* Homoseksuelen zijn een buitensporig aantal van de gevallen van hepatitis: 70-80% in San Francisco, 29% in Denver, 66% in New York City, 56% in Toronto, 42% in Montreal, en 26% in Melbourne. (8 )

* 37% van de homeseksuelen doet aan sadomasochisme, wat de oorzaak is van veel gevallen met dodelijke afloop. In San Francisco wordt onderwijs gegeven om homoseksuelen te leren hoe zij kunnen voorkomen hun partner te doden tijdens sadomasochisme. (8 )

* 41% van de homoseksuelen zegt sex te hebben met vreemden in openbare toiletten, 60% zegt dat zij sex hebben gehad met vreemden in publieke badhuizen, en 64% van die gevallen waren er illegale drugs in het spel. (8 )

* Afhankelijk van de stad is 39-59% van de homoseksuelen geinfecteerd met ingewandsparasieten zoals wormen, maden, en amoeba's, die algemeen voorkomend zijn in vieze derdewereldlanden. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van homoseksuelen is 42 jaar. (slechts 9% leeft tot na hun vijfenzestigste) Dit gaat omlaag naar 39 als de doodsoorzaak AIDS is. De gemiddelde levensverwachting van een getrouwde heteroseksuele man is 75. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van een lesbiënne is 45. (slechts 24% leeft langer dan 65) De gemiddelde levensverwachting voor een getrouwde heteroseksuele vrouw is 79. (8 )

* Homoseksuelen lopen 100 keer meer kans om vermoord te worden (meestal door een andere homo) dan de gemiddelde persoon, en hebben 25 keer meer kans om zelfmoord te plegen, en hebben 19 keer meer kans om om te komen bij een verkeersongeval. (8 )

* 21% van alle lesbiënnes gaat dood door moord, zelfmoord, of een verkeersongeval, hetgeen 534 keer vaker is dan het aantal blanke heteroseksuele vrouwen in de leeftijd van 25 tot 44 die hieraan dood gaan. (8 )

* 50% van alle meldingen betreffende geweld tegen homo's betreft huiselijk geweld, dwz homo's die elkaar te lijf gaan. (18 )

* Ongeveer 50% van alle vrouwen die in een dodencel op hun executie wachten zijn lesbiënnes. (12)


Homoseksuelen jagen op kinderen.

* 33% van de homoseksuelen geven toe dat zij als volwassenen sex met minderjarigen hebben. (7)

* Er is een behoorlijke homoseksuele groepering, die bestaat uit duizenden leden, die bekend staat als de Noord Amerikaanse Man en Jongen Liefdes Associatie. Dit is een homoseksuele kinderverkrachtingsgroep wiens leus is: “Sex voor 8 jaar, voordat het te laat is”. Deze groep kan waargenomen worden terwijl ze marcheren in de meeste homoseksuele parades over heel Amerika.

* Homoseksuelen begaan meer dan 33% van alle gerapporteerde kinderverkrachtingen in Amerika, terwijl naar schatting slechts 2% van de bevolking homoseksueel is. Dat betekent dat 1 op de 20 homo's een kinderverkrachter is, terwijl maar 1 op de 490 hetero's dat is. (19)

* 73% van alle homoseksuelen heeft seks gehad met jongens onder 19 jaar. (9)

* Veel homoseksuelen geven toe dat zij pedofielen zijn: “De liefde tussen een man en een jongen is het fundament van homoseksualiteit. (22)

* Aangezien homoseksuelen zich niet op natuurlijke wijze kunnen voortplanten, verlaten zij zich op het recruteren van kinderen. Homoseksuelen kunnen gehoord worden terwijl zij roepen tijdens hun parades: “TIEN PROCENT IS NIET GENOEG, RECRUTEER, RECRUTEER, RECRUTEER!” Een groep die zichzelf de “Lesbische Wrekers” noemt is er trots op dat zij proberen om jonge meisjes te recruteren. Zij printen: “WIJ RECRUTEREN” op hun literatuur. Sommige andere homoseksuelen zijn niet zo openlijk hierover, maar proberen zich te infiltreren in de samenleving en op posities te komen waar zij toegang hebben tot de makkelijk vormbare persoonlijkheid van kleine kinderen, zoals bijvoorbeeld in de geestelijkheid, onderwijs, padvinderij, etc. (8 ) Zie de DC Lesbische Wrekers home page, en de DC Lesbische Wrekers press release, waar zij dreigen met het recruteren van kleine kinderen.
Zie ook AFA Action Alert.

De homoseksuele agenda


* Op de homoseksuele agenda staat ook het laten wennen van het publiek: “Het eerste wat er gedaan moet worden is het laten wennen van het amerikaanse publiek aan homoseksuelen en hun rechten ...... Door hun te laten wennen zullen homseksualiteit onverschillig benaderen in plaats van met felle emoties. Het ideaal is dat de hetero's verschillen in seksuele voorkeur op dezelfde manier registreren als dat zij verschillen in smaken ijs of verschillen in sportprogramma's registreren ..... In het begin proberen we het publiek te laten wennen, en niets meer. We kunnen geen volledig acceptatie van de gemiddelde amerikaan verwachten, en dat hebben we ook niet nodig. Het is niet mogelijk om de massa te overtuigen van het feit dat homoseksualiteit een goed iets is. Maar als je ze zover kan krijgen dat het gewoon iets anders is .... dan is de strijd om de legale en sociale gelijkheid praktisch gewonnen.” (25)

* Een deel van het homoseksuele programma is om het publiek hun vunzige levensstijl te laten goedkeuren, zei een homoseksueel in de homoparade in october 1987 in Washington: “We zoeken niet langer alleen maar het recht op privacy en bescherming van onrecht. We hebben ook het recht, zoals heteroseksuele amerikanen dat al hebben, dat de overheid en maatschappij onze levensstijl goedkeuren. (27)

* Een deel van de homoseksuele programma is om het publiek af te trekken van het christendom. “De leerstelling dat alleen man-vrouw seksualiteit binnen het huwelijk acceptabel is, zou voor elke homoseksueel voldoende moeten zijn om het christendom af te wijzen. (1)

* Homoseksuelen logen bewust, (en liegen nog steeds) over het 10% getal. (dat is dat 10% van de bevolking homoseksueel is) Tom Stoddard (voorheen van het Lamda Legal Defense Fund) zei: “We gebruikten dat getal toen de meeste homoseksuelen volledig verborgen waren om een idee te geven van onze grootte. (17)


Het werkelijke aantal homoseksuelen


* Het Kinsey rapport van 1948 wat vaak aangehaald wordt door homoseksuelen dat zegt dat 10% van de bevolking homoseksueel is, zegt in werkelijkheid dat slechts 4% van de bevolking EXCLUSIEF homoseksueel is.
En bij dit onderzoek waren een buitenproportioneel aantal mensen betrokken die in de gevangenis gezeten hadden vanwege seksdelicten, hetgeen natuurlijk geen goede doorsnede van de bevolking is.
Kinsey corrupteerde ook onderzoeken betreffende jonge jongens en pedofielen. Information on Kinsey

* Eigentijds onderzoek geeft aan dat het werkelijke percentage homoseksuelen in de 1 tot 2% grootte zit. (15,23,26,28 ).
Bedenk hoe klein dit getal is in vergelijking met de getallen hierboven.


Homoseksuelen worden niet gediscrimineerd op de werkvloer, dus waarom zouden ze een beschermde soort moeten zijn?


* Het gemiddelde jaarlijkse inkomen van een homoseksueel is $55.430,00 waarvan het meeste vrij besteedbaar is, omdat er geen kinderen zijn. Het algemene gemiddelde inkomen is $32.144,00. Het gemiddelde van zwarten is $12.166,00 (24)

* 59,6% van de homoseksuelen zijn universitair opgeleiden. 18% van de algemene bevolking is universitair geschoold. (24) Alleen jammer dat ze niet slim genoeg zijn om te luisteren naar God.

* 49% van de homoseksuelen heeft een leidinggevende positie. 15,9% van het grote publiek heeft zo'n soort positie. (24)
Waar is de werkdiscriminatie?

Sexuele geaardheid.

* Een uitdrukking die onlangs opgang gemaakt heeft is “sexuele geaardheid” Deze uitdrukking is verzonnen door homoseksuelen die proberen om zichzelf minder smerig voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. Het doel van deze term is om de schijnwerper te verwijderen van wat deze mensen doen, en de nadruk te leggen op het feit dat ze slechts arme, slecht behandelde mensen zijn, die alleen maar aangetrokken zijn tot mensen van het andere geslacht, alsof ze helemaal niets doen wat God verboden heeft. “Seksuele geaardheid” zoals zij het noemen, zou niets te maken hebben met seksuele activiteit, (yeah, right) ,maar het verwijst alleen maar naar waar een persoon tot aangetrokken is.
Als u denkt dat het geen probleem is als mensen een andere “seksuele geaardheid” hebben, laten we dan eens kijken naar welke andere seksuele geaardheden u dan ook moet accpteren als zijnde goed en acceptabel. Als u niet gaat discrimineren naar seksuele geaardheid, dan kan u ook niet discrimineren tegen enige van de volgende: “beestialiteit, pedofilie, necrofilie, exhibitionisme, fetishme, frotteurisme, masochisme, sadisme, travestie, en voyeurisme. Wanneer u discrimineert tegen één van deze, dan bent u een hypocriet.
Deze “seksuele geaardheden” staan algemeen bekend als “paraphilias” (abnormale sexuele daden), en zijn geestelijke afwijkingen, net als homoseksualiteit dat placht te zijn. (29)



BRONVERMELDING

(1) Advocate, 1985
(2) Bayer, R. Homosexuality and American Psychiatry
(3) Bell, A. and Weinberg, M. Homosexualities: a Study of Diversity Among Men and Women. New York: Simon & Schuster, 1978
(4) Cameron et. al. ISIS National Random Sexuality Survey. Nebraska Med. Journal, 1985, 70, pp. 292-299
(5) "Changes in Sexual Behavior and Incidence of Gonorrhea." Lancet, April 25, 1987
(6) Corey, L. and Holmes, K. "Sexual Transmission of Hepatitis A in Homosexual Men." New England J. Med., 1980, pp. 435-38
(7) Family Research Institute, Lincoln, NE
(8 ) Fields, Dr. E. "Is Homosexual Activity Normal?" Marietta, GA
(9) Jay and Young. The Gay Report. Summit Books, 1979, p. 275
(10) Kaifetz, J. "Homosexual Rights Are Concern for Some," Post-Tribune, 18 December 1992
(11) Kus, R. "Alcoholics Anonymous and Gay America." Medical Journal of Homosexuality, 1987, 14(2), p. 254
(12) Lesbian News, January 1994
(13) Lief, H. Sexual Survey Number 4: Current Thinking on Homosexuality, Medical Aspects of Human Sexuality, 1977, pp. 110-11
(14) Manlight, G. et. al. "Chronic Immune Stimulation By Sperm Alloantigens." J. American Med. Assn., 1984, 251(2), pp. 237-438
(15) Morton-Hunt Study for Playboy (16) MsKusick, L. et. al. "AIDS and Sexual Behavior Reported By Gay Men in San Francisco." Am. J. Pub. Health, 1985, 75, pp. 493-96
(17) Newsweek, February 1993
(18 ) Newsweek, 4 October 1993
(19) Psychological Reports, 1986, 58, pp. 327-37
(20) Rueda, E. "The Homosexual Network." Old Greenwich, Conn., The Devin Adair Company, 1982, p. 53
(21) San Francisco AIDS Foundation, "Can We Talk." (22) San Francisco Sentinel, 27 March 1992
(23) Science Magazine, 18 July 1993, p. 322
(24) Statistical Abstract of the U.S., 1990
(25) "The Overhauling of Straight America." Guide Magazine. November, 1987
(26) United States Census Bureau (27) United States Congressional Record, June 29, 1989
(28 ) University of Chicago's Nation Research Corp
(29) Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders Fourth Edition, American Psychiatric Association, 1994 setstats

Ik dacht dat gij een homo waart, Eli, omdat ge zo opkwam voor de homo's in de moslimlanden.
Maar nu begin ik te twijfelen....:evil:

morte-vivante
4 december 2014, 00:07
Bs'd

Nou we het toch over homo's hebben; lees en huiver:


The Statistics on Homosexuality and its Effects Catholic Apologetics International

www.catholicintl.com/news/news.htm

Enige statistieken betreffende de homoseksuele levensstijl:

* Eén onderzoek rapporteerd dat 70% van de homoseksuelen slechts 1 keer seks hebben met meer dan 50% van hun seks partners. (3)

* Eén onderzoek geeft aan dat de gemiddelde homoseksueel tussen de 20 en de 106 verschillende sexpartners per jaar heeft. (6) De gemiddelde heteroseksueel heeft er in zijn hele leven gemiddeld 8.

* Vele homoseksuele ontmoetingen vinden plaats terwijl zij dronken zijn, of onder invloed van drugs, of tijdens groepseks. (7)

* Vele homoseksuelen slaan geen acht op waarschuwingen betreffende hun levensstijl. “Kennis van gezondheidsvoorschriften was tamelijk hoog, maar deze kennis had geen invloed op seksueel gedrag. (16)

* Homoseksuelen hebben het voor elkaar gekregen dat homoseksualiteit van de lijst met geestesziekten geschrapt is in het begin van de zeventiger jaren door het bestormen van de jaarlijkse conferentie van de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging in opeenvolgende jaren. “Guerilla theater tactieken en meer openlijke schreeuwpartijen kenmerken hun aanwezigheid. (2) Aangezien homoseksualiteit verwijderd is van APV lijst van geestesziekten, zo ook pedofilie. (behalve wanneer de volwassene “subjectieve stress” ervaart) (27)

*Homoseksuelen staan voor 3-4% van alle gonorrhea gevallen, 60% van alle syfilus gevallen, en 17% van alle ziekenhuisopnamen (voor andere oorzaken dan voor geslachtsziekten) in Amerika. (5) Slechts 2% van de bevolking is homoseksueel.

* Homoseksuelen hebben ongezonde levensstijlen, en hebben door de geschiedenis heen gezorgd voor de meerderheid van de gevallen van syfilus, gonorrhea, Hepatitis B, het “homoseksuele darm syndrome”, (hetgeen de ingewanden betreft) tuberculose, en cytomegalovirus (27)

* 73% van de psychiaters zegt dat homoseksuelen minder gelukkig zijn dan gemiddeld, en van deze psychiaters zegt 70% dat dat niet komt door sociale stigmatizatie.

*23-33% van alle homoseksuelen en lesbiënnes zijn alcoholisten.

* Van homoseksuelen die ondervraagde werden voor een onderzoek gaf 43% toe dat ze 500 of meer partners in hun leven gehad hadden, 28% gaf aan 1000 of meer in hun leven, en van al deze mensen zei 79% dat de helft van al deze partners totale vreemden waren, en 70% van deze contacten waren voor maar 1 nacht. (of, zoals een homoseksueel toegeeft in de film “The Castro”, voor maar 1 minuut.) (3) Het is ook een favoriete vrijetijdsbesteding van homoseksuelen om naar homo ontmoetingsplaatsen te gaan en anonieme seks te hebben.

* 78% van de homoseksuelen zijn slachtoffer van geslachtsziekten. (20)

* Rechter John Martaugh, chief magistrate van het New York City Criminal Court heeft gezegd: “Homoseksuelen zijn verantwoordelijk voor de helft van alle moorden in de grote steden.” (10)

* Kapitein William Riddle van Los Angeles politie zegt: “30.000 sexueel gemolesteerde kinderen in Los Angeles waren het slachtoffer van homoseksuelen. (10)
* 50% van alle zelfmoorden komen voor rekening van homoseksuelen. (10)

* Dr. Daniel Capron, een praktizerende psychiater, zegt: “Homoseksualiteit is per definitie niet gezond en gelukkig makend. De homoseksuele persoon zal op zijn best ongelukkiger en meer onvervuld zijn dan een seksueel normaal persoon.” (10)
Voor andere psychiaters die zeggen dat homoseksualiteit slecht is, kijk bij de National Association for Research and Therapy of Homosexuality.

* Het kost ongeveer $300.000 om voor 1 AIDS patient te zorgen, dus dankzij de promiscuiteit van homoseksuelen vliegen de gezondheidsverzekeringspremies omhoog. (10)

* Homoseksuelen waren verantwoordelijk voor de verspreiding van AIDS in Amerika, en toen richtten zij geweldadige groepen als “Act Up” en “Ground Zero” op om er over te klagen. Zelfs nu nog zijn homoseksuelen verantwoordelijk voor meer dan 50% van de AIDS gevallen in Amerika, hetgeen een hoog aantal is als je in aanmerking neemt dat ze slechts 1-2% van de bevolking uitmaken.

* Homoseksuelen zijn een buitensporig aantal van de gevallen van hepatitis: 70-80% in San Francisco, 29% in Denver, 66% in New York City, 56% in Toronto, 42% in Montreal, en 26% in Melbourne. (8 )

* 37% van de homeseksuelen doet aan sadomasochisme, wat de oorzaak is van veel gevallen met dodelijke afloop. In San Francisco wordt onderwijs gegeven om homoseksuelen te leren hoe zij kunnen voorkomen hun partner te doden tijdens sadomasochisme. (8 )

* 41% van de homoseksuelen zegt sex te hebben met vreemden in openbare toiletten, 60% zegt dat zij sex hebben gehad met vreemden in publieke badhuizen, en 64% van die gevallen waren er illegale drugs in het spel. (8 )

* Afhankelijk van de stad is 39-59% van de homoseksuelen geinfecteerd met ingewandsparasieten zoals wormen, maden, en amoeba's, die algemeen voorkomend zijn in vieze derdewereldlanden. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van homoseksuelen is 42 jaar. (slechts 9% leeft tot na hun vijfenzestigste) Dit gaat omlaag naar 39 als de doodsoorzaak AIDS is. De gemiddelde levensverwachting van een getrouwde heteroseksuele man is 75. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van een lesbiënne is 45. (slechts 24% leeft langer dan 65) De gemiddelde levensverwachting voor een getrouwde heteroseksuele vrouw is 79. (8 )

* Homoseksuelen lopen 100 keer meer kans om vermoord te worden (meestal door een andere homo) dan de gemiddelde persoon, en hebben 25 keer meer kans om zelfmoord te plegen, en hebben 19 keer meer kans om om te komen bij een verkeersongeval. (8 )

* 21% van alle lesbiënnes gaat dood door moord, zelfmoord, of een verkeersongeval, hetgeen 534 keer vaker is dan het aantal blanke heteroseksuele vrouwen in de leeftijd van 25 tot 44 die hieraan dood gaan. (8 )

* 50% van alle meldingen betreffende geweld tegen homo's betreft huiselijk geweld, dwz homo's die elkaar te lijf gaan. (18 )

* Ongeveer 50% van alle vrouwen die in een dodencel op hun executie wachten zijn lesbiënnes. (12)


Homoseksuelen jagen op kinderen.

* 33% van de homoseksuelen geven toe dat zij als volwassenen sex met minderjarigen hebben. (7)

* Er is een behoorlijke homoseksuele groepering, die bestaat uit duizenden leden, die bekend staat als de Noord Amerikaanse Man en Jongen Liefdes Associatie. Dit is een homoseksuele kinderverkrachtingsgroep wiens leus is: “Sex voor 8 jaar, voordat het te laat is”. Deze groep kan waargenomen worden terwijl ze marcheren in de meeste homoseksuele parades over heel Amerika.

* Homoseksuelen begaan meer dan 33% van alle gerapporteerde kinderverkrachtingen in Amerika, terwijl naar schatting slechts 2% van de bevolking homoseksueel is. Dat betekent dat 1 op de 20 homo's een kinderverkrachter is, terwijl maar 1 op de 490 hetero's dat is. (19)

* 73% van alle homoseksuelen heeft seks gehad met jongens onder 19 jaar. (9)

* Veel homoseksuelen geven toe dat zij pedofielen zijn: “De liefde tussen een man en een jongen is het fundament van homoseksualiteit. (22)

* Aangezien homoseksuelen zich niet op natuurlijke wijze kunnen voortplanten, verlaten zij zich op het recruteren van kinderen. Homoseksuelen kunnen gehoord worden terwijl zij roepen tijdens hun parades: “TIEN PROCENT IS NIET GENOEG, RECRUTEER, RECRUTEER, RECRUTEER!” Een groep die zichzelf de “Lesbische Wrekers” noemt is er trots op dat zij proberen om jonge meisjes te recruteren. Zij printen: “WIJ RECRUTEREN” op hun literatuur. Sommige andere homoseksuelen zijn niet zo openlijk hierover, maar proberen zich te infiltreren in de samenleving en op posities te komen waar zij toegang hebben tot de makkelijk vormbare persoonlijkheid van kleine kinderen, zoals bijvoorbeeld in de geestelijkheid, onderwijs, padvinderij, etc. (8 ) Zie de DC Lesbische Wrekers home page, en de DC Lesbische Wrekers press release, waar zij dreigen met het recruteren van kleine kinderen.
Zie ook AFA Action Alert.

De homoseksuele agenda


* Op de homoseksuele agenda staat ook het laten wennen van het publiek: “Het eerste wat er gedaan moet worden is het laten wennen van het amerikaanse publiek aan homoseksuelen en hun rechten ...... Door hun te laten wennen zullen homseksualiteit onverschillig benaderen in plaats van met felle emoties. Het ideaal is dat de hetero's verschillen in seksuele voorkeur op dezelfde manier registreren als dat zij verschillen in smaken ijs of verschillen in sportprogramma's registreren ..... In het begin proberen we het publiek te laten wennen, en niets meer. We kunnen geen volledig acceptatie van de gemiddelde amerikaan verwachten, en dat hebben we ook niet nodig. Het is niet mogelijk om de massa te overtuigen van het feit dat homoseksualiteit een goed iets is. Maar als je ze zover kan krijgen dat het gewoon iets anders is .... dan is de strijd om de legale en sociale gelijkheid praktisch gewonnen.” (25)

* Een deel van het homoseksuele programma is om het publiek hun vunzige levensstijl te laten goedkeuren, zei een homoseksueel in de homoparade in october 1987 in Washington: “We zoeken niet langer alleen maar het recht op privacy en bescherming van onrecht. We hebben ook het recht, zoals heteroseksuele amerikanen dat al hebben, dat de overheid en maatschappij onze levensstijl goedkeuren. (27)

* Een deel van de homoseksuele programma is om het publiek af te trekken van het christendom. “De leerstelling dat alleen man-vrouw seksualiteit binnen het huwelijk acceptabel is, zou voor elke homoseksueel voldoende moeten zijn om het christendom af te wijzen. (1)

* Homoseksuelen logen bewust, (en liegen nog steeds) over het 10% getal. (dat is dat 10% van de bevolking homoseksueel is) Tom Stoddard (voorheen van het Lamda Legal Defense Fund) zei: “We gebruikten dat getal toen de meeste homoseksuelen volledig verborgen waren om een idee te geven van onze grootte. (17)


Het werkelijke aantal homoseksuelen


* Het Kinsey rapport van 1948 wat vaak aangehaald wordt door homoseksuelen dat zegt dat 10% van de bevolking homoseksueel is, zegt in werkelijkheid dat slechts 4% van de bevolking EXCLUSIEF homoseksueel is.
En bij dit onderzoek waren een buitenproportioneel aantal mensen betrokken die in de gevangenis gezeten hadden vanwege seksdelicten, hetgeen natuurlijk geen goede doorsnede van de bevolking is.
Kinsey corrupteerde ook onderzoeken betreffende jonge jongens en pedofielen. Information on Kinsey

* Eigentijds onderzoek geeft aan dat het werkelijke percentage homoseksuelen in de 1 tot 2% grootte zit. (15,23,26,28 ).
Bedenk hoe klein dit getal is in vergelijking met de getallen hierboven.


Homoseksuelen worden niet gediscrimineerd op de werkvloer, dus waarom zouden ze een beschermde soort moeten zijn?


* Het gemiddelde jaarlijkse inkomen van een homoseksueel is $55.430,00 waarvan het meeste vrij besteedbaar is, omdat er geen kinderen zijn. Het algemene gemiddelde inkomen is $32.144,00. Het gemiddelde van zwarten is $12.166,00 (24)

* 59,6% van de homoseksuelen zijn universitair opgeleiden. 18% van de algemene bevolking is universitair geschoold. (24) Alleen jammer dat ze niet slim genoeg zijn om te luisteren naar God.

* 49% van de homoseksuelen heeft een leidinggevende positie. 15,9% van het grote publiek heeft zo'n soort positie. (24)
Waar is de werkdiscriminatie?

Sexuele geaardheid.

* Een uitdrukking die onlangs opgang gemaakt heeft is “sexuele geaardheid” Deze uitdrukking is verzonnen door homoseksuelen die proberen om zichzelf minder smerig voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. Het doel van deze term is om de schijnwerper te verwijderen van wat deze mensen doen, en de nadruk te leggen op het feit dat ze slechts arme, slecht behandelde mensen zijn, die alleen maar aangetrokken zijn tot mensen van het andere geslacht, alsof ze helemaal niets doen wat God verboden heeft. “Seksuele geaardheid” zoals zij het noemen, zou niets te maken hebben met seksuele activiteit, (yeah, right) ,maar het verwijst alleen maar naar waar een persoon tot aangetrokken is.
Als u denkt dat het geen probleem is als mensen een andere “seksuele geaardheid” hebben, laten we dan eens kijken naar welke andere seksuele geaardheden u dan ook moet accpteren als zijnde goed en acceptabel. Als u niet gaat discrimineren naar seksuele geaardheid, dan kan u ook niet discrimineren tegen enige van de volgende: “beestialiteit, pedofilie, necrofilie, exhibitionisme, fetishme, frotteurisme, masochisme, sadisme, travestie, en voyeurisme. Wanneer u discrimineert tegen één van deze, dan bent u een hypocriet.
Deze “seksuele geaardheden” staan algemeen bekend als “paraphilias” (abnormale sexuele daden), en zijn geestelijke afwijkingen, net als homoseksualiteit dat placht te zijn. (29)



BRONVERMELDING

(1) Advocate, 1985
(2) Bayer, R. Homosexuality and American Psychiatry
(3) Bell, A. and Weinberg, M. Homosexualities: a Study of Diversity Among Men and Women. New York: Simon & Schuster, 1978
(4) Cameron et. al. ISIS National Random Sexuality Survey. Nebraska Med. Journal, 1985, 70, pp. 292-299
(5) "Changes in Sexual Behavior and Incidence of Gonorrhea." Lancet, April 25, 1987
(6) Corey, L. and Holmes, K. "Sexual Transmission of Hepatitis A in Homosexual Men." New England J. Med., 1980, pp. 435-38
(7) Family Research Institute, Lincoln, NE
(8 ) Fields, Dr. E. "Is Homosexual Activity Normal?" Marietta, GA
(9) Jay and Young. The Gay Report. Summit Books, 1979, p. 275
(10) Kaifetz, J. "Homosexual Rights Are Concern for Some," Post-Tribune, 18 December 1992
(11) Kus, R. "Alcoholics Anonymous and Gay America." Medical Journal of Homosexuality, 1987, 14(2), p. 254
(12) Lesbian News, January 1994
(13) Lief, H. Sexual Survey Number 4: Current Thinking on Homosexuality, Medical Aspects of Human Sexuality, 1977, pp. 110-11
(14) Manlight, G. et. al. "Chronic Immune Stimulation By Sperm Alloantigens." J. American Med. Assn., 1984, 251(2), pp. 237-438
(15) Morton-Hunt Study for Playboy (16) MsKusick, L. et. al. "AIDS and Sexual Behavior Reported By Gay Men in San Francisco." Am. J. Pub. Health, 1985, 75, pp. 493-96
(17) Newsweek, February 1993
(18 ) Newsweek, 4 October 1993
(19) Psychological Reports, 1986, 58, pp. 327-37
(20) Rueda, E. "The Homosexual Network." Old Greenwich, Conn., The Devin Adair Company, 1982, p. 53
(21) San Francisco AIDS Foundation, "Can We Talk." (22) San Francisco Sentinel, 27 March 1992
(23) Science Magazine, 18 July 1993, p. 322
(24) Statistical Abstract of the U.S., 1990
(25) "The Overhauling of Straight America." Guide Magazine. November, 1987
(26) United States Census Bureau (27) United States Congressional Record, June 29, 1989
(28 ) University of Chicago's Nation Research Corp
(29) Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders Fourth Edition, American Psychiatric Association, 1994 setstats

alle homo's verplicht een roze ster! En duidelijk zichtbaar! Bescherm onze kinderen!!

Piero
4 december 2014, 00:13
Bs'd

Nou we het toch over homo's hebben; lees en huiver:

[...]

* Een deel van de homoseksuele programma is om het publiek af te trekken van het christendom. “De leerstelling dat alleen man-vrouw seksualiteit binnen het huwelijk acceptabel is, zou voor elke homoseksueel voldoende moeten zijn om het christendom af te wijzen. (1)

(vet) Hier schrok ik even van, totdat ik verder las. Wat een belachelijke beschuldiging is dat, te gek voor woorden.

praha
4 december 2014, 00:18
Bs'd

Nou we het toch over homo's hebben; lees en huiver:


The Statistics on Homosexuality and its Effects Catholic Apologetics International

www.catholicintl.com/news/news.htm
:lol::lol:


Enige statistieken betreffende de homoseksuele levensstijl:
....

BRONVERMELDING

(1) Advocate, 1985
(2) Bayer, R. Homosexuality and American Psychiatry
(3) Bell, A. and Weinberg, M. Homosexualities: a Study of Diversity Among Men and Women. New York: Simon & Schuster, 1978
(4) Cameron et. al. ISIS National Random Sexuality Survey. Nebraska Med. Journal, 1985, 70, pp. 292-299
(5) "Changes in Sexual Behavior and Incidence of Gonorrhea." Lancet, April 25, 1987
(6) Corey, L. and Holmes, K. "Sexual Transmission of Hepatitis A in Homosexual Men." New England J. Med., 1980, pp. 435-38
(7) Family Research Institute, Lincoln, NE
(8 ) Fields, Dr. E. "Is Homosexual Activity Normal?" Marietta, GA
(9) Jay and Young. The Gay Report. Summit Books, 1979, p. 275
(10) Kaifetz, J. "Homosexual Rights Are Concern for Some," Post-Tribune, 18 December 1992
(11) Kus, R. "Alcoholics Anonymous and Gay America." Medical Journal of Homosexuality, 1987, 14(2), p. 254
(12) Lesbian News, January 1994
(13) Lief, H. Sexual Survey Number 4: Current Thinking on Homosexuality, Medical Aspects of Human Sexuality, 1977, pp. 110-11
(14) Manlight, G. et. al. "Chronic Immune Stimulation By Sperm Alloantigens." J. American Med. Assn., 1984, 251(2), pp. 237-438
(15) Morton-Hunt Study for Playboy (16) MsKusick, L. et. al. "AIDS and Sexual Behavior Reported By Gay Men in San Francisco." Am. J. Pub. Health, 1985, 75, pp. 493-96
(17) Newsweek, February 1993
(18 ) Newsweek, 4 October 1993
(19) Psychological Reports, 1986, 58, pp. 327-37
(20) Rueda, E. "The Homosexual Network." Old Greenwich, Conn., The Devin Adair Company, 1982, p. 53
(21) San Francisco AIDS Foundation, "Can We Talk." (22) San Francisco Sentinel, 27 March 1992
(23) Science Magazine, 18 July 1993, p. 322
(24) Statistical Abstract of the U.S., 1990
(25) "The Overhauling of Straight America." Guide Magazine. November, 1987
(26) United States Census Bureau (27) United States Congressional Record, June 29, 1989
(28 ) University of Chicago's Nation Research Corp
(29) Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders Fourth Edition, American Psychiatric Association, 1994 setstats

:lol::lol:

Indrukwekkend lijstje malloten.
Het valt me op dat op de eerste plaats nr 8, dan nr 0 ( geen bron) en als derde nr 10 het meest als bronvermelding worden gebruikt.

Ik heb even die 2 opgezocht...

nr 8: -> een zeer aangenaam heerschap... dat ge daaruwe mosterd moet halen :lol:
Born: 1932
Residence: Marietta, Georgia
Ideology: White supremacy, anti-Semitism, anti-Communism
Publication: The Truth At Last (formerly The Thunderbolt)
Affiliations: National Alliance (since 2003), Council of Conservative Citizens. Previously affiliated with: The Columbians; The Anti-Jewish Party; National States Rights Party; New Order; Knights of the KKK; America First Party
Influences: Julius Streicher, Eugene Talmadge (segregationist Georgia governor), J.B. Stoner
Works: Jews Behind Race Mixing (pamphlet); The Jew Comes to America (introduction); Was There Really a Holocaust? (pamphlet); What World Famous Men Said about the Jews (pamphlet); The Jewish Origins of Communism (booklet)
Notable for: Impressive networking among extreme right and racist organizations

nr 10: -> iets minder besproken maar niettemin kan je hem wel wat vooringenomen noemen
klik (http://www.jerrykbooks.com/about.htm)
"He has two degrees in Pastoral Theology and a Ph.D. in Philosophy in Religion"

praha
4 december 2014, 00:34
hier (http://www.exgaywatch.com/2006/11/exodus-nancy-brown-uses-white-supremacist/) wat meer info.
Blijkt een hoop oude (uiteraard lang weerlegde zever) te zijn die bijeen gesprokkeld en weer opgewarmd werd.
Met blijkbaar een aantal bar slechte vertalingen van het Engels naar het Nederlands

Piero
4 december 2014, 00:53
:lol::lol:

nr 10: -> iets minder besproken maar niettemin kan je hem wel wat vooringenomen noemen
klik (http://www.jerrykbooks.com/about.htm)
"He has two degrees in Pastoral Theology and a Ph.D. in Philosophy in Religion"

Juist daarom een geschikt bron voor iemand die gelooft dat God hem en zijn familie heeft uitverkoren.

cookie monster
4 december 2014, 04:31
Anderson is de stichter van de Faithful Word Baptist Church,

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634
Wat een mietje :lol:

Eliyahu
4 december 2014, 06:10
hier (http://www.exgaywatch.com/2006/11/exodus-nancy-brown-uses-white-supremacist/) wat meer info.
Blijkt een hoop oude (uiteraard lang weerlegde zever) te zijn die bijeen gesprokkeld en weer opgewarmd werd.
Met blijkbaar een aantal bar slechte vertalingen van het Engels naar het Nederlands

Bs'd

Laten we even kijken wat de CDC, de amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, er nou precies van zegt:

http://www.cdc.gov/msmhealth/HIV.htm

HIV severely affects gay and bisexual men—more than any other group in the United States. Gay and bisexual men make up about 2% of the overall population, but account for approximately two-thirds of all new HIV infections each year. Data included in CDC’s 2013 National HIV Prevention Progress Report Adobe PDF file show that there was a 12% increase in new infections among gay and bisexual men overall between 2008 and 2010, and a 22% increase among young gay and bisexual men aged 13-24. Gay and bisexual men also account for over half of the 1.1 million people living with HIV in the United States.

Oh, kijk nou, het is toch waar!

http://www.cdc.gov/msmhealth/STD.htm

Sexually Transmitted Diseases

Sexually Transmitted Diseases (STDs) have been increasing among gay and bisexual men, with recent increases in syphilis being documented across the country. In 2012, men who have sex with men (MSM) accounted for 75% of primary and secondary syphilis cases in the United States. MSM often are diagnosed with other STDs, including chlamydia and gonorrhea infections.

HPV (Human Papillomavirus), the most common STD in the United States, is also a concern for MSM. Some types of HPV can cause genital and anal warts and some can lead to the development of anal and oral cancer. Men who have sex with men are 17 times more likely to develop anal cancer than heterosexual men. Men who are HIV-positive are even more likely than those who are uninfected to develop anal cancer.

Oh kijk nou! Nog geen 2% van de bevolking, maar 75% van de syphillis gevallen!

Zeventien keer meer kans op aarskanker.

En hier hebben we PubMed, US National Library of Medicine, National Institutes of Health, toch waarachtig niet een instelling die verhaaltjes verzint: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16050624

Gay obituaries closely track officially reported deaths from AIDS.
Cameron P1, Cameron K.
Author information
Abstract

The age distribution of AIDS deaths of males who have sex with males [MSM] was estimated from obituaries in the Washington Blade, a gay newspaper. Statistics from the 2003 HIV/AIDS Surveillance Supplemental Report are highly congruent with deaths of MSM due to AIDS from these obituaries. Death due to AIDS in old age was most frequent for heterosexuals and least frequent for MSM who were drug abusers. Obituaries in the Washington Blade are thus consistent with and may be representative of deaths due to AIDS among MSM. The latest CDC report tends to strengthen the overall finding based upon obituaries: that the lifespan of MSM (MSM dat is males who have sex with males, oftewel homo's) is shortened two to three decades by AIDS and, possibly, other causes.


Kijk nou! Homo's leven 20 tot 30 jaar korter dan hetero's! En dat van zeer hoogwaardige bronnen!

Je kan toch beter gaan roken dan homo worden, leef je toch langer....

.
.
.

Eliyahu
4 december 2014, 07:40
Bs'd

En dan nu nog even over huiselijk geweld:

http://www.reuters.com/article/2014/09/24/us-domestic-violence-gay-idUSKCN0HJ25X20140924

A joint report from the U.S. Department of Justice and the Centers for Disease Control and Prevention found that about 22 percent of women and about 7 percent of men reported being the victim of domestic violence.

For the new review, the researchers searched databases of medical research for studies on the prevalence of domestic violence among same-sex couples.

Based on the findings of four studies that had data on nearly 30,000 participants, they found that between one quarter and three quarters of lesbian, gay and bisexual people are the victims of domestic violence.

Dus voor vrouwen geldt dat 22% slachtoffer zijn van huiselijk geweld, en voor homo's is dat tussen de 25 en 75%.

Een onderzoek van de amerikaanse justitie en de CDC, de Centers for Disease Control and Prevention.



http://www.frc.org/get.cfm?i=IS04C02

INTIMATE PARTNER VIOLENCE Lesbian and Homosexual Relationships

Research indicates very high levels of violence in homosexual and lesbian relationships:

A study in the Journal of Interpersonal Violence examined conflict and violence in lesbian relationships. The researchers found that 90 percent of the lesbians surveyed had been recipients of one or more acts of verbal aggression from their intimate partners during the year prior to this study, with 31 percent reporting one or more incidents of physical abuse.[46]

In a survey of 1,099 lesbians, the Journal of Social Service Research found that slightly more than half of the lesbians reported that they had been abused by a female lover/partner. The researchers found that "the most frequently indicated forms of abuse were verbal/emotional/psychological abuse and combined physical-psychological abuse."[47]

A study of lesbian couples reported in the Handbook of Family Development and Intervention "indicates that 54 percent had experienced 10 or more abusive incidents, 74 percent had experienced six or more incidents, 60 percent reported a pattern to the abuse, and 71 percent said it grew worse over time."[48]

In their book Men Who Beat the Men Who Love Them: Battered Gay Men and Domestic Violence, Island and Letellier postulate that "the incidence of domestic violence among gay men is nearly double that in the heterosexual population."[49]

Gay and lesbian vs. other opposite-sex intimate partner relationships

Surveys conducted by the U.S. Department of Justice confirm that homosexual and lesbian relationships had a far greater incidence of domestic partner violence than opposite-sex relationships including cohabitation or marriage.

The National Violence against Women Survey, sponsored by the National Institute of Justice, found that "same-sex cohabitants reported significantly more intimate partner violence than did opposite-sex cohabitants. Thirty-nine percent of the same-sex cohabitants reported being raped, physically assaulted, and/or stalked by a marital/cohabitating partner at some time in their lifetimes, compared to 21.7 percent of the opposite-sex cohabitants. Among men, the comparable figures are 23.1 percent and 7.4 percent."[50]


.
.
.

Esperanza
4 december 2014, 07:50
Och, die brave man zegt luidop wat in zijn Heilig Boek staat geschreven.

Ben benieuwd of de 'Verbied-de-Koran' adepten nu ook gaan ijveren om het Oude Testament te laten verbieden.

Best wel een interessant experiment...

Eliyahu
4 december 2014, 07:55
Och, die brave man zegt luidop wat in zijn Heilig Boek staat geschreven.

Ben benieuwd of de 'Verbied-de-Koran' adepten nu ook gaan ijveren om het Oude Testament te laten verbieden.

Best wel een interessant experiment...

Bs'd

Gezien het bovenstaande, en in acht nemende dat atheïstische regeringen in de 20e eeuw bijna 200 miljoen van hun eigen onderdanen uitgemoord hebben, zou het dan niet beter zijn om homosexualiteit en atheïsme te verbieden?

JBM
4 december 2014, 08:52
De westboro baptist church krijgt concurrentie zie ik :-)

Hebben gewoon hetzelfde gedachtengoed als uw vriendjes de Russen.

JBM
4 december 2014, 08:52
Pleit je dan ook voor de kolonisering van de moslimwereld?

En Rusland?

JBM
4 december 2014, 08:54
Bs'd

Nou we het toch over homo's hebben; lees en huiver:


The Statistics on Homosexuality and its Effects Catholic Apologetics International

www.catholicintl.com/news/news.htm

Enige statistieken betreffende de homoseksuele levensstijl:

* Eén onderzoek rapporteerd dat 70% van de homoseksuelen slechts 1 keer seks hebben met meer dan 50% van hun seks partners. (3)

* Eén onderzoek geeft aan dat de gemiddelde homoseksueel tussen de 20 en de 106 verschillende sexpartners per jaar heeft. (6) De gemiddelde heteroseksueel heeft er in zijn hele leven gemiddeld 8.

* Vele homoseksuele ontmoetingen vinden plaats terwijl zij dronken zijn, of onder invloed van drugs, of tijdens groepseks. (7)

* Vele homoseksuelen slaan geen acht op waarschuwingen betreffende hun levensstijl. “Kennis van gezondheidsvoorschriften was tamelijk hoog, maar deze kennis had geen invloed op seksueel gedrag. (16)

* Homoseksuelen hebben het voor elkaar gekregen dat homoseksualiteit van de lijst met geestesziekten geschrapt is in het begin van de zeventiger jaren door het bestormen van de jaarlijkse conferentie van de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging in opeenvolgende jaren. “Guerilla theater tactieken en meer openlijke schreeuwpartijen kenmerken hun aanwezigheid. (2) Aangezien homoseksualiteit verwijderd is van APV lijst van geestesziekten, zo ook pedofilie. (behalve wanneer de volwassene “subjectieve stress” ervaart) (27)

*Homoseksuelen staan voor 3-4% van alle gonorrhea gevallen, 60% van alle syfilus gevallen, en 17% van alle ziekenhuisopnamen (voor andere oorzaken dan voor geslachtsziekten) in Amerika. (5) Slechts 2% van de bevolking is homoseksueel.

* Homoseksuelen hebben ongezonde levensstijlen, en hebben door de geschiedenis heen gezorgd voor de meerderheid van de gevallen van syfilus, gonorrhea, Hepatitis B, het “homoseksuele darm syndrome”, (hetgeen de ingewanden betreft) tuberculose, en cytomegalovirus (27)

* 73% van de psychiaters zegt dat homoseksuelen minder gelukkig zijn dan gemiddeld, en van deze psychiaters zegt 70% dat dat niet komt door sociale stigmatizatie.

*23-33% van alle homoseksuelen en lesbiënnes zijn alcoholisten.

* Van homoseksuelen die ondervraagde werden voor een onderzoek gaf 43% toe dat ze 500 of meer partners in hun leven gehad hadden, 28% gaf aan 1000 of meer in hun leven, en van al deze mensen zei 79% dat de helft van al deze partners totale vreemden waren, en 70% van deze contacten waren voor maar 1 nacht. (of, zoals een homoseksueel toegeeft in de film “The Castro”, voor maar 1 minuut.) (3) Het is ook een favoriete vrijetijdsbesteding van homoseksuelen om naar homo ontmoetingsplaatsen te gaan en anonieme seks te hebben.

* 78% van de homoseksuelen zijn slachtoffer van geslachtsziekten. (20)

* Rechter John Martaugh, chief magistrate van het New York City Criminal Court heeft gezegd: “Homoseksuelen zijn verantwoordelijk voor de helft van alle moorden in de grote steden.” (10)

* Kapitein William Riddle van Los Angeles politie zegt: “30.000 sexueel gemolesteerde kinderen in Los Angeles waren het slachtoffer van homoseksuelen. (10)
* 50% van alle zelfmoorden komen voor rekening van homoseksuelen. (10)

* Dr. Daniel Capron, een praktizerende psychiater, zegt: “Homoseksualiteit is per definitie niet gezond en gelukkig makend. De homoseksuele persoon zal op zijn best ongelukkiger en meer onvervuld zijn dan een seksueel normaal persoon.” (10)
Voor andere psychiaters die zeggen dat homoseksualiteit slecht is, kijk bij de National Association for Research and Therapy of Homosexuality.

* Het kost ongeveer $300.000 om voor 1 AIDS patient te zorgen, dus dankzij de promiscuiteit van homoseksuelen vliegen de gezondheidsverzekeringspremies omhoog. (10)

* Homoseksuelen waren verantwoordelijk voor de verspreiding van AIDS in Amerika, en toen richtten zij geweldadige groepen als “Act Up” en “Ground Zero” op om er over te klagen. Zelfs nu nog zijn homoseksuelen verantwoordelijk voor meer dan 50% van de AIDS gevallen in Amerika, hetgeen een hoog aantal is als je in aanmerking neemt dat ze slechts 1-2% van de bevolking uitmaken.

* Homoseksuelen zijn een buitensporig aantal van de gevallen van hepatitis: 70-80% in San Francisco, 29% in Denver, 66% in New York City, 56% in Toronto, 42% in Montreal, en 26% in Melbourne. (8 )

* 37% van de homeseksuelen doet aan sadomasochisme, wat de oorzaak is van veel gevallen met dodelijke afloop. In San Francisco wordt onderwijs gegeven om homoseksuelen te leren hoe zij kunnen voorkomen hun partner te doden tijdens sadomasochisme. (8 )

* 41% van de homoseksuelen zegt sex te hebben met vreemden in openbare toiletten, 60% zegt dat zij sex hebben gehad met vreemden in publieke badhuizen, en 64% van die gevallen waren er illegale drugs in het spel. (8 )

* Afhankelijk van de stad is 39-59% van de homoseksuelen geinfecteerd met ingewandsparasieten zoals wormen, maden, en amoeba's, die algemeen voorkomend zijn in vieze derdewereldlanden. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van homoseksuelen is 42 jaar. (slechts 9% leeft tot na hun vijfenzestigste) Dit gaat omlaag naar 39 als de doodsoorzaak AIDS is. De gemiddelde levensverwachting van een getrouwde heteroseksuele man is 75. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van een lesbiënne is 45. (slechts 24% leeft langer dan 65) De gemiddelde levensverwachting voor een getrouwde heteroseksuele vrouw is 79. (8 )

* Homoseksuelen lopen 100 keer meer kans om vermoord te worden (meestal door een andere homo) dan de gemiddelde persoon, en hebben 25 keer meer kans om zelfmoord te plegen, en hebben 19 keer meer kans om om te komen bij een verkeersongeval. (8 )

* 21% van alle lesbiënnes gaat dood door moord, zelfmoord, of een verkeersongeval, hetgeen 534 keer vaker is dan het aantal blanke heteroseksuele vrouwen in de leeftijd van 25 tot 44 die hieraan dood gaan. (8 )

* 50% van alle meldingen betreffende geweld tegen homo's betreft huiselijk geweld, dwz homo's die elkaar te lijf gaan. (18 )

* Ongeveer 50% van alle vrouwen die in een dodencel op hun executie wachten zijn lesbiënnes. (12)


Homoseksuelen jagen op kinderen.

* 33% van de homoseksuelen geven toe dat zij als volwassenen sex met minderjarigen hebben. (7)

* Er is een behoorlijke homoseksuele groepering, die bestaat uit duizenden leden, die bekend staat als de Noord Amerikaanse Man en Jongen Liefdes Associatie. Dit is een homoseksuele kinderverkrachtingsgroep wiens leus is: “Sex voor 8 jaar, voordat het te laat is”. Deze groep kan waargenomen worden terwijl ze marcheren in de meeste homoseksuele parades over heel Amerika.

* Homoseksuelen begaan meer dan 33% van alle gerapporteerde kinderverkrachtingen in Amerika, terwijl naar schatting slechts 2% van de bevolking homoseksueel is. Dat betekent dat 1 op de 20 homo's een kinderverkrachter is, terwijl maar 1 op de 490 hetero's dat is. (19)

* 73% van alle homoseksuelen heeft seks gehad met jongens onder 19 jaar. (9)

* Veel homoseksuelen geven toe dat zij pedofielen zijn: “De liefde tussen een man en een jongen is het fundament van homoseksualiteit. (22)

* Aangezien homoseksuelen zich niet op natuurlijke wijze kunnen voortplanten, verlaten zij zich op het recruteren van kinderen. Homoseksuelen kunnen gehoord worden terwijl zij roepen tijdens hun parades: “TIEN PROCENT IS NIET GENOEG, RECRUTEER, RECRUTEER, RECRUTEER!” Een groep die zichzelf de “Lesbische Wrekers” noemt is er trots op dat zij proberen om jonge meisjes te recruteren. Zij printen: “WIJ RECRUTEREN” op hun literatuur. Sommige andere homoseksuelen zijn niet zo openlijk hierover, maar proberen zich te infiltreren in de samenleving en op posities te komen waar zij toegang hebben tot de makkelijk vormbare persoonlijkheid van kleine kinderen, zoals bijvoorbeeld in de geestelijkheid, onderwijs, padvinderij, etc. (8 ) Zie de DC Lesbische Wrekers home page, en de DC Lesbische Wrekers press release, waar zij dreigen met het recruteren van kleine kinderen.
Zie ook AFA Action Alert.

De homoseksuele agenda


* Op de homoseksuele agenda staat ook het laten wennen van het publiek: “Het eerste wat er gedaan moet worden is het laten wennen van het amerikaanse publiek aan homoseksuelen en hun rechten ...... Door hun te laten wennen zullen homseksualiteit onverschillig benaderen in plaats van met felle emoties. Het ideaal is dat de hetero's verschillen in seksuele voorkeur op dezelfde manier registreren als dat zij verschillen in smaken ijs of verschillen in sportprogramma's registreren ..... In het begin proberen we het publiek te laten wennen, en niets meer. We kunnen geen volledig acceptatie van de gemiddelde amerikaan verwachten, en dat hebben we ook niet nodig. Het is niet mogelijk om de massa te overtuigen van het feit dat homoseksualiteit een goed iets is. Maar als je ze zover kan krijgen dat het gewoon iets anders is .... dan is de strijd om de legale en sociale gelijkheid praktisch gewonnen.” (25)

* Een deel van het homoseksuele programma is om het publiek hun vunzige levensstijl te laten goedkeuren, zei een homoseksueel in de homoparade in october 1987 in Washington: “We zoeken niet langer alleen maar het recht op privacy en bescherming van onrecht. We hebben ook het recht, zoals heteroseksuele amerikanen dat al hebben, dat de overheid en maatschappij onze levensstijl goedkeuren. (27)

* Een deel van de homoseksuele programma is om het publiek af te trekken van het christendom. “De leerstelling dat alleen man-vrouw seksualiteit binnen het huwelijk acceptabel is, zou voor elke homoseksueel voldoende moeten zijn om het christendom af te wijzen. (1)

* Homoseksuelen logen bewust, (en liegen nog steeds) over het 10% getal. (dat is dat 10% van de bevolking homoseksueel is) Tom Stoddard (voorheen van het Lamda Legal Defense Fund) zei: “We gebruikten dat getal toen de meeste homoseksuelen volledig verborgen waren om een idee te geven van onze grootte. (17)


Het werkelijke aantal homoseksuelen


* Het Kinsey rapport van 1948 wat vaak aangehaald wordt door homoseksuelen dat zegt dat 10% van de bevolking homoseksueel is, zegt in werkelijkheid dat slechts 4% van de bevolking EXCLUSIEF homoseksueel is.
En bij dit onderzoek waren een buitenproportioneel aantal mensen betrokken die in de gevangenis gezeten hadden vanwege seksdelicten, hetgeen natuurlijk geen goede doorsnede van de bevolking is.
Kinsey corrupteerde ook onderzoeken betreffende jonge jongens en pedofielen. Information on Kinsey

* Eigentijds onderzoek geeft aan dat het werkelijke percentage homoseksuelen in de 1 tot 2% grootte zit. (15,23,26,28 ).
Bedenk hoe klein dit getal is in vergelijking met de getallen hierboven.


Homoseksuelen worden niet gediscrimineerd op de werkvloer, dus waarom zouden ze een beschermde soort moeten zijn?


* Het gemiddelde jaarlijkse inkomen van een homoseksueel is $55.430,00 waarvan het meeste vrij besteedbaar is, omdat er geen kinderen zijn. Het algemene gemiddelde inkomen is $32.144,00. Het gemiddelde van zwarten is $12.166,00 (24)

* 59,6% van de homoseksuelen zijn universitair opgeleiden. 18% van de algemene bevolking is universitair geschoold. (24) Alleen jammer dat ze niet slim genoeg zijn om te luisteren naar God.

* 49% van de homoseksuelen heeft een leidinggevende positie. 15,9% van het grote publiek heeft zo'n soort positie. (24)
Waar is de werkdiscriminatie?

Sexuele geaardheid.

* Een uitdrukking die onlangs opgang gemaakt heeft is “sexuele geaardheid” Deze uitdrukking is verzonnen door homoseksuelen die proberen om zichzelf minder smerig voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. Het doel van deze term is om de schijnwerper te verwijderen van wat deze mensen doen, en de nadruk te leggen op het feit dat ze slechts arme, slecht behandelde mensen zijn, die alleen maar aangetrokken zijn tot mensen van het andere geslacht, alsof ze helemaal niets doen wat God verboden heeft. “Seksuele geaardheid” zoals zij het noemen, zou niets te maken hebben met seksuele activiteit, (yeah, right) ,maar het verwijst alleen maar naar waar een persoon tot aangetrokken is.
Als u denkt dat het geen probleem is als mensen een andere “seksuele geaardheid” hebben, laten we dan eens kijken naar welke andere seksuele geaardheden u dan ook moet accpteren als zijnde goed en acceptabel. Als u niet gaat discrimineren naar seksuele geaardheid, dan kan u ook niet discrimineren tegen enige van de volgende: “beestialiteit, pedofilie, necrofilie, exhibitionisme, fetishme, frotteurisme, masochisme, sadisme, travestie, en voyeurisme. Wanneer u discrimineert tegen één van deze, dan bent u een hypocriet.
Deze “seksuele geaardheden” staan algemeen bekend als “paraphilias” (abnormale sexuele daden), en zijn geestelijke afwijkingen, net als homoseksualiteit dat placht te zijn. (29)



BRONVERMELDING

(1) Advocate, 1985
(2) Bayer, R. Homosexuality and American Psychiatry
(3) Bell, A. and Weinberg, M. Homosexualities: a Study of Diversity Among Men and Women. New York: Simon & Schuster, 1978
(4) Cameron et. al. ISIS National Random Sexuality Survey. Nebraska Med. Journal, 1985, 70, pp. 292-299
(5) "Changes in Sexual Behavior and Incidence of Gonorrhea." Lancet, April 25, 1987
(6) Corey, L. and Holmes, K. "Sexual Transmission of Hepatitis A in Homosexual Men." New England J. Med., 1980, pp. 435-38
(7) Family Research Institute, Lincoln, NE
(8 ) Fields, Dr. E. "Is Homosexual Activity Normal?" Marietta, GA
(9) Jay and Young. The Gay Report. Summit Books, 1979, p. 275
(10) Kaifetz, J. "Homosexual Rights Are Concern for Some," Post-Tribune, 18 December 1992
(11) Kus, R. "Alcoholics Anonymous and Gay America." Medical Journal of Homosexuality, 1987, 14(2), p. 254
(12) Lesbian News, January 1994
(13) Lief, H. Sexual Survey Number 4: Current Thinking on Homosexuality, Medical Aspects of Human Sexuality, 1977, pp. 110-11
(14) Manlight, G. et. al. "Chronic Immune Stimulation By Sperm Alloantigens." J. American Med. Assn., 1984, 251(2), pp. 237-438
(15) Morton-Hunt Study for Playboy (16) MsKusick, L. et. al. "AIDS and Sexual Behavior Reported By Gay Men in San Francisco." Am. J. Pub. Health, 1985, 75, pp. 493-96
(17) Newsweek, February 1993
(18 ) Newsweek, 4 October 1993
(19) Psychological Reports, 1986, 58, pp. 327-37
(20) Rueda, E. "The Homosexual Network." Old Greenwich, Conn., The Devin Adair Company, 1982, p. 53
(21) San Francisco AIDS Foundation, "Can We Talk." (22) San Francisco Sentinel, 27 March 1992
(23) Science Magazine, 18 July 1993, p. 322
(24) Statistical Abstract of the U.S., 1990
(25) "The Overhauling of Straight America." Guide Magazine. November, 1987
(26) United States Census Bureau (27) United States Congressional Record, June 29, 1989
(28 ) University of Chicago's Nation Research Corp
(29) Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders Fourth Edition, American Psychiatric Association, 1994 setstats

Wat een rioolpraat weer. Al een sjance dat je voor dergelijke nonsens gestraft wordt indien het onderwerp Joden betreft.

Bad Attila
4 december 2014, 09:04
Bs'd

Laten we even kijken wat de CDC, de amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, er nou precies van zegt:

http://www.cdc.gov/msmhealth/HIV.htm

HIV severely affects gay and bisexual men—more than any other group in the United States. Gay and bisexual men make up about 2% of the overall population, but account for approximately two-thirds of all new HIV infections each year. Data included in CDC’s 2013 National HIV Prevention Progress Report Adobe PDF file show that there was a 12% increase in new infections among gay and bisexual men overall between 2008 and 2010, and a 22% increase among young gay and bisexual men aged 13-24. Gay and bisexual men also account for over half of the 1.1 million people living with HIV in the United States.

Oh, kijk nou, het is toch waar!

http://www.cdc.gov/msmhealth/STD.htm

Sexually Transmitted Diseases

Sexually Transmitted Diseases (STDs) have been increasing among gay and bisexual men, with recent increases in syphilis being documented across the country. In 2012, men who have sex with men (MSM) accounted for 75% of primary and secondary syphilis cases in the United States. MSM often are diagnosed with other STDs, including chlamydia and gonorrhea infections.

HPV (Human Papillomavirus), the most common STD in the United States, is also a concern for MSM. Some types of HPV can cause genital and anal warts and some can lead to the development of anal and oral cancer. Men who have sex with men are 17 times more likely to develop anal cancer than heterosexual men. Men who are HIV-positive are even more likely than those who are uninfected to develop anal cancer.

Oh kijk nou! Nog geen 2% van de bevolking, maar 75% van de syphillis gevallen!

Zeventien keer meer kans op aarskanker.

En hier hebben we PubMed, US National Library of Medicine, National Institutes of Health, toch waarachtig niet een instelling die verhaaltjes verzint: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16050624

Gay obituaries closely track officially reported deaths from AIDS.
Cameron P1, Cameron K.
Author information
Abstract

The age distribution of AIDS deaths of males who have sex with males [MSM] was estimated from obituaries in the Washington Blade, a gay newspaper. Statistics from the 2003 HIV/AIDS Surveillance Supplemental Report are highly congruent with deaths of MSM due to AIDS from these obituaries. Death due to AIDS in old age was most frequent for heterosexuals and least frequent for MSM who were drug abusers. Obituaries in the Washington Blade are thus consistent with and may be representative of deaths due to AIDS among MSM. The latest CDC report tends to strengthen the overall finding based upon obituaries: that the lifespan of MSM (MSM dat is males who have sex with males, oftewel homo's) is shortened two to three decades by AIDS and, possibly, other causes.


Kijk nou! Homo's leven 20 tot 30 jaar korter dan hetero's! En dat van zeer hoogwaardige bronnen!

Je kan toch beter gaan roken dan homo worden, leef je toch langer....

.
.
.

Volgens statistieken zijn 99,9% van de bevallende mensen die tijdens de bevalling overlijden, vrouwen.
Ik zou toch ook serieuze maatregelen nemen om die oververtegenwoordiging aan vrouwen bij overlijdens tijdens de bevalling aan te pakken, hoor...

Steben
4 december 2014, 09:21
Wat een salon-ISIS strijder is me dat zeg!

morte-vivante
4 december 2014, 10:43
Silence is one of the failures in people today. That when they see an injustice or intolerance, they stay silent, and that's the worst thing.

religioten als Eli hier dienen gecolloceerd te worden vooraleer het uit de hand loopt

Antoon
4 december 2014, 11:16
Wat een mietje :lol:

:lol:

Tamam
4 december 2014, 12:45
Ik dacht dat gij een homo waart, Eli, omdat ge zo opkwam voor de homo's in de moslimlanden.
Maar nu begin ik te twijfelen....:evil:

haha

touché

Piero
4 december 2014, 13:16
Och, die brave man zegt luidop wat in zijn Heilig Boek staat geschreven.

Ben benieuwd of de 'Verbied-de-Koran' adepten nu ook gaan ijveren om het Oude Testament te laten verbieden.

Best wel een interessant experiment...

Christenen voelen zich ´ongemakkelijk´ als ze in Mein Kampf geconfronteerd worden met de antisemitische opvattingen van Hitler. Maar ze voelen zich blijkbaar niet ongemakkelijk bij het lezen van Leviticus 20:13, "Een man die gemeenschap heeft met iemand van het mannelijk geslacht, zoals men gemeenschap heeft met een vrouw, - beiden hebben een gruwel gedaan, zij zullen zeker ter dood gebracht worden, hun bloedschuld is op hen".

Piero
4 december 2014, 13:35
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634

Er zijn homo-genezers die hun ongelijk erkennen. De beroerde resultaten van hun gebedsgenezing heeft geleid tot de conclusie dat seksuele aanleg niet ´te genezen´ is.

Marktleider homotherapie stopt ermee - 'voortschrijdend inzicht'

We zijn in beslag genomen door een wereldbeeld dat niet respectvol was jegens medemensen en bovendien niet strookte met de Bijbel

Tamam
4 december 2014, 13:49
live and let live,

en laat de ultraorthodoxe-joden , en fundamentalisten onder de christenen en moslims hun ding doen over homos´, de evolutietherie en negeer ze... of bestel ze een pint of een fristi

peace

Derk de Tweede
4 december 2014, 13:49
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634

Die man spoort niet!

JBM
4 december 2014, 14:01
Christenen voelen zich ´ongemakkelijk´ als ze in Mein Kampf geconfronteerd worden met de antisemitische opvattingen van Hitler. Maar ze voelen zich blijkbaar niet ongemakkelijk bij het lezen van Leviticus 20:13, "Een man die gemeenschap heeft met iemand van het mannelijk geslacht, zoals men gemeenschap heeft met een vrouw, - beiden hebben een gruwel gedaan, zij zullen zeker ter dood gebracht worden, hun bloedschuld is op hen".

Geen idee, ik ken amper christenen.

cohiba
4 december 2014, 14:23
alle homo's verplicht een roze ster! En duidelijk zichtbaar! Bescherm onze kinderen!!



Geniaal!!

Indomitable
4 december 2014, 17:13
http://i57.tinypic.com/wuibdu.jpg

Bolleke Wol
4 december 2014, 17:22
Bs'd

Gezien het bovenstaande, en in acht nemende dat atheïstische regeringen in de 20e eeuw bijna 200 miljoen van hun eigen onderdanen uitgemoord hebben, zou het dan niet beter zijn om homosexualiteit en atheïsme te verbieden?

Ik heb geen weet van atheïstische regimes die mensen uitmoordden in naam van atheïsme.

Zipper
4 december 2014, 17:48
Bs'd

Gezien het bovenstaande, en in acht nemende dat atheïstische regeringen in de 20e eeuw bijna 200 miljoen van hun eigen onderdanen uitgemoord hebben, zou het dan niet beter zijn om homosexualiteit en atheïsme te verbieden?

Zipper
4 december 2014, 17:59
Pleit je dan ook voor de kolonisering van de moslimwereld?

uiteraard, alle religieuze oelewappers. Zowel de joodse, katholieke als islamitische.

Another Jack
4 december 2014, 18:30
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634

Dat is eigenlijk zo een beetje hetzelfde als:
"Als we alle nachtwinkels sluiten zijn we van de overlast af!"

Drukazz
4 december 2014, 19:18
uiteraard, alle religieuze oelewappers. Zowel de joodse, katholieke als islamitische.

Ik pleit voor kolonisatie van atheïste oelewappers zoals den Belgique, Holland en Zweden

Wapper
4 december 2014, 20:42
alle homo's verplicht een roze ster! En duidelijk zichtbaar! Bescherm onze kinderen!!


Juist, Eliyahu verdedigt hier Nazi-opinies...

http://www.qualiafolk.com/wp-content/uploads/2011/12/buch1-e1343332608372.jpg

cookie monster
4 december 2014, 21:45
:lol:
:thumbsup:

Eliyahu
5 december 2014, 07:21
Volgens statistieken zijn 99,9% van de bevallende mensen die tijdens de bevalling overlijden, vrouwen.
Ik zou toch ook serieuze maatregelen nemen om die oververtegenwoordiging aan vrouwen bij overlijdens tijdens de bevalling aan te pakken, hoor...

Bs'd

Is dat het enige wat je te zeggen hebt als je geconfronteerd wordt met het feit dat homos 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens?

Eliyahu
5 december 2014, 07:22
Silence is one of the failures in people today. That when they see an injustice or intolerance, they stay silent, and that's the worst thing.

religioten als Eli hier dienen gecolloceerd te worden vooraleer het uit de hand loopt

Bs'd

Je hebt moeite om de harde feiten over homo's onder ogen te zien?

Eliyahu
5 december 2014, 07:24
Ik heb geen weet van atheïstische regimes die mensen uitmoordden in naam van atheïsme.

Bs'd

Dat zel een hele troost zijn voor de 200 miljoen slachtoffers van atheïsme, dat ze in elk geval niet in naam van het atheïsme vermoord zijn.

geertvdb
5 december 2014, 08:21
Bs'd

Is dat het enige wat je te zeggen hebt als je geconfronteerd wordt met het feit dat homos 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens?

En hoe komt dat? Is dat een straf van God?

Bad Attila
5 december 2014, 08:25
Bs'd

Is dat het enige wat je te zeggen hebt als je geconfronteerd wordt met het feit dat homos 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens?

Neen, ik zou mij ook kunnen afvragen of er een oorzakelijk verband is wanneer je moet vaststellen dat er oorlog is sinds er Joden bestaan.

Btw, homo's zijn normale mensen, hoor.

zonbron
5 december 2014, 08:25
Och, die brave man zegt luidop wat in zijn Heilig Boek staat geschreven.

Ben benieuwd of de 'Verbied-de-Koran' adepten nu ook gaan ijveren om het Oude Testament te laten verbieden.

Best wel een interessant experiment...

U raakt een heikel punt hier.

Vrije meningsuiting brengt alla (edit/correctie: 'alle', vond de typo wel leuk)) soorten gedachtengang en denken, maar wetgeving zal het nooit beperken. Dat is misschien wel een lesje voor ons westerlingen, daar wat besluiten uit te trekken... ondanks alles en immens godgeklaag.

Esperanza
5 december 2014, 08:27
Ik heb geen weet van atheïstische regimes die mensen uitmoordden in naam van atheïsme.Ik evenmin, maar ik heb geen zin om zoiets voor de hand liggend uit te leggen aan ene Eliyahu. Verloren moeite.

Esperanza
5 december 2014, 08:38
Bs'd

Is dat het enige wat je te zeggen hebt als je geconfronteerd wordt met het feit dat homos 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens?Naar verluidt is homoseksualiteit een Gruwel Gods.

Je zou bijgevolg moeten dansen en juichen bij het heugelijke nieuws dat homo's minder lang leven.

Wat zit je nou te zeuren?

maddox
5 december 2014, 09:01
Geslachtsziektes als straf van een almachtig wezen voor vrijpostig en promiscue gedrag.
Of gedragregeltjes toegeschreven aan een onzichtbare vriend om verspreiding van zulke ziektes tegen te gaan.

In geval 1 is het een sadistisch opperwezen dat vrije wil wil beknotten.

In geval 2 is het geniaal bedacht.

Eliyahu
5 december 2014, 09:17
En hoe komt dat? Is dat een straf van God?

Bs'd

Ja.

Eliyahu
5 december 2014, 09:19
Neen, ik zou mij ook kunnen afvragen of er een oorzakelijk verband is wanneer je moet vaststellen dat er oorlog is sinds er Joden bestaan.

Bs'd

Je bedoelt dat voordat er joden waren er geen oorlog was?

Btw, homo's zijn normale mensen, hoor.

Homoseksualiteit is een geestelijke afwijking:

Homoseksuelen hebben het voor elkaar gekregen dat homoseksualiteit van de lijst met geestesziekten geschrapt is in het begin van de zeventiger jaren door het bestormen van de jaarlijkse conferentie van de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging in opeenvolgende jaren. “Guerilla theater tactieken en meer openlijke schreeuwpartijen kenmerken hun aanwezigheid. (2) Aangezien homoseksualiteit verwijderd is van APV lijst van geestesziekten, zo ook pedofilie. (behalve wanneer de volwassene “subjectieve stress” ervaart) (27)

Eliyahu
5 december 2014, 09:22
Naar verluidt is homoseksualiteit een Gruwel Gods.


Bs'd

Dat is het.

Je zou bijgevolg moeten dansen en juichen bij het heugelijke nieuws dat homo's minder lang leven.

Ik verheug me niet als mijn medemens op een ellendige pijnlijke manier voortijdig dood gaat.

Integendeel, ik probeer dat te voorkomen.

Wat zit je nou te zeuren?

Ik probeer mensen voor te lichten over de geboden van God, en dat op het overtreden daarvan een zware en pijnlijke straf staat, waaronder een voortijdige dood.

Eliyahu
5 december 2014, 09:25
Geslachtsziektes als straf van een almachtig wezen voor vrijpostig en promiscue gedrag.
Of gedragregeltjes toegeschreven aan een onzichtbare vriend om verspreiding van zulke ziektes tegen te gaan.

In geval 1 is het een sadistisch opperwezen dat vrije wil wil beknotten.

In geval 2 is het geniaal bedacht.

Bs'd

Geval 1 en 2 zijn allebei correct, maar God is wel een opperwezen, maar geen sadistisch opperwezen.

Net zoals een vader zijn kind tuchtigt als het gevaarlijk gedrag vertoont, zo straft God ons om ons op het rechte pad te houden.

Die vader is geen sadist, maar heeft het beste voor met zijn kind.

Hetzelfde geldt voor God.

Bad Attila
5 december 2014, 09:28
Bs'd

Je bedoelt dat voordat er joden waren er geen oorlog was?

Uiteraard. Waren Adam en Eva geen Joden?

Homoseksualiteit is een geestelijke afwijking:

Homoseksuelen hebben het voor elkaar gekregen dat homoseksualiteit van de lijst met geestesziekten geschrapt is in het begin van de zeventiger jaren door het bestormen van de jaarlijkse conferentie van de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging in opeenvolgende jaren. “Guerilla theater tactieken en meer openlijke schreeuwpartijen kenmerken hun aanwezigheid. (2) Aangezien homoseksualiteit verwijderd is van APV lijst van geestesziekten, zo ook pedofilie. (behalve wanneer de volwassene “subjectieve stress” ervaart) (27)

Homoseksualiteit is dus niet erkend als geestelijke afwijking.
Btw, als iedereen die een afwijking vertoont, abnormaal is, lopen er echt niet veel normale mensen rond...

Eliyahu
5 december 2014, 09:30
Uiteraard. Waren Adam en Eva geen Joden?

Bs'd

Nee.

Homoseksualiteit is dus niet erkend als geestelijke afwijking.
Btw, als iedereen die een afwijking vertoont, abnormaal is, lopen er echt niet veel normale mensen rond...

Denk jij dat het normaal is??

geertvdb
5 december 2014, 11:50
Bs'd

Geval 1 en 2 zijn allebei correct, maar God is wel een opperwezen, maar geen sadistisch opperwezen.

Net zoals een vader zijn kind tuchtigt als het gevaarlijk gedrag vertoont, zo straft God ons om ons op het rechte pad te houden.

Die vader is geen sadist, maar heeft het beste voor met zijn kind.

Hetzelfde geldt voor God.

maar ik ben atheist, geldt dat ook voor mij, of ben ik een wees?

Zipper
5 december 2014, 11:53
Bs'd

Geval 1 en 2 zijn allebei correct, maar God is wel een opperwezen, maar geen sadistisch opperwezen.

Net zoals een vader zijn kind tuchtigt als het gevaarlijk gedrag vertoont, zo straft God ons om ons op het rechte pad te houden.

Die vader is geen sadist, maar heeft het beste voor met zijn kind.

Hetzelfde geldt voor God.

compleet tureluut !!!

geertvdb
5 december 2014, 11:56
Bs'd

Nee.



Denk jij dat het normaal is??

Ik zie dat ge white supremacy websites afgaat om teksten te vinden die uw extreme opinies bevestigen.
Ik wil er ook op wijzen beste Eli, dat voor die kerels Joden de vijand nummer 1 is. Niet de zwarten, niet de moslims en niet de homo's. Aan Joden hebben ze de grootste hekel.
Als die mannen het voor het zeggen hebben zal uw leven nog korter zijn dan dat van een homo.
Ik hoef geen schrik te hebben, want ik heb blond haar en blauwe ogen. Mij zullen ze aanbidden als een God. Maar uw leven is geen stuiver waard voor die mannen, zelf al zijt ge ook extreem rechts zoals die hen.

geertvdb
5 december 2014, 11:57
Ik evenmin, maar ik heb geen zin om zoiets voor de hand liggend uit te leggen aan ene Eliyahu. Verloren moeite.

Kom aan, da's toch plezant?:-)

geertvdb
5 december 2014, 12:26
Oh, Eli, ik heb nog een schitterende vraag voor u!

Waarom heeft God Dana International het Eurosong festival laten winnen?

Den Duisteren Duikboot
5 december 2014, 12:56
Homoseksualiteit is dus niet erkend als geestelijke afwijking.
Btw, als iedereen die een afwijking vertoont, abnormaal is, lopen er echt niet veel normale mensen rond...

Dat is ook zo. Gerard Reve, zelf een notoir homoseksueel, wist dat al: "Ik begin met te zeggen dat telkens wanneer ik een verhaal of boek gepubliceerd heb een familielid klaagt dat er weer 'geen normaal mens in voorkomt'. Dat ik echter graag eens zo'n normaal mens van dichtbij zou willen zien, als iemand mij er een zou willen brengen."

We moeten leren het abnormale te omarmen in plaats van het hardnekkig te ontkennen, zoals sommige homoseksuelen doen.

Eliyahu
5 december 2014, 13:05
Oh, Eli, ik heb nog een schitterende vraag voor u!

Waarom heeft God Dana International het Eurosong festival laten winnen?

Bs'd

Heb je het toen op de bek zien klappen?

https://www.youtube.com/watch?v=mrXZJcxszro

Den Duisteren Duikboot
5 december 2014, 13:37
*laat maar zitten

F.B.
5 december 2014, 13:47
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634

Is dit nu zo opmerkelijk? We kennen het standpunt van deze stroming ondertussen al wel. Bovendien staat joetoep vol met van deze psychoten. In de VS, en in andere delen van de wereld.

morte-vivante
5 december 2014, 13:50
"Laat ons kijken naar Leviticus 20:30", haalde Anderson de Bijbel aan om zijn standpunt kracht bij te zetten. "Daarin staat de oplossing voor aids. "Als een man met een man slaapt zoals hij met een vrouw doet, hebben ze beiden een gruweldaad begaan. Ze moeten worden gedood.""

in navolging van de oproep om de koran te verbieden, tijd om het oude testament te verbieden als haatboek

zonbron
5 december 2014, 14:04
in navolging van de oproep om de koran te verbieden, tijd om het oude testament te verbieden als haatboek

Jawel! Laat het OT, Talmud en Kabbala het goede voorbeeld geven! Burn!

Bad Attila
5 december 2014, 15:07
Bs'd

Nee.

Ah, wat waren zij dan? Ongelovigen?

Denk jij dat het normaal is??

Ik denk dat homo's normale mensen zijn, ja.

geertvdb
5 december 2014, 17:10
Bs'd

Heb je het toen op de bek zien klappen?

https://www.youtube.com/watch?v=mrXZJcxszro

Was dat God die Dana International doet struikelen? Wat een vreemde religie hebt gij? Gij gelooft in een God die mensen doet struikelen?:-D

Zipper
5 december 2014, 17:16
Ik pleit voor kolonisatie van atheïste oelewappers zoals den Belgique, Holland en Zweden

ja, want geloven in imaginaire opperwezens en andere tuinkabouters is een toonbeeld van rationeel denken.

Den Duisteren Duikboot
5 december 2014, 17:35
Ah, wat waren zij dan? Ongelovigen?

Waren mensen voor Christus dan of joods, of ongelovig?

Zelfs van Abraham wordt betwist dat hij al een jood mag worden genoemd. Sommigen kijken eerder in de richting van Judah, een zoon van Jakob, en diens afstammelingen (waartoe ook David en Jezus behoorden) als de eerste joden.

Bad Attila
5 december 2014, 17:50
Waren mensen voor Christus dan of joods, of ongelovig?

Zelfs van Abraham wordt betwist dat hij al een jood mag worden genoemd. Sommigen kijken eerder in de richting van Judah, een zoon van Jakob, en diens afstammelingen (waartoe ook David en Jezus behoorden) als de eerste joden.

Wat een God toch, die zijn volk 2000 jaar heeft laten verkommeren, laten verspreiden over de hele wereld, vooraleer er daar een paar uit te kiezen. Terwijl wij allemaal van Adam en Eva afstammen.

Stoute God! :x

IanVD
5 december 2014, 18:54
Wat een God toch, die zijn volk 2000 jaar heeft laten verkommeren, laten verspreiden over de hele wereld, vooraleer er daar een paar uit te kiezen. Terwijl wij allemaal van Adam en Eva afstammen.

Stoute God! :x

Dat is omdat Zijn Mama riep dat het eten klaar was en Hij moest stoppen met spelen. Het duurde even voordat Hij van tafel mocht.

Piero
5 december 2014, 22:51
Wat een God toch, die zijn volk 2000 jaar heeft laten verkommeren, laten verspreiden over de hele wereld, vooraleer er daar een paar uit te kiezen. Terwijl wij allemaal van Adam en Eva afstammen.

Stoute God! :x

Dat had u gedacht, Noach is de stamvader van de mensheid.

Piero
5 december 2014, 22:57
Waren mensen voor Christus dan of joods, of ongelovig?

Zelfs van Abraham wordt betwist dat hij al een jood mag worden genoemd. Sommigen kijken eerder in de richting van Judah, een zoon van Jakob, en diens afstammelingen (waartoe ook David en Jezus behoorden) als de eerste joden.

Joden zijn nakomelingen van de Judeërs die uit de ballingschap in Babylon terugkeerden naar Palestina. Abraham was dus geen Jood.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Joodse_diaspora

cookie monster
6 december 2014, 03:31
Bs'd

Nee.



Denk jij dat het normaal is??
Wat is normaal ??

Esperanza
6 december 2014, 06:47
Kom aan, da's toch plezant?:-)Vond ik vroeger ook, nu niet meer.

In die 10-tal jaar dat ik dit forum frequenteer (weliswaar op onregelmatige basis) heb ik al meer dan genoeg forummers van zijn slag leren kennen.

Het is onmogelijk om tot hen door te dringen. Ik doe mij de moeite niet meer.

Bad Attila
6 december 2014, 09:17
Dat had u gedacht, Noach is de stamvader van de mensheid.

En wie is de stamvader van Noach?

Pandareus
6 december 2014, 10:04
En wie is de stamvader van Noach?

http://www.venganza.org/wp-content/uploads/2012/06/orignalwork.png

DewareJakob
6 december 2014, 10:34
Bs'd

Nee.



Denk jij dat het normaal is??

Wat zou je doen als één van je kinderen je zou vertellen dat hij of zij homo/lesbienne is? Voor zover ze dat zouden durven natuurlijk.

djimi
6 december 2014, 11:05
Bs'd

Is dat het enige wat je te zeggen hebt als je geconfronteerd wordt met het feit dat homos 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens?


Me dunkt dat het voor u minder pijnlijk wordt als we op de vraag "wat is een normaal mens?" niet verder ingaan.


Wat bij mij alvast spontaan opkomt bij dat zogezegde 'feit dat homos 20 tot 30 jaar korter leven' dan pakweg mijn zatte nonkel of uw knettergekke tante is het volgende:

"och arme die mensen, laat ik de korte tijd die mij in hun doorgaans draaglijke gezelschap gegund wordt zo goed mogelijk besteden!"



Van twee kerels die liever elkaar kussen dan mij of mijn vriendin(nen), heb ik alleszins geen last.

Hetzelfde kan ik niet zeggen van een religieuze zot die Zijn Grote Boodschap elders dan op een daartoe bestemde plaats in een daartoe bestemde recipiënt komt droppen (én doorspoelen!) :twisted:

Guinevere
6 december 2014, 14:01
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.

DewareJakob
6 december 2014, 16:45
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.

Een stuk perkament nodig? Daarop zou je middeleeuwse gedachtegoed tegenover homo's, vrouwen en andersdenkenden niet misstaan.

Zipper
6 december 2014, 17:04
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.

Met dat soort ingesteldheid, hoor je helemaal niet thuis in een vrije Westerse samenleving. Je kan maar beter je boeltje pakken, en ophoepelen.

Esperanza
7 december 2014, 05:42
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.Of hoe de Abrahamistische religies in wezen maar weinig verschillen van elkaar.

coro
7 december 2014, 09:44
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.

Heb jij ze nog allemaal op een rij????

zonbron
7 december 2014, 13:53
Kan men Ebola en/of Obola ook volgens dit principe uitroeien tegen nieuwjaar?

Wat is de procedure? Levend verbranden op de brandstapel met autobanden na een stukje Bijbelse poëzie en een weesgegroetje?

Drukazz
7 december 2014, 13:59
Kan men Eobola en/of Obola ook volgens dit principe uitroeien tegen nieuwjaar?

Idiote vraag

Drukazz
7 december 2014, 14:00
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.

1 van de weinige punten waar ik niet oneens mee ben met jou

Drukazz
7 december 2014, 14:03
Met dat soort ingesteldheid, hoor je helemaal niet thuis in een vrije Westerse samenleving. Je kan maar beter je boeltje pakken, en ophoepelen.

Ooit al van de vrijheid van meningsuiting gehoord?

zonbron
7 december 2014, 14:16
Idiote vraag

Enkel idiote antwoorden bestaan, denk over die twee zaken maar eens na.

cookie monster
7 december 2014, 17:11
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.1 van de weinige punten waar ik niet oneens mee ben met jou
Ik ben eens benieuwd als uw kind(eren) holebi is (zijn) ,
of stel een van uw ouders , broer of zus , of beide zijn holibi ,
hoe u daarop zal reageren ??!! Of wat als uzelf holebi bent ??

Ooit al van de vrijheid van meningsuiting gehoord?
Ja , en u kan ze ook kapot maken door ze te misbruiken !!
En dat lees ik luid & duidelijk in die 2 antwoorden van jullie beide !!

Respekt moet je verdienen , en die hebben jullie NIET verdient !!!!
Haat tegen holebi's is wat jullie preken , en dit is zelfs bij wet verboden !!
Dat je hen niet moet , ok , dat mag zelfs , maar een doodwens voor hen ,
nee , dat is volledig fout , en zelfs geloofszondig !!!!
Wat is jullie drijfkracht aangaande zulke kotselijke haat & walging ??

cookie monster
7 december 2014, 17:21
op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.
Zou je ons dit eens willen uitleggen , aub ??

Zipper
7 december 2014, 17:32
Ooit al van de vrijheid van meningsuiting gehoord?

nooit aan gedacht om je te laten interneren ?? (in een instelling vrij van holebi's uiteraard)

JBM
7 december 2014, 21:51
Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde

Hoezo?

Piero
7 december 2014, 22:23
En wie is de stamvader van Noach?

Wat doet dat er toe?

Eliyahu
7 december 2014, 23:14
Wat is normaal ??

Bs'd

Als je dat niet weet dan is verdere discussie zinloos.

Eliyahu
7 december 2014, 23:16
Ik ben eens benieuwd als uw kind(eren) holebi is (zijn) ,
of stel een van uw ouders , broer of zus , of beide zijn holibi ,
hoe u daarop zal reageren ??!! Of wat als uzelf holebi bent ??


Ja , en u kan ze ook kapot maken door ze te misbruiken !!
En dat lees ik luid & duidelijk in die 2 antwoorden van jullie beide !!

Respekt moet je verdienen , en die hebben jullie NIET verdient !!!!
Haat tegen holebi's is wat jullie preken , en dit is zelfs bij wet verboden !!
Dat je hen niet moet , ok , dat mag zelfs , maar een doodwens voor hen ,
nee , dat is volledig fout , en zelfs geloofszondig !!!!
Wat is jullie drijfkracht aangaande zulke kotselijke haat & walging ??

Bs'd

De wet van God.

En ook dit:

The Statistics on Homosexuality and its Effects Catholic Apologetics International

www.catholicintl.com/news/news.htm

Enige statistieken betreffende de homoseksuele levensstijl:

* Eén onderzoek rapporteerd dat 70% van de homoseksuelen slechts 1 keer seks hebben met meer dan 50% van hun seks partners. (3)

* Eén onderzoek geeft aan dat de gemiddelde homoseksueel tussen de 20 en de 106 verschillende sexpartners per jaar heeft. (6) De gemiddelde heteroseksueel heeft er in zijn hele leven gemiddeld 8.

* Vele homoseksuele ontmoetingen vinden plaats terwijl zij dronken zijn, of onder invloed van drugs, of tijdens groepseks. (7)

* Vele homoseksuelen slaan geen acht op waarschuwingen betreffende hun levensstijl. “Kennis van gezondheidsvoorschriften was tamelijk hoog, maar deze kennis had geen invloed op seksueel gedrag. (16)

* Homoseksuelen hebben het voor elkaar gekregen dat homoseksualiteit van de lijst met geestesziekten geschrapt is in het begin van de zeventiger jaren door het bestormen van de jaarlijkse conferentie van de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging in opeenvolgende jaren. “Guerilla theater tactieken en meer openlijke schreeuwpartijen kenmerken hun aanwezigheid. (2) Aangezien homoseksualiteit verwijderd is van APV lijst van geestesziekten, zo ook pedofilie. (behalve wanneer de volwassene “subjectieve stress” ervaart) (27)

*Homoseksuelen staan voor 3-4% van alle gonorrhea gevallen, 60% van alle syfilus gevallen, en 17% van alle ziekenhuisopnamen (voor andere oorzaken dan voor geslachtsziekten) in Amerika. (5) Slechts 2% van de bevolking is homoseksueel.

* Homoseksuelen hebben ongezonde levensstijlen, en hebben door de geschiedenis heen gezorgd voor de meerderheid van de gevallen van syfilus, gonorrhea, Hepatitis B, het “homoseksuele darm syndrome”, (hetgeen de ingewanden betreft) tuberculose, en cytomegalovirus (27)

* 73% van de psychiaters zegt dat homoseksuelen minder gelukkig zijn dan gemiddeld, en van deze psychiaters zegt 70% dat dat niet komt door sociale stigmatizatie.

*23-33% van alle homoseksuelen en lesbiënnes zijn alcoholisten.

* Van homoseksuelen die ondervraagde werden voor een onderzoek gaf 43% toe dat ze 500 of meer partners in hun leven gehad hadden, 28% gaf aan 1000 of meer in hun leven, en van al deze mensen zei 79% dat de helft van al deze partners totale vreemden waren, en 70% van deze contacten waren voor maar 1 nacht. (of, zoals een homoseksueel toegeeft in de film “The Castro”, voor maar 1 minuut.) (3) Het is ook een favoriete vrijetijdsbesteding van homoseksuelen om naar homo ontmoetingsplaatsen te gaan en anonieme seks te hebben.

* 78% van de homoseksuelen zijn slachtoffer van geslachtsziekten. (20)

* Rechter John Martaugh, chief magistrate van het New York City Criminal Court heeft gezegd: “Homoseksuelen zijn verantwoordelijk voor de helft van alle moorden in de grote steden.” (10)

* Kapitein William Riddle van Los Angeles politie zegt: “30.000 sexueel gemolesteerde kinderen in Los Angeles waren het slachtoffer van homoseksuelen. (10)
* 50% van alle zelfmoorden komen voor rekening van homoseksuelen. (10)

* Dr. Daniel Capron, een praktizerende psychiater, zegt: “Homoseksualiteit is per definitie niet gezond en gelukkig makend. De homoseksuele persoon zal op zijn best ongelukkiger en meer onvervuld zijn dan een seksueel normaal persoon.” (10)
Voor andere psychiaters die zeggen dat homoseksualiteit slecht is, kijk bij de National Association for Research and Therapy of Homosexuality.

* Het kost ongeveer $300.000 om voor 1 AIDS patient te zorgen, dus dankzij de promiscuiteit van homoseksuelen vliegen de gezondheidsverzekeringspremies omhoog. (10)

* Homoseksuelen waren verantwoordelijk voor de verspreiding van AIDS in Amerika, en toen richtten zij geweldadige groepen als “Act Up” en “Ground Zero” op om er over te klagen. Zelfs nu nog zijn homoseksuelen verantwoordelijk voor meer dan 50% van de AIDS gevallen in Amerika, hetgeen een hoog aantal is als je in aanmerking neemt dat ze slechts 1-2% van de bevolking uitmaken.

* Homoseksuelen zijn een buitensporig aantal van de gevallen van hepatitis: 70-80% in San Francisco, 29% in Denver, 66% in New York City, 56% in Toronto, 42% in Montreal, en 26% in Melbourne. (8 )

* 37% van de homeseksuelen doet aan sadomasochisme, wat de oorzaak is van veel gevallen met dodelijke afloop. In San Francisco wordt onderwijs gegeven om homoseksuelen te leren hoe zij kunnen voorkomen hun partner te doden tijdens sadomasochisme. (8 )

* 41% van de homoseksuelen zegt sex te hebben met vreemden in openbare toiletten, 60% zegt dat zij sex hebben gehad met vreemden in publieke badhuizen, en 64% van die gevallen waren er illegale drugs in het spel. (8 )

* Afhankelijk van de stad is 39-59% van de homoseksuelen geinfecteerd met ingewandsparasieten zoals wormen, maden, en amoeba's, die algemeen voorkomend zijn in vieze derdewereldlanden. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van homoseksuelen is 42 jaar. (slechts 9% leeft tot na hun vijfenzestigste) Dit gaat omlaag naar 39 als de doodsoorzaak AIDS is. De gemiddelde levensverwachting van een getrouwde heteroseksuele man is 75. (8 )

* De gemiddelde levensverwachting van een lesbiënne is 45. (slechts 24% leeft langer dan 65) De gemiddelde levensverwachting voor een getrouwde heteroseksuele vrouw is 79. (8 )

* Homoseksuelen lopen 100 keer meer kans om vermoord te worden (meestal door een andere homo) dan de gemiddelde persoon, en hebben 25 keer meer kans om zelfmoord te plegen, en hebben 19 keer meer kans om om te komen bij een verkeersongeval. (8 )

* 21% van alle lesbiënnes gaat dood door moord, zelfmoord, of een verkeersongeval, hetgeen 534 keer vaker is dan het aantal blanke heteroseksuele vrouwen in de leeftijd van 25 tot 44 die hieraan dood gaan. (8 )

* 50% van alle meldingen betreffende geweld tegen homo's betreft huiselijk geweld, dwz homo's die elkaar te lijf gaan. (18 )

* Ongeveer 50% van alle vrouwen die in een dodencel op hun executie wachten zijn lesbiënnes. (12)


Homoseksuelen jagen op kinderen.

* 33% van de homoseksuelen geven toe dat zij als volwassenen sex met minderjarigen hebben. (7)

* Er is een behoorlijke homoseksuele groepering, die bestaat uit duizenden leden, die bekend staat als de Noord Amerikaanse Man en Jongen Liefdes Associatie. Dit is een homoseksuele kinderverkrachtingsgroep wiens leus is: “Sex voor 8 jaar, voordat het te laat is”. Deze groep kan waargenomen worden terwijl ze marcheren in de meeste homoseksuele parades over heel Amerika.

* Homoseksuelen begaan meer dan 33% van alle gerapporteerde kinderverkrachtingen in Amerika, terwijl naar schatting slechts 2% van de bevolking homoseksueel is. Dat betekent dat 1 op de 20 homo's een kinderverkrachter is, terwijl maar 1 op de 490 hetero's dat is. (19)

* 73% van alle homoseksuelen heeft seks gehad met jongens onder 19 jaar. (9)

* Veel homoseksuelen geven toe dat zij pedofielen zijn: “De liefde tussen een man en een jongen is het fundament van homoseksualiteit. (22)

* Aangezien homoseksuelen zich niet op natuurlijke wijze kunnen voortplanten, verlaten zij zich op het recruteren van kinderen. Homoseksuelen kunnen gehoord worden terwijl zij roepen tijdens hun parades: “TIEN PROCENT IS NIET GENOEG, RECRUTEER, RECRUTEER, RECRUTEER!” Een groep die zichzelf de “Lesbische Wrekers” noemt is er trots op dat zij proberen om jonge meisjes te recruteren. Zij printen: “WIJ RECRUTEREN” op hun literatuur. Sommige andere homoseksuelen zijn niet zo openlijk hierover, maar proberen zich te infiltreren in de samenleving en op posities te komen waar zij toegang hebben tot de makkelijk vormbare persoonlijkheid van kleine kinderen, zoals bijvoorbeeld in de geestelijkheid, onderwijs, padvinderij, etc. (8 ) Zie de DC Lesbische Wrekers home page, en de DC Lesbische Wrekers press release, waar zij dreigen met het recruteren van kleine kinderen.
Zie ook AFA Action Alert.

De homoseksuele agenda


* Op de homoseksuele agenda staat ook het laten wennen van het publiek: “Het eerste wat er gedaan moet worden is het laten wennen van het amerikaanse publiek aan homoseksuelen en hun rechten ...... Door hun te laten wennen zullen homseksualiteit onverschillig benaderen in plaats van met felle emoties. Het ideaal is dat de hetero's verschillen in seksuele voorkeur op dezelfde manier registreren als dat zij verschillen in smaken ijs of verschillen in sportprogramma's registreren ..... In het begin proberen we het publiek te laten wennen, en niets meer. We kunnen geen volledig acceptatie van de gemiddelde amerikaan verwachten, en dat hebben we ook niet nodig. Het is niet mogelijk om de massa te overtuigen van het feit dat homoseksualiteit een goed iets is. Maar als je ze zover kan krijgen dat het gewoon iets anders is .... dan is de strijd om de legale en sociale gelijkheid praktisch gewonnen.” (25)

* Een deel van het homoseksuele programma is om het publiek hun vunzige levensstijl te laten goedkeuren, zei een homoseksueel in de homoparade in october 1987 in Washington: “We zoeken niet langer alleen maar het recht op privacy en bescherming van onrecht. We hebben ook het recht, zoals heteroseksuele amerikanen dat al hebben, dat de overheid en maatschappij onze levensstijl goedkeuren. (27)

* Een deel van de homoseksuele programma is om het publiek af te trekken van het christendom. “De leerstelling dat alleen man-vrouw seksualiteit binnen het huwelijk acceptabel is, zou voor elke homoseksueel voldoende moeten zijn om het christendom af te wijzen. (1)

* Homoseksuelen logen bewust, (en liegen nog steeds) over het 10% getal. (dat is dat 10% van de bevolking homoseksueel is) Tom Stoddard (voorheen van het Lamda Legal Defense Fund) zei: “We gebruikten dat getal toen de meeste homoseksuelen volledig verborgen waren om een idee te geven van onze grootte. (17)


Het werkelijke aantal homoseksuelen


* Het Kinsey rapport van 1948 wat vaak aangehaald wordt door homoseksuelen dat zegt dat 10% van de bevolking homoseksueel is, zegt in werkelijkheid dat slechts 4% van de bevolking EXCLUSIEF homoseksueel is.
En bij dit onderzoek waren een buitenproportioneel aantal mensen betrokken die in de gevangenis gezeten hadden vanwege seksdelicten, hetgeen natuurlijk geen goede doorsnede van de bevolking is.
Kinsey corrupteerde ook onderzoeken betreffende jonge jongens en pedofielen. Information on Kinsey

* Eigentijds onderzoek geeft aan dat het werkelijke percentage homoseksuelen in de 1 tot 2% grootte zit. (15,23,26,28 ).
Bedenk hoe klein dit getal is in vergelijking met de getallen hierboven.


Homoseksuelen worden niet gediscrimineerd op de werkvloer, dus waarom zouden ze een beschermde soort moeten zijn?


* Het gemiddelde jaarlijkse inkomen van een homoseksueel is $55.430,00 waarvan het meeste vrij besteedbaar is, omdat er geen kinderen zijn. Het algemene gemiddelde inkomen is $32.144,00. Het gemiddelde van zwarten is $12.166,00 (24)

* 59,6% van de homoseksuelen zijn universitair opgeleiden. 18% van de algemene bevolking is universitair geschoold. (24) Alleen jammer dat ze niet slim genoeg zijn om te luisteren naar God.

* 49% van de homoseksuelen heeft een leidinggevende positie. 15,9% van het grote publiek heeft zo'n soort positie. (24)
Waar is de werkdiscriminatie?

Sexuele geaardheid.

* Een uitdrukking die onlangs opgang gemaakt heeft is “sexuele geaardheid” Deze uitdrukking is verzonnen door homoseksuelen die proberen om zichzelf minder smerig voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. Het doel van deze term is om de schijnwerper te verwijderen van wat deze mensen doen, en de nadruk te leggen op het feit dat ze slechts arme, slecht behandelde mensen zijn, die alleen maar aangetrokken zijn tot mensen van het andere geslacht, alsof ze helemaal niets doen wat God verboden heeft. “Seksuele geaardheid” zoals zij het noemen, zou niets te maken hebben met seksuele activiteit, (yeah, right) ,maar het verwijst alleen maar naar waar een persoon tot aangetrokken is.
Als u denkt dat het geen probleem is als mensen een andere “seksuele geaardheid” hebben, laten we dan eens kijken naar welke andere seksuele geaardheden u dan ook moet accpteren als zijnde goed en acceptabel. Als u niet gaat discrimineren naar seksuele geaardheid, dan kan u ook niet discrimineren tegen enige van de volgende: “beestialiteit, pedofilie, necrofilie, exhibitionisme, fetishme, frotteurisme, masochisme, sadisme, travestie, en voyeurisme. Wanneer u discrimineert tegen één van deze, dan bent u een hypocriet.
Deze “seksuele geaardheden” staan algemeen bekend als “paraphilias” (abnormale sexuele daden), en zijn geestelijke afwijkingen, net als homoseksualiteit dat placht te zijn. (29)



BRONVERMELDING

(1) Advocate, 1985
(2) Bayer, R. Homosexuality and American Psychiatry
(3) Bell, A. and Weinberg, M. Homosexualities: a Study of Diversity Among Men and Women. New York: Simon & Schuster, 1978
(4) Cameron et. al. ISIS National Random Sexuality Survey. Nebraska Med. Journal, 1985, 70, pp. 292-299
(5) "Changes in Sexual Behavior and Incidence of Gonorrhea." Lancet, April 25, 1987
(6) Corey, L. and Holmes, K. "Sexual Transmission of Hepatitis A in Homosexual Men." New England J. Med., 1980, pp. 435-38
(7) Family Research Institute, Lincoln, NE
(8 ) Fields, Dr. E. "Is Homosexual Activity Normal?" Marietta, GA
(9) Jay and Young. The Gay Report. Summit Books, 1979, p. 275
(10) Kaifetz, J. "Homosexual Rights Are Concern for Some," Post-Tribune, 18 December 1992
(11) Kus, R. "Alcoholics Anonymous and Gay America." Medical Journal of Homosexuality, 1987, 14(2), p. 254
(12) Lesbian News, January 1994
(13) Lief, H. Sexual Survey Number 4: Current Thinking on Homosexuality, Medical Aspects of Human Sexuality, 1977, pp. 110-11
(14) Manlight, G. et. al. "Chronic Immune Stimulation By Sperm Alloantigens." J. American Med. Assn., 1984, 251(2), pp. 237-438
(15) Morton-Hunt Study for Playboy (16) MsKusick, L. et. al. "AIDS and Sexual Behavior Reported By Gay Men in San Francisco." Am. J. Pub. Health, 1985, 75, pp. 493-96
(17) Newsweek, February 1993
(18 ) Newsweek, 4 October 1993
(19) Psychological Reports, 1986, 58, pp. 327-37
(20) Rueda, E. "The Homosexual Network." Old Greenwich, Conn., The Devin Adair Company, 1982, p. 53
(21) San Francisco AIDS Foundation, "Can We Talk." (22) San Francisco Sentinel, 27 March 1992
(23) Science Magazine, 18 July 1993, p. 322
(24) Statistical Abstract of the U.S., 1990
(25) "The Overhauling of Straight America." Guide Magazine. November, 1987
(26) United States Census Bureau (27) United States Congressional Record, June 29, 1989
(28 ) University of Chicago's Nation Research Corp
(29) Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders Fourth Edition, American Psychiatric Association, 1994 setstats

morte-vivante
7 december 2014, 23:23
Kom uit de kast eli. Ge gaat u beter voelen, niet meer zo gefrustreerd

Den Duisteren Duikboot
7 december 2014, 23:26
BRONVERMELDING

Er is de voorbije twintig jaar geen onderzoek meer gevoerd?

cookie monster
7 december 2014, 23:32
Bs'd

De wet van God.

En ook dit:

The Statistics on Homosexuality and its Effects Catholic Apologetics International
Een hoop minachting voor uw medemens !!!!

Bs'd

Als je dat niet weet dan is verdere discussie zinloos.
Dus haat & walging omwille wat ze zijn , is normaal ??
Wat zou u ondernemen , mocht een der uw kinderen holebi zijn ??

Mijn buren zijn lesbisch , awel , 't zal mij worst wezen !!

Eliyahu
8 december 2014, 05:08
Hoezo?

Bs'd

Omdat God het verboden heeft.

Eliyahu
8 december 2014, 05:10
Er is de voorbije twintig jaar geen onderzoek meer gevoerd?

Bs'd

In de laatste 20 jaar moet iedereen politiek correct zijn en mag er niks slechts gezegd worden over die bevolkingsgroep die de meest verschrikkelijke ziektes verspreidt in de samenleving.

Eliyahu
8 december 2014, 05:12
Een hoop minachting voor uw medemens !!!!

Bs'd

Jij schijnt een hoop minachting voor de waarheid te hebben.

Je bewijst je medemens geen dienst als je de gruwelijke waarheid betreffende homo's onder het tapijt veegt.

Dus haat & walging omwille wat ze zijn , is normaal ??

Niet om wat ze zijn, om wat ze doen.

Wat zou u ondernemen , mocht een der uw kinderen holebi zijn ??

Als je ze normaal opvoedt is die kans nihil.

Mijn buren zijn lesbisch , awel , 't zal mij worst wezen !!

En je denkt dat je ze daar een dienst mee bewijst??

geertvdb
8 december 2014, 09:46
Kom uit de kast eli. Ge gaat u beter voelen, niet meer zo gefrustreerd

Ha ha, Eli, kom aan, we gaan u niet laten vallen, echt waar. En ook niet aan uw ouders vertellen!

Pandareus
8 december 2014, 09:58
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.

Waarom zou een homo religieuze hulp nodig hebben ? Wat is dat eigenlijk, religieuze hulp ?
En ga je ervan uit dat een homo ziek is, dat je hem/haar psychologische hulp toewenst ?
Moeten overspelige lesbo's ook ter dood worden gebracht als er 'geloofwaardige getuigen' zijn die verklaren dat zij gezien hebben dat ze zich heeft laten beffen ?

Zipper
8 december 2014, 09:59
Een hoop minachting voor uw medemens !!!!


daar trekken religieuze zotten zich niks van aan.

morte-vivante
8 december 2014, 10:04
The Pope Has A Message For Christian Fundamentalists: You’re No Better Than ISIS (http://www.addictinginfo.org/2014/12/03/the-pope-has-a-message-for-christian-fundamentalists-youre-no-better-than-isis/)

zonbron
8 december 2014, 10:13
Waarom zou een homo religieuze hulp nodig hebben ? Wat is dat eigenlijk, religieuze hulp ?
En ga je ervan uit dat een homo ziek is, dat je hem/haar psychologische hulp toewenst ?
Moeten overspelige lesbo's ook ter dood worden gebracht als er 'geloofwaardige getuigen' zijn die verklaren dat zij gezien hebben dat ze zich heeft laten beffen ?

Exorcisme en duimschroeven aandraaien in de kerkers.

morte-vivante
8 december 2014, 10:18
“I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ.”

Gandhi.

morte-vivante
8 december 2014, 10:32
Na de abnormale homo's uitgemoord te hebben, gaan we achter mensen met groene ogen. Slechts 1 �* 2 % van de menselijke populatie heeft groene ogen, volgens Eli zijn alwetendheid net hetzelfde % als er homo's zijn. Groene ogen wijken af, zijn abnormaal, en moeten dus uitgemoord worden.
Na de homo's, en de groenogigen, gaan we achter de roodharigen. Ook hier slechts 1 �* 2% van alle mensen hebben rood haar.

de vuile muilekoek
8 december 2014, 11:06
Na de abnormale homo's uitgemoord te hebben, gaan we achter mensen met groene ogen. Slechts 1 �* 2 % van de menselijke populatie heeft groene ogen, volgens Eli zijn alwetendheid net hetzelfde % als er homo's zijn. Groene ogen wijken af, zijn abnormaal, en moeten dus uitgemoord worden.
Na de homo's, en de groenogigen, gaan we achter de roodharigen. Ook hier slechts 1 �* 2% van alle mensen hebben rood haar.

Oei ik heb groene ogen?8O8O

zonbron
8 december 2014, 11:16
Oei ik heb groene ogen?8O8O

Lang als jumper gewerkt? :-P

jogo
8 december 2014, 11:49
Waarom zou een homo religieuze hulp nodig hebben ? Wat is dat eigenlijk, religieuze hulp ?


Het is eigenlijk beter eerst de 'wat'-vraag te stellen voor de 'waarom'-vraag maar ik ben ook wachtende op het antwoord...

Guinevere
8 december 2014, 12:36
Met dat soort ingesteldheid, hoor je helemaal niet thuis in een vrije Westerse samenleving. Je kan maar beter je boeltje pakken, en ophoepelen.

Als jij je van God afwendt, zal Hij gewoon een ander mens of volk je plaats doen innemen.

Eliyahu
8 december 2014, 12:50
Na de abnormale homo's uitgemoord te hebben, gaan we achter mensen met groene ogen. Slechts 1 �* 2 % van de menselijke populatie heeft groene ogen, volgens Eli zijn alwetendheid net hetzelfde % als er homo's zijn. Groene ogen wijken af, zijn abnormaal, en moeten dus uitgemoord worden.
Na de homo's, en de groenogigen, gaan we achter de roodharigen. Ook hier slechts 1 �* 2% van alle mensen hebben rood haar.

Bs'd

Waar zegt God dat alle groenoogigen en roodharigen uitgemoord moeten worden?

Leven groenoogigen en roodharigen ook 20 tot 30 jaar korter dan de rest der mensheid vanwege de smerige ziekten waar zij aan lijden en die zij verspreiden in de samenleving?

Eliyahu
8 december 2014, 12:52
Als jij je van God afwendt, zal Hij gewoon een ander mens of volk je plaats doen innemen.

Bs'd

Daarom zal binnen één of twee generaties europa overgenomen zijn door de islamieten.

jogo
8 december 2014, 12:54
dat is volledig fout , en zelfs geloofszondig !!!!


gij zijt ne kenner.

Eliyahu
8 december 2014, 12:57
Ik ben alvast geen fan van heel wat recente maatschappelijke ontwikkelingen.

Bs'd

Ik ook niet. Vooral het opkomende atheïsme, en de abnormale focus op homo's stuit mij bijzonder tegen de borst.

Gelukkig is het maar een tijdelijk fenomeen, spoedig zal europa overgenomen zijn door de moslims, en dan hangen de homo's aan de lantaarnpalen te bungelen, en is het heel gauw afgelopen met die idioterie.

DewareJakob
8 december 2014, 12:59
Bs'd

Ik ook niet. Vooral het opkomende atheïsme, en de abnormale focus op homo's stuit mij bijzonder tegen de borst.

Gelukkig is het maar een tijdelijk fenomeen, spoedig zal europa overgenomen zijn door de moslims, en dan hangen de homo's aan de lantaarnpalen te bungelen, en is het heel gauw afgelopen met die idioterie.

Dus de vrijheid om niet in een God te geloven kan voor jou ook niet?

Zipper
8 december 2014, 13:11
Meer dan ooit van toepassing :

Eliyahu
8 december 2014, 13:14
Tijd om het oude testament te verbieden

Bs'd

Gezien het feit dat homo's lijden aan gruwelijke ziektes, daardoor 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens, en die ziektes verspreiden in de maatschappij, en in acht nemende dat atheïstische regeringen in de 20e eeuw bijna 200 miljoen van hun eigen onderdanen uitgemoord hebben, zou het dan niet beter zijn om homosexualiteit en atheïsme te verbieden?

dalibor
8 december 2014, 13:16
Bs'd

Gezien het feit dat homo's lijden aan gruwelijke ziektes, daardoor 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens, en die ziektes verspreiden in de maatschappij, en in acht nemende dat atheïstische regeringen in de 20e eeuw bijna 200 miljoen van hun eigen onderdanen uitgemoord hebben, zou het dan niet beter zijn om homosexualiteit en atheïsme te verbieden?

Indien atheïsme wordt verboden ga ik resoluut voor het pastafarianisme.

Esperanza
8 december 2014, 13:20
Deze topic gaat één van de beste ooit op Politics worden.

*leest gefascineerd verder*

Eliyahu
8 december 2014, 13:23
Bs'd

Ik ben net gisteren met de ban geslagen op het christelijke geloofsforum. Het zoveelste forum waar ik in de ban gedaan ben.

Ze konden de harde feiten betreffende onze homoseksuele medemens niet verdragen.

DewareJakob
8 december 2014, 13:23
Je vraagt er duidelijk om om nog een keertje te worden geband hé!

De laatste tijd duiken meer(?) nieuwelingen op die gelijkaardige haat-taal verspreiden en die kort daarna er uit worden gewipt. Ik denk dat het één en dezelfde is. Een trol die dit discussieforum vervuilt met eindeloos gescheld.

DewareJakob
8 december 2014, 13:28
Bs'd

Ik ben net gisteren met de ban geslagen op het christelijke geloofsforum. Het zoveelste forum waar ik in de ban gedaan ben.

Ze konden de harde feiten betreffende onze homoseksuele medemens niet verdragen.

Als je de geschiedenis kent waarin over mensen met jouw geloofsovertuiging net zo'n kwalijke en leugenachtige dingen werden verteld... Dat je dat negeert en zelf hetzelfde doet tegen een andere bevolkingsgroep, ja dan is het einde zoek.

Tamam
8 december 2014, 13:29
Bs'd

Ik ben net gisteren met de ban geslagen op het christelijke geloofsforum. Het zoveelste forum waar ik in de ban gedaan ben.

Ze konden de harde feiten betreffende onze homoseksuele medemens niet verdragen.

hopelijk hier ook. verklaren dat homo's gestenigd moeten worden is aanzetten tot geweld.

Eliyahu
8 december 2014, 13:31
Als je de geschiedenis kent waarin over mensen met jouw geloofsovertuiging net zo'n kwalijke en leugenachtige dingen werden verteld... Dat je dat negeert en zelf hetzelfde doet tegen een andere bevolkingsgroep, ja dan is het einde zoek.

Bs'd

Het grote verschil is natuurlijk dat ik geen leugens vertel.

Iedereen kan de feiten controleren.

morte-vivante
8 december 2014, 13:34
Bs'd

Waar zegt God dat alle groenoogigen en roodharigen uitgemoord moeten worden?

Leven groenoogigen en roodharigen ook 20 tot 30 jaar korter dan de rest der mensheid vanwege de smerige ziekten waar zij aan lijden en die zij verspreiden in de samenleving?
als ik eens wat tijd heb zal ik net hetzelfde doen als jou Eli, ik cherrypick en verkracht een paar "studies"

Tamam
8 december 2014, 13:38
Eli, "dude," als god, jawheh bestaat.. hij/zij/"het" zou zich schamen voor de prietpraat die u zegt in naam van een hoger iets.

uw prietpraat hoort thuis in de jaren '90, ergens op de Jerry Springer show. man man...

DewareJakob
8 december 2014, 13:41
Bs'd

Het grote verschil is natuurlijk dat ik geen leugens vertel.

Iedereen kan de feiten controleren.

Zo heeft ieder zijn waarheid.

Eliyahu
8 december 2014, 13:41
Ik ben zelf homoseksueel. Ik herken mij en de homoseksuelen die ik persoonlijk ken alvast niet in het beeld dat van homoseksualiteit wordt geschetst in Eliyahu's bericht. Het zou wel erg veel van mijn tijd vergen om al die (vaak verouderde) bronnen uit te pluizen en alle beweringen die erin worden gedaan punt voor punt te bespreken. Ik vrees dat dat ook geen zin heeft. Eliyahu geeft zelf aan recenter en ander onderzoek niet te vertrouwen wegens 'politiek correct'. Over wetenschappelijke correctheid blijft hij/zij een stuk vager. Als je erop staat wil ik mijn geest wel eens laten waaien over één specifieke kritiek. Dat zou ons in staat stellen van de vage algemeenheden over te stappen naar concreten feiten en cijfers.

Bs'd

Het gaat om de feiten, niet of jij je herkent in die feiten.

Hier zijn wat recente feiten, de eerste links kan je NU vinden op de CDC's homepage:

Bs'd

Laten we even kijken wat de CDC, de amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, er nou precies van zegt:

http://www.cdc.gov/msmhealth/HIV.htm

HIV severely affects gay and bisexual men—more than any other group in the United States. Gay and bisexual men make up about 2% of the overall population, but account for approximately two-thirds of all new HIV infections each year. Data included in CDC’s 2013 National HIV Prevention Progress Report Adobe PDF file show that there was a 12% increase in new infections among gay and bisexual men overall between 2008 and 2010, and a 22% increase among young gay and bisexual men aged 13-24. Gay and bisexual men also account for over half of the 1.1 million people living with HIV in the United States.

Oh, kijk nou, het is toch waar!

http://www.cdc.gov/msmhealth/STD.htm

Sexually Transmitted Diseases

Sexually Transmitted Diseases (STDs) have been increasing among gay and bisexual men, with recent increases in syphilis being documented across the country. In 2012, men who have sex with men (MSM) accounted for 75% of primary and secondary syphilis cases in the United States. MSM often are diagnosed with other STDs, including chlamydia and gonorrhea infections.

HPV (Human Papillomavirus), the most common STD in the United States, is also a concern for MSM. Some types of HPV can cause genital and anal warts and some can lead to the development of anal and oral cancer. Men who have sex with men are 17 times more likely to develop anal cancer than heterosexual men. Men who are HIV-positive are even more likely than those who are uninfected to develop anal cancer.

Oh kijk nou! Nog geen 2% van de bevolking, maar 75% van de syphillis gevallen!

Zeventien keer meer kans op aarskanker.

En hier hebben we PubMed, US National Library of Medicine, National Institutes of Health, toch waarachtig niet een instelling die verhaaltjes verzint: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16050624

Gay obituaries closely track officially reported deaths from AIDS.
Cameron P1, Cameron K.
Author information
Abstract

The age distribution of AIDS deaths of males who have sex with males [MSM] was estimated from obituaries in the Washington Blade, a gay newspaper. Statistics from the 2003 HIV/AIDS Surveillance Supplemental Report are highly congruent with deaths of MSM due to AIDS from these obituaries. Death due to AIDS in old age was most frequent for heterosexuals and least frequent for MSM who were drug abusers. Obituaries in the Washington Blade are thus consistent with and may be representative of deaths due to AIDS among MSM. The latest CDC report tends to strengthen the overall finding based upon obituaries: that the lifespan of MSM (MSM dat is males who have sex with males, oftewel homo's) is shortened two to three decades by AIDS and, possibly, other causes.


Kijk nou! Homo's leven 20 tot 30 jaar korter dan hetero's! En dat van zeer hoogwaardige bronnen! (uit 2005)

Je kan toch beter gaan roken dan homo worden, leef je toch langer....

Dus beste duikboot, als je niet snel je leven verandert, dan moet je je voorbereiden op een leven met smerige ziekten, hoogstwaarschijnlijk HIV+ dus je leven lang zware medicijnen slikken, een rot leven wat 20 tot 30 jaar korter duurt dan het leven van een normaal mens.

Waar je zin in hebt....

Jij liever als ik.

morte-vivante
8 december 2014, 13:54
Eli, "dude," als god, jawheh bestaat.. hij/zij/"het" zou zich schamen voor de prietpraat die u zegt in naam van een hoger iets.

uw prietpraat hoort thuis in de jaren '90, ergens op de Jerry Springer show. man man...

de god van de liefde noemen ze dat dan

morte-vivante
8 december 2014, 13:58
Bs'd

Het grote verschil is natuurlijk dat ik geen leugens vertel.

Iedereen kan de "feiten" controleren.

:lol:

ik ben zeker dat anderen dat argument ook gebruikten tegen de joden

SMI94
8 december 2014, 14:24
Als we tegen kerstdag alle joden uitroeien, hebben we met nieuwjaar ook geen anti-semitisme meer.

dalibor
8 december 2014, 14:50
tegenover deze kwiet zijn Eli en Drukazz linkse rakkers! Wie had dat gedacht dat er nog extremere extremisten zijn:lol:

De competitie aan de conservatieve kant van het forum is moordend.

Eliyahu
8 december 2014, 14:50
als ik eens wat tijd heb zal ik net hetzelfde doen als jou Eli, ik cherrypick en verkracht een paar "studies"

Bs'd

Ik cherrypick en verkracht niks. Ik laat je alleen de harde waarheid zien.

Een waarheid die jij door linkSSe hersenspoeling niet wil zien.

Eliyahu
8 december 2014, 14:51
Ik ben noch liberaal, fascist of 'flikker', noch homo of lesbisch:lol:, alleen een mens die anderen respecteert ook al zijn ze niet als ik. Maar ik respecteer alleen mensen die ook respecteren. Dat sommigen hun geloof misbruiken om hun haat en gebrek aan relativering te kunnen verantwoorden daar kan ik geen respect voor opbrengen.

Bs'd

Fijn dat je dat met ons hebt willen delen Jakob.

DewareJakob
8 december 2014, 14:53
Bs'd

Fijn dat je dat met ons hebt willen delen Jakob.

Boodschap overgekomen? Waarschijnlijk niet.

Eliyahu
8 december 2014, 14:55
Als we tegen kerstdag alle joden uitroeien, hebben we met nieuwjaar ook geen anti-semitisme meer.

Bs'd

Dat zou je nog wel eens vies tegen kunnen vallen.

Joden haten doen ze altijd en overal. Met of zonder joden.

DewareJakob
8 december 2014, 14:57
Oh, ge vindt van u eigen dat ge ne goeie mens zijt?:-)

Zijn er geen landen waar ze het (legaal) met schapen, kamelen en geiten doen maar homo's weerzinwekkend vinden?

morte-vivante
8 december 2014, 15:01
ik mis carolus al een beetje...

DewareJakob
8 december 2014, 15:05
ik mis carolus al een beetje...

Nieuwsgierig onder welke naam hij hier opnieuw gaat staan...

coro
8 december 2014, 16:11
Nieuwsgierig onder welke naam hij hier opnieuw gaat staan...

Ik heb hem vlug door en geloof me, van zodra het zover is, stuur ik het meteen weer door naar de moderators.
Die man heeft ze kennelijk niet allemaal meer op een rijtje.
Overigens zijn hier nog een aantal anderen met middels hun debiele uitspraken op het randje van 'ban' balanceren.

Den Duisteren Duikboot
8 december 2014, 16:38
Het gaat om de feiten, niet of jij je herkent in die feiten.

Die feiten zouden nochtans betrekking hebben op mensen zoals ik. Of word ik om een of andere reden gespaard? Zijn we dan toch het gedrag van een minderheid schaamteloos aan het extrapoleren naar een hele gemeenschap? (cfr. het artikel waarmee deze discussie werd geopend)

De cijfers die je aanhaalt geven alleen weer dat mannen die seks hebben met andere mannen een groter risico lopen op bepaalde ziektes. Dat ontkent ook niemand, op een verdwaalde zot na. Ze geven echter niet weer hoeveel homoseksuelen binnen de totale subpopulatie deze ziektes onder de leden hebben. Nochtans is dat een cruciaal gegeven in het licht van het artikel waarmee dit topic is begonnen, waarin homoseksuelen als grote ziekteverspreiders worden afgeschilderd en best allemaal gedood worden.

En hier hebben we PubMed, US National Library of Medicine, National Institutes of Health, toch waarachtig niet een instelling die verhaaltjes verzint: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16050624

Gay obituaries closely track officially reported deaths from AIDS.
Cameron P1, Cameron K.
Author information
Abstract

The age distribution of AIDS deaths of males who have sex with males [MSM] was estimated from obituaries in the Washington Blade, a gay newspaper. Statistics from the 2003 HIV/AIDS Surveillance Supplemental Report are highly congruent with deaths of MSM due to AIDS from these obituaries. Death due to AIDS in old age was most frequent for heterosexuals and least frequent for MSM who were drug abusers. Obituaries in the Washington Blade are thus consistent with and may be representative of deaths due to AIDS among MSM. The latest CDC report tends to strengthen the overall finding based upon obituaries: that the lifespan of MSM (MSM dat is males who have sex with males, oftewel homo's) is shortened two to three decades by AIDS and, possibly, other causes.

Methodologisch is het onzinnig om je onderzoek te baseren op overlijdensberichten in een homotijdschrift. Zulke berichten zijn volstrekt niet representatief. In de jaren tachtig en negentig was de publicatie van zulke overlijdensberichten trouwens een manier om binnen de homogemeenschap de aandacht te vestigen op het probleem. Als een homo aan een allergie voor wespensteken stierf, gaf dat doorgaans geen aanleiding tot de publicatie van een overlijdensbericht in een homotijdschrift. Omgekeerd werd aids als doodsoorzaak in de mainstream media vaak verzwegen omdat het nog als een "homoziekte" werd gepercipieerd.

Kijk nou! Homo's leven 20 tot 30 jaar korter dan hetero's! En dat van zeer hoogwaardige bronnen! (uit 2005)

Er wordt helemaal geen vergelijking met heteroseksuelen gemaakt. Ik lees daar enkel dat aids het leven van seksueel actieve homomannen verkort met 20 �* 30 jaar. Het lijkt er dus eerder op dat homo's met aids worden afgezet tegen homo's zonder aids, maar erg duidelijk is het niet.

Dus beste duikboot, als je niet snel je leven verandert, dan moet je je voorbereiden op een leven met smerige ziekten, hoogstwaarschijnlijk HIV+ dus je leven lang zware medicijnen slikken, een rot leven wat 20 tot 30 jaar korter duurt dan het leven van een normaal mens.

Veilig vrijen kan wonderen doen.

geertvdb
8 december 2014, 16:57
Bs'd

Het grote verschil is natuurlijk dat ik geen leugens vertel.

Iedereen kan de feiten controleren.

Hoe kan ik in godsnaam controleren dat uw God bestaat?
Heeft die een email adres of zo?

geertvdb
8 december 2014, 17:09
Ik heb hem vlug door en geloof me, van zodra het zover is, stuur ik het meteen weer door naar de moderators.
Die man heeft ze kennelijk niet allemaal meer op een rijtje.
Overigens zijn hier nog een aantal anderen met middels hun debiele uitspraken op het randje van 'ban' balanceren.

<Ja, ok, maar niet te rap, ik vind dat wel leuk om ermee te dollen. Gun ons eerst een beetje fun.

geertvdb
8 december 2014, 17:11
Bs'd

Fijn dat je dat met ons hebt willen delen Jakob.

Zeg Eli, zo'n stout filmpje van 2 knappe vrouwen die mekaar kussen, doet u dat niets? Kijkt ge daar niet stiekem naar? Ge weet wel, 's avonds laat als uw God slaapt.

Esperanza
8 december 2014, 17:17
ik mis carolus al een beetje...Is-ie al geband?

Nou, uitermate jammer. Ik vond hem wel geinig.

Hadden we nu eens een boeiende topic, is het mooie liedje al weer gedaan...

:cry:

coro
8 december 2014, 17:31
Is-ie al geband?

Nou, uitermate jammer. Ik vond hem wel geinig.

Hadden we nu eens een boeiende topic, is het mooie liedje al weer gedaan...

:cry:

Oei, sorry, mij excuses. Zal het in het vervolg nog een dagje langer tolereren.
Van Eli en die randdebiel beginnen meteen mn tenen te krullen. Nog erger kun je het toch niet hebben? Ja toch?

coro
8 december 2014, 17:37
Die feiten zouden nochtans betrekking hebben op mensen zoals ik. Of word ik om een of andere reden gespaard? Zijn we dan toch het gedrag van een minderheid schaamteloos aan het extrapoleren naar een hele gemeenschap? (cfr. het artikel waarmee deze discussie werd geopend)

De cijfers die je aanhaalt geven alleen weer dat mannen die seks hebben met andere mannen een groter risico lopen op bepaalde ziektes. Dat ontkent ook niemand, op een verdwaalde zot na. Ze geven echter niet weer hoeveel homoseksuelen binnen de totale subpopulatie deze ziektes onder de leden hebben. Nochtans is dat een cruciaal gegeven in het licht van het artikel waarmee dit topic is begonnen, waarin homoseksuelen als grote ziekteverspreiders worden afgeschilderd en best allemaal gedood worden.



Methodologisch is het onzinnig om je onderzoek te baseren op overlijdensberichten in een homotijdschrift. Zulke berichten zijn volstrekt niet representatief. In de jaren tachtig en negentig was de publicatie van zulke overlijdensberichten trouwens een manier om binnen de homogemeenschap de aandacht te vestigen op het probleem. Als een homo aan een allergie voor wespensteken stierf, gaf dat doorgaans geen aanleiding tot de publicatie van een overlijdensbericht in een homotijdschrift. Omgekeerd werd aids als doodsoorzaak in de mainstream media vaak verzwegen omdat het nog als een "homoziekte" werd gepercipieerd.



Er wordt helemaal geen vergelijking met heteroseksuelen gemaakt. Ik lees daar enkel dat aids het leven van seksueel actieve homomannen verkort met 20 �* 30 jaar. Het lijkt er dus eerder op dat homo's met aids worden afgezet tegen homo's zonder aids, maar erg duidelijk is het niet.



Veilig vrijen kan wonderen doen.

Ach Duikboot, trek je het niet aan joh! Verspil je energie toch niet aan infantielen als Eli. Leef je leven en heb vooral lief met de mensen die jou lief hebben. Dat was toch De les die de Heer ons heeft meegegeven. Het is duidelijk dat Eli dat niet snapt; verloren moeite om hem daarvan te overtuigen. Laat hem in zijn waanidee!

Eliyahu
8 december 2014, 18:30
Die feiten zouden nochtans betrekking hebben op mensen zoals ik. Of word ik om een of andere reden gespaard? Zijn we dan toch het gedrag van een minderheid schaamteloos aan het extrapoleren naar een hele gemeenschap? (cfr. het artikel waarmee deze discussie werd geopend)

Bs'd

Hoe kom je er bij dat de onderzoeken betrekking hebben op een minderheid?

Ze gaan over de homogemeenschap in zijn totaliteit.

De cijfers die je aanhaalt geven alleen weer dat mannen die seks hebben met andere mannen een groter risico lopen op bepaalde ziektes. Dat ontkent ook niemand, op een verdwaalde zot na.

Zijn we het daar in elk geval over eens.

Ze geven echter niet weer hoeveel homoseksuelen binnen de totale subpopulatie deze ziektes onder de leden hebben. Nochtans is dat een cruciaal gegeven in het licht van het artikel waarmee dit topic is begonnen, waarin homoseksuelen als grote ziekteverspreiders worden afgeschilderd en best allemaal gedood worden.



Methodologisch is het onzinnig om je onderzoek te baseren op overlijdensberichten in een homotijdschrift. Zulke berichten zijn volstrekt niet representatief. In de jaren tachtig en negentig was de publicatie van zulke overlijdensberichten trouwens een manier om binnen de homogemeenschap de aandacht te vestigen op het probleem. Als een homo aan een allergie voor wespensteken stierf, gaf dat doorgaans geen aanleiding tot de publicatie van een overlijdensbericht in een homotijdschrift. Omgekeerd werd aids als doodsoorzaak in de mainstream media vaak verzwegen omdat het nog als een "homoziekte" werd gepercipieerd.



Er wordt helemaal geen vergelijking met heteroseksuelen gemaakt. Ik lees daar enkel dat aids het leven van seksueel actieve homomannen verkort met 20 �* 30 jaar. Het lijkt er dus eerder op dat homo's met aids worden afgezet tegen homo's zonder aids, maar erg duidelijk is het niet.



Veilig vrijen kan wonderen doen.

Het artikel over die overlijdingsberichten is niet het enige en zeker niet het eerste wat aangeeft dat homo's 20 tot 30 jaar korter leven dan anderen.

Het is wel een heel recent artikel, daarom postte ik het.

Ik kan wel even kijken of ik nog wat andere onderzoeken daarover kan vinden, dat zal wel niet al te moeilijk zijn.

Eliyahu
8 december 2014, 18:31
Zo heeft ieder zijn waarheid.

Bs'd

De meeste normale mensen hebben DE waarheid.

Mensen die het niet zo nauw nemen met de waarheid worden ineens filosofen en hebben het over zijn waarheid.

Eliyahu
8 december 2014, 18:38
Bs'd

Hoe kom je er bij dat de onderzoeken betrekking hebben op een minderheid?

Ze gaan over de homogemeenschap in zijn totaliteit.



Zijn we het daar in elk geval over eens.



Het artikel over die overlijdingsberichten is niet het enige en zeker niet het eerste wat aangeeft dat homo's 20 tot 30 jaar korter leven dan anderen.

Het is wel een heel recent artikel, daarom postte ik het.

Ik kan wel even kijken of ik nog wat andere onderzoeken daarover kan vinden, dat zal wel niet al te moeilijk zijn.

Bs'd

Modelling the impact of HIV disease on mortality in gay and bisexual men.

http://ije.oxfordjournals.org/content/26/3/657.abstract

CONCLUSION: In a major Canadian centre, life expectancy at age 20 years for gay and bisexual men is 8 to 20 years less than for all men. If the same pattern of mortality were to continue, we estimate that nearly half of gay and bisexual men currently aged 20 years will not reach their 65th birthday. Under even the most liberal assumptions, gay and bisexual men in this urban centre are now experiencing a life expectancy similar to that experienced by all men in Canada in the year 1871.

LiberaalNL
8 december 2014, 18:39
Zou jij er dan erg rouwig om zijn?

Maar homo's hebben m.i. religieuze en psychologische hulp nodig. Het praktiseren van homoseksualiteit is en blijft een zonde en zou ik dus nooit goedkeuren. Overspelige homo's (officieel getrouwd met een vrouw) mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen, op voorwaarde dat er geloofwaardige getuigen van de daad zijn.
Volgens mij wordt het tijd dat jijzelf je bij een psychiater aanmeldt.

Eliyahu
8 december 2014, 19:04
Bs'd

Does homosexual activity shorten life? (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9923159)

US National Library of Medicine National Institutes of Health

Cameron P1, Cameron K, Playfair WL.
Author information
Abstract

Previous estimates from obituaries and pre-1994 sex surveys suggested that the median age of death for homosexuals is less than 50 yr. Four contemporary databases were used to test that estimate: (1) obituaries in the homosexual press from 1993 through 1997 reflected treatment success for those with AIDS but suggested a median age of death less than 50 years; (2) two large random sexuality surveys in 1994--one in the USA and the other in Britain--yielded results consistent with a median age of death for homosexuals of less than 50 years; (3) the median age of those ever married in Denmark, Sweden, and Norway was about 50 years, while that of the ever homosexually partnered was about 40 yr; further, the married were about 5 times more apt to be old and 4 times less apt to be widowed young; and (4) intravenous drug abusers and homosexuals taking HIV tests in Colorado had almost identical age distributions. The four lines of evidence were consistent with previous findings suggesting that homosexual activity may be associated with a lifespan shortened by 20 to 30 years.

Eliyahu
8 december 2014, 19:08
Boodschap overgekomen? Waarschijnlijk niet.

Bs'd

Misschien kan je even uitleggen wat de boodschap was?

coro
8 december 2014, 19:11
Bs'd

Misschien kan je even uitleggen wat de boodschap was?

je snapt het niet en je zult he kennelijk nooit snappen! Ga asap in je gebedsruimte en vraag aub vergiffenis voor al je onnozele en mensonterende posts!

SMI94
8 december 2014, 19:12
Bs'd

Dat zou je nog wel eens vies tegen kunnen vallen.

Joden haten doen ze altijd en overal. Met of zonder joden.

Ja? Hoe kun je nu mensen haten die er niet meer zijn? Dat lijkt me toch een bijzonder nutteloze en vooral onzinnige hobby!

Mijn uitspraak zal nochtans véél dichter bij de waarheid liggen dan die van die dominee... Precies alsof alle niet homofiele aids-patiënten als ware het een mirakel plotsklaps genezen zullen zijn :rofl:

Tamam
8 december 2014, 19:17
beste Eli:

...trek eens een paralel met uw haten tegenover homo´s en arabieren man. joden trekken niet alleen haat aan, misschien vind je dit jammer. het bewijs ben jij, ironisch genoeg. een nederlands mannetje dat zich bekeerde tot het jodendom en zich nu een übermensch waant.

Tamam
8 december 2014, 19:18
Bs'd

Dat zou je nog wel eens vies tegen kunnen vallen.

Joden haten doen ze altijd en overal. Met of zonder joden.

je kan zelf geen hebreeuws. je bent naar een rabbijn college geweest en kent wat flarden uit oude boeken. uw band met israel en "joods bloed" is even groot als de mijne.

DeProf_eet
8 december 2014, 19:21
?Homoseksualiteit is een geestelijke afwijkingDaar is geen haar op mijn kop dat daaraan twijfelt. Ook het feit dat er door iemand hierboven beweerd word dat homo's "normale" mensen zijn. In onze snel evoluerende maatschappij vraagt men zich zich trouwens af wat nog normaal is en wat niet. Moslims beweren dat het verkrachten van kinderen (hun profeet vond het zo) normaal is, en vrouwen slaan toegelaten is. En moslims beginnen meer en meer hun gewicht in de schaal te werpen in de landen waar ze neerstrijken, er komt dus een dag dat de niet-moslim dat ook normaal zal vinden juist zoals de niet-moslim vroeger het homo gebeuren niet accepteerde, en nu wel. Aan de reacties te zien hier althans.

DewareJakob
8 december 2014, 19:22
Bs'd

Misschien kan je even uitleggen wat de boodschap was?

Dat sommigen hun geloof misbruiken om hun haat en gebrek aan relativering te kunnen verantwoorden daar kan ik geen respect voor opbrengen.

Eliyahu
8 december 2014, 19:26
beste Eli:

...trek eens een paralel met uw haten tegenover homo´s en arabieren man. joden trekken niet alleen haat aan, misschien vind je dit jammer. het bewijs ben jij, ironisch genoeg. een nederlands mannetje dat zich bekeerde tot het jodendom en zich nu een übermensch waant.

Bs'd

Waar geef ik aan dat ik me een ubermensch waan?

Eliyahu
8 december 2014, 19:27
Dat sommigen hun geloof misbruiken om hun haat en gebrek aan relativering te kunnen verantwoorden daar kan ik geen respect voor opbrengen.

Bs'd

Oh. Wel, fijn dat je dat met ons hebt willen delen Jakob.

coro
8 december 2014, 19:28
Bs'd

Waar geef ik aan dat ik me een ubermensch waan?

Kan iemand me eens uitleggen wat de Bs'd boven al eli's oerdomme posts betekent?

DeProf_eet
8 december 2014, 19:29
beste Eli:

...trek eens een paralel met uw haten tegenover homo´s en arabieren man. joden trekken niet alleen haat aan, misschien vind je dit jammer. het bewijs ben jij, ironisch genoeg. een nederlands mannetje dat zich bekeerde tot het jodendom en zich nu een übermensch waant.Wat dat betreft kunt gij hier beter een toontje lager zingen. Uw lievelinsvriendjes, de moslims, waar ge voor door het vuur zou lopen en waar ge geen kwaad woord over zult zeggen, hebben namenlijk een veel grotere afkeer en haat tegenover moslims dan de doorsnee Europeaan-niet moslim. Of durft ge dat ontkennen ? Dus wat zit ge hier te lullen over haat ?

Eliyahu
8 december 2014, 19:32
je kan zelf geen hebreeuws. je bent naar een rabbijn college geweest en kent wat flarden uit oude boeken. uw band met israel en "joods bloed" is even groot als de mijne.

Bs'd

Met dit verschil: Ik woon in Israel.

En ik studeer full time, 's morgens, 's middags, en 's avonds aan een rabbinaal college.

Heb vandaag al 7 uur daar gestudeerd. Vertrek over 10 minuten weer voor mijn avond studies aldaar.

Ik krijg per dag 4 tot 5 uur les van een rabbijn, 1 op 1 .

En nee, voor zover ik weet heb ik geen joods bloed van geboorte, maar ik denk toch dat ik een redelijke band heb met het jodendom.

coro
8 december 2014, 19:34
Bs'd

Met dit verschil: Ik woon in Israel.

En ik studeer full time, 's morgens, 's middages, en 's avonds aan een rabbinaal college.

Heb vandaag al 7 uur daar gestudeerd. Vertrek over 10 minuten weer voor mijn avond studies aldaar.

Ik krijg per dag 4 tot 5 uur les van een rabbijn, 1 op 1 .

En nee, voor zover ik weet heb ik geen joods bloed van geboorte, maar ik denk toch dat ik een redelijke band heb met het jodendom.

Please stay there!

Eliyahu
8 december 2014, 19:35
Please stay there!

Bs'd

Dat ben ik wel van plan.

Niks meer te zoeken in europa.

coro
8 december 2014, 19:37
Bs'd

Dat ben ik wel van plan.

Niks meer te zoeken in europa.

Oef, gelukkig!

Eliyahu
8 december 2014, 19:37
Kan iemand me eens uitleggen wat de Bs'd boven al eli's oerdomme posts betekent?

Bs'd

Vraag het aan Google.

Eliyahu
8 december 2014, 19:38
Oef, gelukkig!

Bs'd

Zeker weten!

Alleen het weer al.... :-D

dalibor
8 december 2014, 19:39
Kan iemand me eens uitleggen wat de Bs'd boven al eli's oerdomme posts betekent?

Hij heeft het me eens toegelicht. Zo één van die begroetingen van gelovigen waarmee ze ongevraagd hun geloof op uw dak gooien. Soort joodse versie van allah akhbar.

SMI94
8 december 2014, 19:41
Kan iemand me eens uitleggen wat de Bs'd boven al eli's oerdomme posts betekent?

Dat is een automatische 'bullshit-detector'. Dat verschijnt automatisch bovenaan posts die uitzonderlijke hoeveelheden bullshit bevatten. Als een soort van waarschuwing eigenlijk.

Indomitable
8 december 2014, 19:41
Hij heeft het me eens toegelicht. Zo één van die begroetingen van gelovigen waarmee ze ongevraagd hun geloof op uw dak gooien. Soort joodse versie van allah akhbar.@copyright

coro
8 december 2014, 19:42
Bs'd

Vraag het aan Google.

Juist, met alles wat je neerschrijft heb je 'hulp van de hemel' nodig! Zegt genoeg.

dalibor
8 december 2014, 19:43
Voor mij blijven die letters altijd de Belgische Strijdkrachten in Duitsland.

coro
8 december 2014, 19:44
Bs'd

Zeker weten!

Alleen het weer al.... :-D

En bijzonder spannend, met al Hezbollah- en Fatah-aanhangers in de buurt.....

Het Verzet
8 december 2014, 20:25
Bs'd

Met dit verschil: Ik woon in Israel.

En ik studeer full time, 's morgens, 's middags, en 's avonds aan een rabbinaal college.

Heb vandaag al 7 uur daar gestudeerd. Vertrek over 10 minuten weer voor mijn avond studies aldaar.

Ik krijg per dag 4 tot 5 uur les van een rabbijn, 1 op 1 .

En nee, voor zover ik weet heb ik geen joods bloed van geboorte, maar ik denk toch dat ik een redelijke band heb met het jodendom.

Wat studeer je dan?

Den Duisteren Duikboot
8 december 2014, 21:07
Modelling the impact of HIV disease on mortality in gay and bisexual men.

http://ije.oxfordjournals.org/content/26/3/657.abstract

CONCLUSION: In a major Canadian centre, life expectancy at age 20 years for gay and bisexual men is 8 to 20 years less than for all men. If the same pattern of mortality were to continue, we estimate that nearly half of gay and bisexual men currently aged 20 years will not reach their 65th birthday. Under even the most liberal assumptions, gay and bisexual men in this urban centre are now experiencing a life expectancy similar to that experienced by all men in Canada in the year 1871.

Wat is er recent aan dit artikel? Het onderzoek bestrijkt de periode 1987-1992, toen men nog de tol betaalde voor jaren van onwetendheid en men op het vlak van remediëring nog nergens stond.

Tamam
8 december 2014, 21:07
"joods worden voor dummies"

Tamam
8 december 2014, 21:09
Bs'd

Met dit verschil: Ik woon in Israel.

En ik studeer full time, 's morgens, 's middags, en 's avonds aan een rabbinaal college.

Heb vandaag al 7 uur daar gestudeerd. Vertrek over 10 minuten weer voor mijn avond studies aldaar.

Ik krijg per dag 4 tot 5 uur les van een rabbijn, 1 op 1 .

En nee, voor zover ik weet heb ik geen joods bloed van geboorte, maar ik denk toch dat ik een redelijke band heb met het jodendom.

hoe wordt dit betaald?

morte-vivante
8 december 2014, 21:27
Bs'd

Modelling the impact of HIV disease on mortality in gay and bisexual men.

http://ije.oxfordjournals.org/content/26/3/657.abstract

CONCLUSION: In a major Canadian centre, life expectancy at age 20 years for gay and bisexual men is 8 to 20 years less than for all men. If the same pattern of mortality were to continue, we estimate that nearly half of gay and bisexual men currently aged 20 years will not reach their 65th birthday. Under even the most liberal assumptions, gay and bisexual men in this urban centre are now experiencing a life expectancy similar to that experienced by all men in Canada in the year 1871.

Int. J. Epidemiol. (1997) 26 (3): 657-661. doi: 10.1093/ije/26.3.657

weinig recent aan.

het triestige is, beste Eli, dat de auteurs zich genoodzaakt voelden om een rechtzetting te publiceren. Ik citeer:

Over the past few months we have learnt of a number of reports regarding a paper we published in the International Journal of Epidemiology on the gay and bisexual life expectancy in Vancouver in the late 1980s and early 1990s.1 From these reports it appears that our research is being used by select groups in US2 and Finland3 to suggest that gay and bisexual men live an unhealthy lifestyle that is destructive to themselves and to others. These homophobic groups appear more interested in restricting the human rights of gay and bisexuals rather than promoting their health and well being.

The aim of our research was never to spread more homophobia, but to demonstrate to an international audience how the life expectancy of gay and bisexual men can be estimated from limited vital statistics data. In our paper, we demonstrated that in a major Canadian centre, life expectancy at age 20 years for gay and bisexual men is 8 to 21 years less than for all men. If the same pattern of mortality continued, we estimated that nearly half of gay and bisexual men currently aged 20 years would not reach their 65th birthday. Under even the most liberal assumptions, gay and bisexual men in this urban centre were experiencing a life expectancy similar to that experienced by men in Canada in the year 1871. In contrast, if we were to repeat this analysis today the life expectancy of gay and bisexual men would be greatly improved. Deaths from HIV infection have declined dramatically in this population since 1996. As we have previously reported there has been a threefold decrease in mortality in Vancouver as well as in other parts of British Columbia.4

It is essential to note that the life expectancy of any population is a descriptive and not a prescriptive mesaure.5 Death is a product of the way a person lives and what physical and environmental hazards he or she faces everyday. It cannot be attributed solely to their sexual orientation or any other ethnic or social factor. If estimates of an individual gay and bisexual man's risk of death is truly needed for legal or other purposes, then people making these estimates should use the same actuarial tables that are used for all other males in that population. Gay and bisexual men are included in the construction of official population-based tables and therefore these tables for all males are the appropriate ones to be used.

In summary, the aim of our work was to assist health planners with the means of estimating the impact of HIV infection on groups, like gay and bisexual men, not necessarily captured by vital statistics data and not to hinder the rights of these groups worldwide. Overall, we do not condone the use of our research in a manner that restricts the political or human rights of gay and bisexual men or any other group.

triestig als wetenschap misbruikt en vrekracht wordt door religioten en andere idioten met een eigen agenda.

http://ije.oxfordjournals.org/content/30/6/1499.full

GandalftheGrey
8 december 2014, 22:32
Bs'd

En dan nu nog even over huiselijk geweld:

http://www.reuters.com/article/2014/09/24/us-domestic-violence-gay-idUSKCN0HJ25X20140924

A joint report from the U.S. Department of Justice and the Centers for Disease Control and Prevention found that about 22 percent of women and about 7 percent of men reported being the victim of domestic violence.

For the new review, the researchers searched databases of medical research for studies on the prevalence of domestic violence among same-sex couples.

Based on the findings of four studies that had data on nearly 30,000 participants, they found that between one quarter and three quarters of lesbian, gay and bisexual people are the victims of domestic violence.

Dus voor vrouwen geldt dat 22% slachtoffer zijn van huiselijk geweld, en voor homo's is dat tussen de 25 en 75%.

Een onderzoek van de amerikaanse justitie en de CDC, de Centers for Disease Control and Prevention.



http://www.frc.org/get.cfm?i=IS04C02

INTIMATE PARTNER VIOLENCE Lesbian and Homosexual Relationships

Research indicates very high levels of violence in homosexual and lesbian relationships:

A study in the Journal of Interpersonal Violence examined conflict and violence in lesbian relationships. The researchers found that 90 percent of the lesbians surveyed had been recipients of one or more acts of verbal aggression from their intimate partners during the year prior to this study, with 31 percent reporting one or more incidents of physical abuse.[46]

In a survey of 1,099 lesbians, the Journal of Social Service Research found that slightly more than half of the lesbians reported that they had been abused by a female lover/partner. The researchers found that "the most frequently indicated forms of abuse were verbal/emotional/psychological abuse and combined physical-psychological abuse."[47]

A study of lesbian couples reported in the Handbook of Family Development and Intervention "indicates that 54 percent had experienced 10 or more abusive incidents, 74 percent had experienced six or more incidents, 60 percent reported a pattern to the abuse, and 71 percent said it grew worse over time."[48]

In their book Men Who Beat the Men Who Love Them: Battered Gay Men and Domestic Violence, Island and Letellier postulate that "the incidence of domestic violence among gay men is nearly double that in the heterosexual population."[49]

Gay and lesbian vs. other opposite-sex intimate partner relationships

Surveys conducted by the U.S. Department of Justice confirm that homosexual and lesbian relationships had a far greater incidence of domestic partner violence than opposite-sex relationships including cohabitation or marriage.

The National Violence against Women Survey, sponsored by the National Institute of Justice, found that "same-sex cohabitants reported significantly more intimate partner violence than did opposite-sex cohabitants. Thirty-nine percent of the same-sex cohabitants reported being raped, physically assaulted, and/or stalked by a marital/cohabitating partner at some time in their lifetimes, compared to 21.7 percent of the opposite-sex cohabitants. Among men, the comparable figures are 23.1 percent and 7.4 percent."[50]


.
.
.

Ik vraag me af waar je die onzin blijft halen.
Blijkbaar lopen niet enkel in de VS dit soort idioten rond.


Edit : ik lees net dat je in Israël woont. Een opluchting zowaar. Vooral daar blijven aub !

alice
8 december 2014, 23:39
Ik vraag me af waar je die onzin blijft halen.
Blijkbaar lopen niet enkel in de VS dit soort idioten rond.


Edit : ik lees net dat je in Israël woont. Een opluchting zowaar. Vooral daar blijven aub !

Mijn gedacht, er lopen hier al genoeg mensen met ongezonde meningen rond en aan dergelijke homohaters is echt geen nood.

IanVD
8 december 2014, 23:41
Bs'd

Vraag het aan Google.

Google zegt niet waarom je verkeerdelijk ' gebruikt in plaats van ". We zijn daar allemaal benieuwd naar.

IanVD
8 december 2014, 23:46
Bs'd

Waar geef ik aan dat ik me een ubermensch waan?

Moreel superieur (http://forum.politics.be/showthread.php?p=7251969&highlight=Noachieten#post7251969)

Ps: ik wacht nog steeds op die letterlijke Torah-passage ;)

cookie monster
9 december 2014, 00:04
Bs'd

Gezien het feit dat homo's lijden aan gruwelijke ziektes, daardoor 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens, en die ziektes verspreiden in de maatschappij, en in acht nemende dat atheïstische regeringen in de 20e eeuw bijna 200 miljoen van hun eigen onderdanen uitgemoord hebben, zou het dan niet beter zijn om homosexualiteit en atheïsme te verbieden?
Zou het niet beter zijn dat jij stopt met zulke kotselijke pietpraat !!

cookie monster
9 december 2014, 00:04
Bs'd

Omdat God het verboden heeft.
Oh ?? Bewijs , aub ??

cookie monster
9 december 2014, 00:04
Bs'd

Jij schijnt een hoop minachting voor de waarheid te hebben.

Je bewijst je medemens geen dienst als je de gruwelijke waarheid betreffende homo's onder het tapijt veegt.



Niet om wat ze zijn, om wat ze doen.



Als je ze normaal opvoedt is die kans nihil.



En je denkt dat je ze daar een dienst mee bewijst??
Wie heeft jou gehersenspoeld ??

cookie monster
9 december 2014, 00:04
daar trekken religieuze zotten zich niks van aan.
2

cookie monster
9 december 2014, 00:04
gij zijt ne kenner.
Ah , dank u :)

Kijk , geloof in wat je wilt , 't zal mij worst wezen ,
Ik heb mijn overtuiging , zal niemand zeggen wat die moet geloven ,
of dat die mij moet volgen , maar wie mij dwarsligt & hindert ,
krijgt een weerwoord indien nodig !!

zonbron
9 december 2014, 02:38
Hij heeft het me eens toegelicht. Zo één van die begroetingen van gelovigen waarmee ze ongevraagd hun geloof op uw dak gooien. Soort joodse versie van allah akhbar.

2!

zonbron
9 december 2014, 02:46
Dat is een automatische 'bullshit-detector'. Dat verschijnt automatisch bovenaan posts die uitzonderlijke hoeveelheden bullshit bevatten. Als een soort van waarschuwing eigenlijk.

Inderdaad.

Grafisch:

http://www.gifbin.com/bin/052009/1242749315_bullshit_amplifier-detector.gif

zonbron
9 december 2014, 02:50
Bs'd

Met dit verschil: Ik woon in Israel.

En ik studeer full time, 's morgens, 's middags, en 's avonds aan een rabbinaal college.

Heb vandaag al 7 uur daar gestudeerd. Vertrek over 10 minuten weer voor mijn avond studies aldaar.

Ik krijg per dag 4 tot 5 uur les van een rabbijn, 1 op 1 .

En nee, voor zover ik weet heb ik geen joods bloed van geboorte, maar ik denk toch dat ik een redelijke band heb met het jodendom.

Weten ze ginds wat U hier allemaal uitkraamt? :roll:

Eliyahu
9 december 2014, 05:55
hoe wordt dit betaald?

Bs'd

Ik word er voor betaald.

Ik placht ook in het weekend te leren, hoe meer uren hoe meer geld, maar dat was wat te veel, ben ik mee gestopt.

Eliyahu
9 december 2014, 05:57
Weten ze ginds wat U hier allemaal uitkraamt? :roll:

Bs'd

Ze kunnen hier geen nederlands lezen. :-)

Eliyahu
9 december 2014, 05:58
En bijzonder spannend, met al Hezbollah- en Fatah-aanhangers in de buurt.....

Bs'd

Het ergste wat een mens kan overkomen is een saai leven.

Eliyahu
9 december 2014, 05:58
Wat studeer je dan?

Bs'd

Torah.

Eliyahu
9 december 2014, 06:17
Int. J. Epidemiol. (1997) 26 (3): 657-661. doi: 10.1093/ije/26.3.657

weinig recent aan.

het triestige is, beste Eli, dat de auteurs zich genoodzaakt voelden om een rechtzetting te publiceren. Ik citeer:

In contrast, if we were to repeat this analysis today the life expectancy of gay and bisexual men would be greatly improved. Deaths from HIV infection have declined dramatically in this population since 1996. As we have previously reported there has been a threefold decrease in mortality in Vancouver as well as in other parts of British Columbia


Bs'd

Wat je niet moet vergeten is dat AIDS maar een klein deel van de verminderde levensverwachting veroorzaakt. Het veel grotere aantal alcoholisten, drugmisbruikers, zelfmoorden, doden door auto-ongelukken, (verkapte zelfmoorden) en andere enge ziekten, die zorgen voor het leeuwendeel van de sterk verkorte levensverwachting.

It cannot be attributed solely to their sexual orientation or any other ethnic or social factor.

Niet helemaal uitsluitend aan het feit dat het homo's zijn?

Ze zeggen alleen niet waar het dan (gedeeltelijk) wel aan zou moeten liggen.

Het lijkt me vrij duidelijk dat ze uit de homo-hoek heel veel commentaar en misschien bedreigingen hebben ontvangen vanwege hun onderzoek, en daarom krabbelen ze nu terug.
Ze veranderen echter niets aan de feiten, maar proberen de boodschap voor de homo's een beetje te verzachten.

En hier heb je een publicatie van PubMed in 1998, waarin vier onderzoekslijnen wijzen op een gemiddelde verkorting van het leven van een homo met 20 tot 30 jaar:

Bs'd

Does homosexual activity shorten life? (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9923159)

US National Library of Medicine National Institutes of Health

Cameron P1, Cameron K, Playfair WL.
Author information
Abstract

Previous estimates from obituaries and pre-1994 sex surveys suggested that the median age of death for homosexuals is less than 50 yr. Four contemporary databases were used to test that estimate: (1) obituaries in the homosexual press from 1993 through 1997 reflected treatment success for those with AIDS but suggested a median age of death less than 50 years; (2) two large random sexuality surveys in 1994--one in the USA and the other in Britain--yielded results consistent with a median age of death for homosexuals of less than 50 years; (3) the median age of those ever married in Denmark, Sweden, and Norway was about 50 years, while that of the ever homosexually partnered was about 40 yr; further, the married were about 5 times more apt to be old and 4 times less apt to be widowed young; and (4) intravenous drug abusers and homosexuals taking HIV tests in Colorado had almost identical age distributions. The four lines of evidence were consistent with previous findings suggesting that homosexual activity may be associated with a lifespan shortened by 20 to 30 years.

Bad Attila
9 december 2014, 07:33
Bs'd

Wat je niet moet vergeten is dat AIDS maar een klein deel van de verminderde levensverwachting veroorzaakt. Het veel grotere aantal alcoholisten, drugmisbruikers, zelfmoorden, doden door auto-ongelukken, (verkapte zelfmoorden) en andere enge ziekten, die zorgen voor het leeuwendeel van de sterk verkorte levensverwachting.



Niet helemaal uitsluitend aan het feit dat het homo's zijn?

Ze zeggen alleen niet waar het dan (gedeeltelijk) wel aan zou moeten liggen.

Het lijkt me vrij duidelijk dat ze uit de homo-hoek heel veel commentaar en misschien bedreigingen hebben ontvangen vanwege hun onderzoek, en daarom krabbelen ze nu terug.
Ze veranderen echter niets aan de feiten, maar proberen de boodschap voor de homo's een beetje te verzachten.

En hier heb je een publicatie van PubMed in 1998, waarin vier onderzoekslijnen wijzen op een gemiddelde verkorting van het leven van een homo met 20 tot 30 jaar:

Bs'd

Does homosexual activity shorten life? (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9923159)

US National Library of Medicine National Institutes of Health

Cameron P1, Cameron K, Playfair WL.
Author information
Abstract

Previous estimates from obituaries and pre-1994 sex surveys suggested that the median age of death for homosexuals is less than 50 yr. Four contemporary databases were used to test that estimate: (1) obituaries in the homosexual press from 1993 through 1997 reflected treatment success for those with AIDS but suggested a median age of death less than 50 years; (2) two large random sexuality surveys in 1994--one in the USA and the other in Britain--yielded results consistent with a median age of death for homosexuals of less than 50 years; (3) the median age of those ever married in Denmark, Sweden, and Norway was about 50 years, while that of the ever homosexually partnered was about 40 yr; further, the married were about 5 times more apt to be old and 4 times less apt to be widowed young; and (4) intravenous drug abusers and homosexuals taking HIV tests in Colorado had almost identical age distributions. The four lines of evidence were consistent with previous findings suggesting that homosexual activity may be associated with a lifespan shortened by 20 to 30 years.

Mensen als jij zijn misschien wel verantwoordelijk...
"Top University Study: Anti-Gay Prejudice Is Killing Gay People"
A study just released by Columbia University’s Mailman School of Public Health finds that gay people living in communities entrenched with high levels of anti-gay bigotry, prejudice, and hate, are expected to die 12 years earlier than their peers living in more progressive and accepting environments.

http://www.thenewcivilrightsmovement.com/top-university-study-anti-gay-prejudice-is-killing-gay-people/discrimination/2014/02/17/83300

Je hebt uw uitleg.

*dikke tongzoen*

Eliyahu
9 december 2014, 07:41
Mensen als jij zijn misschien wel verantwoordelijk...
"Top University Study: Anti-Gay Prejudice Is Killing Gay People"
A study just released by Columbia University’s Mailman School of Public Health finds that gay people living in communities entrenched with high levels of anti-gay bigotry, prejudice, and hate, are expected to die 12 years earlier than their peers living in more progressive and accepting environments.

http://www.thenewcivilrightsmovement.com/top-university-study-anti-gay-prejudice-is-killing-gay-people/discrimination/2014/02/17/83300

Je hebt uw uitleg.

Bs'd

12 jaar dat is nog steeds niet 20 tot 30 jaar wat homo's korter leven.

De gemiddelde homo haalt de 50 niet, zoals je hierboven kan lezen in dat artikel van PubMed.

En het lijkt me niet dat hun omgeving hun de enge ziekten bezorgt waar ze voornamelijk aan doodgaan.

Natuurlijk is het zeer belangrijk voor een persoon wat de buurman van 'm denkt, en als een homohatende omgeving overduidelijk zeer negatief over 'm denkt, zal hem dat eerder tot zelfmoord aanzetten dan een homo in een grote stad waar de opvattingen meer pro homo zijn.

Maar hoe dan ook blijft het een krankzinnige keus om homo te worden.

En omdat de harde feiten over de homoseksuele levenstijl niet politiek correct zijn, en daarom onderdrukt worden, worden er velen een gruwelijke levensstijl ingeloods die lijd tot ziekte, pijn, en voortijdige dood.

Bad Attila
9 december 2014, 07:53
Bs'd

12 jaar dat is nog steeds niet 20 tot 30 jaar wat homo's korter leven.

De gemiddelde homo haalt de 50 niet, zoals je hierboven kan lezen in dat artikel van PubMed.

En het lijkt me niet dat hun omgeving hun de enge ziekten bezorgt waar ze voornamelijk aan doodgaan.

Natuurlijk is het zeer belangrijk voor een persoon wat de buurman van 'm denkt, en als een homohatende omgeving overduidelijk zeer negatief over 'm denkt, zal hem dat eerder tot zelfmoord aanzetten dan een homo in een grote stad waar de opvattingen meer pro homo zijn.

Maar hoe dan ook blijft het een krankzinnige keus om homo te worden.

En omdat de harde feiten over de homoseksuele levenstijl niet politiek correct zijn, en daarom onderdrukt worden, worden er velen een gruwelijke levensstijl ingeloods die lijd tot ziekte, pijn, en voortijdige dood.

Bedankt, je hebt zopas aangetoond dat je er inderdaad niks van begrijpt. Het gaat namelijk om een vergelijkende studie tussen homoseksuelen.

Afgang totaal, mission accomplished.

dalibor
9 december 2014, 09:00
Bs'd

Ik word er voor betaald.

Ik placht ook in het weekend te leren, hoe meer uren hoe meer geld, maar dat was wat te veel, ben ik mee gestopt.

Subsidieslurper!

Jij bent dus één van die economisch nuttelozen die leven op kap van de werkende Israeli's, en waar heel wat Israeli's zich aan storen. Heel dat leger orthodoxen, dat uiteraard ook passages in de geschriften heeft gevonden waardoor ze geen militaire dienst moeten doen.

zonbron
9 december 2014, 12:29
Bs'd

Ze kunnen hier geen nederlands lezen. :-)

Hebreeuws maar geen Nederlands?

Zelfs in de IS begrijpen ze Nederlands.

DeProf_eet
9 december 2014, 13:27
"Top University Study: Anti-Gay Prejudice Is Killing Gay People"
A study just released by Columbia University’s Mailman School of Public Health finds that gay people living in communities entrenched with high levels of anti-gay bigotry, prejudice, and hate, are expected to die 12 years earlier than their peers living in more progressive and accepting environments.Oei, stel je voor die moeten we toch redden die homo's want stel je maar eens een wereld voor zonder homo's of zelfs maar een met "minder" homo's !! Dat moet verschrikkelijk zijn, want dan is er minder diversiteit ?? En diversiteit moet er toch zijn, koste wat koste, meer of minder aids ? Wat maakt het in feite uit als het maar de diversiteit ten goede komt.
Je hebt uw uitleg.En jij je excuus om het met meer homo's te doen, meer en meer, het kan niet op.
*dikke tongzoen*Draai die maar bij uw partner.

djimi
9 december 2014, 13:36
... Torah.


Het wordt grappiger met de minuut. Steeds méér argumenten om Israël zoals het heden ten dage bestaat te vervangen door iets anders (en hopelijk ook beter).


Bs'd

Het ergste wat een mens kan overkomen is een saai leven.


Staat dat soms in die Torah van u?

Een 'saai leven' OVERKOMT een mens niet.
Wie graag een 'saai leven' wil leiden, moet daar verdomd véél moeite voor op durven én weten te brengen!


Bs'd

Ik word er voor betaald.

Ik placht ook in het weekend te leren, hoe meer uren hoe meer geld, maar dat was wat te veel, ben ik mee gestopt.

Een land dat er geld voor over heeft om a priori onschuldige breinen te vergiftigen met hopeloos gedateerde en bovendien erg gevaarlijke nonsens verdient niet beter dan van de aardbodem te verdwijnen.

Vooral als het blijkbaar NIET aankomt op de kwaliteit van het aangeleerde, maar op de tijd die aan het zogenaamde leren op werd geofferd.

Hoe LAAG kan men eigenlijk vallen?

:roll:


Bs'd

De meeste normale mensen hebben DE waarheid.

Mensen die het niet zo nauw nemen met de waarheid worden ineens filosofen en hebben het over zijn waarheid.


Ik heb het u al laten weten: wees toch maar voorzichtig met het woord 'normaal'.

Voordat u het goed en wel beseft ziet u álle hoeken van de kamer waarin u zich zo veilig waande, én de rest van de wereld erbovenop :twisted:



Bs'd

Ik ook niet. Vooral het opkomende atheïsme, en de abnormale focus op homo's stuit mij bijzonder tegen de borst.

Gelukkig is het maar een tijdelijk fenomeen, spoedig zal europa overgenomen zijn door de moslims, en dan hangen de homo's aan de lantaarnpalen te bungelen, en is het heel gauw afgelopen met die idioterie.


Dat u voor uw geluk op 'de moslims' rekent, pleit écht niet voor u.

Mocht u het nog niet beseft hebben: de tijden zijn veranderd.


Bs'd

Met dit verschil: Ik woon in Israel.

En ik studeer full time, 's morgens, 's middags, en 's avonds aan een rabbinaal college.

Heb vandaag al 7 uur daar gestudeerd. Vertrek over 10 minuten weer voor mijn avond studies aldaar.

Ik krijg per dag 4 tot 5 uur les van een rabbijn, 1 op 1 .

En nee, voor zover ik weet heb ik geen joods bloed van geboorte, maar ik denk toch dat ik een redelijke band heb met het jodendom.


Kent u véél 'normale' mensen die leven zoals u dat doet?

En mochten ALLE 'normale' mensen leven zoals u dat doet, zou uw wereld er dan zo véél beter uitzien?

WIE zou de kosten voor uw wereld dragen, denkt u?

Zou het dan plotsklaps - als bij toverslag - manna uit de hemel gaan regenen, misschien?

:?


Bs'd

Is dat het enige wat je te zeggen hebt als je geconfronteerd wordt met het feit dat homos 20 tot 30 jaar korter leven dan een normaal mens?


Zie hierboven, a.k.a. cfr. supra :twisted:

AVV.VVK
9 december 2014, 13:48
@ Eliyahu ,

wat betekent " bs'd " ???

Tamam
9 december 2014, 13:52
"Besiyata Dishmaya ":

"met de hulp van God "

hey Eli, tussen al dat studeren door.. heb je een hulpje voor u die hier 24/24 u homofobische nonsens zet?

Tamam
9 december 2014, 14:17
Bs'd

Ik word er voor betaald.

Ik placht ook in het weekend te leren, hoe meer uren hoe meer geld, maar dat was wat te veel, ben ik mee gestopt.

This is getting dark.

Quorthon
9 december 2014, 14:28
Bs'd

Torah.

Ik studeer Star Wars, nu mijn 3de jaar al. Uw studie lijkt me ook nog boeiend, eventueel mogelijk om ene minor mee op te nemen?

May the force be with you.

Lof der Zotheid
9 december 2014, 14:28
Een 'saai leven' OVERKOMT een mens niet.
Wie graag een 'saai leven' wil leiden, moet daar verdomd véél moeite voor op durven én weten te brengen!

Dat is maar gedeeltelijk waar.

1. Het moge correct zijn dat een saai leven een mens niet zomaar overkomt, aangezien er zoiets is als vrije keuze in het leven. Maar daarmee komen we automatisch tot het tweede deel van uw stemming, waarin u beweert dat men veel moeite voor moet durven en weten op te brengen. Dat is niet noodzakelijk juist. Men kan zonder al te veel moeite een saai leven leiden dat nooit buiten de routine valt, waar elke dag precies hetzelfde gebeurt, en waar nooit variatie op komt. Dit is trouwens geen aanbeveling tot zo een leven, maar zo moeilijk is dat niet.

2. "Saai" is een uiterst relatief én rekbaar begrip. Het is volledig onderhevig aan de subjectieve perceptie van elk individu, aangezien elk mens iets volledig anders begrijpt onder "saai". Daarom is uw stelling wel zeer veralgemenend.

JBM
9 december 2014, 14:35
Bs'd

Omdat God het verboden heeft.

Wie?

Quorthon
9 december 2014, 14:40
Wie?

God

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6e/Touched_by_His_Noodly_Appendage.jpg

morte-vivante
9 december 2014, 15:01
Wat je niet moet vergeten is dat AIDS maar een klein deel van de verminderde levensverwachting veroorzaakt. Het veel grotere aantal alcoholisten, drugmisbruikers, zelfmoorden, doden door auto-ongelukken, (verkapte zelfmoorden) en andere enge ziekten, die zorgen voor het leeuwendeel van de sterk verkorte levensverwachting.

neen dat is het niet. Voor 1996 was het echt wel AIDS dat een ravage aanrichtte binnen de homogemeenschap. En daar ging die studie over.

Niet helemaal uitsluitend aan het feit dat het homo's zijn?
zoiets gaat nooit enkel en alleen toe te schrijven zijn aan uitsluitend 1 specifieke eigenschap.

Het lijkt me vrij duidelijk dat ze uit de homo-hoek heel veel commentaar en misschien bedreigingen hebben ontvangen vanwege hun onderzoek, en daarom krabbelen ze nu terug.
au contraire, hun rechtzetting was net gericht op homofoob misbruik door sujetten zoals gij, religioten en conservatieven die wanhopig stokken zoeken om te slaan. En daarvoor wetenschap verkrachten en misbruiken.


Ze veranderen echter niets aan de feiten, maar proberen de boodschap voor de homo's een beetje te verzachten.
gelul

En hier heb je een publicatie van PubMed in 1998, waarin vier onderzoekslijnen wijzen op een gemiddelde verkorting van het leven van een homo met 20 tot 30 jaar:

Bs'd

Does homosexual activity shorten life? (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9923159)

US National Library of Medicine National Institutes of Health

Cameron P1, Cameron K, Playfair WL.
Author information
Abstract

Previous estimates from obituaries and pre-1994 sex surveys suggested that the median age of death for homosexuals is less than 50 yr. Four contemporary databases were used to test that estimate: (1) obituaries in the homosexual press from 1993 through 1997 reflected treatment success for those with AIDS but suggested a median age of death less than 50 years; (2) two large random sexuality surveys in 1994--one in the USA and the other in Britain--yielded results consistent with a median age of death for homosexuals of less than 50 years; (3) the median age of those ever married in Denmark, Sweden, and Norway was about 50 years, while that of the ever homosexually partnered was about 40 yr; further, the married were about 5 times more apt to be old and 4 times less apt to be widowed young; and (4) intravenous drug abusers and homosexuals taking HIV tests in Colorado had almost identical age distributions. The four lines of evidence were consistent with previous findings suggesting that homosexual activity may be associated with a lifespan shortened by 20 to 30 years.
Paul Cameron is niet echt serieus te nemen Eli. Ik begrijp wel waarom homofoben zoals gij hoog oplopen met zijn "publicaties".
Kritische analyse van zijn haatboodschap-onder-het-mom-van-wetenschap doorstaat de test niet:
a critical review of the Cameron group's sampling techniques, survey methodology, and interpretation of results reveals at least six serious errors in their study. Herek concludes, "an empirical study manifesting even one of these six weaknesses would be considered seriously flawed. In combination, the multiple methodological problems evident in the Cameron group's surveys mean that their results cannot even be considered a valid description of the specific group of individuals who returned the survey questionnaire. Because the data are essentially meaningless, it is not surprising that they have been virtually ignored by the scientific community."

Eliyahu
9 december 2014, 19:02
neen dat is het niet. Voor 1996 was het echt wel AIDS dat een ravage aanrichtte binnen de homogemeenschap. En daar ging die studie over.

Bs'd

Nee, daar ging die studie niet over, die ging over de gemiddelde levensverwachting van homo's.

zoiets gaat nooit enkel en alleen toe te schrijven zijn aan uitsluitend 1 specifieke eigenschap.

In dit geval dus wel.

gelul

Nee hoor, gewoon een simpel feit. Ze nemen geen enkel feit van hun onderzoek terug. Kijk het gewoon even na.

Paul Cameron is niet echt serieus te nemen Eli. Ik begrijp wel waarom homofoben zoals gij hoog oplopen met zijn "publicaties".
Kritische analyse van zijn haatboodschap-onder-het-mom-van-wetenschap doorstaat de test niet:

Eh... Er worden DRIE auteurs vermeld, niet één. Allemaal "homofoben die haatboodschappen-onder-het-mom-van-wetenschap" verspreiden?

Bad Attila
9 december 2014, 19:09
Oei, stel je voor die moeten we toch redden die homo's want stel je maar eens een wereld voor zonder homo's of zelfs maar een met "minder" homo's !! Dat moet verschrikkelijk zijn, want dan is er minder diversiteit ?? En diversiteit moet er toch zijn, koste wat koste, meer of minder aids ? Wat maakt het in feite uit als het maar de diversiteit ten goede komt.

Neen, echt? Toch erg hè, dat homosexualiteit nu eenmaal bestaat...

En jij je excuus om het met meer homo's te doen, meer en meer, het kan niet op.
Draai die maar bij uw partner.

Heb jij er last van? Ik dacht van niet, hè...

GandalftheGrey
9 december 2014, 20:07
Vrijblijvend adviesje aan de homofobe medeburgers : als u nog es kinderen maakt, of er heel sterk aan denkt dat te gaan doen, vergewis u er dan van enkel heteroseksuele exemplaren te produceren. Zoniet maakt u het uzelf alleen maar moeilijker.
Hoewel, bij nader inzien, schiet uw waardeloze kwakje beter ineens in de plee. Dan bespaart u de wereld een potentieel homokind of een potentieel homofoob kind. Win-win.
Doen !

morte-vivante
9 december 2014, 20:19
Bs'd

Nee, daar ging die studie niet over, die ging over de gemiddelde levensverwachting van homo's.



In dit geval dus wel.



Nee hoor, gewoon een simpel feit. Ze nemen geen enkel feit van hun onderzoek terug. Kijk het gewoon even na.



Eh... Er worden DRIE auteurs vermeld, niet één. Allemaal "homofoben die haatboodschappen-onder-het-mom-van-wetenschap" verspreiden?

Hou het maar bij het bestuderen van de thora eli, wetenschap is te hoog gegrepen

cookie monster
9 december 2014, 20:25
Bs'd

12 jaar dat is nog steeds niet 20 tot 30 jaar wat homo's korter leven.

De gemiddelde homo haalt de 50 niet, zoals je hierboven kan lezen in dat artikel van PubMed.

En het lijkt me niet dat hun omgeving hun de enge ziekten bezorgt waar ze voornamelijk aan doodgaan.

Natuurlijk is het zeer belangrijk voor een persoon wat de buurman van 'm denkt, en als een homohatende omgeving overduidelijk zeer negatief over 'm denkt, zal hem dat eerder tot zelfmoord aanzetten dan een homo in een grote stad waar de opvattingen meer pro homo zijn.

Maar hoe dan ook blijft het een krankzinnige keus om homo te worden.

En omdat de harde feiten over de homoseksuele levenstijl niet politiek correct zijn, en daarom onderdrukt worden, worden er velen een gruwelijke levensstijl ingeloods die lijd tot ziekte, pijn, en voortijdige dood.
Oh boy , wat kost een lidkaart en/of jaarabo bij u ??

cookie monster
9 december 2014, 20:25
Inderdaad.

Grafisch:

http://www.gifbin.com/bin/052009/1242749315_bullshit_amplifier-detector.gif
DE juiste BSD slaat zelfs nog verder door !! :lol:

Snerror
10 december 2014, 01:08
Als je zelf geen homo bent maakt het toch niet uit dat er veel homo's aids hebben? Wat zitten al die mannen te stressen?

Eliyahu
10 december 2014, 05:52
Als je zelf geen homo bent maakt het toch niet uit dat er veel homo's aids hebben? Wat zitten al die mannen te stressen?

Bs'd

Het is voor de hele wereld beter als er niemand AIDS heeft, en de homo's verspreiden hun ziekten via kinderverkrachtingen, bloedtransfusies, bi-seksuelen, en anderen manieren naar de normale mensen.

Bad Attila
10 december 2014, 08:02
Bs'd

Het is voor de hele wereld beter als er niemand AIDS heeft, en de homo's verspreiden hun ziekten via kinderverkrachtingen, bloedtransfusies, bi-seksuelen, en anderen manieren naar de normale mensen.

Ah ja, en Joden hebben de pest via de waterputten verspreid, zeker? :roll:

djimi
10 december 2014, 08:38
... Men kan zonder al te veel moeite een saai leven leiden dat nooit buiten de routine valt, waar elke dag precies hetzelfde gebeurt, en waar nooit variatie op komt...

Probeer het maar eens, en zie hoe lang u het volhoudt ;-)

de vuile muilekoek
10 december 2014, 08:53
Commentaar overbodig, lees gewoon en huiver :


http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2168634

hoe stom kan de mens zijn... zijn eigen creatie verwerpen...

Bad Attila
10 december 2014, 10:18
Tiens, wie krijgen wij hier ineens binnengesmeten?

JBM
10 december 2014, 10:28
Iemand die tenminste de waarheid durft zeggen over het morele verval van het Westen door homofielen, in tegenstelling tot jullie linkse ratten die die criminelen van sodomieten nog verdedigen.

Amai, jij hebt dringend pikkevlees nodig zeg!

Bad Attila
10 december 2014, 10:28
Iemand die tenminste de waarheid durft zeggen over het morele verval van het Westen door homofielen, in tegenstelling tot jullie linkse ratten die die criminelen van sodomieten nog verdedigen.

Ook wel iemand wiens opvoeding te wensen overlaat, als ik zijn taalgebruik lees.
Of het kan uiteraard iets anders zijn, maar dan is een 0/10 op zijn plaats.

Bad Attila
10 december 2014, 10:29
Amai, jij hebt dringend pikkevlees nodig zeg!

Of misschien moet hij eens van bil gaan, zal hem deugd doen.

Lof der Zotheid
10 december 2014, 10:31
Probeer het maar eens, en zie hoe lang u het volhoudt ;-)

1. Ik zeg niet dat ik dat zou kunnen.
2. Zoals in mijn vorige post aangehaald, is "saai" een relatief, rekbaar en persoonsgebonden begrip.

JBM
10 december 2014, 10:48
Wat voor een walgelijke linkse reetkever ben jij, zeg. Wat een ontzettend walgelijke beschuldiging.

Dat homohaters zelf homo zijn is je reinste linkse propaganda, en is al lang achterhaald. Homohaters zijn redelijke, normale mensen met een gezond leven, homo's zijn ongezond en walgelijk.


Ja, ja, en ondertussen met een dikke dildo in je reet achter je computertje.
Rukken maar!

JBM
10 december 2014, 10:49
Volgens mij is Dimitri Vladov toch iemand die eens een ruimere kijk op de wereld mag krijgen. Zelfs mijn extreem katholiek opgevoede grootmoeder reageert zo niet op homo's. In deze tijd is zo'n standpunt toch echt niet meer gewoon!

Het is dan ook een trol.

Kallikles
10 december 2014, 10:51
Als je ervaren hebt wat ik heb meegemaakt, en als je weet wat ik weet, zou je ook schelden op flikkers en potten, en zou je hen ook zoals ik een gruwelijke dood toewensen.

Als flikkers zouden geprobeerd hebben om jou te bepotelen of te verkrachten, zoals bij mij is gebeurd, zou je wel anders piepen.


Waarschijnlijk. Maar iemand die in elkaar is geslagen door een Rus zal waarschijnlijk hetzelfde denken over Russen als jij nu over homo's denkt. Dat moet je dan ook beseffen.

JBM
10 december 2014, 10:52
Rusland is ieder geval op een betere weg dan het zieke en stervende Westen, waar de sodomieten naar harte lust hun gang kunnen, ziektes verspreiden en meer mensen rekruteren voor hun vieze maatschappij-verwoestende doodscultus, en waar negers, islamieten, joden en ander gespuis vrij zijn gangetje kan gaan.

Putin zou je hartelijk tegen zijn borst aandrukken. Waar wacht je nog op?
Vlug, voor je een enge ziekte oploopt!

JBM
10 december 2014, 10:54
Je hebt écht niks anders hé, dan mensen te bestoken met gore beschuldigingen?

In Rusland zou je voor zulke fantasieën of beschuldigingen al een flink pak rammel krijgen, of zelfs afgemaakt worden - en geheel terecht.

Als ik het voor het zeggen had, liet ik je mee met de homo's de ovens in gooien.

Maar je hebt het niet voor het zeggen he. Neen, je bent enkel maar een gefrustreerd hoopje niks.

JBM
10 december 2014, 11:01
Iemand die geslagen was door een Rus, zou zich misschien nog kunnen realiseren dat niet alle Russen zo zijn.

Het is echter overduidelijk dat alle flikkers en potten smerige perverten zijn die walgelijke daden stellen.

Spreek nog eens als je homo's écht hebt leren kennen en als je gezien hebt hoe ze elke ochtend bij de homobars het bloed van de straat moeten spuiten, als gevolg van wat die vetzakken met elkaar doen.

Ik ken persoonlijk twee homo's waarmee ik samen opgegroeid ben vanaf de kleuterschool. Eén is nu directeur van een grote keten luxe hotels, de andere een gerenommeerd wetenschapper in de biotechnologie. Beiden zeer aangename, intelligente en ondernemende mensen. En jij? Wat draag jij bij buiten op onze Westerse kap te leven en je gal te spuwen over minderheden?

JBM
10 december 2014, 11:02
Frustratie? Wel nee. Ik ben een diepgelovig man en dan ben je niet gefrustreerd.

Het nihilisme van ongelovig en links te zijn, dat moet pas erg zijn. Geen wonder dat de grote hoop van de westerlingen aan drank, drugs, vieze seks of wat dan ook verslaafd is.

Komende van een Rus is dat wel lichtjes hilarisch.

Kallikles
10 december 2014, 11:02
Frustratie? Wel nee. Ik ben een diepgelovig man en dan ben je niet gefrustreerd.


Iemand die driekwart van de mensheid haat - getuige je woorden "negers, islamieten, joden en ander gespuis" of "alle flikkers en potten" - kan nooit een gelovige zijn in Jezus, die juist leerde dat alle mensen "broeders en zusters" zijn en "kinderen van dezelfde Vader".

Kallikles
10 december 2014, 11:05
Zelfs de meest fundamentalistische gaybashers hebben het over "de zonde haten en niet de zondaars". Zuivere haat t.o.v. je medemensen is een teken van Satanisme, niet van geloof in een van de Abrahamitische godsdiensten.

JBM
10 december 2014, 11:08
Iemand die driekwart van de mensheid haat - getuige je woorden "negers, islamieten, joden en ander gespuis" of "alle flikkers en potten" - kan nooit een gelovige zijn in Jezus, die juist leerde dat alle mensen "broeders en zusters" zijn en "kinderen van dezelfde Vader".

Helaas is dat de paradox die zich bij de meeste "diepgelovigen" voordoet.

Kallikles
10 december 2014, 11:09
En "van je naaste houden als van jezelf" vertaal je met "laat ons alle naasten die toevallig een andere huidskleur hebben uitmoorden"?

Ooit al gehoord van de parabel van de barmhartige Samaritaan, of van het verhaal van de overspelige vrouw?

JBM
10 december 2014, 11:10
Waarschijnlijk hebben die twee flikkers je letterlijk verneukt.

Amai, daar heb ik niet van terug.

Zeg liever eens wat u zo geweldig maakt en wat je bijdrage is aan onze Westerse samenleving. In tegenstelling tot deze twee mensen die ieder op hun manier zeer geslaagd in het leven zijn.

Kallikles
10 december 2014, 11:10
Helaas is dat de paradox die zich bij de meeste "diepgelovigen" voordoet.

Dimitri is geen gelovige. Dimitri is iemand die vervuld is van haat en alleen zijn eigen ego aanbidt.

Of liever: een debiele trol die zich als zo iemand voordoet. Deze trol is ook helemaal niet van Russische afkomst.

JBM
10 december 2014, 11:12
Dimitri is geen gelovige. Dimitri is iemand die vervuld is van haat en alleen zijn eigen ego aanbidt.

Dat ontken ik niet. Helaas zijn er miljoenen van die zulke types die hun haat vergoeilijken met hun zogenaamd diepgelovig zijn. Ook de IS loopt er vol mee. Maar ook in de USA en in ons eigenste Europa zijn ze volop te vinden. En in Rusland is het een plaag aangewakkerd door fuhrer Putin.

JBM
10 december 2014, 11:15
Tja, in een maatschappij die vergeven is van de flikkers en de potten, en dan vooral in de elite en in hoge posities, kunnen twee flikkers zich vast wel een weg naar de top neuken.

Ja, maar zelfs daar ben je klaarblijkelijk te stom voor. Handje open houden en verder geraak je niet. Wat een plas pis ben je zeg.