PDA

View Full Version : Daalt de omzet van pittazaken


The Syndrome
17 februari 2015, 19:27
Ga ik achter mijn wekelijkse pitta bij den turk alhier , begint hij te kriepen , oele mensen dienken mosliems slecht zijn , ik verkoep biena gene pitta mier .
Wat ik weet is dat die turk over zijn toeren is , zijn pitta's zijn nog steeds goed , alsmede zijn Turkse pizza's .
Mmmm .

Hypochonder
17 februari 2015, 19:32
Ik eet die rotzooi zo goed als nooit. Eens een reportage gezien en je kan er niet bij hoe ze die klonten pittavlees maken en vooral wat ze er allemaal indraaien.

The Syndrome
17 februari 2015, 19:33
Ik eet die rotzooi zo goed als nooit. Eens een reportage gezien en je kan er niet bij hoe ze die klonten pittavlees maken en vooral wat ze er allemaal indraaien.
t'schijnt dat onze salami niet veel beter is .
Wat mag een mens nog eten .

Hypochonder
17 februari 2015, 19:37
Vleeswaren die bewerkt zijn zijn over het algemeen niet gezond. Eet vooral wat je lekker vind zou ik zeggen maar pitta is over het algemeen rotzooi en veel pittazaken nemen het niet nauw met de hygiënevoorschriften.

vlijmscherp
17 februari 2015, 19:44
Vrijdag nog bij de Turk om de hoek gaan eten, alweer zeer lekker. Zaak zat goed vol, publiek was zoals altijd divers.

Wapper
17 februari 2015, 19:53
Bweurk.. Een kegel vetzakkerij die de hele dag staat te dampen en te druipen.

http://www.kebabfactory.com.au/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/17012009335.jpg

Bobke
17 februari 2015, 19:53
Vrijdag nog bij de Turk om de hoek gaan eten, alweer zeer lekker. Zaak zat goed vol, publiek was zoals altijd divers.
Ik in de frituur.
Zat ook goedvol, publiek was zoals altijd niet divers.

Hypochonder
17 februari 2015, 20:01
Kijk hier eens goed naar en denk er aan voor je die rotzooi nog eens naar binnen werkt:

http://nieuws.vtm.be/buitenland/51649-hier-komt-uw-pitavlees-vandaan

Bobke
17 februari 2015, 20:12
Kijk hier eens goed naar en denk er aan voor je die rotzooi nog eens naar binnen werkt:

http://nieuws.vtm.be/buitenland/51649-hier-komt-uw-pitavlees-vandaan
Dat is zo met veel van ons modern voesel.
We kunnen niet alle dagen zeetongjes en filet pur eten.

Bovenbuur
17 februari 2015, 20:25
Je weet toch, een koe wordt alleen voor de steak gekweekt.

Bobke
17 februari 2015, 20:34
Je weet toch, een koe wordt alleen voor de steak gekweekt.
En stoverij met frieten natuurlijk.

The Syndrome
18 februari 2015, 12:24
En sommige voor de melk .

Universalia
18 februari 2015, 19:40
Enkele jaren geleden was er een Duitse studie van pittavlees en de studie leerde dat er zelfs lijken in verwerkt zaten in het bewuste vlees en dat het meestal om rot vlees ging.

Bleek ook nog dat er een bedrijf uit het Brugse was dat het vlees leverde.

Geen idee meer van hoe dat verder afgelopen is.

Mij kan men er niet met verleiden met die rommel. 8O

hurricane
18 februari 2015, 19:53
Beroepsmatig kom ik wel eens in die zaken. Blijkbaar doet de gezondheidsinspectie niet één maar twee oogjes dicht.
De vetzakkerij die ik achter die groezelige togen al heb mogen aanschouwen, tart alle verbeelding.
En denk even na....Een homp vlees van 40 kilogram wordt verwarmd, de hele dag lang. ALs de zaak dicht gaat, koelt de boel terug af...héél langzaam. De ideale bodem voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen.
En denk vooral niet dat de buitenste laag vlees bij het terug openen van de zaak wordt weggesneden.
Nee....Die krijgt de eerste klant doodleuk op zijn broodje. Ik gruwel van die zaken.

Another Jack
18 februari 2015, 19:55
Ik eet dat eens per maand:
Een grote kebab met looksaus en feta. Lekker!
Alleen spijtig van dat maagzuur 's anderendaags...

Johnny Blaze
18 februari 2015, 19:57
Ga ik achter mijn wekelijkse pitta bij den turk alhier , begint hij te kriepen , oele mensen dienken mosliems slecht zijn , ik verkoep biena gene pitta mier .
Wat ik weet is dat die turk over zijn toeren is , zijn pitta's zijn nog steeds goed , alsmede zijn Turkse pizza's .
Mmmm .

Pita bij een Turk??? Ge bedoelt zeker Pide?

Another Jack
18 februari 2015, 19:58
Goed gemaakte köfte is ook niet te versmaden...

Supe®Staaf
18 februari 2015, 20:12
Vrijdag nog bij de Turk om de hoek gaan eten, alweer zeer lekker. Zaak zat goed vol, publiek was zoals altijd divers.
Met zo een paar jihaddisten in de resto zou mijn eten me niet meer smaken.
Als die zichzelf laten ontploffen zou mijn kostuum onder de looksausspatten komen, en daar heb ik een hekel aan.

Another Jack
18 februari 2015, 20:13
Met zo een paar jihaddisten in de resto zou mijn eten me niet meer smaken.
Als die zichzelf laten ontploffen zou mijn kostuum onder de looksausspatten komen, en daar heb ik een hekel aan.

Lust jij geen look??

Supe®Staaf
18 februari 2015, 20:15
Ik eet dat eens per maand:
Een grote kebab met looksaus en feta. Lekker!
Alleen spijtig van dat maagzuur 's anderendaags...
Drinkt ge rode of witte wijn bij uw fettah?
Rode bij kaas geeft gegarandeerd maagklachten: branderigheid, opgeblazen gevoel, ....
Drink bier of witte.
Da's gezonder in combo met kaas.

Supe®Staaf
18 februari 2015, 20:16
Lust jij geen look??
Jawel, maar ik lik het niet graag van mijn donkere pak.

Another Jack
18 februari 2015, 20:21
Drinkt ge rode of witte wijn bij uw fettah?
Rode bij kaas geeft gegarandeerd maagklachten: branderigheid, opgeblazen gevoel, ....
Drink bier of witte.
Da's gezonder in combo met kaas.

Neen, ik drink daar frisdrank bij.
Ik vind daar geen wijn bij passen, net als bij alle Oosterse keukens trouwens...

Supe®Staaf
18 februari 2015, 20:51
Neen, ik drink daar frisdrank bij.
Ik vind daar geen wijn bij passen, net als bij alle Oosterse keukens trouwens...
Dan ligt het aan iets anders.
Duw er misschien een Rennie achteraan.
Dat heb ik ooit eens genomen na gastronomische overdaad en het was een wondermiddel.
http://www.mummypages.ie/uploads/images/dir717/dir35/dir1/7_1.php

Wapper
18 februari 2015, 21:02
Of een Underbergske?

http://ezeebeverages.com/Images/underhand.jpg

cookie monster
18 februari 2015, 21:55
Vegetarische durum met verse look & fetakaas = :thumbsup: :thumbsup:
:icecream: :icecream:

Demper
18 februari 2015, 22:24
Je moet eens vragen naar een dürüm Halouf.

Dat is met een speciale marinade.

cookie monster
18 februari 2015, 22:25
:lol: ▂▃▄▅▆▇█▓▒░ΓOΓ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ :lol:

Hypochonder
18 februari 2015, 22:36
Der is ooit sperma van moslims gevonden in pita. Je zal maar grloven dat het marinade is...

Demper
18 februari 2015, 22:38
Der is ooit sperma van moslims gevonden in pita. Je zal maar grloven dat het marinade is...

Sperma zit in de looksaus.

Hypochonder
18 februari 2015, 22:41
Sperma zit in de looksaus.

En ze maken het klaar waar je bij staat.

Demper
18 februari 2015, 22:42
En ze maken het klaar waar je bij staat.

Ze persen ook hun lul door je pittabrood.

Xenophon
18 februari 2015, 23:11
Je moet eens vragen naar een dürüm Halouf.

Dat is met een speciale marinade.

:D

Lekker stukje vlees.

Skobelev
19 februari 2015, 06:42
Ga ik achter mijn wekelijkse pitta bij den turk alhier , begint hij te kriepen , oele mensen dienken mosliems slecht zijn , ik verkoep biena gene pitta mier .
Wat ik weet is dat die turk over zijn toeren is , zijn pitta's zijn nog steeds goed , alsmede zijn Turkse pizza's .
Mmmm .

8O Gaan eten bij een islamiet :magniet: , goe zot.
Mijn schoonvader koopt al jaren, elke fucking week, taart en gebakjes bij een turk of marokkaan, whatever, nog nooit ofte nimmer van geproefd. Hij kan ze in zijn kont steken.

Dattem oprot, terug naar Turkije, en daar zijn vuiligheid gaat verkopen.

Hypochonder
19 februari 2015, 08:18
8O Gaan eten bij een islamiet :magniet: , goe zot.
Mijn schoonvader koopt al jaren, elke fucking week, taart en gebakjes bij een turk of marokkaan, whatever, nog nooit ofte nimmer van geproefd. Hij kan ze in zijn kont steken.

Dattem oprot, terug naar Turkije, en daar zijn vuiligheid gaat verkopen.

Is uw schoonvader een Türk? :D

Ze persen ook hun lul door je pittabrood.

Die persen ze er door nadat ze hem in geen zes weken gewassen hebben, dan is hij terug schoon. Smakelijk aan allen die dat graag eten.

Skobelev
19 februari 2015, 08:35
Is uw schoonvader een Türk? :D



Die persen ze er door nadat ze hem in geen zes weken gewassen hebben, dan is hij terug schoon. Smakelijk aan allen die dat graag eten.

8O Ba neen gij, nen overloper van hier.

Dat "oprotturk" was tegen die van Het Syndroom. ;-)

TV-verslaafde
19 februari 2015, 08:38
8O Gaan eten bij een islamiet :magniet: , goe zot.
Mijn schoonvader koopt al jaren, elke fucking week, taart en gebakjes bij een turk of marokkaan, whatever, nog nooit ofte nimmer van geproefd. Hij kan ze in zijn kont steken.

Dattem oprot, terug naar Turkije, en daar zijn vuiligheid gaat verkopen.

Voor hoeveel geld zou je wel een hap nemen van een Turkse taart ?

vlijmscherp
19 februari 2015, 08:42
Voor hoeveel geld zou je wel een hap nemen van een Turkse taart ?

die eet braaf elke week zijn stukje taart hoor. Maar hij kan dat hier moeilijk toegeven natuurlijk.

Skobelev
19 februari 2015, 09:02
Voor hoeveel geld zou je wel een hap nemen van een Turkse taart ?

Iedereen is omkoopbaar, maar 't zou al een serieus cijfer moeten zijn.

10€ neen
100€ neen
1000€ neen

Skobelev
19 februari 2015, 09:04
die eet braaf elke week zijn stukje taart hoor. Maar hij kan dat hier moeilijk toegeven natuurlijk.

elke week? ik ga daar maar eens in de maand naartoe....wie heeft er nu tijd om elke week op bezoek te gaan. 8O

TV-verslaafde
19 februari 2015, 09:10
Iedereen is omkoopbaar, maar 't zou al een serieus cijfer moeten zijn.

10€ neen
100€ neen
1000€ neen

Voor 1.000€ doe jij dat wel, na niet zwansen.

Skobelev
19 februari 2015, 09:50
Voor 1.000€ doe jij dat wel, na niet zwansen.

Proberen?

Another Jack
19 februari 2015, 09:56
Skobelev, eet jij kriekentaart?

Skobelev
19 februari 2015, 09:59
Skobelev, eet jij kriekentaart?

Waarom zou ik dat niet eten? 'k Heb zelfs enkele kriekenbomen in de tuin staan.

Another Jack
19 februari 2015, 10:00
Waarom zou ik dat niet eten? 'k Heb zelfs enkele kriekenbomen in de tuin staan.

Omdat bakkers Turkse krieken gebruiken.

Skobelev
19 februari 2015, 10:02
Omdat bakkers Turkse krieken gebruiken.

Bron?

Another Jack
19 februari 2015, 10:17
Bron?

:lol:
Te laat!

Je hebt ze al binnen hè?
Meer dan 90% van de krieken worden uit Turkije geïmporteerd, allemaal lekker stuk voor stuk bepoteld door Turken.
:lol:

Skobelev
19 februari 2015, 10:24
:lol:
Te laat!

Je hebt ze al binnen hè?
Meer dan 90% van de krieken worden uit Turkije geïmporteerd, allemaal lekker stuk voor stuk bepoteld door Turken.
:lol:

Ja en? Traceability heeft zijn grenzen. Ik kan onmogelijk tot aan de eerste molecule van een product de oorsprong nagaan. Zet het er op "met turkse krieken vervaardigd" en je ziet mij geen kriekentaart meer eten.

Je kan bezwaarlijk iemand beschuldigen bewust met de vijand mee te heulen als hij er niets vanaf weet. Dat is eerder een vorm van verdorven onbevlekte ontvangenis.

Another Jack
19 februari 2015, 10:31
Ja en? Traceability heeft zij grenzen. Ik kan onmogelijk tot aan de eerste molecule van een product de oorsprong nagaan. Zet het er op "met turkse krieken vervaardigd" en je ziet mij geen kriekentaart meer eten.

Je kan bezwaarlijk iemand beschuldigen bewust met de vijand mee te heulen als hij er niets vanaf weet. Dat is eerder een vorm van verdorven onbevlekte ontvangenis.

Ooooh
Skobelev heeft door krieken te eten, met de vijand meegeheuld!

:lol::lol::lol:

Skobelev
19 februari 2015, 10:49
Ooooh
Skobelev heeft door krieken te eten, met de vijand meegeheuld!

:lol::lol::lol:

Voor hetzelfde geld "bewijst" er hier iemand dat jij geen zeveraar zou zijn....:roll:
Onbewust zou dat nog kunnen maar bewust? No way.

Another Jack
19 februari 2015, 10:50
Voor hetzelfde geld "bewijst" er hier iemand dat jij geen zeveraar zou zijn....:roll:
Onbewust zou dat nog kunnen maar bewust? No way.

Straks geen kriekentaartje meer bij de koffie?

Boduo
19 februari 2015, 14:46
Drinkt ge rode of witte wijn bij uw fettah?
Rode bij kaas geeft gegarandeerd maagklachten: branderigheid, opgeblazen gevoel, ....
Drink bier of witte.
Da's gezonder in combo met kaas.

Bij een stuk "Frans" brood, Ierse boter en goeie kaas: een Westvleteren. 's Avonds. Wij slapen als marmotjes