PDA

View Full Version : Wat verstaan de moslims onder "respect" ?


Darwin
12 oktober 2004, 17:29
De moslims hebben het altijd maar over "respect" hier en "respect" daar.

Hebben ze dat uit een of ander rappersliedje geleerd of zo?

En wat bedoelen ze ermee?

Volgens mij bedoelen de moslims er iets anders mee dan de westerlingen. Volgens mij bedoelen ze dat als je respect moet hebben voor hen dat je hen dan moet vrezen, net zoals de moslims Allaahtje vrezen.

Als we niet bibberend en sidderend doen wat ze denken dat we zouden moeten doen volgens hen, dan zeggen ze dat wij "geen respect" hebben.


Buiten de rappers denk ik ook dat de moslimgeestelijken -die met meer dan 8 eeuwen ervaring meestermanipulatoren zijn- hen dit woordje hebben ingelepeld.

Rechtsliberaal
12 oktober 2004, 19:18
En wat bedoelen ze ermee?
Ik citeer even Hafid Bouazza:

"Er wordt te vaak met het vage begrip 'respect' gesabeld. Soms bekruipt mij het nare gevoel dat moslims met 'respect' bedoelen: kritiekloosheid en een heilig ontzag jegens hun overtuiging."

"Elke kritiek op de islam wordt afgedaan als onwetendheid, hoewel met alle informatie en waninformatie waaronder wij bedolven worden, elke haringboer zich een specialist op het gebied van de islam kan noemen. Maar wat onder onwetendheid wordt begrepen is de onwil van niet-moslims om met dezelfde kortzichtige ogen te kijken als de goede gelovigen. Met andere woorden: ons wordt steeds gezegd dat we de islam kunnen waarderen als we maar met islamitische ogen kijken. Maar er zijn, de menselijke intelligentie zij dank, meer zienswijzen dan die van de mohammedanen. En het schokkendste is dat Nederland maar al te bereid is om elk fatsoen, elke intellectuele verworvenheid overboord te gooien om op zijn hurken gezellig met moslims te kouten. Om maar te zwijgen over de bereidheid en vaardigheid van Nederland om elke onzin en historische leugen te slikken voor waarachtige koek."

Peace
12 oktober 2004, 19:24
Respect krijgt wie respect verdiend.

Tot op de dag van vandaag hebben moslims mij echt nog niets laten zien dat bij mij respect voor hun oproept.

Leden uit deze bevolkingsgroep laten mij daarentegen elke dag opnieuw zien dat zij niets anders dan barbaren zijn die absoluut geen respect verdienen.

Red beret
14 oktober 2004, 23:33
Zielig geval dat jullie zijn!Ik heb respect voor jullie geloof en elk geloof.Maar anders om zie ik niets anders dan het zwart maken van de islam.Zielige mensen!!!

Generaloberstvonstorch
15 oktober 2004, 09:20
Zielig geval dat jullie zijn!Ik heb respect voor jullie geloof en elk geloof.Maar anders om zie ik niets anders dan het zwart maken van de islam.Zielige mensen!!!
U bent zelf ook erg zielig hoor!
De houding tegenover de islam (en tegenover vooral Marokkaanse moslims) is een natuurlijk gevolg van de manier waarop veel (niet een 'kleine minderheid') van deze mensen zich gedragen.
In mijn buurt wonen 150 nationaliteiten of 'afkomsten'. Ik kan met een gerust geweten verklaren dat zo goed als iedereen in mijn wijk vindt dat dé grote buurtverpesters van Marokkaanse afkomst zijn. Het gaat hier dan vooral om mannelijke motherfuckers tussen pakweg de 12 en de 22 jaar. Al wat hen overkomt en nog zal overkomen hebben ze volledig aan zichzelf te danken.

Raven
15 oktober 2004, 09:34
Respect is een Vlaams jongentje van 12 zo hard slaan op z'n hoofd dat ie verlamd is geraakt, louter omdat ie naar je keek op een bus.

Respect is aan't Zuid in Gent een Vlaams Meisje groepsverkrachten, en achteraf haar mond opensnijden van oor tot oor in de vorm van een lach, en er zout over strooien.

Respect is een Priester in Sint-Truiden z'n woning binnendringen en hem martelen met een strijkijzer.

Respect is...

Peace
15 oktober 2004, 10:04
Zielig geval dat jullie zijn!Ik heb respect voor jullie geloof en elk geloof.Maar anders om zie ik niets anders dan het zwart maken van de islam.Zielige mensen!!!
Zorg dan ervoor dat wij positieve dingen uit dat geloof te zien krijgen en niet enkel barbaren die vrouwen, kinderen en iedereen opblazen, de keel doorsnijden enz. wanneer ze er zin in hebben.

Acid
15 oktober 2004, 10:55
In vele barbaarse moslimlanden wordt respect alleen maar afgedwongen. Zo is de overheid bvb. verplicht om lijfstraffen te hanteren om ook maar enige vorm van gezag te kunnen behouden. Er geldt in die culturen nog het "recht van de sterkste". De gezegdes "eigen volk eerst" en "oog om oog, tand om tand" zijn nog te soft voor hen - je mag gerust spreken van "eigen volk alleen" en "oog om hoofd, tand om gebit".

Er heerst ook een zeer groot groepsgevoel bij de moslims. Dit in verschillende gradaties: het gaat van "Wij zijn allemaal moslim", naar "Wij zijn Arabieren", "Wij zijn Irakezen", "Wij zijn Soennieten", "Wij zijn familie"...

Misschien denk je dan dat deze mensen geneigd zullen zijn om in een neerwaartse spiraal van geweld terecht te komen. "Jij hebt mijn zuster verkracht, ik zal jou vermoorden" - "Jij hebt mijn broer vermoord, ik zal jouw familie vermoorden" - enzoverder. Of "Voor elke Palestijn die gedood wordt, zullen wij 50 Israelische burgers ombrengen".
Merk op dat dit echter ook kan leiden tot een soort van evenwicht ("Als ik jouw zuster verkracht, zal jij mij vermoorden"), een beetje vergelijkbaar met wat wij, westerlingen, sociale controle noemen ("Wat zullen de buren wel niet denken"). En dit evenwicht valt onder de noemer 'respect'.

Opdat deze vorm van respect (door afdreigng) kan blijven bestaan, heb je echter ongeveer even sterke en even principiële partijen nodig. Dwz. dat je moet weten dat een actie altijd een reactie uitlokt, en die eventuele reactie weerhoudt je ervan om de uitlokkende actie uit te voeren. De partij die uiteindelijk niet meer reageert, is de verliezende partij.

Een dergelijk evenwicht is ook moeilijk haalbaar wanneer één van beide partijen een niet-moslim is, omdat het groepsgevoel dan de bovenhand neemt (wij zijn moslims, en als je één moslim afdreigt dan dreig je alle moslims af). Dit groepsgevoel is echter niet aanwezig in onze versnipperde, individuele, westerse maatschappij, en daardoor komen wij in hun ogen over als 'zwakkelingen'.

Een moslim doet net hetzelfde als een westerling. Hij tast de grenzen van het goed fatsoen af. Hoe ver kan ik gaan? Wat wordt getolereerd en wat niet? En hoe kunnen we de grenzen verleggen?

De moslim interpreteert echter de feedback op zijn (wan)gedrag echter op een andere manier. En als westerse maatschappij zijn wij het aan hen - en niet in het minst ook aan ons eigen volk - verplicht om een duidelijkere feedback te geven. Wij moeten, desnoods met harde hand, zeggen wat kan en niet kan.

Want dat half-zacht, links gewauwel, heeft op een moslim net het tegenovergestelde effect.

Pat
15 oktober 2004, 11:31
Zielig geval dat jullie zijn!Ik heb respect voor jullie geloof en elk geloof.Maar anders om zie ik niets anders dan het zwart maken van de islam.Zielige mensen!!!

1) Weerleg de woorden van Hafid Bouassa ipv op de boodschapper te schieten, ik kan hem enkel bijtreden.

2) Respect krijg je niet zomaar, respect moet je verdienen.

3) De Islam is, meer dan andere, het geloof van de onderbuik. Ter verduidelijking: stel je kritisch op tegenover de Islam en noem de dingen bij naam maar verwacht geen rationeel antwoord van zo'n Moslim, zijn reactie zal vooral emotioneel zijn: hij voelt zich dan gekrenkt in zijn eer, hij wordt bevestigd in zijn ingebeelde rol als slachtoffer. Uiteindelijk zal hij boos, geprikkeld of gefrustreerd reageren.

Er zijn dan mensen die meevoelen met het lijden van deze Moslims. Maar dat meevoelen is dan vooral selectief: de slachtoffers door toedoen van de Islam worden gemakshalve vergeten.

Red beret
15 oktober 2004, 13:38
Het is opnieuw bewezen dat jullie echt een zielig geval zijn.Het is erg wat er allemaal gebeurt met het jongentje van 12 het verkrachte meisje en wat er allemaal met het priester is gebeurd en ga maar zo verder .Wat er gebeurt in irak en wat er gebeurt met de palestijnen is ook even erg.Maar daarom haat ik toch jullie godsdienst niet!Het zijn een paar rotte appels die dit allemaal doen,maar daarom hoeft toch de rest niet te boeten.Weten jullie wel dat er dagelijks honderden doden vallen in irak en dat de meeste onschuldig zijn.Moet ik daar de christelijke godsdiens haten of wat weet ik veel.Hebben jullie wel eens kennis over de islam dat jullie zo maar vooroordelen.En er zijn ook verhalen waar jullie ook bijbetrokken zijn maar dat wil nie zeggen da ik jullie godsdienst moet haten.En wie zo denkt is echt een zielig geval.Ze moesten jullie eens in irak gaan zetten juist waar de gevechten gebeuren en waar onschuldige mensen bij betrokken zijn.Vraag ik me of "jullie" dan ook zo zou reageren op de christelijke geloof.

Pat
15 oktober 2004, 14:01
Mijn beste rode baret (bij de para's geweest?)

Ik zou veel meer kunnen neerpennen, maar ik zal het bij de volgende 3 puntjes houden:

1) In plaats van te roepen dat het "allemaal vooroordelen zijn" zou u misschien de moeite kunnen nemen om deze vooroordelen te weerleggen? Dat zou alvast meer geloofwaardig overkomen: Het ene is zinloze stemmingmakerij, het andere kan leiden tot een zinvol debat.

2) Overal zitten "rotte appels" ja, ook boedhisten kunnen wel eens agressief uithalen, maar dan enkel tegen Moslims, waarom? Aan u de eer om dat uit te pluizen.

3) U schrijft: "Wat in Palestina gebeurt is even erg" Wil u hiermee het leed van anderen relativeren? Probeer het argument van het cultureel relativisme eens uit op de holocaust en u riskeert meteen een veroordeling! Misschien dat u het dan beter begrijpt.

Red beret
15 oktober 2004, 14:16
Wel beste pat,met deze nutteloze argument van jou kan ik echt niets doen.En met mensen zoals jou ga ik echt niet mijn tijd verspillen in het terug schrijven van iets dat jou moet overtuigen.

Pat
15 oktober 2004, 14:28
Nu al forfait geven? Jammer, ik had meer verwacht.

Bobke
15 oktober 2004, 16:39
Het is opnieuw bewezen dat jullie echt een zielig geval zijn.Het is erg wat er allemaal gebeurt met het jongentje van 12 het verkrachte meisje en wat er allemaal met het priester is gebeurd en ga maar zo verder .Wat er gebeurt in irak en wat er gebeurt met de palestijnen is ook even erg.Maar daarom haat ik toch jullie godsdienst niet!Het zijn een paar rotte appels die dit allemaal doen,maar daarom hoeft toch de rest niet te boeten.Weten jullie wel dat er dagelijks honderden doden vallen in irak en dat de meeste onschuldig zijn.Moet ik daar de christelijke godsdiens haten of wat weet ik veel.Hebben jullie wel eens kennis over de islam dat jullie zo maar vooroordelen.En er zijn ook verhalen waar jullie ook bijbetrokken zijn maar dat wil nie zeggen da ik jullie godsdienst moet haten.En wie zo denkt is echt een zielig geval.Ze moesten jullie eens in irak gaan zetten juist waar de gevechten gebeuren en waar onschuldige mensen bij betrokken zijn.Vraag ik me of "jullie" dan ook zo zou reageren op de christelijke geloof.Hoe heet dat leger dat Irak binnenviel ?
Het christelijk bezettingsleger ?

Peace
15 oktober 2004, 19:12
Wel beste pat,met deze nutteloze argument van jou kan ik echt niets doen.En met mensen zoals jou ga ik echt niet mijn tijd verspillen in het terug schrijven van iets dat jou moet overtuigen.
Je doet hier niet meer en niet minder als toegeven dat je ongelijk had. Je gooit de knuppel in het hoenderhok en als het je te lastig wordt geef je het gewoon op.

Je kunt moslims gewoon niet verdedigen. De dagelijkse realiteit liegt er niet om. Zelf het argument dat niet elke moslim zo is houd al geen enkele stek meer. Zie jij het aan hun gezicht wie zo is en wie niet. Ik in elk geval niet.

Daarom is het beter om eindelijk eens op een zeer duidelijke en onmisverstaanbare wijze orde op zaken te stellen.

Die mensen die bij ons komen om te gast te zijn of om te blijven die moeten zich zondermeer aan onze regels en cultuur aanpassen of ze moeten hier gewoon terug vertrekken of wegblijven.

Meer hoeft dat niet te zijn.

Flippend Rund
15 oktober 2004, 19:15
Hoe heet dat leger dat Irak binnenviel ?
Het christelijk bezettingsleger ?
Als Bush zegt dat God hem de opdracht heeft gegeven om Irak te bevrijden, dan meent hij het.

________________
Ik herken in anderen enkel de zonden die ik zelf bezit.
-- De Openbaringen van Flippend Rund, 1552

TomB
15 oktober 2004, 19:49
Als Bush zegt dat God hem de opdracht heeft gegeven om Irak te bevrijden, dan meent hij het.

Komkom, zo goedgelovig is zelfs de most die hard republican niet.

Bobke
15 oktober 2004, 20:21
Als Bush zegt dat God hem de opdracht heeft gegeven om Irak te bevrijden, dan meent hij het.

________________
Ik herken in anderen enkel de zonden die ik zelf bezit.
-- De Openbaringen van Flippend Rund, 1552Waarom zaten o.a. moslims in zijn leger ?

Flippend Rund
15 oktober 2004, 20:27
Waarom zaten o.a. moslims in zijn leger ?
De grote meerderheid van de soldaten geloofden oprecht dat ze Irak kwamen bevrijden.

______________
Over 10 jaar is er geen enkel onderscheid meer tussen een pop-zangeres en een porno-actrice.
De Openbaringen van Flippend Rund, 1893

Darwin
15 oktober 2004, 21:11
Als Bush zegt dat God hem de opdracht heeft gegeven om Irak te bevrijden, dan meent hij het.

't Is daarom dat hij altijd moet glimlachen als hij dat zegt.

;-)

Bobke
15 oktober 2004, 22:54
De grote meerderheid van de soldaten geloofden oprecht dat ze Irak kwamen bevrijden.

______________
Over 10 jaar is er geen enkel onderscheid meer tussen een pop-zangeres en een porno-actrice.
De Openbaringen van Flippend Rund, 1893Natuurlijk, waarom geloven ze dat nu niet meer ?

Pat
15 oktober 2004, 23:39
Irak is weldegelijk bevrijd van een terreurbewind. Los daarvan ontwikkelen zich nu duistere krachten die het land in een nieuwe dictatuur willen storten. De bevolking heeft geen benul van democratie dus zullen ze zich liever onderwerpen aan datgene wat ze kennen en dat is veelal één of andere machtsgeile religieuze leider.

Red beret
16 oktober 2004, 00:42
Irak is weldegelijk bevrijd van een terreurbewind. Los daarvan ontwikkelen zich nu duistere krachten die het land in een nieuwe dictatuur willen storten. De bevolking heeft geen benul van democratie dus zullen ze zich liever onderwerpen aan datgene wat ze kennen en dat is veelal één of andere machtsgeile religieuze leider.
Hebben de mensen van irak gevraagd voor bevrijding?
Of was het allemaal om de olie in irak.Maar ik zal me toch vergissen he zeker.

Flippend Rund
16 oktober 2004, 08:54
Natuurlijk, waarom geloven ze dat nu niet meer ?
Wat ze nu geloven weet ik niet. Ik heb veel interviews met Amerikaanse soldaten gezien tijdens het begin van de oorlog, maar nu zijn die fameuze 'embedded reporters' om een of andere reden verdwenen.

__________________
De Islam kent vandaag veel problemen. Maar iedereen is tegenwoordig een Islam-expert, dus we komen er wel uit.
-- De Openbaringen van Flippend Rund, 1553

Flippend Rund
16 oktober 2004, 08:58
Hebben de mensen van irak gevraagd voor bevrijding?
Of was het allemaal om de olie in irak.Maar ik zal me toch vergissen he zeker.
Het is niet om de olie. Want de oorlog gaat de Amerikanen meer kosten dan de olie ooit zal opleveren. Veel *veel* meer.

___________________
De Amerikaanse president is momenteel ook de president van Irak. De eerste verkiezingen waar de Irakezen aan mogen deelnemen zijn dus de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
-- De Openbaringen van Flippend Rund, 1788

Spolpoel
16 oktober 2004, 10:10
Ik citeer even Hafid Bouazza:

En het schokkendste is dat Nederland maar al te bereid is om elk fatsoen, elke intellectuele verworvenheid overboord te gooien om op zijn hurken gezellig met moslims te kouten. Om maar te zwijgen over de bereidheid en vaardigheid van Nederland om elke onzin en historische leugen te slikken voor waarachtige koek."

Niet enkel in Nederland, in België wemelt het ook van die hurkers. Dagdagelijks bewijzen hurkers als Rafke, the Chill Effect, Turkje en consoorten hun bereidheid om elke intellectuele verworvenheid overboord te gooien door elke religieuse onzin en religieus geïnspireerde achterlijke tradities te slikken voor waarachtige koek ... voor zover die onzin en achterlijkheid islamitisch is uiteraard. Zij menen dat te moeten doen op basis van een zelf aangepraat gevoel van politieke correctheid en voelen zich net als de moslims onmiddelijk op de pik getrapt vanaf het moment dat je die onzin en achterlijkheden op de rooster legt. Naarmate de multicultureel correcte taboes sneuvelen groeit hun ergernis en onmacht: dat kan je goed merken aan hun verbaal fanatisme ; bij gebrek aan redelijk argumenten grijpen ze steeds maar terug naar pré-middeleeuwse praktijken van hier om de importachterlijkheden van nu goed te praten of te minimaliseren.Zielig eigenlijk hoe ze bewust selectief eeuwen van politieke, sociale en emancipatorische strijd vergeten om islamitische achterlijkheden te vergoeilijken.
De overheid zou er misschien ook eens moeten aan denken een zelfhulpgroep voor die hurkers op poten te zetten. Mits intensieve psychologische begeleiding kan men hen leren dat kritiek en invraagstelling gezonde principes zijn en het begin van elke evolutie inluiden. Precies datgene dat de islam nodig heeft om zich te bevrijden uit haar denken uit de 8ste eeuw.

Spolpoel
16 oktober 2004, 10:42
Het blijft verbazen hoe linkse en extreem-linkse kringen flirten met de conservatieve en fundamentalistische stroming in de islam. Dat leidt tot een merkwaardig monsterverbond tussen marxisten, multiculturalisten en integristen. Bassam Tibi, een Duits politicoloog van Syrisch-islamitische afkomst en in een vorig leven zelf op de linkse barricaden, legt in zijn boek "Europa zonder identiteit. De crisis van de multiculturele samenleving" uit hoe dat komt. Omdat de arbeiders links de rug hebben toegekeerd en links dus op zoek moet naar nieuwe soldaten voor de proletarische revolutie. De allochtonen zijn het gedroomde slachtoffer om voor hun karretje te spannen.

Bassam Tibi: "De dagdromers en wereldvreemde ideologen van de jaren zestig hebben de afgezaagde en utopische leuzen van weleer over een klassenloze maatschappij verwisseld met die van de multiculturele gemeenschap. Dat is hun afrekening met de Westerse waarden. Hun lang verwachte revolutie tegen het gehate systeem is uitgebleven, hier en in de Derde Wereld. En nu moeten wij buitenlanders tot handlangers gemaakt worden om hun uiteengespatte dromen alsnog te verwezenlijken en het door hen verfoeide systeem op zijn grondvesten te laten schudden."

Bassam Tibi slaat de nagel op de kop. D�*t is de reden waarom Ludo De Witte dweept met een religieuze fanaat als Abou Jahjah. Lenin zei ooit dat "het Westen ons marxisten de stroppen zou verkopen waarmee wij ze later zullen opknopen". Na de ineenstorting van het communisme verkopen de collaborerende multiculti's de stroppen aan de soldaten van Allah ...

Red beret
16 oktober 2004, 14:32
[QUOTE=Flippend Rund]Het is niet om de olie. Want de oorlog gaat de Amerikanen meer kosten dan de olie ooit zal opleveren. Veel *veel* meer./QUOTE]

Wil je nu zeggen dat bush een echte held .Dus bush naait de belangen van zijn eigen land om die irakezen te helpen.Dus binnekort gaat bush ook in actie komen in die afrikaanse landen,en alle andere landen waar zich dictaturen bevinden om het leed van het volk te bevrijden .Dus Omdat toendertijd niet bush aan de macht was heeft de oorlog in ex yoegoslavie zolang geduurd.Dus bush heeft helemaal niets te maken met aardolie.Hij doet alles uit goede wil.Fijne kerel die bush zeg.

Pat
16 oktober 2004, 15:10
Hebben de mensen van irak gevraagd voor bevrijding?
Of was het allemaal om de olie in irak.Maar ik zal me toch vergissen he zeker.
Duitsland en Frankrijk hadden het op een akkoordje gegooid met Saddam om het olie embargo te omzeilen. Wie is hier dus heiliger dan de paus?

Na de eerste golfoorlog hebben ethnische groeperingen gepoogd om Saddam omver te werpen. Maar het verzet dateert al van veel vroeger: De gifgasaanvallen op Koerden en het droogleggen van het habitat van de zogenaamde moerasarabieren waren ook verdienstelijke pogingen van Saddam om het verzet tegen zijn regime te breken. Terreur was het enige dat hem in het zadel hield. Uiteraard zijn u deze details ontgaan, niet?

De beeldenstorm, het neerhalen van Saddam's portretten en de vreugdetaferelen die volgde na de val van Bagdad waren uiteraard in scene gezet, vraag maar aan Komische Ali alias green beret.

Red beret
16 oktober 2004, 19:24
Wat Duitsland en Frankrijk hebben uitgespookt boeit me echt niet he.
Die paar honder landveraders die zo blij waren toen het regime van saddam was gevallen zullen nu niet echt blij zijn met het nog altijd aanwezige amerikaanse troepen.
Wedden als ze een referendum zouden houden dat 90%stemt dat de amerikanen de land uitmoeten.De friends of humanity"de VS"heeft zijn "plicht" gedaan en de iraakse volk bevrijd van een dictatuur en een voorlopige interim regering aan de macht gezet voor er eventuele verkiezingen gebeuren in de nabije toekomst.

What the fuck zijn die daar dan nog aan het doen???
Als we eens zo bekijken,was er in europa de voorbije jaren ook een oorlog"ex joegoslavie",die langer dan de oorlog in irak heeft geduurd.Waar was de vs toen.Kon de supermacht daar ook niet ingrijpen.Maar iedereen weet dat er in irak aardolie aanwezig is.De reden waarvoor ze Irak de oorlog hebben verklaart????Irak beschikt over massavernietigingwapens"NBC".Maar als men de nieuws beetje mee volgt,weet men dat de vs nog nie eens over harde bewijzen beschikte.Dus eigenlijk valt de vs Irak aan voor de aanwezige NBC wapens"wat een dreiging kan zijn voor de VS*volgens de VS*,alhoewel ik nog altijd niet begrijp hoe Irak VS gaat aanvallen" Maar tegelijkertijd om de volk te redden van een dictatuur.En tegelijk beslist de vs over welke firma's dan wel mogen zorgen voor de wederopbouw van Irak .Wat Irak uit zijn eigen zakken zal betalen"natuurlijk",met namelijk het geld van de aardolie verkoop.Dus de VS is hier de echte HERO

Darwin
16 oktober 2004, 21:33
Wat Duitsland en Frankrijk hebben uitgespookt boeit me echt niet he.
Die paar honder landveraders die zo blij waren toen het regime van saddam was gevallen zullen nu niet echt blij zijn met het nog altijd aanwezige amerikaanse troepen.
Wedden als ze een referendum zouden houden dat 90%stemt dat de amerikanen de land uitmoeten.De friends of humanity"de VS"heeft zijn "plicht" gedaan en de iraakse volk bevrijd van een dictatuur en een voorlopige interim regering aan de macht gezet voor er eventuele verkiezingen gebeuren in de nabije toekomst.

What the fuck zijn die daar dan nog aan het doen???
Als we eens zo bekijken,was er in europa de voorbije jaren ook een oorlog"ex joegoslavie",die langer dan de oorlog in irak heeft geduurd.Waar was de vs toen.Kon de supermacht daar ook niet ingrijpen.Maar iedereen weet dat er in irak aardolie aanwezig is.De reden waarvoor ze Irak de oorlog hebben verklaart????Irak beschikt over massavernietigingwapens"NBC".Maar als men de nieuws beetje mee volgt,weet men dat de vs nog nie eens over harde bewijzen beschikte.Dus eigenlijk valt de vs Irak aan voor de aanwezige NBC wapens"wat een dreiging kan zijn voor de VS*volgens de VS*,alhoewel ik nog altijd niet begrijp hoe Irak VS gaat aanvallen" Maar tegelijkertijd om de volk te redden van een dictatuur.En tegelijk beslist de vs over welke firma's dan wel mogen zorgen voor de wederopbouw van Irak .Wat Irak uit zijn eigen zakken zal betalen"natuurlijk",met namelijk het geld van de aardolie verkoop.Dus de VS is hier de echte HERO
Het kan natuurlijk dat Irak een oefening was voor het "betere werk" dat nog moet komen.

Irak vormt immers een ideale uitvalsbasis om de echte bron van het terrorisme aan te pakken, nl Saudi Arabië. Volgens mij liggen de plannen in de VS klaar om Mekka en Medina met de grond gelijk te maken, zoals destijds de Romeinen met het Jerusalem van de onhandelbare Joden gedaan hebben.

Shizie
17 oktober 2004, 02:42
Het kan natuurlijk dat Irak een oefening was voor het "betere werk" dat nog moet komen.

Irak vormt immers een ideale uitvalsbasis om de echte bron van het terrorisme aan te pakken, nl Saudi Arabië. Volgens mij liggen de plannen in de VS klaar om Mekka en Medina met de grond gelijk te maken, zoals destijds de Romeinen met het Jerusalem van de onhandelbare Joden gedaan hebben.

Hopelijk gebeurt het ooit ook :)

Red beret
17 oktober 2004, 14:14
Het kan natuurlijk dat Irak een oefening was voor het "betere werk" dat nog moet komen.

Irak vormt immers een ideale uitvalsbasis om de echte bron van het terrorisme aan te pakken, nl Saudi Arabië. Volgens mij liggen de plannen in de VS klaar om Mekka en Medina met de grond gelijk te maken, zoals destijds de Romeinen met het Jerusalem van de onhandelbare Joden gedaan hebben.

En de vs beslist of wa wie terorist is en wie nie?????

Red beret
17 oktober 2004, 14:15
Hopelijk gebeurt het ooit ook :)
Dan zou je blij zijn he armeentje als er zoveel mensen zullen sterven.Het is zeker een ultieme climax voor jou,zo iets meemaken.

M.V.V.
17 oktober 2004, 17:25
Dan zou je blij zijn he armeentje als er zoveel mensen zullen sterven.Het is zeker een ultieme climax voor jou,zo iets meemaken.

Nee, dat is meer iets voor mij :twisted: :twisted: :twisted: