PDA

View Full Version : nieuwe site


yattarake
4 maart 2003, 21:17
HOU JE VAN DE BELGISCHE POLITIEK TE VOLGEN????
Zo ja --> moet je zeker deze mail lezen !!!

Ik heb met enkele vrienden een site opgestart over de belgische (maar ook buitenlandse politiek). Het is de bedoeling dat jongeren (maar ook ouderen) ergens kunnen discussieren over politiek en voor hun mening durven uitkomen. Er wordt geen enkele partij geboycot!!

Ook op onze site vind je enkele reacties van bekende politici (anciaux, van grembergen, Patrick janssens ...) die we gekregen hebben op onze site.

Eveneens kan u alle informatie vinden over de vorming van de regeringen (federale, vlaamse en waalse). Je vindt ook de belangrijkste links naar alle belgische partjen, maar ook van andere politieke sites. Zo weet u tenminste op wat u zal stemmen binnenkort.

Als "toemaatjes" vind je er nog een quiz. Door deel te nemen aan de quiz word je kennis nog groter dan dat ze nu is! Er zijn ook verschillende polls waar u anoniem aan kan deelnemen!!!!

Momenteel telt onze site al een 50-tal leden (dit wordt nog veel groter), waaronder nu al politici. Er zijn al een goede 500 berichten gezet op ons "forum". Binnenkort zullen we ook een "chatsessie" organiseren met veel bekende politici!!

KORTOM: wat moet je doen?? Naar de site "http://groups.msn.com/debelgischepolitiek" surfen, en daar rechts voor "lidmaatschap aanvragen" kiezen (GRATIS). Als je nog enkele tips hebt voor ons of je hebt nog vragen, kan je altijd mailen naar yattara40@hotmail.com of ive_beeckmans@hotmail.com.

Met vriendelijke groeten

Tim Collignon
assistent-beheerder!

Eyjafjallajökull
7 januari 2017, 18:27
Interessant :D