PDA

View Full Version : In Nederland en België worden moslims gerecruteerd


Peace
16 oktober 2004, 12:36
http://www.expliciet.nl/ex_files/images/logo.jpg



Oproep van Hizb ut Tahrir Palestina

aan de legers van de Moslimlanden



Palestina staat in brand dankzij de criminele joodse entiteit. Redt het pure reine land. Palestina wordt afgeslacht door beestachtige joodse bendes, redt het reine bloed. Palestina, het land van de nachtreis van de profeet (vzmh), de gezegende grond, de eerste van de twee gebedsrichtingen, roept om uw hulp, en bent u haar te hulp geschoten? Wij roepen niet om de Khalifa Al-Mo’tassim, daar er geen Khalifa voor de Moslims meer is, en als deze er was, dan vondt niet datgene plaats wat nu in Palestina plaatsvindt. Als de Khalifa er was, dan zou hij de Islamitische troepen hebben geleid in een veldslag tegen de joden in bezet Palestina. De Imaam is een voorbeeld waarachter gestreden wordt, en die vertrouwd wordt.

Wij doen geen oproep aan de koningen en de heersers, want zij zijn een van twee; of zij volgen de Amerikanen, of zij volgen de Europeanen. En Amerika en Europa zien in de joodse entiteit geen bezetter van Palestina, en zien in de beestachtige aanvallen en slachtingen en vernietiging in Palestina door de joden geen aanval, maar beschouwen dat alles als zelfverdediging.

De koningen en de heersers van de Islamitische wereld volgen hun meesters in hun standpunt, zij wachten af wanneer de slachtoffers hun laatste adem uitstoten om vervolgens te applaudiseren en te verklaren dat de situatie tot rust is gekomen, en de de vrede is wedergekeerd! Zij zijn de handen van de koloniale ongelovigen in de uitlevering van Palestina aan de joden. Zij zijn het die de legers verbieden strijd te leveren tegen de joden, en zij zijn degenen die de rust van de joden in Palestina waarborgen. Wij doen geen oproep aan de koningen en de heerser van de Islamitische wereld omdat niets goeds van hun verwacht kan worden, zelfs neutraliteit hoeven we niet van hen te verwachten.

Wij richten onze oproep aan de Islamitische legers; mischien bevindt zich onder hen iemand als Salaah Al-Dien...... Hij rekende af met de Fatimiden die samenwerkten met de kruisvaarders, de kruisvaarders die op een vernederend manier zijn verdereven uit Palestina.

Wij richten onze oproep aan de Islamitische legers; mischien is er onder hen een commandant die met de Fatimiden van deze tijd afrekent, en vervolgende de joodse entiteit met wortel en tak ontwortelt uit bezet Palestina, en de gelovigen verblijdt met deze daad.

Wij richten onze oproep aan de Islamitische legers; msichien bevindt zich onder hen een Kutz of een Baibers....... Zij sloegen de aanvallen van de Tartaren op Palestina af. Mischien bevindt zich onder de legers iemand zoals hen die de aanvallen van de joden en hun handlangers afslaan.

Wij richten onze oproep aan de Islamitische legers; mischien bevinden zich onder hen soldaten wiens bloed kookt wanneer zij de smeulende en verscheurde resten van kinderen zien, of wanneer zij de verscheurde kleding van vrouwen zien, of wanneer zij de versnipperde resten van gedode bejaarde mannen zien. Allemaal door joodse handen, joden die met vernedering en onderwerping van Allah (swt) zijn getroffen. Joden die door de toorn van God zijn getroffen.

Allah zegt

ضُربت عليهم الذلة والمسكنة، وباءوا بغضب من الله
Zij werden met vernedering en onderwerpinggetroffen en haalden zich Gods toorn op de hals. Dat is omdat zij ongelovig waren aan Gods tekenen en de profeten zonder enig recht doodden.
(Zie de vertaling van de betekenissen van de Koran; Al-Bakara, vers 61)
Wij richten onze oproep aan de Islamitische legers; mischien bevinden zich onder hen diegenen die Allah (swt) en zijn profeet laten overwinnen, en het Kalifaat herstellen, en de Khalifah zijn positie geven. Een Khalifa waarachter gestreden wordt, en die vertrouwd wordt. Een Khalifah die de glorie van de Islamitische Oemmah herstelt; zij is tenslotte de beste natie die onder de mensen is voortgebracht. Een natie die niet in haar eigen huis wordt aangevallen terwijl zij stilzwijgend toekijkt, maar een natie die landen opent, een natie die wraak neemt van de onderdrukkers en de onderdrukten wreekt, een natie die het recht teruggeeft aan de onderdrukte.

Wij richten onze oproep aan de Islamitische legers, en zullen zij aan de oproep gehoor geven?



Hizb-ut Tahrir Palestina
02 Oktober 2004








Bovenstaande oproep is op het internet te vinden. Dit soort oproepen bewijst dat er ook in onze landen moslims geronseld worden om tegen ons te strijden.

Bhairav
16 oktober 2004, 12:40
Spannend.