PDA

View Full Version : Meryl Streep dient PC/SJW-journalist van antwoord met hun eigen retoriek


AnarchoChristophe
14 februari 2016, 09:16
Woede en ongeloof in de wereld van de PC- en SJW-kerk nadat Meryl Streep één van hun slagzinnetjes tegen hen gebruikte in hun nieuwe kruisvaart #OscarsSoWhite.

Een ongetwijfeld blanke groenharige swpl'e millenial SJW-"journalist" besloot Meryl Streep te wijzen op het gebrek aan "diversiteit" (lees: negers) in de Oscar-jury. Met de vraag dit gebrek te verantwoorden, dacht hij/zij alvast de zing alsook signalling-trofee van de avond te bemachtigen. De jimmies waren dan ook completely rustled toen Meryl Streep antwoordde met één hun eigen SJW-slagzinnetjes, nl. "we zijn allemaal Afrikanen".

Op sociale media werd natuurlijk stante pede een nieuwe shitstorm ontketend, en hoog tijd ook, want #BlackLivesMatter is ondertussen al heel wat weken oud en trend niet meer zo goed. Voor wie wilt lachen met de zelfhaat en verontwaardiging van de SJW's, #OscarsSoWhite. :lol:


url: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160212_02124222
Meryl Streep: “We zijn eigenlijk allemaal Afrikanen”

De Amerikaanse actrice Meryl Streep gaf tijdens een persconferentie op het filmfestival in Berlijn een opmerkelijk antwoord toen een journalist het gebrek aan diversiteit in de jury bekritiseerde. Juryvoorzitter Streep antwoordde: ‘Eigenlijk zijn we allemaal Afrikanen.’
Streep gaf het opmerkelijke antwoord tijdens een persconferentie waarin de zeven juryleden werden voorgesteld. De actrice werd gevraagd naar haar mening in het #OscarsSoWhite-debat en kreeg de vraag voorgeschoteld waarom alle juryleden blank zijn.

‘Ik hecht zeer veel belang aan gelijkheid en inclusie van alle geslachten, rassen, etnische groepen en religies’, antwoordde Streep. ‘Er zou inderdaad meer diversiteit moeten zijn, maar deze jury is wel het bewijs dat vrouwen tenminste betrokken worden. Ze domineren zelfs de jury.’ Dat meldt AP.

‘Dus’, voegde ze eraan toe, ‘ik denk dat de Berlinale voorop ligt.’

Stormram
14 februari 2016, 14:46
Heerlijk :lol: