PDA

View Full Version : Trump enthousiast over Noord-Koreaanse beloftes, maar experts zijn sceptisch


Universalia
22 april 2018, 05:53
Trump enthousiast over Noord-Koreaanse beloftes, maar experts zijn sceptisch (https://www.hln.be/nieuws/buitenland/noord-korea/trump-enthousiast-over-noord-koreaanse-beloftes-maar-experts-zijn-sceptisch~ab49956b/)

Noord-Korea maakte zaterdag bekend dat het stopt met nucleaire en rakettesten en dat het een belangrijke site voor kernproeven zal sluiten. De Amerikaanse president Donald Trump reageerde verheugd op het nieuws en noemde het “een grote vooruitgang”. Experts manen echter aan tot voorzichtigheid bij de interpretatie van de Noord-Koreaanse beloftes.

Toen die hele heisa met NK begon, de raketten tests en dergelijke schreef ik hier op forum dezes al, misschien worden ze na de tests van de raketten allemaal wel terug vriendjes.

NK eist gewoon zijn plaats tussen de andere 'grote' landen die een deftig nucleair wapenarsenaal hebben. :-D

Maar laten we zeker niet te vroeg victorie kraaien ...

kelt
22 april 2018, 09:10
Ach.....

Soms moet een leider stoppen met te luisteren naar de "beroepshavikken" zowel als "ambachtslieden van de stilstand" die altijd en onvermijdelijk rondom een machtig persoon hangen,en doen zoals ooit Sovjet leider Gorbatshov en Amerikaans President Reagan en gewoon eens "face to face",met aan beide kanten zo weinig mogelijk extra volk,gaan babbelen......

Beide kanten spreken vanuit een zekere sterkte,en vanuit sterke standpunten.....(een verschil met Chamberlain versus Hitler indertijd :roll:)

Beide leiders hebben al afdoende aangetoond,met gevolgen voor de entourage,dat ze persoonlijk een erg sterke wil hebben,wars van de rest....

Dat zijn eigenlijk goede posities om eens te gaan babbelen als grote mensen.Er zit bij zulke mensen niet te veel "in de mouwen" meer.
Niet geschoten is altijd mis.....