PDA

View Full Version : Trump wil illegale migranten terugsturen zonder proces


Universalia
25 juni 2018, 08:16
Trump wil illegale migranten terugsturen zonder proces. (http://www.standaard.be/cnt/dmf20180624_03577915)

Donald Trump wil migranten zonder verblijfspapieren het recht op een proces ontzeggen en hen meteen terugsturen naar het land vanwaar ze komen. Dat heeft de Amerikaanse president zondag laten weten in een tweet.

En weer kan in de president géén ongelijk geven.

Men zou er beter van leren in de EU dan op te kijken naar een 'wir schaffen das' madam. :?

Profiteur
25 juni 2018, 12:24
Hier kan Europa veel van leren. Wie illegaal binnen komt moet geen duur en tijdrovend proces hebben. Gewoon aan de grens tegen houden en deporteren. Willen ze niet dan maar even met kettingen aan armen en benen wat dwangarbeid laten doen. Trump heeft tenminste ballen aan zijn lijf.

Lof der Zotheid
25 juni 2018, 13:52
Nu is het nog wachten op de gewoonlijke verontwaardiging van de geitenwollensokkendragers, slappe Europese politici die zichzelf "leiders noemen, en andere linkse flauwventen.

Jantje
25 juni 2018, 14:29
Trump wil illegale migranten terugsturen zonder proces. (http://www.standaard.be/cnt/dmf20180624_03577915)En weer kan in de president géén ongelijk geven.

Men zou er beter van leren in de EU dan op te kijken naar een 'wir schaffen das' madam. :?

Eigenlijk heeft hij ongelijk.
Die mensen zijn immers ook niet meer welkom in hun thuisland, wegens illegaal het land verlaten.
Daar worden zij als land en volksverraders beschouwd.
De enige werkende oplossing is hen in gesloten centra steken, die voor hun eigen veiligheid.

Hypochonder
25 juni 2018, 17:06
Net daarom is het een goed idee om gewoonweg geen enkele illegaal meer binnen te laten en hun asielaanvraag te buiten Europa te verwerken. Geen erkend asielzoeker = return to sender zonder verder gelul of gehuil.

We zien hier ook dikwijls toestanden met uitgeprocedeerde asielzoekers: huilen, bleiten, stampen en spuwen en zielig doen want de kinderen zijn hier al zo goed geïntegreerd en blablabla... En de linkse meute meehuilen alsof ze zelf ook in die situatie zitten.

Zo'n toestanden jagen ons nog meer op kosten en ze wakkeren de anti migrantengevoelens alleen maar aan.

Knuppel
26 juni 2018, 17:07
Door illegaal het land binnen te komen overtreden ze de wet. Ik zou niet weten waarom er dan een proces nodig is om ze te kunnen retour sturen.

De aanvraag van vluchtelingen die meteen na aankomst een visum aanvragen moet wel bekeken worden. Maar ook daar is geen proces voor nodig.