PDA

View Full Version : Warme worsten, heerlijk!


IJsboer
10 juli 2018, 15:59
Hmmm warme worsten, of je er nu zelf één draait op het toilet, of eentje van Zwan tussen een broodje legt en opeet. Het blijft een heerlijk gevoel.

Universalia
10 juli 2018, 16:08
Hmmm warme worsten, of je er nu zelf één draait op het toilet, of eentje van Zwan tussen een broodje legt en opeet. Het blijft een heerlijk gevoel.

Een overduidelijke bewijslevering van, de éne worst is de andere niet.

En die mannen van Zwan die konden er wat van heb ik mij laten vertellen.

Ok, de laatste doet het licht uit? :lol:

Het Verzet
10 juli 2018, 16:17
Hmmm warme worsten, of je er nu zelf één draait op het toilet, of eentje van Zwan tussen een broodje legt en opeet. Het blijft een heerlijk gevoel.

Tot ge eens de zeep laat vallen...

Universalia
10 juli 2018, 16:39
Met een beetje verbeelding ... :rofl:

https://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase3/large/FC/3/6/4/8/1001004006398463.jpg

Henri1
10 juli 2018, 17:08
Hmmm warme worsten, of je er nu zelf één draait op het toilet, of eentje van Zwan tussen een broodje legt en opeet. Het blijft een heerlijk gevoel.

Maar geen warme demperworst ?

Demper
10 juli 2018, 17:35
Hmmm warme worsten, of je er nu zelf één draait op het toilet, of eentje van Zwan tussen een broodje legt en opeet. Het blijft een heerlijk gevoel.

De link die u legt tussen stront en eten zegt genoeg... het is blijkbaar allemaal even lekker volgens de ijsboer.

DewareJakob
10 juli 2018, 17:45
De link die u legt tussen stront en eten zegt genoeg... het is blijkbaar allemaal even lekker volgens de ijsboer.
Stront is verteerd eten...

Knuppel
10 juli 2018, 18:57
Hmmm warme worsten, of je er nu zelf één draait op het toilet, of eentje van Zwan tussen een broodje legt en opeet. Het blijft een heerlijk gevoel.


Kwaaaak! Zwan-worsten!

Als basis voor knakworst wordt varkensvlees of rundvlees gebruikt. Er kan ook ander vlees, bijvoorbeeld kippen- of kalkoenseparatorvlees aan toegevoegd worden, dat wordt verkregen door botten waaraan nog restjes vlees zitten te centrifugeren in een zogenaamde separator.

IJsboer
17 juli 2018, 13:49
De link die u legt tussen stront en eten zegt genoeg... het is blijkbaar allemaal even lekker volgens de ijsboer.

2 girls, one cup

reservespeler
17 juli 2018, 13:56
Kwaaaak! Zwan-worsten!

Als basis voor knakworst wordt varkensvlees of rundvlees gebruikt. Er kan ook ander vlees, bijvoorbeeld kippen- of kalkoenseparatorvlees aan toegevoegd worden, dat wordt verkregen door botten waaraan nog restjes vlees zitten te centrifugeren in een zogenaamde separator.

En vooral veel groenten die bijna bedorven zijn, om alles op smaak te brengen veel kruiden, anders is het niet te freten.

Xenophon
17 juli 2018, 16:05
En vooral veel groenten die bijna bedorven zijn, om alles op smaak te brengen veel kruiden, anders is het niet te freten.

Doet wat denken aan een goulash-kroket, soepgroenten met een korst rond.

Eduard Khil
17 juli 2018, 16:08
2 girls, one cup

https://www.youtube.com/watch?v=BmjmcvWGIvk