PDA

View Full Version : Ex-medewerkster van Trump geeft geheime opnames vrij


Universalia
13 augustus 2018, 22:11
Ex-medewerkster van Trump geeft geheime opnames vrij (https://www.hbvl.be/cnt/dmf20180813_03661874/ex-medewerkster-van-trump-geeft-geheime-opnames-vrij)

Een voormalige medewerkster van de Amerikaanse president Donald Trump heeft voor opschudding gezorgd met geheime geluidsopnames. NBC News publiceerde maandag een opname van een gesprek, dat Omarosa Manigault Newman naar eigen zeggen met Trump voerde. In het telefoongesprek lijkt de president zich over haar ontslag te verwonderen

Zoals ik iets na dat 'The Donald' verkozen was al schreef: waar hij het meest zal moeten voor opletten zullen zijn eigen medewerker/sters zijn en kijk daar heb je er weer eentje die wat geld wil verdienen.

In haar boek beschudligt Manigault Newman naar verluidt Trump ook van racisme. Volgens The Guardian noemt ze Trump daarin “een racist, een fanaticus en een vrouwenhater”. Maar volgens The Washington Post kan ze haar zwaarwegende beschuldigingen wegens gebrek aan bewijzen niet hard maken. Het Witte Huis heeft zich al gedistantieerd van het boek.