PDA

View Full Version : Pick of the day: the best posts


eno2
25 oktober 2018, 12:28
Pick of the day: the best posts
Ik loop erin verloren, al die titeltjes die op elkaar lijken. Ik zit me af te vragen : heb ik daar ooit in gepost of daarin? Verwarring ten top! :?


Wat u denkt interesseert ons niet. We willen bewijzen, dat volstaat.

Jay-P.
25 oktober 2018, 12:47
stel dat je als +-65 jarige droomt van 14jarige kinderen. dan zou ik het maar billijk vinden dat je wakker wordt met twee kloten minder.
:cheer: anesthesie! :cheer:
knipknip!

Elio di Supo
25 oktober 2018, 12:48
:lol::lol::lol:

2!

eno2
25 oktober 2018, 20:30
Jogan Vande Lanotte was de meest geliefde Oostendse burgemeester ooit. Minzaam, hartelijk in omgang, volks tot en met, wist hij zich in het hart van de Oostendenaren een plaats te veroveren alwaar hij eeuwig zal herinnerd worden als een gulle socialist, die oog had voor de allerkleinsten. De Koningin der Badsteden verliest hierbij een burgervader, die tot ver in het buitenland veel vrienden had verworven door zich onvermoeid in te zetten voor de groene stroom.

eno2
26 oktober 2018, 14:52
Als 'global warming' of correcter 'climate change' een hoax is dan een van een niveau dat de maanlanding in 69 van de eerste plaats verdringt. Want bij climate change is we maar liefst een wereldwijde conspiracy nodig van zowat alle wetenschappers die zich met het thema bemoeien. De manipulatie van data zou enorm dienen te zijn. Maar niet alleen dat, hoe faked men wereldwijd aan een rekord tempo smeltende gletsjers bijvoorbeeld? Hoe faked men een opeenstapeling van rekordjaren qua temperatuur? En wie zou daar uiteindelijk zo'n groot belang en macht bij hebben zo'n hoax te organiseren. Ik zie het niet.

Helaas in een draad die geen discussie waard is.