PDA

View Full Version : Om misbruiken van het forum te vermijden...


FMisplon
24 augustus 2002, 18:40
Effen posten wat ik in "binnenland" ook al plaatste:

Nog effen zeggen dat het geen enkele zin heeft om blauwe kaarten uit te delen omdat u toevallig een persoon niet graag heeft of omdat u niet akkoord bent met z'n mening. Als u dat toch nodig acht zou het wel eens kunnen dat dat als een boomerang in je gezicht terugkeert en dat je zelf een gele kaart krijgt...

Vuile zwette zeggen tegen de scheidsrechters (moderator) nadat u een waarschuwing hebt gekregen kan je altijd proberen maar zal vrees ik niet bijzonder effectief zijn

En natuurlijk hopen wij ook dat we niet teveel kaarten moeten uitdelen.

En de klagers krijgen zeker niet altijd gelijk... we zullen nog steeds zelfstandig oordelen. Jullie kunnen ons alleen een handje helpen, omdat het quasi onmogelijk is voor de moderators om alle berichten zelf te lezen.

Wie misbruik maakt van het systeem zal zelf op de blaren moeten zitten.

Truder
24 augustus 2002, 19:22
Oeps Misplon ik wou je blauwe knop eens testen, ik denk dat je een bericht gaat krijgen nu.

Sorry :oops:

Wat ik nu juist wel merk is dat die blauwe knop juist naast de knop wijzigen staat. Ik hoop maar dat je zo niet een hoop valse alarmen gaat binnen krijgen. Met dit bericht aan te passen viel mij dat op.

FMisplon
24 augustus 2002, 19:29
No problem intruder...
'k zal ervan uitgaan dat je niet kwaadwillig op de blauwe knop gedrukt hebt :-)

Mochten er teveel vergissingen gebeuren door de plaats van de knop zullen we een ander plaatske zoeken hé ervoor...

héhé

Duym
11 oktober 2002, 07:24
HALLO GROTE ONBEKENDE MODERATOR

(ja lap zeg, ik heb deze brief geschreven voordat ik dit onderwerp hier vond. Ik ga mijn brief nu niet herschrijven zenne.)

Nadat ze zich op het forum van Gazet van Antwerpen voor de zoveelste maal hadden uitgescholden voor het rotste en het meest misdadige dat men zich kan inbeelden, werd de moderator wakker, gaf een geeuw, draaide zich om, en viel opnieuw in slaap.

- Hebben wij ook een moderator?
- Is er een boos oog dat ons schrijven in het oog houdt en al eens heeft moeten ingrijpen?
- Wat denkt deze man of vrouw van ons of mag hij hierop niet antwoorden?

Misschien is er wel geen moderator omdat we met zijn allen al lang als onweerlegbaar beschaafd zijn bevonden? Wel ik hoop van niet. Ik vrees namelijk een natrappen van forumhooligans die mijn schrijven aan hun moderator niet in dank zullen afnemen.
Zijn we met zijn allen gewapend om zulk schorem van dit forum weg te houden, en te beletten dat ze ons tegen elkaar zouden opzetten?

In het volgende bericht geef ik nogmaals mijn schrijven weer dat ik aan de moderator van GVA gericht heb.

Een bezorgde Duym

Duym
11 oktober 2002, 07:26
Open brief aan Gazet van Antwerpen

Geachte moderator

Wie zich begeeft op het forum van Gazet van Antwerpen zal verbijsterd vaststellen wat voor een laagheid zich daar afspeelt. Nog nooit heb ik in een discussie zulke platvloerse diaree van scheldwoorden gehoord (zie bijvoorbeeld: Actueel - Topic: 25 jaar Vlaams Blok pagina 2).
Tevens wordt ook het dreigen met fysiek geweld niet geschuwd. Het enige wat sommige forumgebruikers nog drijft is een nietsontziende blinde haat.
Enkele veel schrijvende anarchistische en linkse agitatoren, verpesten zowat alle onderwerpen die daar besproken worden, waarop rechts dan terugslaat in een niet veel betere bewoording.
Uiteraard mag het er hard aan toe gaan en moeten we elkaars standpunten niet sparen, het forum is immers geen oefening in wellevendheid. Maar moest een computer iemand kunnen vermoorden die voor zijn scherm zit, ik was al lang het hoekje om. Over decadentie gesproken!
Ofschoon ik Gazet van Antwerpen dankbaar ben dat zij dit forum aanbieden, meen ik dat het niet langer kan dat u deze schandelijke vertoning toelaat. Maar door een onderwerp voortijdig af te sluiten omdat de discussie verworden is tot één vulgair woordenspel, speelt u juist in de kaart van de antidemocraten.
Neen, dit naar elkaar toegeworpen scheldproza mag het forum niet op. En dat het anders kan, kijk dan maar eens naar de website Politics.be, waar de forumleden er in geslaagd zijn (tot hiertoe) om als volwassen mensen met elkaar om te gaan.

Foei, en dat voor een kwaliteitskrant, die toch stilaan een licht in de politiek correcte duisternis aan het worden is.

Ik heb zeer zeker de vraag gesteld of het monddood maken van deze verbale hooligans, geen beknotting van de vrije meningsuiting zou zijn.
Niets is echter minder waar, zelfs de demonisch denkbeelden van Hitler en Stalin kunnen in een fatsoenlijke taal naar voren gebracht worden. We zullen deze dan met zijn allen, met veel ijver en plezier ontkrachten in een even fatsoenlijke bewoording.
Ik ben bezorgd voor de website Politics.be waarop ik me graag begeef. Ik hoop vurig dat zulke spelbrekers, die louter op de man spelen en niet op de bal, ver van deze democratische spreekbuis verwijderd blijven. En ik noem geen namen, u kent ze zelf, de feiten spreken in deze voor zichzelf.
Ik vraag u dan ook vriendelijk om aan zulke antidemocratische vertoning een einde te stellen. Antidemocratisch, omdat ik lees dat heel wat mensen, juist omwille van deze scheldtirade, afhaken en hun mening voor zichzelf houden.

Hoogachtend

Dalmatio
15 oktober 2002, 13:29
Beste Duym,

Ik was al een tijdje aanwezig om het forum van de Gazet van Antwerpen en moet zeggen dat het vooral jij was die de boel daar verziekte en de mensen tegen elkaar opzette om scheldpartijen uit te lokken!

Met vriendelijke groeten :twisted:

Duym
15 oktober 2002, 13:38
Gelukkig denken de meesten daar dan anders over, tot en met linkse rakkers. Neen, ik heb je de bomen ingejaagd omdat een Vlaams Blokker met een menselijk gelaat iets onuitstaanbaar in jouw ogen is. Ook op dit forum maak je je met jouw bewering belachelijk en ongeloofwaardig.

Dalmatio
15 oktober 2002, 13:49
Ach schat,

Ik ben zelfs blij om af en toe je nazistische uitlatingen eens te horen! Dat kleurt men dag net als je favoriete zender. Ze bevatten meer humor dan de meeste blijspelen!

Kusjes

Duym
15 oktober 2002, 13:59
En daarmee weet iedereen welk vlees we met dat heerschap in de kuip hebben.

Verder mag jij mij uitschelden voor rotte vis of wat dan ook, dit forum telt zoveel boeiende mensen, ook respectabele politieke tegenstanders, dat ik mijn tijd niet ga verprutsen aan kerels die zwanger zijn van haat.

Vaarwel.

Dalmatio
15 oktober 2002, 14:02
Ik zeg u geen vaarwel mijn vriend :snipersm:

Supe®Staaf
15 oktober 2002, 23:06
@Dalmatio
Den Duym is hier op dit forum een gematigde man.
Als je hem gerust laat scheldt hij niet.
Hij heeft net als iedereen recht op zijn politieke keuze en overtuiging.
Tenminste tot zolang het VB niet wettelijk verboden wordt.
Zolang mag hij zijn goesting doen. :mrgreen: :wink:

Gelukkig heeft het blok niet veel dergelijke mensen in hun rangen, of anders zou ik uit balsturigheid tegen de huidige knoeiers wel eens overstag gaan, en ook een klootstem uitbrengen......... :twisted:

Duym
16 oktober 2002, 00:19
Ach superstaaf, moesten al onze politieke tegenstanders even respectabel zijn zoals ik ze hier op dit forum aantref, dan hoefden er geen politieke partijen meer te zijn.
Waarom zouden we elkaar dan nog in vakjes onderbrengen? We willen immers toch allen hetzelfde. Vrede, respect, welvaart en een toekomst voor onze kinderen.
Helaas vrees ik dat we stilaan vreemden zullen worden in eigen land en dat onze kinderen ons later zullen verwijten dat we hen opgescheept hebben met een samenlevingsvorm die niet te vreten valt.

Een multiraciale samenleving moet kunnen, tenzij je een racist bent en met vooroordelen behept bent t.o.v. mensen met een andere huidskleur.
Een multiculturele samenleving daarentegen, is een tijdbom die onder onze nu al zo broze beschaving, gestaag verder tikt.

Ik beschouw mijn taak als geslaagd wanneer ik, al is het maar heel even, iemand kan doen twijfelen aan zijn vooroordelen t.o.v. onze partij.
Maar dat het Vlaams Blok zelf schuld heeft aan sommige van deze vooroordelen, staat buiten kijf.
We moeten immers de moed durven op te brengen, om te erkennen dat in onze partij nog al te vaak rotte appels te vinden zijn die een gedachtengoed koesteren dat ronduit verwerpelijk is.

Maar om de woorden van een mandataris aan te halen: troost je, het is een uitstervend ras. En ook ik ben ervan overtuigd dat onze partij ooit zal bestempeld worden als een verdraagzame en grote volkspartij.
Maar mijn inziens moet er nog krachtdadiger getrapt worden op het pedaal van de pedaalemmer, om diegenen te droppen die zich de illusie maken dat hun verderfelijk gedachtengoed in onze partij zou kunnen bloeien.

Truder
16 oktober 2002, 17:02
Ik zeg u geen vaarwel mijn vriend :snipersm:

Oei weer zo'n vredelievende links denkende.... :roll:

Duym
16 oktober 2002, 17:29
Ge zult hem wel leren kennen als :twisted:

VL
1 november 2002, 19:49
Ik zeg u geen vaarwel mijn vriend


Respect getuigt van grootsheid.

En die vind ik niet bij jou terug, Dalmatio!!!

Duym
7 november 2002, 05:41
Ik stel vast dat het soms (niet telkenmale) lukt om meerdere malen je stem uit te brengen op een poll.

Kan dat niet belet worden? De poll kan alleen maar aan geloofwaardigheid winnen. :wink:

VL
7 november 2002, 12:11
De polls staan er sowieso maar voor de show.

Totaal geen geloofwaardigheid, maar ja...

Duym
7 november 2002, 13:53
De polls staan er sowieso maar voor de show.

Totaal geen geloofwaardigheid, maar ja...

Maar ja wat :?: :?:

FMisplon
7 november 2002, 14:45
De poll-beveiliging staat op de (lange) to-do lijst

VL
8 november 2002, 19:50
Maar ja watHet is een poll en het ziet er een beetje echt uit. Wat het helemaal niet is natuurlijk.

Duym
9 november 2002, 00:22
Maar ja watHet is een poll en het ziet er een beetje echt uit. Wat het helemaal niet is natuurlijk.

En toch stemmen op de poll? NVA en hypocrissie gaan blijkbaar hand in hand.

Pieterjan
9 november 2002, 12:49
En toch stemmen op de poll? NVA en hypocrissie gaan blijkbaar hand in hand.


En Duym en democratie???

Supe®Staaf
9 november 2002, 14:52
En toch stemmen op de poll? NVA en hypocrissie gaan blijkbaar hand in hand.


En Duym en democratie???
Bij Duym zijn postings krijg ik nooit het gevoel dat ze afkomstig zijn van een niet-democraat.
Wil je het tegendeel illustreren, haal dan eens wat tekstjes aan (liefst in context) en dan kan ik zonodig mijn idee over deze eerder serene poster bijschaven.

Pieterjan
9 november 2002, 15:08
Polls zijn mijn inziens een toonbeeld van een werkwijze waarin de bezoeker ook iets in de pap te brokken heeft en om het daarna min of meer grafisch weer gegeven te zien. Als Duym insinueert dat maar beter niet meer gestemd kan worden als een correcte stemming niet gegarandeerd is, dan zeg ik dat dit een niet-democratische gedachte is.

De polls worden hier verkracht door mensen die meerdere malen klikken. Enkel daar is er een probleem ivm de polls. Uw kruisjessysteem heeft jammergenoeg niet veel geholpen. Kussen werden daarentegen wel veelvuldig uitgedeeld.

Speciaal voor SuperStaaf:

xxx

Duym
9 november 2002, 15:21
En toch stemmen op de poll? NVA en hypocrissie gaan blijkbaar hand in hand.


En Duym en democratie???
Bij Duym zijn postings krijg ik nooit het gevoel dat ze afkomstig zijn van een niet-democraat.
Wil je het tegendeel illustreren, haal dan eens wat tekstjes aan (liefst in context) en dan kan ik zonodig mijn idee over deze eerder serene poster bijschaven.

Kijk, ik weet dat mijn houding t.o.v. NVA vrij sterk contrasteerd met al de rest van mijn inderdaad serene betogen. Maar, je moet je eens even in mijn plaats stellen.
Ik (mijn partij) wordt door NVA bestempeld als racistisch en fascistisch, en dat tot op de dag van heden, want anders zouden ze met ons samenwerken.
Het kan nu toch niet dat ik met Jansen en Janssens gewoonweg zou verder keuvelen over van alles en nog wat (democratie, geluk, rechtlijnigheid, maken van politiekebeloften en noem maar op) terwijl ik in hun ogen stink naar gas en last heb van kramp in mijn rechterarm.

Wie dan van mij sereniteit verwacht, moet toch een grote minachting hebben voor zichzelf en zijn medemens, en het zal hem wellicht ook geen fluit kunnen schelen of iemand al dan niet terecht wordt veroordeeld.

Duym
9 november 2002, 15:24
Polls zijn mijn inziens een toonbeeld van een werkwijze waarin de bezoeker ook iets in de pap te brokken heeft en om het daarna min of meer grafisch weer gegeven te zien. Als Duym insinueert dat maar beter niet meer gestemd kan worden als een correcte stemming niet gegarandeerd is, dan zeg ik dat dit een niet-democratische gedachte is.

De polls worden hier verkracht door mensen die meerdere malen klikken. Enkel daar is er een probleem ivm de polls. Uw kruisjessysteem heeft jammergenoeg niet veel geholpen. Kussen werden daarentegen wel veelvuldig uitgedeeld.

Speciaal voor SuperStaaf:

xxx


Uw kwaadaardigheid kent geen grenzen. Ik ben het die aan de forumleiders gevraagd heb hoe dat dubbel stemmen kan verhinderd worden.
Ik denk dat er voor jullie niet veel meer nodig is om ook door de anderen uitgespuwd te worden.

Supe®Staaf
9 november 2002, 15:58
Kijk, ik weet dat mijn houding t.o.v. NVA vrij sterk contrasteerd met al de rest van mijn inderdaad serene betogen. Maar, je moet je eens even in mijn plaats stellen.
Geen schrik hebben om eens stevig uit te vliegen.
Verwijten kan niet bijten.
:wink:


Ik (mijn partij) wordt door NVA bestempeld als racistisch en fascistisch, en dat tot op de dag van heden, want anders zouden ze met ons samenwerken.
Duym toch!
Kijk eens een fractie verder dan je neus lang is.
Uit welke hoek komen die verwijten, m.a.w. wát is de NV-A?
In mijn ogen gewoon de erfgenamen van de VU.
En wat presteerden die voor jouw aanbeden vlaanderen?
Verraad en toegevingen op grote schaal ondanks het stoere "gedaan met geven en toegeven". Een onding van een federale staat in mekaar helpen flansen met als hoofdactor Hugo Schiltz, die jullie openlijk een neus zette door "Leve België" in het buitenland uit te schruwelen.
Wanneer zij je niet uitkafferen, dan pas zou ik ongerust worden.
:wink:
Het kan nu toch niet dat ik met Jansen en Janssens gewoonweg zou verder keuvelen over van alles en nog wat (democratie, geluk, rechtlijnigheid, maken van politiekebeloften en noem maar op) terwijl ik in hun ogen stink naar gas en last heb van kramp in mijn rechterarm.
Laat die zever gewoon van je afdruipen zoals het water van een eend.
Laat de Nazi-sympathisanten uit jouw partij (welke er ongetwijfeld rondstruinen) dit schoentje aantrekken wanneer het hen past. Ga gewoon opzij wanneer een kogel wordt afgevuurd waar jouw naam niet opstaat, of sla hem opzij met je gezonde rechterarm.
:wink:

Wie dan van mij sereniteit verwacht
Ikke, begot!
moet toch een grote minachting hebben voor zichzelf en zijn medemens,
Welnee.
en het zal hem wellicht ook geen fluit kunnen schelen of iemand al dan niet terecht wordt veroordeeld
Tochwel, vandaar mijn oratio pro Duymo

Duym
9 november 2002, 16:21
Bedankt Superstaaf

Ik stop definitief met telkenmale in te gaan op die twee 'heren' hun gezever en, je hebt gelijk : verder kijken dan mij neus lang is.

Straf dat uitgerekend jij me moet herinneren voor wat deze heren staan. :wink: :wink:

VL
9 november 2002, 20:54
Wie dan van mij sereniteit verwacht, moet toch een grote minachting hebben voor zichzelf en zijn medemens, en het zal hem wellicht ook geen fluit kunnen schelen of iemand al dan niet terecht wordt veroordeeld.


Ik heb voor iedereen respect, zolang het redelijk blijft. Alleen blijft u de hele tijd doordrammen op dezelfde punten. Kijk inderdaad eens wat verder dan uw neus lang is!

VL
9 november 2002, 21:05
Duym toch!
Kijk eens een fractie verder dan je neus lang is.
Uit welke hoek komen die verwijten, m.a.w. wát is de NV-A?
In mijn ogen gewoon de erfgenamen van de VU.
En wat presteerden die voor jouw aanbeden vlaanderen?
Verraad en toegevingen op grote schaal ondanks het stoere "gedaan met geven en toegeven". Een onding van een federale staat in mekaar helpen flansen met als hoofdactor Hugo Schiltz, die jullie openlijk een neus zette door "Leve België" in het buitenland uit te schruwelen.
Wanneer zij je niet uitkafferen, dan pas zou ik ongerust worden.U kent blijkbaar niet veel van de huidige politiek aan uw antwoord te zien. De N-VA is dan wel de wettige erfgenaam van de Volksunie, en van een gedeelte van haar gedachtegoed, ze IS de VU niet meer.


Ik schaam me dood voor wat Schiltz uitgekraamd heeft. Dat zo'n persoon zich nog Vlaming durft noemen en dan nog eens de Vlaamse Leeuw meezingt op het congresje van Spirit. Schandalig. Hij heeft afgedaan (al lang trouwens). De N-VA distantieert zich dan ook over de hele lijn van wat hij uitgekraamd heeft (o.a. de N-VA voor fascistoïde partij verweten). Dat u, Superstaaf, hem nog vereenzelvigd met wat de N-VA de dag van vandaag is en al altijd geweest is in z'n éénjarig bestaan, getuigt van weinig kennis. De N-VA voert een radicalere koers dan de VU, wil het ruzie-imago kwijt, werkt voor het Vlaamse belang, is tegen de show-politiek gekant, probeert zich te tonen door werklust en gaat doelbewust als zelfstandige partij naar de verkiezingen.

De N-VA kiest de gemakkelijkste weg niet. Als ze zich laten meeslepen in de emo-tv-cultuur, zouden veel rapper stemmen winnen. Maar ze willen dat mensen op die partij stemmen om de inhoud van de N-VA, niet voor die persoon die in dat spelletje dat grapje heeft gemaakt en vervolgens in tranen is uitgebarsten van ontroering...

VL

Supe®Staaf
10 november 2002, 09:19
U kent blijkbaar niet veel van de huidige politiek aan uw antwoord te zien. De N-VA is dan wel de wettige erfgenaam van de Volksunie, en van een gedeelte van haar gedachtegoed, ze IS de VU niet meer.
Vervang in uw tekst VU door CVP en NV-A door CD&V en je kan hem perfect signeren met Kevin Devos of een andere tsjeef zijn naam.
Oude wijn in nieuwe zakken. En dan nog: er figureren zelfs nog oude zakken van vroeger ook in jullie gelederen.
:lol: :lol: :lol:

Ik schaam me dood voor wat Schiltz uitgekraamd heeft.
Schaam u liever voor het misprijzen dat uw partij vertoont voor het klootvolk-kiesvee: jullie vinden het zelfs onwaardig om het directe inspraak te gunnen via een bindend referendum op volksinitiatief. En dan maar zagen dat jullie elitair en ondemocratisch bevonden worden. Is de stap naar facscisme echt zo ver?

[code:1:efcdca8d24]De N-VA voert een radicalere koers dan de VU, [/code:1:efcdca8d24]
.....zoals elke partij in aanloop naar de verkiezingen. Zelfs de tsjeven en de blauwe durven dan al eens een hengeltje lanceren in de vijver der vlaamse vissen.......
:lol: :lol: :lol:

wil het ruzie-imago kwijt
Dit wordt inderdaad duidelijk wanneer ik jullie sneren aan het adres van de andere 'vlaamse partij' een beetje opvolg...... :roll:

is tegen de show-politiek gekant
Dat geloof ik best. Met een azijnzeikerssmoel als Bourgeois kan je onmogelijk scoren op media-en showvlak. Met een vlotte jongen aan de top zouden jullie wel anders zingen. Nu heb je het gemakkelijk om de correcte mediaversmader uit te hangen. De druiven zijn immers zuur....... :wink:


Maar ze willen dat mensen op die partij stemmen om de inhoud van de N-VA
Jullie
anti-belgicisme
anti-monarchisme
anti-democratisme
is aan mij dus al niet besteed.
Nu ik het zo lees: een eerder negatieve inhoud niet? :P

vervolgens in tranen is uitgebarsten van ontroering...
Is dit een sneer in het kader van de onderstaande betrachting van de NV-A:
wil het ruzie-imago kwijt
:?: :?: :?:
:twisted: :twisted: :twisted:

Truder
10 november 2002, 10:01
:lol: In form SS? :mrgreen: :D

Supe®Staaf
10 november 2002, 10:08
:lol: In form SS? :mrgreen: :D
Jeps, blijf maar uit mijn schietlap :!:
:twisted: :twisted: :twisted:

Truder
10 november 2002, 10:13
Viezerik, van uw schietlapje blijf ik af daar mag je gerust van zijn. :twisted: :wink:

Supe®Staaf
10 november 2002, 10:20
Viezerik, van uw schietlapje blijf ik af daar mag je gerust van zijn. :twisted: :wink:
´schiet·lap (de ~ (m.))

1 leren lap die men om de linkerarm bindt bij het schieten met de handboog

Bron:
http://www.vandale.nl/NASApp/cs/ContentServer?pagename=VanDale/Static/index_werk

Overdrachtelijk betekent schietlap: de baan waarin mogelijkerwijs het projectiel zich gaat voortbewegen.
Bron: Superstaaf®s Aalsterse bestiarium.
:wink:

Duym
10 november 2002, 11:50
Viezerik, van uw schietlapje blijf ik af daar mag je gerust van zijn. :twisted: :wink:
´schiet·lap (de ~ (m.))

1 leren lap die men om de linkerarm bindt bij het schieten met de handboog

Bron:
http://www.vandale.nl/NASApp/cs/ContentServer?pagename=VanDale/Static/index_werk

Overdrachtelijk betekent schietlap: de baan waarin mogelijkerwijs het projectiel zich gaat voortbewegen.
Bron: Superstaaf®s Aalsterse bestiarium.
:wink:

Het is verbijsterend hoeveel samenstellingen en afgeleiden er zijn met schieten:

Schietgat: na het aanbinden van Superstaaf zijn schietlap schiet men met de handboog door het schietgat

Schietgebed: zaadlozing tijdens nachtelijke erotische dromen

Schietkatoen: geslachtsgemeenschap waarbij veel inspanningen worden geleverd.

Schietpartij: ongeoorloofde sex waarbij de politie moet optreden

Schietstoel: aanbevolen hulpmiddel voor mannen boven de 100kg die hun vrouw niet willen versmachten

Schiettuig: volgens Koenen Woordenboek: alles waarmee kan worden geschoten; politie betrapt zestienjarige met schiettuig. En ik die dacht dat zulke intieme fouilleringen door een arst moesten gebeuren.

Supe®Staaf
10 november 2002, 12:05
Ik zou verzoeken:"Schiet niet op de pianist"
:)

Stefanie
10 november 2002, 17:42
Superstaaf, in '99 had VU-ID21 een heel ander programma. Zij pleitten NIET voor het einde van België, de NVA doet dat duidelijk wel. Ik herinner mij dat debat waarbij VD-ID21 nog enkele bevoegdheden overliet voor België en de rest verdeelde dus Europa en Vlaanderen. Dat was, als ik het goed begrepen heb, een pleidooi voor verregaande autonomie voor Vlaanderen, niet voor onafhankelijkheid, zoals de NVA doet. En wat Geert betreft: het is toch anders dan jij zegt, hoor. De NVA pleit voor een degelijk beleid. Geen toestanden zoals bij de aanstelling van een nieuwe spoorbaas, waarbij ze twee keer op zoek moesten naar een geschikte kandidaat. Er was twee keer een selectieprocedure. Geen toestanden zoals bij de stemming van die nieuwe kieswet: dat halsoverkop goedkeuren en dan achteraf merken dat het toch niet zo goed gaat. En dan was er die discussie in die commissie. Naar het schijnt kennen die politici de regels niet eens! Ze wilden al in die commissie doen wat ze in 't parlement moesten doen! En dan Nepal. Dat eerst goedkeuren, dan er fel tegen zijn, dan Michel gaan pesten, maar daar dan op terug komen. :roll: Michel die zegt: "Voor mij is dat geen burgeroorlog." Op dat ogenblik stond op zijn site dat er daar wél een burgeroorlig is. Hij heeft het dan later veranderd. Eerst Nabholz laten begaan, dan dat minderheden verdrag goedkeuren omdat ze de stemmen van die Waalse Christendemocraten nodig hadden, nu Patrick Dewael zijn pleidooi voor een Vlaams Front... En dan was er die beschuldiging dat hij zijn minister stalkt. Eerst is het niet moreel om in Oostenrijk te gaan skiën, maar Nepal heeft nu een eerste minister die tegen de democratie is en politieke macht wilt geven aan de koning, met de koning opnieuw als dictator misschien als gevolg. Een liberaal die het koningshuis verdedigt, is geen échte liberaal. Maar allez, Agalev zou hem dan toch niet gaan pesten, zoals ze eerst gezegd hadden.

Stefanie
10 november 2002, 17:48
Oh, en dan was ik die reflecterende nummerplaten nog vergeten. En die snel-Belgwet lijkt mij ook niet goed doordacht. Mensen zoals Jah Jah kunnen nu gemakkelijk Belg worden. :roll:

VL
10 november 2002, 19:22
Dat de N-VA voor een serene politiek streeft, daar zien er blijkbaar niet veel politici van andere partijen graten in. Want als er zuiver met het programma gespeeld wordt, dan denk ik dat de verkiezingsuitslag wel eens helemaal anders zou kunnen zijn!!!

Weg met teletubbies.

Weg met tv-spelletjes-politiek.

Duym
10 november 2002, 19:42
Dat de N-VA voor een serene politiek streeft, daar zien er blijkbaar niet veel politici van andere partijen graten in. Want als er zuiver met het programma gespeeld wordt, dan denk ik dat de verkiezingsuitslag wel eens helemaal anders zou kunnen zijn!!!

Weg met teletubbies.

Weg met tv-spelletjes-politiek.

Laat de bevolking zich eens in een bindend referendum uitspreken of die politieke tv spelletjes niet beter zouden verdwijnen? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefanie
10 november 2002, 20:27
Jamaar, Duym, ik kijk daar niet naar. Je hebt misschien al gemerkt dat ik 's avonds bij politics.be zit. Bij de berichten staat het uur vermeld wanneer ze geplaatst zijn. Je kan het dus zien. 's Avonds kijk ik naar 't nieuws, meestal naar Terzake of Netwerk en dan ga ik online. Hoe kan ik nu stemmen over een programma dat ik niet gezien heb? Maar aangezien ik er toch niet naar kijk, mogen ze van mij gerust verdwijnen, ja.

VL
10 november 2002, 20:37
Oei Duym!!!

Iemand die zich niet als N-VA-er profileert, gaat akkoord met een N-VA-er Een grote slag voor jou zeker?

Stefanie, je hebt gelij dat je er niet voor bent.

Je zou je anders beginnen af te vragen wat de rol van een politicus is...

Duym
11 november 2002, 00:37
Oei Duym!!!

Iemand die zich niet als N-VA-er profileert, gaat akkoord met een N-VA-er Een grote slag voor jou zeker?

Stefanie, je hebt gelij dat je er niet voor bent.

Je zou je anders beginnen af te vragen wat de rol van een politicus is...

Stefanie tegenstander van een bindend referendum? Geloof ik niet :!:

VL
11 november 2002, 12:48
Lees toch de context, jongen toch...


Het ging over die teletubbies!!!!

Knuppel
11 november 2002, 14:47
Lees toch de context, jongen toch...


Het ging over die teletubbies!!!!

De VU had de meest uitgesproken teletubbie ooit in eigen rangen. Niets om trots op te zijn dus. Zelfs niet nu hij uiteindelijk met zijn eigen medewerking is afgeschud.

De N-VA noemt zich democratisch maar gedraagt er zich niet erg naar. Niet dat ik daar van sta te kijken met iemand aan de top die zich zo ver verheven voelt boven het domme klootjesvolk. Die dommekloten worden echter wél verstandig genoeg geacht om voor de N-VA te stemmen.
Eens kijken met de volgende verkiezingen of d*t zo verstandig was van de superdemocraten.

Duym
11 november 2002, 15:08
:wink:

Knuppel
11 november 2002, 15:39
:wink:


:)

VL
11 november 2002, 17:17
Maar nogmaals, de N-VA is de VU niet.

En ze zijn maar al te blij dat Anciaux weg is, neem het van mij aan.


Voelt Bourgeois zich verheven? Omdat hij partijvoorzitter is of zo?

Duym
11 november 2002, 17:25
Maar nogmaals, de N-VA is de VU niet.

En ze zijn maar al te blij dat Anciaux weg is, neem het van mij aan.


Voelt Bourgeois zich verheven? Omdat hij partijvoorzitter is of zo?

Ik zit ook met die vraag. :roll:

VL
11 november 2002, 17:31
Wel dan kan ik het antwoord geven!

NEE, hij voelt zich niet verheven (want met één persoon kan je de verkiezingen niet winnen)

Duym
11 november 2002, 18:43
Wel dan kan ik het antwoord geven!

NEE, hij voelt zich niet verheven (want met één persoon kan je de verkiezingen niet winnen)

Wel Janssens of is het Jansens?, met deze uitspraak maak jij alle politici van over heel de wereld tot de enige soort van mensen waaronder zich geen enkel excemplaar bevindt dat zich verheven voelt.
Ik ken immers geen enkele politicus die zonder aanhang de verkiezing denkt te winnen.

Als mensen met dat soort van logica als dat van de NVA'ers, het in een Onafhankelijk Vlaanderen voor het zeggen zouden krijgen, dan wordt Vlaanderen zonder fout één grote pensenkermis.
Aan toeters en bellen zal het dan ook niet ontbreken. :lol: :lol: :lol:

Knuppel
11 november 2002, 18:48
Wel dan kan ik het antwoord geven!

NEE, hij voelt zich niet verheven (want met één persoon kan je de verkiezingen niet winnen)

Neen VL, verheven "voelt" hij zich niet. Hij gedraagt zich echter wél zo. Geert heeft te weinig voeling met zijn achterban en dat weet ik van mensen die op het Barrikadenplein werken.

Mij geen referendum gunnen omdat ik daar niet toe in staat geacht wordt maar wél als slim genoeg aanzien worden om op "de juiste" partij te stemmen als het bollekenskermis is wijst alleszins niet op grote "wijsheid". Wel op onwijze beterweterij.

Wij zijn niet gewend om met het referendumrecht om te gaan. Het is iets dat we stap voor stap moeten leren. Maar het is wel hoog tijd dat we ermee beginnen als we het beter willen doen in een onafhankelijk Vlaanderen. Of gaan we het op zijn Belgisch verderzetten?

En kom nu niet met het excuus dat dit op een democratische manier op het congres van de N-VA bepaald werd. Ik weet hoe er dat aan toe gaat. De aanwezigen worden wel op voorhand bewerkt door een mooiprater om te doen wat van hen verwacht wordt. Werden ze bewerkt om het tegenovergestelde te doen van wat ze gedaan hebben dan was er ook het tegenovergestelde uit gekomen. Dat gebeurde dus overduidelijk niet. En het voorgekauwde partijstandpunt werd gevolgd als onmondige kinderen.

Maar je hebt wel gelijk als je zegt dat één man de verkiezingen niet kan winnen. Ik zie hem zelfs de 5% grens niet meer halen nu blijkt hoe "democratisch" ingesteld "zijn" N-VA in werkelijkheid is.

VL
11 november 2002, 19:37
En kom nu niet met het excuus dat dit op een democratische manier op het congres van de N-VA bepaald werd. Ik weet hoe er dat aan toe gaat. De aanwezigen worden wel op voorhand bewerkt door een mooiprater om te doen wat van hen verwacht wordt. Werden ze bewerkt om het tegenovergestelde te doen van wat ze gedaan hebben dan was er ook het tegenovergestelde uit gekomen. Dat gebeurde dus overduidelijk niet. En het voorgekauwde partijstandpunt werd gevolgd als onmondige kinderen.

Maar je hebt wel gelijk als je zegt dat één man de verkiezingen niet kan winnen. Ik zie hem zelfs de 5% grens niet meer halen nu blijkt hoe "democratisch" ingesteld "zijn" N-VA in werkelijkheid is.Voorgekauwd? Zij die naar het congres gekomen zijn, hebben VOORAF de ontwerpteksten ontvangen. Die mochten ze amenderen zoveel ze wilden. In Leuven zelf werd dan in drie groepen gestemd over de amendementen en de uiteindelijke teksten.

Sorry, wat u ook zegt, ik vind dit democratisch. Dat ze gemanipuleerd werden of in een bepaalde richting werden geduwd, vind ik niet echt geloofwaardig. Net alsof al die mensen hun standpunten of amendementen zomaar laten varen? Voor één persoon die hen al dan niet probeert te beïnvloeden?

Nee, dat kan ik moeilijk geloven.

Duym
11 november 2002, 19:56
Zei Thomas en stak zijn vingers in Zijn wonde.

VL
11 november 2002, 19:59
Duym:"..."En de haan kraaide voor de zoveelste keer...

Duym
11 november 2002, 20:32
Duym:"..."En de haan kraaide voor de zoveelste keer...

Van hanen hebben de NVA'ers inderdaad veel verstand. 't Zal met Geert opnieuw een Waalse worden peins ik. :lol:

VL
11 november 2002, 20:35
Hahahaha.

Volgens de belgiscisten zit hij alleen maar op de Walen te "kakken", en dan zou hij plots een Waal worden.


Je kan diep vallen, maar zo diep???

Knuppel
11 november 2002, 20:56
Voorgekauwd? Zij die naar het congres gekomen zijn, hebben VOORAF de ontwerpteksten ontvangen

En wat stond er in die ontwerpteksten die iedereen vooraf ontving?

Duym
11 november 2002, 21:00
Op welke zitplaats ze moesten gaan zitten.

:grab:

VL
11 november 2002, 21:54
En wat stond er in die ontwerpteksten die iedereen vooraf ontving?

De basis van de teksten nu.

Knuppel
11 november 2002, 22:59
En wat stond er in die ontwerpteksten die iedereen vooraf ontving?

De basis van de teksten nu.

Juist. Dat dacht ik al.
De basis was dus al op voorhand gelegd en de grote hoop congresgangers slikte het natuurlijk na een beetje kauwen en herkauwen gewoon door.
Zo ook het standpunt over de niet invoering van het bindend referendum.

VL
15 november 2002, 18:37
Net alsof die meer dan duizend congresgangers allemaal zo slaafs waren...


Niet echt geloofwaardig hoor. Dat één iemand er zich bij neerlegt, ok, maar bijna 1500 mensen met een zekere politieke kennis en interesse?

Knuppel
15 november 2002, 18:47
Net alsof die meer dan duizend congresgangers allemaal zo slaafs waren...


Niet echt geloofwaardig hoor. Dat één iemand er zich bij neerlegt, ok, maar bijna 1500 mensen met een zekere politieke kennis en interesse?

Als het partijstandpunt op voorhand bekend is volgen de meeste congresgangers. Zeker als het ook nog eens mooi wordt gepresenteerd door mensen die de kneepjes van het politieke vak kennen.

VL
15 november 2002, 18:52
Maar die mensen moesten wel vooraf, zonder die "manipulators", hun amendementen indienen. Lijkt me vrij onwaarschijnlijk dat één persoon (de voorzitter van de werkgroep) een groep zo kan manipuleren dat ze allemaal van hun standpunt afstappen (in die veronderstelling dat ze er voor waren hé).

Knuppel
15 november 2002, 19:06
Maar die mensen moesten wel vooraf, zonder die "manipulators", hun amendementen indienen. Lijkt me vrij onwaarschijnlijk dat één persoon (de voorzitter van de werkgroep) een groep zo kan manipuleren dat ze allemaal van hun standpunt afstappen (in die veronderstelling dat ze er voor waren hé).


We zijn vandaag dus al zeker dat ook de leden van de N-VA voor een particratisch Vlaanderen zijn. :o
Proficiat :!:

VL
16 november 2002, 13:16
U veroordeelt te snel, Knuppel!!!

Duym
16 november 2002, 13:29
http://digilander.libero.it/Accnasio/smileys/vomit.gifNV-A
http://digilander.libero.it/Accnasio/smileys/vomit.gifNV-A http://digilander.libero.it/Accnasio/smileys/vomit.gifNV-A http://digilander.libero.it/Accnasio/smileys/vomit.gifNV-A http://digilander.libero.it/Accnasio/smileys/vomit.gifNV-A http://digilander.libero.it/Accnasio/smileys/vomit.gifNV-A http://digilander.libero.it/Accnasio/smileys/vomit.gifNV-A

VL
16 november 2002, 13:33
Hahahaha.


Blijf maar spotten op uw mede-Vlaams-nationalisten. Met mensen zoals u wordt Vlaanderen zeker heel vlug onafhankelijk.


"Hallo, ik ben Duym" ---> :splat:

Duym
16 november 2002, 15:04
Hahahaha.


Blijf maar spotten op uw mede-Vlaams-nationalisten. Met mensen zoals u wordt Vlaanderen zeker heel vlug onafhankelijk.


"Hallo, ik ben Duym" ---> :splat:

En dat is de reactie van iemand die ons verkettert tot racisten en fascisten. NVA hypocrisie troef :!:

Proef op de som: herroep deze zware beschuldiging, en ik verwijder deze braakbal. Tevens krijgt je een vriendelijke en glimlachende emoticon in de plaats :?: :?: :?:

Supe®Staaf
16 november 2002, 15:11
Mensen toch!
Jullie misbruiken het forum op de topic die er juist voor bedoeld is dit te vermijden!
Persoonlijk vind ik het niet erg, soms zelfs grappig, maar of de moderatoren er eveneens zo over denken...........
Ik plaats enkel brakertjes naar een partij wanneer ik erboven ook een argument voor aanvoer.
En met persoonlijke aanvallen ben ik nog voorzichtiger. Dat doe ik enkel als tegenaanval.

Enfin, als belgicist kan ik er enkel maar blij mee zijn dat leden van partijen die de onafhankelijkheid van vlaanderen betrachten, mekaar het licht in de ogen niet gunnen. :twisted:

Duym
16 november 2002, 15:37
Mensen toch!
Jullie misbruiken het forum op de topic die er juist voor bedoeld is dit te vermijden!
Persoonlijk vind ik het niet erg, soms zelfs grappig, maar of de moderatoren er eveneens zo over denken...........
Ik plaats enkel brakertjes naar een partij wanneer ik erboven ook een argument voor aanvoer.
En met persoonlijke aanvallen ben ik nog voorzichtiger. Dat doe ik enkel als tegenaanval.

Enfin, als belgicist kan ik er enkel maar blij mee zijn dat leden van partijen die de onafhankelijkheid van vlaanderen betrachten, mekaar het licht in de ogen niet gunnen. :twisted:

Ik denk dat het toch nog steeds niet duidelijk is.
Een partij die mij tot op het uur van heden officieel een racist en fascist noemt, daarmee zou ik volgens jou in alle sereniteit een discussie moeten aangaan?
Racisten en fascisten zijn misdadigers. Ik meen vaak genoeg te hebben aangetoond dat ik niet van zulk volkje hou, integendeel. Dat etiket verdienen wij niet. Trouwens, ik ben het die een verzoening voorstel, niet zij :!:

Ik zal de onwetenden erop blijven wijzen dat NVA zo over ons denkt. En persoonlijke aanvallen???, ik val de NVA aan, wie of wat nog meer :?:

Supe®Staaf
16 november 2002, 15:42
ik val de NVA aan, wie of wat nog meer :?:
Klopt hoor.
Met persoonlijke aanval bedoelde ik:

"Hallo, ik ben Duym" --->http://www.politics.be/phpBB/images/smiles/new_tomato.gif

Enkel schoentjes aantrekken die je passen, Duym. :wink:

Duym
16 november 2002, 16:22
ik val de NVA aan, wie of wat nog meer :?:
Klopt hoor.
Met persoonlijke aanval bedoelde ik:

"Hallo, ik ben Duym" --->http://www.politics.be/phpBB/images/smiles/new_tomato.gif

Enkel schoentjes aantrekken die je passen, Duym. :wink:

Verschoning :wink:

Supe®Staaf
16 november 2002, 19:57
ik val de NVA aan, wie of wat nog meer :?:
Klopt hoor.
Met persoonlijke aanval bedoelde ik:

"Hallo, ik ben Duym" --->http://www.politics.be/phpBB/images/smiles/new_tomato.gif

Enkel schoentjes aantrekken die je passen, Duym. :wink:

Verschoning :wink:
Ego te absolvo. :wink:
Misschien was ik wel iets te cryptisch. :lol:

VL
16 november 2002, 20:43
Waarom die aanval? Omdat je nu eens weet hoe het voelt voortdurend met iemand te moeten discussiëren die de godganse tijd op de man in plaats van op de bal speelt!!!


VL

Tarzan
8 december 2002, 23:37
Helaba.mannekens ben hier nog maar pas aangekomen.en het zit er al op.wat is dat toch......op 1000-poot was het ook al Boel Boel en nog eens Boel......nu zzelfs met onze aller BALA de kasteelheer

:cry: :cry:

VL
10 december 2002, 11:13
Tarzan. Gelieve wat rustiger te schrijven. En overzichterlijker! En inhoudelijker. En duidelijker.

En in het AN, als het u niet stoort.


Wan kannekik ier wok hjissan intialèkt skrivn, moa kpeize niettatter vele goan zien diemie hjillehans zoen verstoan. Dus ge kut wok zegn dat respekt vwo dandris. Ge doetter mee wuk daj wilt. Mo kvinnekikkut wel ambetant om zwo te zitn forum mènnun nieta inner.

Groeten, VL

Tarzan
10 december 2002, 14:54
Liefste An neke..................sooory als ik u beledigt heb.
Maar kan er toch ook nie aandoen als gij geen Vlaams kunt lezen hé...

en 1000-poot.dat zijn de naweën van het Forum van HBVL en de GVA.snapt ge?

en den Bala .is daar de Kasteelheer .

Verstaan????

:wink: :wink:

VL
10 december 2002, 18:14
U heeft mij niet beledigd hoor. Maar normaal schrijft iedereen hier AN. En niet in het vet. Dat gebruiken ze als ze iets willen benadrukken...


VL

Tarzan
10 december 2002, 18:30
voil* .weer al iets bijgeleerd..An !!

http://sc.communities.msn.com/tn/4F/50/TarzanWaimesHogeVenen/4/52.jpg

:oops: :oops:

VL
10 december 2002, 18:34
Mooi zo!!! Je leert vlug!

Tarzan
10 december 2002, 20:16
VL hebt ge mijne Tarzan niet gezien.......hij is lopen !!!

http://home.hetnet.nl/~webpeople/Gifstxt/dieren/WebPeopleAnimals19Dog1.gif

VL
13 december 2002, 15:14
Ik kom er zeeziek van. Ik denk dat er forums bestaan voor ongelooflijke dierenliefhebbers zoals jij. Probeer eens:

www.laurentendehond.be
www.keffer.be

Tarzan
13 december 2002, 22:08
Aha....heb hem terug gevonden....maar is bek af !!

http://sc.communities.msn.com/tn/4F/50/TarzanWaimesHogeVenen/5/5f.jpg

DNB
27 januari 2003, 19:14
't Is hier toch koetjes en kalfjes he? Goed, dan hoef ik niet met zinnige praat te komen en kan ik ineens beginnen 'k*kken' op VL, die op Tarzan gek*kt heeft dat hij geen AN schrijft, terwijl hij zelf West-Vloamse uitdrukkingen gebruikt:

"Ik KOM er zeeziek van." ... Anderen WORDEN er zeeziek van...

Astruutuutuusisentrentrentren!

Tarzan
27 januari 2003, 19:39
Zo is het leven nu eenmaal !!!

Grommen en reklameren op andere ...maar zelf doen ?????????

:wink:

ydde
14 maart 2003, 13:46
DNB:
... ik kan ik ineens beginnen kakken op VL, die op Tarzan gekakt heeft ...

ydde;
Ik stamp op onzen Tarzan (da's onzen hond) dat is véél efficiënter!!! (en het riekt zó hard niet !!!)

Tarzan
14 maart 2003, 21:22
DNB:
... ik kan ik ineens beginnen kakken op VL, die op Tarzan gekakt heeft ...

ydde;
Ik stamp op onzen Tarzan (da's onzen hond) dat is véél efficiënter!!! (en het riekt zó hard niet !!!)

Ooooooo er zitten hier ook dieren beulen !!!

Stampen op een hond !!!

Spijtig dat de hond niet kan terugstampen hé !!!

:evil: :evil:

ydde
16 maart 2003, 09:32
Tarzan:
Spijtig dat de hond niet kan terugstampen hé !!!

ydde:
Wat is daar spijtig aan dé? (Ge moet eerst op hun pootjes stampen, dan zijt ge zeker !!!)
Ik haat wel dieren maar ik haat ook mensen. Alle mensen, daarom ben ik dus géén racist! :evil: :evil: :evil:

Tarzan
16 maart 2003, 16:04
Een boom heb ik hier wel , als ge nu nog zorgt voor een koord , is het opgelost.
Desnoods kan ik u wel een handje helpen als ge niet aan de boom geraakt.

Al uw problemen voor altijd van de baan , mijn beste .

En dient ge niemand meer te haten.

Ferme reklame voor de ael !!!

Mijn stem hebt ge zekers niet !!!

:twisted: :evil:

Groene T
25 maart 2003, 19:39
Tarzan:
Spijtig dat de hond niet kan terugstampen hé !!!

ydde:
Wat is daar spijtig aan dé? (Ge moet eerst op hun pootjes stampen, dan zijt ge zeker !!!)
Ik haat wel dieren maar ik haat ook mensen. Alle mensen, daarom ben ik dus géén racist! :evil: :evil: :evil:

Maar meen je dat nu ydde, dat je een dierenhater bent ? Ik kan het bijna niet geloven !

Haat je jezelf ook (weet wel, mensenhater)

't Lijkt me zovergezocht... dat ik denk dat je sarcastisch/cynisch aan het doen bent !

'k Vind normaalgezien dat je steeds verstandig uit de hoek komt..

'k moe wel zeggen, 'k heb de rest van de replieken niet gelezen...

ydde
25 maart 2003, 22:16
Groene T:
Maar meen je dat nu ydde, dat je een dierenhater bent ? Ik kan het bijna niet geloven !
Haat je jezelf ook (weet wel, mensenhater)

ydde:
Bah lange niet Groene, ik ben maar wat met den Tarzan aan't spelen, die trapt daar telkens in! :lol: :lol: :lol:
Ik heb wel een zéér goeie vriend, een neger. En den die haat zichzelf enorm! Is dat nu een racist?
Tussen haakjes Groene, niet altijd serieus zijn zenne, tijd maken om te zeveren en te lachen ... 't mag al eens plezant zijn hé?

Groene T
25 maart 2003, 22:50
Groene T:
Maar meen je dat nu ydde, dat je een dierenhater bent ? Ik kan het bijna niet geloven !
Haat je jezelf ook (weet wel, mensenhater)

ydde:
Bah lange niet Groene, ik ben maar wat met den Tarzan aan't spelen, die trapt daar telkens in! :lol: :lol: :lol:
Ik heb wel een zéér goeie vriend, een neger. En den die haat zichzelf enorm! Is dat nu een racist?
Tussen haakjes Groene, niet altijd serieus zijn zenne, tijd maken om te zeveren en te lachen ... 't mag al eens plezant zijn hé?

't is da...
en awel goe da je 't zegt, 'k ga efkes mijne gebuur gaan oversmijten zie, gewoon omdat hij het lef heeft om blank te zijn... (moet je nagaan, de klootzak)

dan ga ik alle amerikanen uitmoorden, omdat het amerikanen zijn... met bommen en granaten
dan alle moslims omdat ze moslim zijn... door te vierendelen

en dan alle andersdenkenden vergassen !

de joden hebben het al meegemaakt, ik ben mild, die mogen blijven leven (maar op de maan)

de vlaams blokkers en de linkse hou ik voor 't laatst, omdat ik die elkaar ga laten uitmoorden...
diegene die overblijven worden dan wel verplicht hara kiri te plegen met een bot mes !

De communisten ga ik verplichten de bijbel en koran vanbuiten te kennen, waarna ik ze zal executeren omdat ze de bijbel en koran vanbuiten kennen

voor de rest zal het dan BIJNA ok zijn...
'k ga twee verstandige vrouwen houden, om af toe toch wat te kunnen discussiëren, en twintig domme, om mijn lusten op bot te vieren...
Als ik die dan beu ben gaan ze ook mogen opletten !

Cava ze voor de rest ! :D :D :D

:silly: :silly: :silly: :silly:

Het Skill Effect
16 mei 2003, 14:58
Frederik,

Ook al heb ik zelf wel eens last van een grote mond, ik sta achter u en zal mij leren te gedragen. :wink:

Ik was enkel verrast dat ik mijn topic gisteren zo snel gesloten werd, terwijl er andere op los scheldde.

Ik zal wat geduldiger zijn in de toekomst.

MVG

CHill

De Echte Marokkaan
26 juni 2003, 19:35
http://www.donotenter.com/cool/signs/donot2.jpg:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kim
6 november 2003, 11:48
Ligt het aan mij of heb ik die afbeelding hier al enorm vaak zien verschijnen?

dejohan
19 november 2003, 15:53
Ik vond een vriend maar hij vond van niet.

Steenbok66
21 april 2004, 09:22
Helaba.mannekens ben hier nog maar pas aangekomen.en het zit er al op.wat is dat toch......op 1000-poot was het ook al Boel Boel en nog eens Boel......nu zzelfs met onze aller BALA de kasteelheer

:cry: :cry:

@ Tarzan
Hier ex-Louke
Ik ben hier ook nog maar een paar weken, maar dan kostsbeu omdat hier nogal veel ultra-nationalistisch geweld zich heer en meester voelt en de rechtgeaarde burger voor vroegtijdige Alzheimer uitmaakt... enkel en alleen omdat men met dat communautair gezwam niet eens is en omdat woordjes en zinnetjes uit hun verband gerukt worden om je te kleineren...
ik ken bijna dergelijke situaties van 1000poot ook...
ik heb voorlopig mijn buik vol van fora waar men mensen die het helemaal niet nauw nemen met beleefde replieken je uitmaken voor al van dat fraais...
en dan worden die nog verkozen tot forum ombudsman!!!
's jonge toch...

dejohan
21 april 2004, 10:28
Mijn niet-vriend vindt van niet.

BONDGIRL_2170
9 juli 2004, 02:04
Hij heeft net als iedereen recht op zijn politieke keuze en overtuiging.

vind ik ook

dejohan
9 juli 2004, 09:54
Das just