PDA

View Full Version : Wat eet/drink je nu?


Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102

Steben
21 maart 2012, 20:59
paprika's gevuld met basmatirijst+ui+look+tomaat+spekjes met tomatensaus, gegaarstoomd in de oven (2x50 minuten!) ingepakt in alufolie.

mmm
cynara

zolang je maar geen politieke uitspraken doet kom je goddelijk voor de dag

Steben
21 maart 2012, 20:59
85211
kado van mijn prinses
dikke bravo en een kusjesmassage!

mkb
21 maart 2012, 21:05
Plattekaas en water.

flappy
21 maart 2012, 21:08
anaa oliesel

Fieseler
21 maart 2012, 22:24
wafel me melk....

Steve_M
21 maart 2012, 22:49
Half kilootje kip met amandelen, rijst en paprika's.

lombas
23 maart 2012, 22:09
Four Roses & Sprite

Groentje-18
24 maart 2012, 00:44
Whiskey - sprite, dronk mijn Spanjaard altijd.

Ik mis hem zo verschrikkelijk. :cry: :cry: :cry:

SDX
24 maart 2012, 01:08
Whiskey - sprite, dronk mijn Spanjaard altijd.

Ik mis hem zo verschrikkelijk. :cry: :cry: :cry:

Maar meiske toch, kom hier :hug:

Demper
24 maart 2012, 23:29
Whiskey - sprite, dronk mijn Spanjaard altijd.

Ik mis hem zo verschrikkelijk. :cry: :cry: :cry:

Zijt blij dat ge er vanaf zijt...

whiskey en sprite....gadver

de ban van wisord
24 maart 2012, 23:39
Zijt blij dat ge er vanaf zijt...

whiskey en sprite....gadver

ken je da nie? ze noemen da een "Buster Hymen"

Groentje-18
25 maart 2012, 15:12
Maar meiske toch, kom hier :hug:

Dank je. :)

:(

lombas
25 maart 2012, 16:58
Zijt blij dat ge er vanaf zijt...

whiskey en sprite....gadver

Nochtans een zeer klassieke cocktail in de States.

Probeer het eens, met lime twist en veel ijs. Zal je niet teleurstellen.

Steve_M
25 maart 2012, 17:22
Nochtans een zeer klassieke cocktail in de States.

Probeer het eens, met lime twist en veel ijs. Zal je niet teleurstellen.

In hetzelfde genre (maar wel in shots): soco-lime. Voor de noobs: Southern Comfort en limoensap.

Steben
26 maart 2012, 15:31
ideaal voor tweede keus whiskey

From_Vlaanderen
26 maart 2012, 16:39
Een terraske dus, yooo

groentje
26 maart 2012, 16:56
Kippenvleugeltjes en gebakken champignons.

Demper
26 maart 2012, 23:53
Dju, nu heb ik zin in goedkope whisky en sprite

:c

Steve_M
26 maart 2012, 23:57
Smoske met kaas en hesp.

Demper
26 maart 2012, 23:58
Smoske met kaas en hesp.

nu nog?

mkb
27 maart 2012, 00:18
Koffie en een all-bran reep.

groentje
27 maart 2012, 00:21
So? Ik heb wel net een pakske friet met stoofvleessaus op, na een avondje brassen op café. De Brussels Calling van Brasserie de la Senne is goedgekeurd! Hopus van het vat is ook niet mis, maar een beetje een teleurstelling na de B.C., Kapittel van Watou was OK, maar evenmin een revelatie.

fb718882
2 april 2012, 20:52
Ik zit hier met een Heerlijk Helder Heineken voor mijne neus . Ik ben helemaal geen pils-drinker , en ik snap niet waarom men zo neerbuigend doet over Heineken . (ik doe het zelf ook , en weet eigenlijk ook niet waarom) . Kan er echt iemand beweren dat hij verschil proeft tussen Heineken of Jupiler of Maes of Stella ?

Voor mij smaakt alle pils hetzelfde , maar allee , Urquell is wel de beste natuurlijk .

Bolleke Wol
3 april 2012, 11:55
Alle pils smaakt inderdaad hetzelfde ja.

Txiki
3 april 2012, 12:07
Alle pils smaakt inderdaad hetzelfde ja.

Zijde gij al terug?

mkb
3 april 2012, 12:14
http://florianph.files.wordpress.com/2010/08/flesje-water.jpg

Bolleke Wol
3 april 2012, 12:18
Zijde gij al terug?

Nee.

Dankzij de vakbonden mag ik zelfs nog een dag langer blijven :D

Txiki
3 april 2012, 12:20
Nee.

Dankzij de vakbonden mag ik zelfs nog een dag langer blijven :D

:cheer: leve de vakbonden :cheer:

From_Vlaanderen
3 april 2012, 14:31
Ik zit hier met een Heerlijk Helder Heineken voor mijne neus . Ik ben helemaal geen pils-drinker , en ik snap niet waarom men zo neerbuigend doet over Heineken . (ik doe het zelf ook , en weet eigenlijk ook niet waarom) . Kan er echt iemand beweren dat hij verschil proeft tussen Heineken of Jupiler of Maes of Stella ?

Voor mij smaakt alle pils hetzelfde , maar allee , Urquell is wel de beste natuurlijk .

Ni zeveren, gewoon tanken!

From_Vlaanderen
3 april 2012, 14:33
Nee.

Dankzij de vakbonden mag ik zelfs nog een dag langer blijven :D

Als het zo ne koppige is, dan krijgen we ze moeilijk buitengepest. Meestal werkt het werk oncombineerbaar maken met het gezin wel om tot inzicht te doen komen.

duveltje382
6 april 2012, 10:18
en lekkere appelsien zé ;-)

Mam
6 april 2012, 11:53
Ik ga eens voor een koffie verkeerd met lekker veel melkschuim.

Mjam.

lombas
6 april 2012, 11:58
Een mandora en een appel.

NieuwNoors
6 april 2012, 12:21
Een mandora en een appel.

Wel gezond, maar eet je dit als middagmaal dan?
Geen boterhammetje ofzo?
Ikzelf zou me echt slappekes voelen met zulke "lunch" hoor.

fb718882
6 april 2012, 12:34
Ni zeveren, gewoon tanken!

Ik vind dat ge er nogal opvallend naar vraagt , maar allee dan : tournée generale !

lombas
6 april 2012, 12:37
Wel gezond, maar eet je dit als middagmaal dan?
Geen boterhammetje ofzo?
Ikzelf zou me echt slappekes voelen met zulke "lunch" hoor.

Ik ben later opgestaan, pas "ontbeten" om 11u. Normaal gezien mag ik dan sewes of zo een boterham eten, maar vanavond maken we een stoofpotje en dat zal wat gecompenseerd moeten worden.

De appel en de mandora waren dus mijn "tienuurtje".

maddox
6 april 2012, 15:08
http://www.liquormart.com/media/catalog/product/cache/1/image/600x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/3/13740_3.jpg

mkb
6 april 2012, 15:19
http://www.liquormart.com/media/catalog/product/cache/1/image/600x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/3/13740_3.jpg
Bah. :?

giserke
6 april 2012, 15:23
Straks :cheer: STARBUCKS met karamel :cheer:

SDG
6 april 2012, 15:28
Vanmiddag een Guinness gedronken. De vorige keer was al zowat vier jaar geleden, vermoed ik.

Bolleke Wol
6 april 2012, 15:37
vier jaar 8O

Mam
6 april 2012, 18:15
Straks :cheer: STARBUCKS met karamel :cheer:
Bweikes, Starbucks is pure fast-food, of liever fast-coffee. Geef mij maar authentiekere koffiehuizen. ;-)

Mam
6 april 2012, 18:16
Ik ben later opgestaan, pas "ontbeten" om 11u. Normaal gezien mag ik dan sewes of zo een boterham eten, maar vanavond maken we een stoofpotje en dat zal wat gecompenseerd moeten worden.

De appel en de mandora waren dus mijn "tienuurtje".
Wat is dat toch met banken en ambetantenaren die zich niet als de rest van het werkvolk gedragen? ;-)

NieuwNoors
6 april 2012, 20:12
Ik ben later opgestaan, pas "ontbeten" om 11u. Normaal gezien mag ik dan sewes of zo een boterham eten, maar vanavond maken we een stoofpotje en dat zal wat gecompenseerd moeten worden.

De appel en de mandora waren dus mijn "tienuurtje".

Ok.:-)
Aangezien het uur dat je postte ging ik ervanuit dat het je lunch betrof.
Hoop dat het stoofpotje gesmaakt heeft; sounds very mjam-mjam. Hhmmm.:-D

lombas
6 april 2012, 20:46
Wat is dat toch met banken en ambetantenaren die zich niet als de rest van het werkvolk gedragen? ;-)

Drie weken vakantie!

Bijna om... :-(

lombas
6 april 2012, 20:48
Ok.:-)
Aangezien het uur dat je postte ging ik ervanuit dat het je lunch betrof.
Hoop dat het stoofpotje gesmaakt heeft; sounds very mjam-mjam. Hhmmm.:-D

Stoofpot bepatten met boter, gekruid gehakt in een bodem aankoeken. Laagje grof gesneden, gekookte patatjes, rode ajuin en tomaatstukjes op leggen. Twee eetlepels olijfolie aangelengd met twee glazen water erover.

En dan de oven in.

Smakelijk!

Demper
6 april 2012, 21:48
Stoofpot bepatten met boter, gekruid gehakt in een bodem aankoeken. Laagje grof gesneden, gekookte patatjes, rode ajuin en tomaatstukjes op leggen. Twee eetlepels olijfolie aangelengd met twee glazen water erover.

En dan de oven in.

Smakelijk!

2 glazen water over u eten....

goor!

mkb
7 april 2012, 14:19
Koffie en paaseitjes.

NieuwNoors
7 april 2012, 15:34
Pakske Tuc-koeken en een tas Oxo.
Straks: wortelstoemp met kippenbillen.

Demper
13 april 2012, 16:40
Daarstraks een heerlijk stukje zesrib gebakken.
De koning onder de biefstukken.

From_Vlaanderen
14 april 2012, 01:55
pizza en duvel

groentje
17 april 2012, 17:58
Gaat spaghetti eten. En kijken wat er nu in voorraad is bij het Labierint, wellicht.

groentje
22 april 2012, 23:02
Ik heb mezelf een Orval uitgeschonken. En wat kaasblokjes gesneen.

groentje
21 mei 2012, 18:25
Chocoladeijs en sinaasappelsorbet.

fb718882
23 mei 2012, 19:02
Verleden week heb ik weer voor de -tigste keer in Tsjechië gezeten , en heb me er een paar flessen Stará Myslivecká aangeschaft . Tsjechische 'Cognac' . Wil zeggen : Oude Jager .

Allee : Na Zdravi !

NieuwNoors
23 mei 2012, 21:34
Handvol witte druiven met een heeeeerlijke Chaumes-kaas.

vrijevlaming
23 mei 2012, 21:37
pintje in de zetel

From_Vlaanderen
23 mei 2012, 23:40
Canada Dry, pfff geleden van Houston...
Ni meer gewoon om dat te mannen :D

From_Vlaanderen
24 mei 2012, 01:34
Canada Dry, pfff geleden van Houston...
Ni meer gewoon om dat te mannen :D

ineens ne mail gestuurd naar mijne baas: iets van 't zal toch pas op 11 beginnen ze ze makker..

groentje
24 mei 2012, 23:15
Bruin brood, schapenkaas met look en verse tuinkruiden, en een quinoaschotel met Bulgaarse kaas. Alles overgoten met voornamelijk blauwe Chimay.

fb718882
25 mei 2012, 11:20
Bruin brood, schapenkaas met look en verse tuinkruiden, en een quinoaschotel met Bulgaarse kaas. Alles overgoten met voornamelijk blauwe Chimay.

Om 00.15 uur 's nachts ? Gij hebt een betonnen maag ? Die Chimay , dat zou ik ook nog kunnen , maar al de rest kieper ik liever overdag binnen .

From_Vlaanderen
25 mei 2012, 12:04
Om 00.15 uur 's nachts ? Gij hebt een betonnen maag ? Die Chimay , dat zou ik ook nog kunnen , maar al de rest kieper ik liever overdag binnen .

Ge wordt gewoon oud

Txiki
25 mei 2012, 12:51
Om 00.15 uur 's nachts ? Gij hebt een betonnen maag ? Die Chimay , dat zou ik ook nog kunnen , maar al de rest kieper ik liever overdag binnen .

Ja, ge wordt oud.

Antoon
25 mei 2012, 14:05
http://static.skynetblogs.be/media/10565/dyn007_original_500_606_pjpeg_3393_33022fc2a99c20f 0cb71f7c7643b24d1.2.jpg

groentje
25 mei 2012, 15:04
Ik ben een nachtdier. En mijn biologische klok draait zot door mijn wisselende uren. No big deal.
Momenteel bruin brood met goede boter, hesp, gemengde sla, opgelegde komkommer en een klein beetje ketchup, met brood.

Txiki
25 mei 2012, 15:08
Ik ben een nachtdier. En mijn biologische klok draait zot door mijn wisselende uren. No big deal.
Momenteel bruin brood met goede boter, hesp, gemengde sla, opgelegde komkommer en een klein beetje ketchup, met brood.

Ge gaat daar dik van worden, he man

http://www.knack.be/nieuws/gezondheid/sociale-jetlag-maakt-je-dik/article-4000102137934.htm

mkb
25 mei 2012, 15:13
http://static.skynetblogs.be/media/10565/dyn007_original_500_606_pjpeg_3393_33022fc2a99c20f 0cb71f7c7643b24d1.2.jpg
², net 2L binnengekapt.

BigF
25 mei 2012, 15:57
Jupiler en Jaegermeister.

Best lekker maar je krijgt nadien niks meer voor elkaar.

Verder de laatste tijd veel melk.
Gewoon omdat ik het lekker en (let er maar eens op) zoet vind.

fb718882
25 mei 2012, 17:30
Ik ben een nachtdier. En mijn biologische klok draait zot door mijn wisselende uren. No big deal.
Momenteel bruin brood met goede boter, hesp, gemengde sla, opgelegde komkommer en een klein beetje ketchup, met brood.

Ik heb veel jaren na mekaar tot middernacht moeten werken , dan stond ik ook om half 2 's nachts regelmatig mosselen te koken . Of in Antwerpen nog aan een frietkraam . Maar ik geef het toe : echt gezond is 't niet .

fb718882
25 mei 2012, 17:32
Ge wordt gewoon oud

Ik BEN al oud ! :-(

fb718882
25 mei 2012, 17:33
Ja, ge wordt oud.

Gij ook nog wat zout in de wonde strooien , ja ? :evil:

groentje
25 mei 2012, 22:56
Ik ben nu de Zinnebir en de XX bitter aan het verteren, die ik daarnet op een terras tot mij heb genomen.

groentje
30 mei 2012, 16:39
Een charlotte-aardappel, een ui, 2 lookteentjes en 2 courgettes laten stoven, en een klein beetje zout, peper, tijm en boursinpeper aan toegevoegd. Best lekker, een beetje bitter. Ik heb zeker een biertje dat daar bij past (gaat eens kijken).

groentje
10 juni 2012, 23:08
Voor mossels is het nog te vroeg. Ik kan het weten, ik heb er vandaag gegeten: veel te klein, en relatief weinig smaak. Er zaten ook nogal wat gebroken schelpen en dode beestjes bij...

From_Vlaanderen
10 juni 2012, 23:31
duvel

groentje
10 juni 2012, 23:54
De tripel hop, of de gewone?

cookie monster
14 juni 2012, 21:55
freeeeeeeet :-D

cookie monster
15 juni 2012, 22:44
freeeeeeeet :-D

Macchiavelli
15 juni 2012, 22:54
Ik heb daarnet een blik Zwan-worstjes opgewarmd.

cookie monster
15 juni 2012, 23:00
Ik heb daarnet een blik Zwan-worstjes opgewarmd.met of zobner worst ??
micro , fornuis , badmarie ????

Macchiavelli
15 juni 2012, 23:05
met of zobner worst ??
micro , fornuis , badmarie ????
Gewoon in de pan met veel boter gebakken.

En eten met currysaus.

cookie monster
15 juni 2012, 23:22
hoe vettiger , hoe prettigrer :-D

cookie monster
17 juni 2012, 04:50
freeeeeeeet :-D

http://forum.politics.be/attachment.php?attachmentid=86055&stc=1&thumb=1&d=1339876212
weeral :lol:

cookie monster
19 juni 2012, 23:22
freeeeeeeet :-D

cookie monster
20 juni 2012, 01:06
zuipppppppp :-D

maddox
20 juni 2012, 05:55
6 Rechthoekige Melba toastjes met een schilletje chaumes. Mijn avondmaal. Samen met een glaasje Rosé.

cookie monster
26 juni 2012, 22:50
freeeeeeeet :D

Demper
26 juni 2012, 22:57
freeeeeeeet :D

:cheer:

groentje
26 juni 2012, 23:04
Euh, mjam?
Mijn Belle-Fleur smaakt in elk geval. Spijtig dat ik geen blokjes kaas in huis heb.

cookie monster
26 juni 2012, 23:08
groentje , nachtxwinkel ????

:cheer::cheer:

Demper
26 juni 2012, 23:11
Euh, mjam?
Mijn Belle-Fleur smaakt in elk geval. Spijtig dat ik geen blokjes kaas in huis heb.

Blij dat te horen.

groentje
26 juni 2012, 23:22
Daar ben ik vorige nacht al naartoe geweest.

cookie monster
27 juni 2012, 00:51
vergeten dus ??

groentje
27 juni 2012, 01:49
Nee, gisteren had ik niet de idee dat ik bier met kaas zou willen combineren.
Maar mijn fles is uit evenals mijn kaars, een goede nacht, allen.

Bolleke Wol
27 juni 2012, 10:33
boke me choco. :cheer:

Klojo eerste klas
27 juni 2012, 11:50
Boterhammeke met kaas en confituur en daarna een fleske chocomelk, zoals elke werkmiddag.
Begin me nu toch af te vragen of dat de niet reden is dat ik 'wat' verdik ?

eno2
27 juni 2012, 12:08
Niets

From_Vlaanderen
27 juni 2012, 14:19
canada dry een pintje
en nen boterham me kaas

Eduard Khil
27 juni 2012, 14:23
een grote kom borsch met een gouden lepel

NieuwNoors
27 juni 2012, 15:38
Nu: 2 cracottes met maredsous-kaas. Glas water.
Straks: frietjes (zelfgesneden) met stoofvlees (zelf gekocht).

NieuwNoors
27 juni 2012, 15:39
een grote kom borsch met een gouden lepel

Wat is "borsch"??
Soort muesli ofzo? Of griesmeelpap?

lombas
27 juni 2012, 22:08
Net tabouleh en baba ganoush gemaakt. Morgen wat ovenverse pides kopen, en 't is picnictijd.

Eduard Khil
27 juni 2012, 22:11
Wat is "borsch"??
Soort muesli ofzo? Of griesmeelpap?

een soort russische soep. Lekker, zekker met een gouden lepen en gezeten op een wolk

cookie monster
28 juni 2012, 02:45
freeeeeeeet :D

cookie monster
28 juni 2012, 19:43
freeeeeeeet :-D

lombas
28 juni 2012, 21:18
Dat ziet er gewoon echt walgelijk uit.

Demper
28 juni 2012, 21:27
Dat ziet er gewoon echt walgelijk uit.

:rofl:

cookie monster
29 juni 2012, 02:39
patat & booontjes zijn vers e,n , ingevrorenna't plukken uit de truin :)

cookie monster
29 juni 2012, 02:55
btw:
Allles opgewarmd in microgolf (noodoplossign :oops:) ,
want koken , da riskeeerniet meeer ,m'n handicap is't probleeem :oops:

lombas
29 juni 2012, 13:45
Ik zou mijn gasvuur ook niet meer opzetten als ik half blind was, maar je kunt nog altijd wel smakelijk ogend eten verorberen hé...?

NieuwNoors
29 juni 2012, 13:48
Ik zou mijn gasvuur ook niet meer opzetten als ik half blind was, maar je kunt nog altijd wel smakelijk ogend eten verorberen hé...?

"Smakelijk OGEND"???
Met een zware visuele handicap zie je dat toch niet?

NieuwNoors
29 juni 2012, 13:48
btw:
Allles opgewarmd in microgolf (noodoplossign :oops:) ,
want koken , da riskeeerniet meeer ,m'n handicap is't probleeem :oops:

Niet aantrekken, zolang het maar smaakt zeker? ;-)

lombas
29 juni 2012, 13:51
"Smakelijk OGEND"???
Met een zware visuele handicap zie je dat toch niet?

Ik heb geen visuele handicap en moet dat hier ook maar zien...

;-)

NieuwNoors
29 juni 2012, 13:54
Ik heb geen visuele handicap en moet dat hier ook maar zien...

;-)

Jamaar, jij moet dat niet opeten eh! :-)
Neen serieus, ik kan mij voorstellen dat het niet makkelijk is om te zien of iets er wel/niet smakelijk uitziet als je bijna niks meer ziet. Dat bedoelde ik.
;-)

NieuwNoors
29 juni 2012, 13:55
Ik heb geen visuele handicap en moet dat hier ook maar zien...

;-)

Maar wel ne mooooooooien avatar se! Waow......knap.

cookie monster
29 juni 2012, 13:56
Lombas , Probeeer eensgeblinddoekt te eten ;-)

NieuwNoors
29 juni 2012, 13:58
Lombas , Probeeer eensgeblinddoekt te eten ;-)

En gemuilkorfd. :lol::lol::lol:

cookie monster
29 juni 2012, 14:00
En gemuilkorfd. :lol::lol::lol:da's moeilijk :oops:

wa'ze somsaaan proevnedoen bij studentndoopfeeesten :oops:

cookie monster
29 juni 2012, 14:00
En gemuilkorfd. :lol::lol::lol:da's moeilijk :oops:

wa'ze somsaaan proevnedoen bij eeen studentndoop :oops:

NieuwNoors
29 juni 2012, 14:03
da's moeilijk :oops:

wa'ze somsaaan proevnedoen bij eeen studentndoop :oops:

Gelukkig ben ik de studentenfase allang voorbij. :lol:

lombas
29 juni 2012, 21:40
Maar wel ne mooooooooien avatar se! Waow......knap.

Vincent Price (http://en.wikipedia.org/wiki/Vincent_Price)

;-)

cookie monster
30 juni 2012, 02:08
freeeeeeeet :-D

NieuwNoors
30 juni 2012, 13:18
Vincent Price (http://en.wikipedia.org/wiki/Vincent_Price)

;-)

Spijtig dat de Vincent al overleden is.....Knappe verschijning! :-)

NieuwNoors
30 juni 2012, 13:19
freeeeeeeet :-D

Naar het frietkot geweest Cookie?
Wil ik eens lekker voor je koken? Ik zal je de maaltijd doorsturen als je wil. :-)

Munglik
30 juni 2012, 13:22
:cheer: Verse maatjes :cheer:

Henri1
30 juni 2012, 13:24
Just een fles Whisky uit. 8O

NieuwNoors
30 juni 2012, 13:28
Just een fles Whisky uit. 8O

Een volle? :-)
Of zo eentje met nog een slokje in?

Supe®Staaf
30 juni 2012, 14:59
http://www.dewijnsite.nl/download/?id=3449382

NieuwNoors
30 juni 2012, 15:16
http://www.dewijnsite.nl/download/?id=3449382

Hhhhmmmmm! Dit is zowat de enige chocolade die ik graag eet. (behalve die met marsepein in, bweurk).

Supe®Staaf
30 juni 2012, 16:24
Hhhhmmmmm! Dit is zowat de enige chocolade die ik graag eet. (behalve die met marsepein in, bweurk).:-D:-D:-D
Same here.
Die marsepeinen loeders gooi ik er onverbiddelijk uit.
Maar andere chocolade gaat er wel vlot in hoor (hoe zwarter hoe liever, zeg nog dat ik een racist ben;-))

eno2
30 juni 2012, 16:25
Foie gras is verboden in Californië

Nu nog in de EU

Supe®Staaf
30 juni 2012, 16:46
Foie gras is verboden in Californië

Nu nog in de EUZiehier het essentiële verschil tussen veggies/vega's en alleseters.
Alleseters hebben hun gedacht over het eetpatroon van de grasfretters, maar ze proberen hen niks te ontzeggen, ze laten ze gerust.
De veggie-fundies willen hun mallote visie wél opdringen aan de normale mensen, desnoods bij wet.
Dégoutant gewoon.

Supe®Staaf
30 juni 2012, 16:49
Uit wraak open ik een bokaaltje foie gras, en een Sauterne.
Nem gotfertoemme, take that, Californische hippies!
http://www.gourmetstore.be/image-site/foie-gras-canard.jpghttp://www.gourmetsleuth.com/Images/sauternes.jpg

NieuwNoors
30 juni 2012, 17:04
:-D:-D:-D
Same here.
Die marsepeinen loeders gooi ik er onverbiddelijk uit.
Maar andere chocolade gaat er wel vlot in hoor (hoe zwarter hoe liever, zeg nog dat ik een racist ben;-))

Gij ne racist? Zou ik noooooit durven zeggen se.:-)

maddox
30 juni 2012, 18:29
Vegetariers en soortgelijke herbivoren gaan hier een woedeaanval krijgen.


Voor 1 van de weinige keren hebben mijn vrouwtje en ik samengewerkt in de keuken

Dit was het recept. Bacon Explosion (http://www.bbqaddicts.com/blog/recipes/bacon-explosion/).

Weliswaar een geïmproviseerde versie.
De US stijl kruiderij , onmogelijk te vinden hier. Provencaalse BBQ kruidenmix lijkt me niet ideaal. Dus hebben we die vervangen door het meest US klinkende soort van kruiderij. Cajun.
BBQ sauce. Ook een No Go. Dis is het een Zeisner tomaatgebaseerde pikante saus geworden.
Spek. Ook hier een probleempje. Spek hier in de juiste afmetingen is ofwel gezouten, ofwel gerookt. Gerookt is te hard en rolt niet lekker op. Ergo gezouten spekrepen van ongeveer 30 cm lang en 4 cm breed.

BBQ, ook een probleem. In de Ardennen hebben we wel een gewone open grill BBQ, maar dit recept vraagt voor een rook-BBQ. Helaas, hebben we die dus moeten vervangen door onze electrische oven.

Een fotoverslag.

Eerst het vlechtwerkje.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/001.jpg
Na het goed ingemasseerd te hebben met de kruiden, ging er een laagje gekruid gehakt over.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/002.jpg
Gevolgd door het licht knapperige gebakken spek gestrooid over een BBQ saus laagje.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/004.jpg
Oprollen van de gehakt/spek kern.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/005.jpg
En het liefdevol ommantelen met de extra gekruide spek-vlechterij.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/007.jpg
2 uur in de oven. Eerst op hoge temperatuur om de speklaag te sealen, daarna rustig nagaren. met ergens net voor het einde , nog een glazuurlaagje van BBQ saus.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/010.jpg
Nog even de glazuurlaag laten afwerken, en dat dan gepresenteerd.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/011.jpg
Hakken die handel.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/014.jpg
Opdienen.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/016.jpg

Bevindingen.
Te zoute buitenkant. Gezouten spek, in combinatie met een niet pikant genoege kruidenmix die redelijk wat zout bevat. Spijtig.
Te zoete BBQ saus. Niet mijn ding, maar Babs was er wel over te spreken.

Voor herhaling vatbaar, dat wel. Maar met ongezouten spek, betere kruiden, en geïmporteerde marinade/BBQ saus. En bij voorkeur gerookt in een Rook-BBQ

cookie monster
1 juli 2012, 06:15
Voor herhaling vatbaar, dat wel. Maar met ongezouten spek, betere kruiden, en geïmporteerde marinade/BBQ saus. En bij voorkeur gerookt in een Rook-BBQ Holy pig :-D

Naar het frietkot geweest Cookie?
Wil ik eens lekker voor je koken? Ik zal je de maaltijd doorsturen als je wil. :-)yup , frietkot vlakbij :-D

send mo'foood , plz :-D

Klarekijk
1 juli 2012, 08:58
Uit wraak open ik een bokaaltje foie gras, en een Sauterne.
Nem gotfertoemme, take that, Californische hippies!
http://www.gourmetstore.be/image-site/foie-gras-canard.jpghttp://www.gourmetsleuth.com/Images/sauternes.jpg

Hmmmmmm I like that

Klarekijk
1 juli 2012, 08:58
Ontbijt , nen boterham met platte kaas en kriekencomfituur .

cookie monster
1 juli 2012, 20:20
freeeeeeeet :-D

groentje
1 juli 2012, 22:09
Ook een chineeske gedaan?
Allez, smakelijk.

cookie monster
1 juli 2012, 23:26
Yup & thx :-D

Weezer
1 juli 2012, 23:33
Hhhhmmmmm! Dit is zowat de enige chocolade die ik graag eet. (behalve die met marsepein in, bweurk).

Dat zijn nou juist de enige die ik wél lekker vind uit zo'n doos :D

From_Vlaanderen
2 juli 2012, 00:25
pintje

Supe®Staaf
2 juli 2012, 08:50
http://podheadcafe.com/jamaica_images/CDA_blue_mountain.jpg

NieuwNoors
2 juli 2012, 10:56
Een kom tomatensoep met balletjes. Volkorenbrood met schijfjes mozarella, schijfjes tomaat, schijfjes ei en basilicum-kruiden.

Vanavond gemarineerd spek, ajuin, sperziebonen,gebakken patatjes in de pan.

Txiki
2 juli 2012, 11:23
Een kom tomatensoep met balletjes. Volkorenbrood met schijfjes mozarella, schijfjes tomaat, schijfjes ei en basilicum-kruiden.

Vanavond gemarineerd spek, ajuin, sperziebonen,gebakken patatjes in de pan.

zomercampagne begonnen? :-D

Bolleke Wol
2 juli 2012, 11:28
ne boterham me...

choco! :cheer:

Supe®Staaf
2 juli 2012, 11:30
Vanavond gemarineerd spek, ajuin, sperziebonen,gebakken patatjes in de pan.Hoe laat moet ik er zijn?

Wat breng ik mee?
Rood, wit, bubbels, eentje van elk?

NieuwNoors
2 juli 2012, 12:14
Hoe laat moet ik er zijn?

Wat breng ik mee?
Rood, wit, bubbels, eentje van elk?

18u-18u15'.
Breng maar bubbelkes mee. Wel genoeg eh; fleske of 3.

Txiki
2 juli 2012, 12:15
18u-18u15'.
Breng maar bubbelkes mee. Wel genoeg eh; fleske of 3.

Wat is dat nu voor iets "bubbels", dat kan dus even goed van die smerige cola zijn?

NieuwNoors
2 juli 2012, 12:21
Wat is dat nu voor iets "bubbels", dat kan dus even goed van die smerige cola zijn?

Ik verwacht wel sjampagne eh. :-)

Txiki
2 juli 2012, 12:23
Ik verwacht wel sjampagne eh. :-)

hoe kunde champagne nu zo'n banale ketnetnaam geven als bubbels...

NieuwNoors
2 juli 2012, 12:26
hoe kunde champagne nu zo'n banale ketnetnaam geven als bubbels...

Champagne = sprankelwater. En HHHmmmm.

Supe®Staaf
2 juli 2012, 12:30
hoe kunde champagne nu zo'n banale ketnetnaam geven als bubbels...Een andere naam doet sjampanje niet van smaak veranderen.
Gelukkig maar.
Trouwens, ik dacht voor bij het spek eerder aan een crêmant de Loire of Bourgogne.
:-P

Supe®Staaf
2 juli 2012, 12:31
18u-18u15'.
Breng maar bubbelkes mee. Wel genoeg eh; fleske of 3.Hoe?
Drinkt ge niet mee misschien?

Supe®Staaf
2 juli 2012, 12:34
Wat is dat nu voor iets "bubbels", dat kan dus even goed van die smerige cola zijn?Er bestaan champagnes die nog middelmatiger zijn dan river-cola.
Neem het maar aan van deze ouwe cola-hater.

NieuwNoors
2 juli 2012, 12:35
Hoe?
Drinkt ge niet mee misschien?

Tuurlijk!! Ik heb hier nog 4 fleskes Crémant d'Alsace staan. Zelf bij de wijnboer in Alsace gekocht. Is geen "echte" champagne maar vind ik heel lekker. We drinken die ook wel leeg zeker?

Ik kocht die vorige zomer in Ribeauvillé.

Supe®Staaf
2 juli 2012, 12:35
Champagne = sprankelwater. En HHHmmmm.Mooie naam.
Een beetje zoals in het Zuid-Afrikaans: vonkelwijn.

Supe®Staaf
2 juli 2012, 12:36
Tuurlijk!! Ik heb hier nog 4 fleskes Crémant d'Alsace staan. Zelf bij de wijnboer in Alsace gekocht. Is geen "echte" champagne maar vind ik heel lekker. We drinken die ook wel leeg zeker?Prima.
Toevallig toch niet uit Gertwiller?

NieuwNoors
2 juli 2012, 12:36
Prima.
Toevallig toch niet uit Gertwiller?

Ribeauvillé, Alsace Frankrijk.

groentje
2 juli 2012, 15:39
Appelcake met appelsap.

Antoon
2 juli 2012, 18:14
Een halve meloen.

Supe®Staaf
2 juli 2012, 22:28
http://image-restaurant.linternaute.com/image/540/paris-plein-soleil-26804.jpg

cookie monster
3 juli 2012, 07:20
freeeeeeeet :-D

Antoon
3 juli 2012, 16:58
De tweede helft van mijn meloen van gisteren.

Supe®Staaf
3 juli 2012, 22:21
http://www.kaasvandaan.nl/ImageHandler.ashx?UploadedFile=true&pg=3f088cdc-e96f-49ae-9930-699ab2f51e62&image=~/App_Data/UserImages/Image/parmigiano-reggiano-kaas.jpg

Demper
3 juli 2012, 22:31
freeeeeeeet :-D

gij smijt zo een gans pakske tussen een boke?

Demper
3 juli 2012, 22:32
Vegetariers en soortgelijke herbivoren gaan hier een woedeaanval krijgen.


Voor 1 van de weinige keren hebben mijn vrouwtje en ik samengewerkt in de keuken

Dit was het recept. Bacon Explosion (http://www.bbqaddicts.com/blog/recipes/bacon-explosion/).

Weliswaar een geïmproviseerde versie.
De US stijl kruiderij , onmogelijk te vinden hier. Provencaalse BBQ kruidenmix lijkt me niet ideaal. Dus hebben we die vervangen door het meest US klinkende soort van kruiderij. Cajun.
BBQ sauce. Ook een No Go. Dis is het een Zeisner tomaatgebaseerde pikante saus geworden.
Spek. Ook hier een probleempje. Spek hier in de juiste afmetingen is ofwel gezouten, ofwel gerookt. Gerookt is te hard en rolt niet lekker op. Ergo gezouten spekrepen van ongeveer 30 cm lang en 4 cm breed.

BBQ, ook een probleem. In de Ardennen hebben we wel een gewone open grill BBQ, maar dit recept vraagt voor een rook-BBQ. Helaas, hebben we die dus moeten vervangen door onze electrische oven.

Een fotoverslag.

Eerst het vlechtwerkje.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/001.jpg
Na het goed ingemasseerd te hebben met de kruiden, ging er een laagje gekruid gehakt over.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/002.jpg
Gevolgd door het licht knapperige gebakken spek gestrooid over een BBQ saus laagje.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/004.jpg
Oprollen van de gehakt/spek kern.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/005.jpg
En het liefdevol ommantelen met de extra gekruide spek-vlechterij.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/007.jpg
2 uur in de oven. Eerst op hoge temperatuur om de speklaag te sealen, daarna rustig nagaren. met ergens net voor het einde , nog een glazuurlaagje van BBQ saus.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/010.jpg
Nog even de glazuurlaag laten afwerken, en dat dan gepresenteerd.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/011.jpg
Hakken die handel.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/014.jpg
Opdienen.
http://i172.photobucket.com/albums/w13/Babetheke/Bacon%20Explosion%20first%20try/016.jpg

Bevindingen.
Te zoute buitenkant. Gezouten spek, in combinatie met een niet pikant genoege kruidenmix die redelijk wat zout bevat. Spijtig.
Te zoete BBQ saus. Niet mijn ding, maar Babs was er wel over te spreken.

Voor herhaling vatbaar, dat wel. Maar met ongezouten spek, betere kruiden, en geïmporteerde marinade/BBQ saus. En bij voorkeur gerookt in een Rook-BBQ

Je zou daarvoor een bbq topic moeten aanmaken.

Welke kruiden en bbq saus heb je gebruikt?

groentje
3 juli 2012, 22:38
Diabolische scampi's, konijn op zijn Grieks en een glas rode wijn.

Antoon
4 juli 2012, 09:44
Dag begonnen met vers geperste jus, een eitje uit de dop, croissants en een kopje koffie.
Heerlijk!

NieuwNoors
4 juli 2012, 12:25
Ik had nog 2 gehaktballetjes over van gisteren. Die in schijfjes gesneden, tussen een hamburgerbroodje gelegd met een plak gouda-kaas. 1 minuutje in de microgolf gestoken, ketchup erop. Het smaakt wel! :-)

Ke Nan
4 juli 2012, 12:27
Ik had nog 2 gehaktballetjes over van gisteren. Die in schijfjes gesneden, tussen een hamburgerbroodje gelegd met een plak gouda-kaas. 1 minuutje in de microgolf gestoken, ketchup erop. Het smaakt wel! :-)

Een Nieuw-Amerikaanse.

NieuwNoors
4 juli 2012, 12:38
Een Nieuw-Amerikaanse.

:-)
Kwam zomaar in mijn gedacht hoor. Normaal gezien eten wij de gehaktballetjes die over zijn gewoon koud op. Zo met wat mosterd erop. In de namiddag 's anderendaags ofzo. Als 4-uurtje. Is wel de eerste keer dat ik zo nen "hamburger" klaargemaakt heb en awel: ik zal dat nog doen. Heel lekker......miste alleen wat ajuin en een augurkje erop. :-)

maddox
4 juli 2012, 13:04
Je zou daarvoor een bbq topic moeten aanmaken.

Welke kruiden en bbq saus heb je gebruikt?

De kruiden , een Cajun mengeling van op de markt. De meest US stijl die ik tussen alle selecties kon vinden.

De saus. Zeisner BBQ saus. Die leek op papier het best overeen te komen met de US stijl sausen.

Een BBQ topic. Op een forum waar er zoveel halalisten en Vegies rondstruinen. Neen, dat lijkt me een rode lap voor een stier.

Demper
4 juli 2012, 15:20
De kruiden , een Cajun mengeling van op de markt. De meest US stijl die ik tussen alle selecties kon vinden.

De saus. Zeisner BBQ saus. Die leek op papier het best overeen te komen met de US stijl sausen.

Een BBQ topic. Op een forum waar er zoveel halalisten en Vegies rondstruinen. Neen, dat lijkt me een rode lap voor een stier.

http://bbqforum.nl/forum/

http://www.bbq-nl.com/

Txiki
4 juli 2012, 15:31
ah Demper, terug van den tantist?

cookie monster
6 juli 2012, 03:40
gij smijt zo een gans pakske tussen een boke?yup :-o :lol:
1 schel per snee :-D


freeeeeeeet :-D (x3)

cookie monster
8 juli 2012, 05:32
freeeeeeeet :-D

maddox
8 juli 2012, 07:35
Krieken met een schijf gehaktbrood.

Supe®Staaf
8 juli 2012, 08:31
freeeeeeeet :-DCookie, ik ben de laatste die iemand moet bepreken over een gezonde culinaire levensstijl, maar als ik jouw bijdragen zie, vrees ik het ergste...
Is dat ook niet gigantisch duur al dat frituurgedoe en die voorverpakte kost?

Supe®Staaf
8 juli 2012, 08:34
Krieken met een schijf gehaktbrood.Een klassieker uit grootmoeders tijd.
Had ik straks niet naar een feest gemoeten ik was al gehakt aan het bewerken.....

Die bacon-explosion die je maakte, zit hier ook al een tijdje in de pipeline.
Maar ik moet er wel het juiste publiek voor samenkrijgen.
Wat heb je er als drank bij geserveerd?
Bier?
Wijn?

lombas
8 juli 2012, 09:54
4 sneden brood, belegd met vegetarische préparé en kippenwit.

maddox
8 juli 2012, 11:21
Een klassieker uit grootmoeders tijd.
Had ik straks niet naar een feest gemoeten ik was al gehakt aan het bewerken.....
Ik moet straks niet naar een feest, ik wil er naar toe. Maar anders had ik mijn vrouwke lief aangekeken voor een stoofpotje.

Die bacon-explosion die je maakte, zit hier ook al een tijdje in de pipeline.
Maar ik moet er wel het juiste publiek voor samenkrijgen.
Dat is een moeilijker punt nietwaar.
Wat heb je er als drank bij geserveerd?
Bier?
Wijn?
Zo'n platvloers gerecht, dat vraagt voor een lichtgekleurd niet zoet bier. Ik zou durven denken aan een Duvel, maar dat had ik niet in huis, dus heb ik gehouden bij een cara pils.

Derk de Tweede
8 juli 2012, 11:48
Zak pepermuntjes.

NieuwNoors
8 juli 2012, 12:12
2 sneden brood met plattekaas, peper, zout, pijpajuintjes, gesnipperde sjalot en bieslook.

groentje
8 juli 2012, 19:07
brood met gehakt, ajuin, peper en zout, en koffie.

suqar_7loe
8 juli 2012, 19:40
hazelnoten :likje:

cookie monster
8 juli 2012, 23:20
Cookie, ik ben de laatste die iemand moet bepreken over een gezonde culinaire levensstijl, maar als ik jouw bijdragen zie, vrees ik het ergste...no problemo :)

Is dat ook niet gigantisch duur al dat frituurgedoe en die voorverpakte kost?Bwa, Ikbetaaal voo verse produkten ,, geeen blik ,
op worst na inm'n laaatst afgebeeelde maaltijd :)
Prijs: valt goe meee , Ikbetaaal vooor't gene ikwil !! :)
M" diepvries zitvol lekkker vers eten ,enkel opwarmen in microgolf :)
Zelf kokenriskeeer ik niet meer , m' klotezicht :oops:
Kan oook naaar OCMW lopenvooor eten ,als mindrvalide kan dat,:-)
maa ,NO WAY !!!! Nu kan k zelf kieze watik wil :)
Eeenicht vanme koookt graag , en booodhaar hulp aaan :)
Ze heeeft eengroententuin & kippen , ben haar enorm dankbaaar !!

Heeel soms frituuur: :oops:
Ne maaat ofvriendin vragne me wel eeens of iets wil van frituuur ,
belllenze me op , maa ikga liefst met henmeee :)
Frituuur ishier om de hoek :-D

Vroegre frat welmeeer frituuur & zooop cola , ondrtusssen 8kg kwijt :?
Eerlijk , iklet nie opdiëeeten & hunrecepten , ik eeet wa'k lust
& drink veeeeeeeeeeeel thee :)

cookie monster
8 juli 2012, 23:30
freeeeeeeet :-D

Supe®Staaf
8 juli 2012, 23:34
Zo'n platvloers gerecht,Ik denk dat het ofwel super-margi ofwel geniaal is.
Maar ik zet in op het laatste.

dat vraagt voor een lichtgekleurd niet zoet bier.Dat stemt overeen met mijn eerste intentie.

Ik zou durven denken aan een Duvel, maar dat had ik niet in huis, dus heb ik gehouden bij een cara pils.
Duvel, de Grote Bitter, maar voor mij net iets te sterk.
Cara ken ik niet, tenzij om mee te lachen, maar misschien ten onrechte.
Zou een Vedett niet passend zijn?
Of een Bockor-pils?
Of een lekkere zerpe kriek-geuze-lambic....?

Supe®Staaf
8 juli 2012, 23:37
no problemo :)

Bwa, Ikbetaaal voo verse produkten ,, geeen blik ,
op worst na inm'n laaatst afgebeeelde maaltijd :)
Prijs: valt goe meee , Ikbetaaal vooor't gene ikwil !! :)
M" diepvries zitvol lekkker vers eten ,enkel opwarmen in microgolf :)
Zelf kokenriskeeer ik niet meer , m' klotezicht :oops:
Kan oook naaar OCMW lopenvooor eten ,als mindrvalide kan dat,:-)
maa ,NO WAY !!!! Nu kan k zelf kieze watik wil :)
Eeenicht vanme koookt graag , en booodhaar hulp aaan :)
Ze heeeft eengroententuin & kippen , ben haar enorm dankbaaar !!

Heeel soms frituuur: :oops:
Ne maaat ofvriendin vragne me wel eeens of iets wil van frituuur ,
belllenze me op , maa ikga liefst met henmeee :)
Frituuur ishier om de hoek :-D

Vroegre frat welmeeer frituuur & zooop cola , ondrtusssen 8kg kwijt :?
Eerlijk , iklet nie opdiëeeten & hunrecepten , ik eeet wa'k lust
& drink veeeeeeeeeeeel thee :)Owkee.

Als het smaakt, en betaalbaar is: vreet ze!

Supe®Staaf
8 juli 2012, 23:38
2 sneden brood met plattekaas, peper, zout, pijpajuintjes, gesnipperde sjalot en bieslook.Da's een festijn!

Supe®Staaf
8 juli 2012, 23:40
brood met gehakt, ajuin, peper en zout, en koffie.Ik ben dol op hartige dingen, ik adoreer koffie, maar de twee samen... dat is het grote mysterie van de Brabantse koffietafel...

cookie monster
8 juli 2012, 23:42
2 sneden brood met plattekaas, peper, zout, pijpajuintjes, gesnipperde sjalot en bieslook.mmmm , jammie :-D

Supe®Staaf
8 juli 2012, 23:42
Tijd voor:
http://www.webslijter.nl/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/h/chateau_du_breuil_15years_calvados_70cl.png

cookie monster
8 juli 2012, 23:47
schol :thumbsup:

Supe®Staaf
9 juli 2012, 16:00
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50253_11285724348_2792_n.jpg + http://redsalehouse.com/files/2012/05/Orval.jpg

groentje
9 juli 2012, 16:04
Nog meer koffietafel, vandaag. Begrafenis...

From_Vlaanderen
9 juli 2012, 23:00
no problemo :)

Bwa, Ikbetaaal voo verse produkten ,, geeen blik ,
op worst na inm'n laaatst afgebeeelde maaltijd :)
Prijs: valt goe meee , Ikbetaaal vooor't gene ikwil !! :)
M" diepvries zitvol lekkker vers eten ,enkel opwarmen in microgolf :)
Zelf kokenriskeeer ik niet meer , m' klotezicht :oops:
Kan oook naaar OCMW lopenvooor eten ,als mindrvalide kan dat,:-)
maa ,NO WAY !!!! Nu kan k zelf kieze watik wil :)
Eeenicht vanme koookt graag , en booodhaar hulp aaan :)
Ze heeeft eengroententuin & kippen , ben haar enorm dankbaaar !!

Heeel soms frituuur: :oops:
Ne maaat ofvriendin vragne me wel eeens of iets wil van frituuur ,
belllenze me op , maa ikga liefst met henmeee :)
Frituuur ishier om de hoek :-D

Vroegre frat welmeeer frituuur & zooop cola , ondrtusssen 8kg kwijt :?
Eerlijk , iklet nie opdiëeeten & hunrecepten , ik eeet wa'k lust
& drink veeeeeeeeeeeel thee :)

En waren het goei pintjes :d

Supe®Staaf
9 juli 2012, 23:09
http://img.over-blog.com/425x282/2/39/46/30/01-Annee-2012/05-Mai-2012/fraise_gariguette.jpg

Antoon
10 juli 2012, 15:29
http://blog.thuisbarista.nl/wp-content/uploads/2009/07/Mocha-Coco-Frappuccino-948x1024.jpg

NieuwNoors
10 juli 2012, 15:54
Nog meer koffietafel, vandaag. Begrafenis...

:-(:-(
Sterkte.

NieuwNoors
10 juli 2012, 15:56
http://img.over-blog.com/425x282/2/39/46/30/01-Annee-2012/05-Mai-2012/fraise_gariguette.jpg

Fraisen!!!! Lekkere aardbeikes liefst uit volle grond! :cheer::cheer::cheer:
Ik heb er in't weekend gegeten met een grote toef slagroom op. hhm!

Supe®Staaf
10 juli 2012, 23:14
http://media2.vinogusto.net/pics/wines/a/6/8/md_200002_a682f553d6e2d370238f8982458a9bcb.jpg + http://www.marionsrecepten.nl/Plaatjes/fluweelzachtekippenleverpate.jpg

groentje
11 juli 2012, 06:05
:-(:-(
Sterkte.

Groottante gestorven op 89 jaar. En het was beter dat ze niet meer moest afzien, op het einde. Dus bedankt, maar ik had al eerder afscheid genomen...

groentje
11 juli 2012, 06:16
En on topic: een warme chocomelk. Sebiet kruip ik in mijn bed, zie.

Scherven A. Mok
11 juli 2012, 06:24
groene thee gun powder :)
sloppel groentje

Supe®Staaf
13 juli 2012, 20:35
http://www.cjd92.net/public/.omelette-au-lard_s.jpg
http://img.21food.com/20110609/product/1306497028667.jpg

cookie monster
15 juli 2012, 05:30
En waren het goei pintjes :deuh ....
http://www.youtube.com/watch?v=ogQnpbW-KYE :? :lol:

Supe®Staaf: jamjam , da ziet'r lekker uit :thumbsup:

freeeeeeeet :D

Supe®Staaf
15 juli 2012, 08:50
http://www.cookingforengineers.com/pics3/640/baguette2.jpghttp://www.consumentenpagina.be/system/files/images/200705/carlsbourgboter.jpghttp://zalu.be/wp-content/uploads/2012/07/espresso-300x283.png

Pericles
15 juli 2012, 10:40
straks ne goeie cote a l'os met champignon roomsaus , frietjes , sla en tomaat.

Supe®Staaf
15 juli 2012, 13:10
http://media.lekkervanbijons.be/uploads/4/default/4382/DK506.Kalfsrolade+met+ovengedroogde+tomaatjes+en+p olenta.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_z1WbTaCSKPc/SRtACHm87rI/AAAAAAAAEbg/ak44UxDCNhA/s400/kroketten.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3344/3602517315_b015a1de3c.jpg

groentje
15 juli 2012, 16:08
Wellicht weer een broodje met een pens op Brosella, en de nodige palmkes, rodenbachs, steenbrugges of estaminets.

cookie monster
15 juli 2012, 19:20
freeeeeeeet :D

Txiki
15 juli 2012, 19:58
http://media.lekkervanbijons.be/uploads/4/default/4382/DK506.Kalfsrolade+met+ovengedroogde+tomaatjes+en+p olenta.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_z1WbTaCSKPc/SRtACHm87rI/AAAAAAAAEbg/ak44UxDCNhA/s400/kroketten.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3344/3602517315_b015a1de3c.jpg

:hondogen:

njam

Supe®Staaf
16 juli 2012, 07:18
Geen ochtendmens, geen ochtend-eter, tenij in weekend of op hotel.
Dus nu enkel:
http://community.moertel.com/ss/space/start/2004-04-22/1/espresso-small.jpg
En dan maar aan de slag om al die freet en zuip te betalen.

Supe®Staaf
16 juli 2012, 07:20
:hondogen:

njamJEpjep.
Dat ging er vlot in.
Zelfs al is die ridder maar de 2e wijn.

Another Jack
16 juli 2012, 07:38
freeeeeeeet :D

U eet het eten van uw geleidhond op?:?

NieuwNoors
16 juli 2012, 07:48
freeeeeeeet :D

Uw rechthoekig schaaltje veranderde in een rond?8O
Komt dat door die microgolven?:-)

Antoon
16 juli 2012, 11:06
http://www.best-dentist-dentistry.com/wp-content/uploads/2011/09/actimel-the-end-of-another-myth-i.jpg

cookie monster
16 juli 2012, 20:07
U eet het eten van uw geleidhond op?:?:lol:
heb/wil zelfs geeen hond :oops:
Uw rechthoekig schaaltje veranderde in een rond?8O
Komt dat door die microgolven?:-)http://www.discogs.com/Walt-Disney-Het-Verhaal-Van-Aladdin-En-De-Wonderlamp/release/1820762 :lol:

vooor deverandernig , Had allles opgewarmfd in zulke rondjes :-)

freeeeeeeet :D

cookie monster
16 juli 2012, 21:12
U eet het eten van uw geleidhond op?:?btw: diz zou zelfs betre-krijgen :-D

U eet het eten van uw schoonmoeder op?:?http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2009/01/funny-dog-pictures-mother-in-law-dog-is-visiting-you.jpg

http://ih1.redbubble.net/image.4042460.2179/ts,482x482,white,mens,fafafa.jpg

http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/kam/lowres/kamn107l.jpg :-D

Supe®Staaf
16 juli 2012, 22:18
@Cookie Monster,

Ik hoop echt dat er iets is met de lens van uw camera.
Eten met die kleur kan niet gezond zijn.


Deze middag:
http://www.qualityfoodgroup.be/cuisine_maison_goulash.jpghttp://www.kerlinga.be/afbeeldingen/horeca/frietjes.jpg
http://redsalehouse.com/files/2012/05/Orval.jpghttp://redsalehouse.com/files/2012/05/Orval.jpghttp://redsalehouse.com/files/2012/05/Orval.jpg

Supe®Staaf
16 juli 2012, 22:20
Vanavond sober:
http://www.yummyinmytummy.nl/images/2009/11/Zalmsalade-013.jpghttp://www.vliegtuigcrashes.nl/wp-content/uploads/glaswater.jpg

cookie monster
17 juli 2012, 04:12
@Cookie Monster,

Ik hoop echt dat er iets is met de lens van uw camera.
Eten met die kleur kan niet gezond zijn.Logitech HD Webcam C270
Vooor foto heb k belichting nodig , dus ....

close up :-)

cookie monster
17 juli 2012, 04:17
Zuip :D

cookie monster
18 juli 2012, 03:52
freeeeeeeet :D

Weezer
18 juli 2012, 08:46
@Cookie Monster,

Ik hoop echt dat er iets is met de lens van uw camera.
Eten met die kleur kan niet gezond zijn.


Deze middag:
http://www.qualityfoodgroup.be/cuisine_maison_goulash.jpg


Vreet je die witte stenen ook op? 8O

cookie monster
18 juli 2012, 10:06
Vreet je die witte stenen ook op? 8Ohttp://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1471374/2012/07/17/Vrouw-eet-stenen-om-zich-beter-te-voelen.dhtml ;-)

cookie monster
19 juli 2012, 06:10
freeeeeeeet :D

x3

NieuwNoors
19 juli 2012, 11:47
freeeeeeeet :D

x3

Eet jij ooit ECHT voedsel Cookie? Ik bedoel dan vers? Sorry hoor maar al hetgeen jij hier post ziet er niet smakelijk uit. Eet jij nooit zelfgeschilde en gekookte aardappeltjes? Verse groenten? Fruit?
Is er niemand die je eventueel kan helpen om te koken?
Ik vrees dat je op termijn een serieus vitaminegebrek zult krijgen. ....:-(

Marxmannetje
19 juli 2012, 12:15
Broodse Americain en 2 donuts. Sebiet nen appel eten se.

From_Vlaanderen
19 juli 2012, 16:15
Eet jij ooit ECHT voedsel Cookie? Ik bedoel dan vers? Sorry hoor maar al hetgeen jij hier post ziet er niet smakelijk uit. Eet jij nooit zelfgeschilde en gekookte aardappeltjes? Verse groenten? Fruit?
Is er niemand die je eventueel kan helpen om te koken?
Ik vrees dat je op termijn een serieus vitaminegebrek zult krijgen. ....:-(

Och genoeg vitamine P en dan komt da wel goe.

Supe®Staaf
19 juli 2012, 16:29
Eet jij ooit ECHT voedsel Cookie? Ik bedoel dan vers? Sorry hoor maar al hetgeen jij hier post ziet er niet smakelijk uit. Eet jij nooit zelfgeschilde en gekookte aardappeltjes? Verse groenten? Fruit?
Is er niemand die je eventueel kan helpen om te koken?
Ik vrees dat je op termijn een serieus vitaminegebrek zult krijgen. ....:-(Ik maakte er mij ook al zorgen om, maar naar 't schijnt is het de belichting waarmee hij zijn maaltjes fotografeert, waardoor ze er een beetje vreemd uizien.
Maar zoals je zegt: er zijn heel veel 'bakjes' bij.

Vandaag zal ik me tevreden houden met een lekkere COUSCOUS!!!!!!

http://1.bp.blogspot.com/_sSc7-5GatlA/TN_6rW72A4I/AAAAAAAABoE/5a89oAqD8b8/s1600/couscous-07.jpg

From_Vlaanderen
19 juli 2012, 16:52
Nog eens frieten denk ik, want ik krijg ni veel anders door mijn keel:?.

Demper
19 juli 2012, 16:57
Nog eens frieten denk ik, want ik krijg ni veel anders door mijn keel:?.

Fixt da is

From_Vlaanderen
19 juli 2012, 20:41
Fixt da is

Tis al gebakken se, want het weekend zal het weer gene vette zijn van boef.
Godverdomme kloteweekends.

Demper
19 juli 2012, 20:42
Tis al gebakken se, want het weekend zal het weer gene vette zijn van boef.
Godverdomme kloteweekends.

Afhaalchinees.
Of een pastake in een brasserie.

From_Vlaanderen
19 juli 2012, 20:45
Afhaalchinees.
Of een pastake in een brasserie.

Nee aant werken dus genen tijd. Een smoske maar 't dinge is dat veel smos maak dingen in congé zijn :(.

Demper
19 juli 2012, 20:46
Zagevent gewoon koken.

From_Vlaanderen
19 juli 2012, 20:55
Zagevent gewoon koken.

Ik begin om 12 en ik ben tegen 1 terug. Dan pakkek nen douchke en dan ga ik slapen.

Demper
19 juli 2012, 20:58
Ik begin om 12 en ik ben tegen 1 terug. Dan pakkek nen douchke en dan ga ik slapen.

Nen biefstuk bakken.

NieuwNoors
19 juli 2012, 21:06
Nen biefstuk bakken.

Bakt er ene voor mij mee please. Saignant als't kan. Mercie Demper.:-)

Nietzsche
19 juli 2012, 21:07
Bakt er ene voor mij mee please. Saignant als't kan. Mercie Demper.:-)

Ik bak er wel eentje voor je, ik zal het door de postduif laten brengen. ;-)

NieuwNoors
19 juli 2012, 21:11
Ik bak er wel eentje voor je, ik zal het door de postduif laten brengen. ;-)

Waow, daar krijg je een dikke knuffel voor. :-)
Mmmmmhhhh, lekker mals biefstukje = mjam-mjam.

Demper
19 juli 2012, 21:11
Bakt er ene voor mij mee please. Saignant als't kan. Mercie Demper.:-)

Das goe mijn troetelnieuwnoorsje.

Nietzsche
19 juli 2012, 21:12
Waow, daar krijg je een dikke knuffel voor. :-)
Mmmmmhhhh, lekker mals biefstukje = mjam-mjam.

:-D

Demper
19 juli 2012, 21:13
:-D

Hou u broek maar aan.

NieuwNoors
19 juli 2012, 21:14
Lap, nu krijg ik hier 2 biefstukken. Van Troeteldemper:lol: en van Nietzche.
Laat maar komen mannekes!

Nietzsche
19 juli 2012, 21:14
Hou u broek maar aan.

:-D

Ze is voor jou demper. :-P