PDA

View Full Version : ubuntu live cd opstarten


Pelgrim
19 januari 2006, 13:40
Ik heb nekeer zo'n live cd van ubuntu gemaakt en als ik dan opstart van die cd krijg ik volgend probleem:

op een bepaald moment zegt die 'installatiestap Enter preinstalled session is mislukt' http://www.chezpaulus.be/forum/images/smiles/icon_question.gif

Wat moet ik dan doen?

ah ja, bij taalconfiguratie blijft die om de een of andere reden hangen op 21 procent.:?

StevenNr1
19 januari 2006, 14:06
http://www.ubuntu-linux.nl/forum/viewtopic.php?t=1135&highlight=enter+preinstalled+session Als het niet lukt: ZIE onderaand dit bericht :)

(een beetje zoeken met Google hé ;) )

Ubuntu heeft trouwens een grote community van gebruikers waar je steeds beroep op kan doen, http://www.ubuntu-linux.nl/ en http://www.ubuntulinux.org/community/forums

DaBlacky
19 januari 2006, 17:17
Een aantal jaar (8?) heb ik eens een poging gewaagd om Linux te proberen. Ik had toen RedHat (5.2?) geprobeerd. Ik heb er veel aan moeten prullen om online te geraken en heb het op zeker moment opgegeven. (ik had nog inbel en maar 1 pc, dus prutsen en forummen tegelijk zat er niet in).

Nu onlangs probeerde ik nog eens met Ubuntu Live. Hij wilt zelfs niet opstarten (er zit een bug (loop) in de opstart-procedure). Dus ik denk dat ik nog maar eens een aantal (8?) jaartjes wacht.

De Nachtuil
19 januari 2006, 17:44
Gewoon doen wat StevenNr1 zei.
Een jaar geleden kende ik nauwelijks iets van Linux. Nu heb (oa. dankzij de hulp op Ubuntuforums.com) mijn WinXP partitie weggegooid.