PDA

View Full Version : Deense excuses aan de Moslims


xmordan
16 februari 2006, 01:16
Wij verontschuldigen ons omdat wij jullie onderdak gaven als Uw land in oorlog was.
Dat wij jullie opvingen als anderen jullie buitengooiden. Wij verontschuldigen ons omdat we jullie de kans gaven op een goeie opleiding, dat we jullie voedsel gaven en een huis om in te leven. Wij verontschuldigen ons voor de gezinshereniging wanneer jullie gezin in gevaar was. Dat we jullie niet verplichten te werken en toch jullie rekeningen betaalden. We verontschuldigen ons omdat jullie bij ons haast gratis konden leven. Sorry dat we jullie Moskeƫen gaven, ritueele slachtingen, vrije ramadan beleving, dat we jullie lieten rondlopen in jullie traditionele kledij in ons christelijk land.
Sorry dat we jullie anti-racismewetten gaven. Dat we jullie niet verplichten onze taal te spreken, ook al leefde je hier al 30 jaar. Wij veronschuldigen ons omdat wij jullie naar hier haalden toen er nog werk was en jullie hier veel geld konden verdienen. Het spijt ons dat we ten oorlog trokken tegen de dictaturen in jullie thuisland.

http://islamohamed.blogspot.com/
http://www.supportdenmark.com/
http://www.danishmuhammedcartoons.com/DanishApologyEnglish.html

http://photos1.blogger.com/blogger/4147/101/400/tyffffffffffffff.jpg

xmordan
16 februari 2006, 01:36
Dit is dus de karnavalist waarover het allemaal gaat.
Hiervoor worden dus kerken en ambassades platgebrand, katholieken neergeschoten, bloedige betogingen gehouden, en een europees neutraal gastland geboycot.
Wie zijn hier de gekken???
Mss even over nadenken alvorens nog reacties op dit forum te posten.8O

http://photos1.blogger.com/blogger/4147/101/400/hghjgj.jpg