PDA

View Full Version : Polen willen moordenaar zelf berechten.


xmordan
1 mei 2006, 06:50
Het kan nog even duren voor de mp3-moordenaar aan ons land zal worden uitgeleverd. Het poolse gerecht is namelijk terecht bang dat de dader in Belgie als minderjarige berecht zal worden.
Ook in Polen schijnt men ons laks gerecht en onze lakse overheid al te kennen. Waarom moet deze moordenaar trouwens uitgeleverd worden?
Laat hem in eigen land berecht en gestraft worden. Zou ons heel wat belastingsgeld uitsparen. En ook de ouders van Joe zijn geen vragende partij. In eigen land zou hij tenminste echt gestraft worden. Want maak U geen illusies, in Belgie loopt deze kerel over een paar jaar weer rond, dankzij onze dwaze wet Lejeune. Als hij tegen dan al niet ontsnapt is :-( :rofl:
Waarom levert men ook de mededader en zijn familie die toch illegaal in ons land verblijft nier meteen mee uit?
De advocaat die ook Dutroux heeft verdedigd heeft zijn diensten reeds aangeboden ter verdediging van de mp3-moordenaar.
Het zou dus weer een lang en duur proces kunnen worden met veel uitstel en procedurefouten.
Dat de Polen hun plan trekken met hun Roma's. Wij hebben hier al uitschot genoeg.:twisted:

Erw
1 mei 2006, 09:04
De wet-Lejeune is niet "dwaas". De politici van regeringspartijen al evenmin. Hun maatregelen passen gewoon in hun politieke strategie. Als je voortdurend gevangenissen moet bijbouwen en tegelijkertijd beweren dat de criminaliteit daalt komt bitter weinig geloofwaardig over. Dat is echter enkel bijkomend. De reden is simpelweg dat lichte straffen weinig afschrikken. Ze houden gewoon (onderandere) de criminaliteit doelbewust in stand. Veel jobkes bij de politie. Veel jobkes bij justitie. Miserie = veel jobkes in de zogenaamde (sic) socio-"economie". En moesten die jobkes teveel worden ingevuld door mensen van goede wil: geen probleem, ze steken er via een complexe procedure regelneverij wel een keurslijf rond.

Manuel*
1 mei 2006, 09:47
Er wordt weer op los gecomplotteerd... :roll:

Noorman
1 mei 2006, 17:53
Er wordt weer op los gecomplotteerd... :roll:

Ja en dan staat men stom dat er mensen zijn die twijfelen aan het Polen verhaal !

Want van de stoere taal ivm een snelle uitlevering schiet alweer niet veel meer over. Dat belachelijk mens dat zich minister van justitie laat noemen was wel rap om haar vingertje op te steken en het woord "stigmatiseren" te pas en te onpas rond te strooien maar toen bleek dat diezelfde illegalen hier blijkbaar ongemoeid school kunnen lopen en herhaaldelijk kleine criminaliteit kunnen plegen blies ze minder hoog van de toren en lag de verantwoordelijkheid bij justitie zelf !

Die randdebiel die zich eerste minister laat noemen komt de kamer triomfantelijk melden dat de daders zijn opgepakt maar geen 48 later is al duidelijk dat het niet onze justitie is die de touwtjes in handen heeft. Nu liggen ze wat om zich heen te kakken omdat er in onze maatschappij nog mensen zijn die het aandurven om te verklaren dat er Noord-Afrikanen zijn die criminele feiten plegen !

Er zullen nog veel complottheorieen komen ! 't Is tegen wil en dank een typisch belgisch verhaal !

Noorman

van Maerlant
1 mei 2006, 18:09
Dat ze hem daar maar veroordelen en opsluiten. Ik neem aan dat de gevangenissen van Polen net iets harder zijn als de onze :lol: