PDA

View Full Version : Minstens 140 doden bij de treinaanslagen Mumbai


Frdrk
11 juli 2006, 15:18
Misschien het werk van de fundamentalistische SIMI beweging?

http://timesofindia.indiatimes.com/articleshow/1731631.cms

MUMBAI: A series of blasts took place at Matunga, Khar, Santacruz, Jogeshwari, Borivali and Bhayendar suburban railway stations on Tuesday.

All the explosions took place in first class compartments of trains at a time when a majority of Mumbaikars were return home from office, railway control sources said.

Eyewitnesses said a large number of people were seriously injured and all trains on the Western line route had been suspended.

A PTI reporter at Santa Cruz station said a blast rocked Borivali-bound local at 1824 hours and seven to eight injured were taken to nearby hospitals.

The explosion occurred in the first class compartment of the train and several passengers were jumped out of the speeding train in panic.

Around 12 to 15 people injured at Santa Cruz station were taken to nearby V N Desai hospital and the entire first class bogey had been emptied.

All local phones, including mobile services, in the city had jammed apparently due to congestion in the system as anxious people tried to reach their loved ones.

Another 20 injured were admitted to the KEM hospital in Central area of Parel, hospital sources said.

Police cordoned off all railway stations on the Western line and strict frisking and checking were carried out at the Central and Harbour sections of local trains services

http://www.cnn.com/2006/WORLD/asiapcf/07/11/mumbai.blasts/index.html

Jazeker
11 juli 2006, 15:37
Zes explosies op treinnet in India
http://www.standaard.be/Assets/Images_Upload/indiacnn.jpg

NEW DELHI - Op het treinnet van Mumbai (Bombay), de financiële hoofdstad van India, hebben zich dinsdag tijdens de avondspits minstens zeven ontploffingen voorgedaan. Er zijn vermoedelijk tientallen doden gevallen, aldus de politie en Indiase media
Er zijn ook heel wat gewonden. In New Delhi, de nationale hoofdstad, is de alarmfase afgekondigd. Het overige treinverkeer stilgelegd en is iedereen opgeroepen uit de buurt van treinstations te blijven. De eerste explosie trof een trein op een station in de noordwestelijke voorstad Khar. De zes andere explosies volgden elkaar in rap tempo op. Volgens het persbureau PTI zijn alle bommen afgegaan in de eerste klasse.

Chipie
11 juli 2006, 17:04
Wss het werk van de NWO om de mensen schrik aan te jagen...

Antoon
11 juli 2006, 19:42
http://www.hln.be/hlns/FOTO/artikels/top_172419.jpg
http://www.hln.be/hlns/FOTO/artikels/large_172424.jpg

http://www.hln.be/hlns/FOTO/artikels/large_172420.jpg

http://www.hln.be/hlns/FOTO/artikels/large_172421.jpg

http://www.hln.be/hlns/FOTO/artikels/large_172422.jpg

http://www.hln.be/hlns/FOTO/artikels/large_172423.jpg
Pendelaars moeten wachten na de explosies.


HLN UPDATE 20:10
Bij de zwaarste reeks aanslagen in de West-Indiase economische metropool Bombay sedert dertien jaar, zijn dinsdag volgens officiële gegevens minstens 140 mensen gedood. Meer dan 230 mensen werden gewond, zo deelde de regering van de deelstaat Maharashtra mee. In of nabij minstens zeven volle pendelaarstreinen, ontploften tijdens de avondspits tussen 18 en 18.30 uur bommen. Het gaat om lokale treinen en perrons nabij de voorstedelijke stations van Matunga, Mahim, Bandra, Khar, Jogeshwari, Borivali en Mira Road. Dagelijks gebruiken meer dan zes miljoen pendelaars de treinen die de voorsteden met Bombay verbinden.

Paniek
De ontploffingen reten treincompartimenten met zo'n kracht uitheen dat geplette lichamen van reizigers naar buiten geslingerd werden. In andere rijtuigen ontstond paniek toen iedereen zich naar buiten wilde werken. Verscheidene pendelaars liepen verwondingen op toen ze uit nog rijdende treinen sprongen. In de stations lagen zwaar bloedende slachtoffers om hulp te roepen.

Niet opgeëist
Voorlopig heeft nog niemand de aanslagen opgeëist. Het Indiase ministerie van Binnenlandse Zaken en de Bombayse politiechef A. N. Roy, twijfelen er niet aan dat de aanslagen het werk zijn van terroristen. De Indiase premier Manmohan Singh heeft in een mededeling beloofd "de duivelse plannen van de terroristen" te zullen overwinnen. Tegelijk riep Singh de bevolking van Bombay en die van Srinagar in Kasjmir op tot kalmte. In laatstgenoemde plaats kwamen dinsdag zes Indiase toeristen om en werden 34 burgers gewond bij een bomaanslag van vermoedelijk moslimterroristen.

Shockerend en laf
Na een crisisbijeenkomst met premier Manmohan Singh betitelde minister van Binnenlandse Zaken Shivraj Patil de aanslagen in Bombay en in Kasjmir als "shockerend en laf". Patil zei dat onderzocht wordt of er een verband is tussen de aanslagen in Bombay en Srinagar. De politie van Bombay concentreert zich nu eerst op het bergen van de gewonden. Hevige moessonregens bemoeilijken het reddingswerk, waarbij ook plaatselijke bewoners helpen.

Lashkar-e-Toiba
Indiase media meldden dat de vanuit Pakistan opererende moslimterreurgroep Lashkar-e-Toiba verklaard heeft niet verantwoordelijk te zijn voor de reeks aanslagen. Lashkar-e-Toiba pleegde al herhaaldelijk zware aanslagen in India. De regering van de vroegere erfvijand, Pakistan, heeft de aanslagen in Bombay veroordeeld. (dpa)

stonaar
11 juli 2006, 19:43
dubbel

Antoon
11 juli 2006, 19:44
dubbel

Nee hoor, het gaat om het aantal slachtoffers.

En trouwens, jij bent al zeker tien threads begonnen over de acties van Israel in Gaza. Waar maak je je druk om?

PollyCorrect
11 juli 2006, 19:50
Ik zag op de VRT dat het misschien wel zou gaan acties van lieve mensen die de islam niet juist begrepen hebben. Ze zijn vast héél erg gediscrimineerd. Dat is zielig, en het is niet hun schuld.

MUMBAI, LONDEN, BESLAN, NEW YORK, MADRID, BALI, DJERBA, ISTANBUL, JERUZALEM, KASHMIR, TEL AVIV,... ----- soon in a theatre near you.

Zij die de islam verkeerd begrijpen zullen binnenkort ook hier vergissinkjes komen maken.

Antoon
11 juli 2006, 19:53
Ik zag op de VRT dat het misschien wel zou gaan acties van lieve mensen die de islam niet juist begrepen hebben. Ze zijn vast héél erg gediscrimineerd. Dat is zielig, en het is niet hun schuld.

MUMBAI, LONDEN, BESLAN, NEW YORK, MADRID, BALI, DJERBA, ISTANBUL, JERUZALEM, KASHMIR, TEL AVIV,... ----- soon in a theatre near you.

Zij die de islam verkeerd begrijpen zullen binnenkort ook hier vergissinkjes komen maken.

Het is de moslims gelukt om de helft van de wereld te vijand te maken met hun moorpartijen : de V.S., Europa, Israel, Australië, Rusland, de Fillipijnen, etc....

En nu dus ook een miljard Indiërs.

Ik stel voor dat ze nog een paar aanslagen plegen voor de volledigheid in bijvoorbeeld Bejing, Tokio en Zuid-Amerika.

PollyCorrect
11 juli 2006, 19:59
Ja, maar Antoon.... de verdorven westerse wereld is ook zo stout tegen ze. De wereld BEGRIJPT de islam niet. De westerling, maar ook de Oosterling (Bali, Pakistan/India) en de Afrikaan (in Soedan bijvoorbeeld), moet de mensen die de islam niet zo goed begrepen hebben wat beter behandelen! Ze hebben toch geen keuze? Zeven treinen laten ontploffen, dat doe je toch niet zomaar voor je plezier. Dat is puur uit machteloosheid. (En waarschijnlijk de schuld van de zionisten, maar dat is een tweede discussie).

We moeten hun meer macht geven! Dan gaan ze misschien stoppen!

Please houd me tegen, want Polly is kwaad. :evil:

PS: daarnet op VRT die uitzending over force-feeding kleine meisjes in Mauritanie gezien? Ook zo'n prachtig cultuurgoed van Allah!

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:00
Islam is een religion of peace, toch, ...ja hé?

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:02
:evil:

Misschien waren het een paar minderjarigen waarvan de meesten niet FYSISCH betrokken waren, bij deze treinincidenten.

:evil:

stonaar
11 juli 2006, 20:05
Nee hoor, het gaat om het aantal slachtoffers.

En trouwens, jij bent al zeker tien threads begonnen over de acties van Israel in Gaza. Waar maak je je druk om?

Huh?

Wat kan ik eraan doen als Israël elke dag opnieuw Palestijnse burgers, sorry terroristen vermoord?

Deze thread bestaat al, spammer.

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:13
Ja. Aanslag in India. Een aantal treinen.

Komt er een patroon in zicht?

De andere thread hierover is al bijna ge-hijacked door simpatisanten van de brave mensen die de islam verkeerd begrepen hebben.

En... misschien is dit allemaal gebeurd door een paar minderjarigen die niet FYSISCH betrokken waren bij de treinincidentjes van Mumbai. Er is dus geen vuiltje aan de lucht.

De islam is onderdrukt! De arme moslims worden gediscrimineerd en slecht begrepen!

De Westerse wereld buit de arme mensen uit! Ze moéten wel iets gaan doen, daarginds in Darfur, Mumbai, Londen, New York, Beslan, Istanbul, Bali, Kashmir, en binnenkort ook bij U.

:evil:

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:13
Madrid, Djerba, Tel Aviv.

Sinistra
11 juli 2006, 20:14
Huh?

Wat kan ik eraan doen als Israël elke dag opnieuw Palestijnse burgers, sorry terroristen vermoord?

Deze thread bestaat al, spammer.

De acties van Israel tegen dat tuig voorkomt juist toestanden zoals nu in India.

stonaar
11 juli 2006, 20:19
De acties van Israel tegen dat tuig voorkomt juist toestanden zoals nu in India.

Moest Israël nu niet bestaan, moesten de joden lekker thuis gebleven zijn :roll:

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:19
Ga er toch niet op in. Het zijn juist al diegenen die het Pallie-geweld constant en onconditioneel blijven steunen als een manier van uiting van hun antizionistische jodenhaat, die maken dat al die aanslagen, zoals in bijvoorbeeld:

MUMBAI
DARFUR
ISTANBUL
MADRID
NEW YORK
TEL AVIV
HAIFA
JERUZALEM
DJERBA
BESLAN

mogelijk maken en we er aan beginnen wennen, en alleen maar gefixeerd blijven op de casualties in het Midden-Oosten, dé ideale bufferzone voor de Arabetizering van de wereld.

Dat uiterst rechts en uiterst links meewerken aan het Grote Pallie-Excuus is trouwens geen toeval... Uiterst Links = Uiterst rechts, ten minste in hun meest primitieve versie.

TERING!! BOMBAI/MUMBAI is naar de typhus gebombardeerd vandaag en men durft met een paar Pallies te komen sjouwen?

Schande, jochies. Ga terug naar je Pol en Sok. Of naar je kroeg.

:evil: De wereldculturen zijn naar de blixem aan het gaan en jullie werken mee, vanachter jullie bureautje door pa en ma betaald.

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:22
PS: maar eigenlijk is het wel leuk, dat gekweel van stonaar.

Het bewijst één ding: van de Joden wordt beschaving verwacht, en van de moslims niet. De moslims zijn nergens verantwoordelijk voor, en zijn zielig. Dat is het énige wat je vertelt, stonaar. En ik vind het best wel prima, want het is waar.

;) Groeten van Polly

stonaar
11 juli 2006, 20:22
Ga er toch niet op in. Het zijn juist al diegenen die het Pallie-geweld constant en onconditioneel blijven steunen als een manier van uiting van hun antizionistische jodenhaat, die maken dat al die aanslagen, zoals in bijvoorbeeld:

MUMBAI
DARFUR
ISTANBUL
MADRID
NEW YORK
TEL AVIV
HAIFA
JERUZALEM
DJERBA
BESLAN

mogelijk maken en we er aan beginnen wennen, en alleen maar gefixeerd blijven op de casualties in het Midden-Oosten, dé ideale bufferzone voor de Arabetizering van de wereld.

Dat uiterst rechts en uiterst links meewerken aan het Grote Pallie-Excuus is trouwens geen toeval... Uiterst Links = Uiterst rechts, ten minste in hun meest primitieve versie.

TERING!! BOMBAI/MUMBAI is naar de typhus gebombardeerd vandaag en men durft met een paar Pallies te komen sjouwen?

Schande, jochies. Ga terug naar je Pol en Sok. Of naar je kroeg.

:evil: De wereldculturen zijn naar de blixem aan het gaan en jullie werken mee, vanachter jullie bureautje door pa en ma betaald.

ik .. joden .. haten??

:lol:

stonaar
11 juli 2006, 20:23
PS: maar eigenlijk is het wel leuk, dat gekweel van stonaar.

Het bewijst één ding: van de Joden wordt beschaving verwacht, en van de moslims niet. De moslims zijn nergens verantwoordelijk voor, en zijn zielig. Dat is het énige wat je vertelt, stonaar. En ik vind het best wel prima, want het is waar.

;) Groeten van Polly

enige wat ik doe is waarschuwen ;-)

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:25
Neen. Het is een vorm van diepe liefde voor de Joden, om alle fouten van de wereld op Israel te schuiven en NUL KOMMA NUL op de Arabieren.

Het betekent dat de Joden beschaving kennen, kennis hebben en dus ook schuld.
De moslims/Palestijnen hebben dat niet, en daarom mogen ze zo primitief bezig zijn, in plaats van hun kinderen opvoeden en een maatschappij op te bouwen.

Dank, stonaar. ;) Het is goed. Allemaal goed.

stonaar
11 juli 2006, 20:29
Neen. Het is een vorm van diepe liefde voor de Joden, om alle fouten van de wereld op Israel te schuiven en NUL KOMMA NUL op de Arabieren.

Het betekent dat de Joden beschaving kennen, kennis hebben en dus ook schuld.
De moslims/Palestijnen hebben dat niet, en daarom mogen ze zo primitief bezig zijn, in plaats van hun kinderen opvoeden en een maatschappij op te bouwen.

Dank, stonaar. ;) Het is goed. Allemaal goed.

Uhu

De Arabieren moesten natuurlijk hun grond niet aan de zionisten verkopen dat is waar. En de olie exporterende landen moeten Palestina meer steunen .. Natuurlijk heeft het te maken met het feit dat de Arabische landen door westersgezinde dictators worden geregeerd, uiteraard hoeft dit niet zo te blijven.

Ik heb vandaag nog een Israël gerelateerde topic geopend ..

http://forum.politics.be/showthread.php?t=53491

graag gedaan

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:33
In Mumbai.

Aanslag van moslim-"activisten" uit Kashmir?

(Zie teletekst vanavond).

Het waren "treinincidenten" met zeven explosies, tijdens de avondspits.

Of moslim-"rebellen" ?!

stonaar
11 juli 2006, 20:34
triple ;-)

PollyCorrect
11 juli 2006, 20:35
Ja, en je zegt GEEN WOORD over deze topic.

Je vernaggelt en verdraait de 'discussie'. Dat noemt men bij de slechte Amerikanen een thread 'hijacken'.

Waarom zeg je niks over Mumbai en de moslimactivistjes die net hetzelfde doen als toen in Madrid, en in Londen? Vind je dat niet zo erg, of is het niet hun schuld omdat ze een beetje zwakzinnigjes zijn, en ontoerekeningsvatbaar?

Stonaar?

stonaar
11 juli 2006, 20:38
Ja, en je zegt GEEN WOORD over deze topic.

Je vernaggelt en verdraait de 'discussie'. Dat noemt men bij de slechte Amerikanen een thread 'hijacken'.

Waarom zeg je niks over Mumbai en de moslimactivistjes die net hetzelfde doen als toen in Madrid, en in Londen? Vind je dat niet zo erg, of is het niet hun schuld omdat ze een beetje zwakzinnigjes zijn, en ontoerekeningsvatbaar?

Stonaar?

Ik vind het heel erg,hoor. Maar vind het eveneens ook zinloos dat men meerdere topics over deze gebeurtenis opent.

Djiezes
11 juli 2006, 20:50
Dit is verschrikkelijk... 140 onschuldige pendelaars die nooit meer thuiskomen voor het avondeten. :cry: Zo'n aanslagen, door wie en waarom ook, zijn een schande voor de mensheid.

En door reacties zoals die van Pollycorrect word ik alleen nóg kwader. Wéér wordt de schuld gelegd bij álle moslims. Wéér is de islam de grote boosdoener. En laat nu net dát de bedoeling zijn van die paar duizenden extremistische smeerlappen. De wereld keert zich massaal tegen de islam, en de extremisten kunnen aldus nog méér kannonnenvlees rekruteren... :evil:

noledge
11 juli 2006, 21:08
Dit is verschrikkelijk... 140 onschuldige pendelaars die nooit meer thuiskomen voor het avondeten. :cry: Zo'n aanslagen, door wie en waarom ook, zijn een schande voor de mensheid.

En door reacties zoals die van Pollycorrect word ik alleen nóg kwader. Wéér wordt de schuld gelegd bij álle moslims. Wéér is de islam de grote boosdoener. En laat nu net dát de bedoeling zijn van die paar duizenden extremistische smeerlappen. De wereld keert zich massaal tegen de islam, en de extremisten kunnen aldus nog méér kannonnenvlees rekruteren... :evil:Dan is het aan de "echte, vreedzame, lieve moslims" om hun extremisten het zwijgen op te leggen. Of laat Allah toe dat zij hun profeet misbruiken? Tegen de cartoontekenaars had men meer strijdlust.

noledge
11 juli 2006, 21:18
Het zou gaan om de islamitische Lashkar-e-Taiba terreurgroep.

Enkele quotes,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/3181925.stm
"Some of its annual congregations attracted as many as 100,000 people, during which calls were made for jihad or holy war."

http://www.whatisindia.com/issues/laskaret/index.html
The outfit collects donations from the Pakistani community in the Persian Gulf and United Kingdom, Islamic Non-Governmental Organizations (NGOs), and Pakistani and Kashmiri businessmen.

---

Djiezes, die paar duizenden zijn wel 'n groot paar.

Knorretje
11 juli 2006, 21:43
Ik zag op de VRT dat het misschien wel zou gaan acties van lieve mensen die de islam niet juist begrepen hebben. Ze zijn vast héél erg gediscrimineerd. Dat is zielig, en het is niet hun schuld.

MUMBAI, LONDEN, BESLAN, NEW YORK, MADRID, BALI, DJERBA, ISTANBUL, JERUZALEM, KASHMIR, TEL AVIV,... ----- soon in a theatre near you.

Zij die de islam verkeerd begrijpen zullen binnenkort ook hier vergissinkjes komen maken.

Nee, niet hier. Die kansarmen gaan hun Europees hoofdkwartier niet opblazen.

Knorretje
11 juli 2006, 21:46
Dit is verschrikkelijk... 140 onschuldige pendelaars die nooit meer thuiskomen voor het avondeten. :cry: Zo'n aanslagen, door wie en waarom ook, zijn een schande voor de mensheid.

En door reacties zoals die van Pollycorrect word ik alleen nóg kwader. Wéér wordt de schuld gelegd bij álle moslims. Wéér is de islam de grote boosdoener. En laat nu net dát de bedoeling zijn van die paar duizenden extremistische smeerlappen. De wereld keert zich massaal tegen de islam, en de extremisten kunnen aldus nog méér kannonnenvlees rekruteren... :evil:

Ik zag het woord ALLE niet in Polly's posting staan. Zie je spoken ?

Knorretje
11 juli 2006, 21:48
Dan is het aan de "echte, vreedzame, lieve moslims" om hun extremisten het zwijgen op te leggen.Verwacht daar niet te veel van. Heb je die vredelievende moslims al ooit een grote mars of protestbeweging weten opzetten tegen dat die 'minderheid' dat de koran een beetje te letterlijk interpreteert ?

PollyCorrect
11 juli 2006, 22:25
Ondertussen al 163 doden bij het 'treinincident' in Mumbai.

praha
11 juli 2006, 22:51
Dan is het aan de "echte, vreedzame, lieve moslims" om hun extremisten het zwijgen op te leggen.

dat begrijp ik dus compleet niet hé noledge
de affiniteit tussen die "echte, vreedzame, lieve moslims" ( 'k neem nu effe m'n buurvrouw in gedachte ) en die extremisten is 0.0 % dus wat verwacht je ?
vraag je dat op de man/vrouw af dan keuren ze dat pertinent af net als jij en ik dat zouden doen


bovendien vind ik die 'hun' volledig onterecht en erg insinuerend
zullen we dan voortaan ook maar de kukluxclan de extremistische vleugel van het vaticaan noemen ?

hoe kan je nu iemand die een bepaald geloof aanhangt verantwoordelijk stellen voor de daden van een extremistische doorgedraaide zot die als 'alibi' datzelfde geloof noemt ?

praha
11 juli 2006, 22:53
Verwacht daar niet te veel van. Heb je die vredelievende moslims al ooit een grote mars of protestbeweging weten opzetten tegen dat die 'minderheid' dat de koran een beetje te letterlijk interpreteert ?
jij al meegestapt of er eentje georganiseerd ?

Knorretje
11 juli 2006, 22:59
[quote=praha;1815102]dat begrijp ik dus compleet niet hé noledge
de affiniteit tussen die "echte, vreedzame, lieve moslims" ( 'k neem nu effe m'n buurvrouw in gedachte ) en die extremisten is 0.0 % dus wat verwacht je ?


De affiniteit tussen die vreedzame moslims en uw buurvrouw is de koran.
En aan de woorden van Mo de profeet valt niet te wijfelen, noch te morrelen. Die zijn enkel letterlijk te nemen.

vraag je dat op de man/vrouw af dan keuren ze dat pertinent af net als jij en ik dat zouden doen

Uiteraard, dat heet 'taqiyya'. En eens praha de deur uit is zit het buurvrouwtje te joelen van plezier.bovendien vind ik die 'hun' volledig onterecht en erg insinuerend
zullen we dan voortaan ook maar de kukluxclan de extremistische vleugel van het vaticaan noemen ?


Daar is geen rechtstreeks noch onrechtstreeks verband.hoe kan je nu iemand die een bepaald geloof aanhangt verantwoordelijk stellen voor de daden van een extremistische doorgedraaide zot die als 'alibi' datzelfde geloof noemt ?


Niemand stelt hen verantwoordelijk. Wel valt het op dat die 'vredelievende gemeenschap' zich nooit of te nimmer uitspreekt tegen de terroristen uit hun middens.

Knorretje
11 juli 2006, 23:02
jij al meegestapt of er eentje georganiseerd ?

Ja, ik ben ooit gaan betogen tegen de inval van Bush in Irak. Het wemelde er van de moslims. Vreemd dat die nooit eens op straat komen betogen tegen de extremisten en killers uit hun rangen.
Bang waarschijnlijk dat ze door hun eigen 'vredelievende gemeenschap' als afvalligen zullen bestempeld en behandeld worden. Tja, volgens die 'vredelievende' godsdienst staat er de doodsstraf op afvalligheid.

noledge
11 juli 2006, 23:22
dat begrijp ik dus compleet niet hé noledge
de affiniteit tussen die "echte, vreedzame, lieve moslims" ( 'k neem nu effe m'n buurvrouw in gedachte ) en die extremisten is 0.0 % dus wat verwacht je ?
vraag je dat op de man/vrouw af dan keuren ze dat pertinent af net als jij en ik dat zouden doen


bovendien vind ik die 'hun' volledig onterecht en erg insinuerend
zullen we dan voortaan ook maar de kukluxclan de extremistische vleugel van het vaticaan noemen ?

hoe kan je nu iemand die een bepaald geloof aanhangt verantwoordelijk stellen voor de daden van een extremistische doorgedraaide zot die als 'alibi' datzelfde geloof noemt ?Tja het is niet mijn schuld dat er blijkbaar veel zotten zijn dan, in Londen stond 13% van de bevraagden achter de aanslagen van vorig jaar. Droom verder Praha.

Stefanie
11 juli 2006, 23:26
Uiteraard, dat heet 'taqiyya'. En eens praha de deur uit is zit het buurvrouwtje te joelen van plezier.

Moslims mogen liegen en veinzen tegen niet-moslims.

carlgustaaf
11 juli 2006, 23:35
PS: maar eigenlijk is het wel leuk, dat gekweel van stonaar.

Het bewijst één ding: van de Joden wordt beschaving verwacht, en van de moslims niet. De moslims zijn nergens verantwoordelijk voor, en zijn zielig. Dat is het énige wat je vertelt, stonaar. En ik vind het best wel prima, want het is waar.

;) Groeten van Pollystonaar heeft excuses: hij is slecht opgevoed: zijn stiefvader is moslim.
Zijn hersens zijn aangetast door skunk-gebruik.
In feite is hij een kansarme....mentaal gehandikapt, opgroeiend in een ongezond leefmilieu....:silly:

stonaar
11 juli 2006, 23:41
stonaar heeft excuses: hij is slecht opgevoed: zijn stiefvader is moslim.
Zijn hersens zijn aangetast door skunk-gebruik.
In feite is hij een kansarme....mentaal gehandikapt, opgroeiend in een ongezond leefmilieu....:silly:

huh??

:lol: :lol:

stonaar
11 juli 2006, 23:42
Moslims mogen liegen en veinzen tegen niet-moslims.

Gij mag dat niet éh? :lol:

carlgustaaf
11 juli 2006, 23:48
Dit is verschrikkelijk... 140 onschuldige pendelaars die nooit meer thuiskomen voor het avondeten. :cry: Zo'n aanslagen, door wie en waarom ook, zijn een schande voor de mensheid.

En door reacties zoals die van Pollycorrect word ik alleen nóg kwader. Wéér wordt de schuld gelegd bij álle moslims. Wéér is de islam de grote boosdoener. En laat nu net dát de bedoeling zijn van die paar duizenden extremistische smeerlappen. De wereld keert zich massaal tegen de islam, en de extremisten kunnen aldus nog méér kannonnenvlees rekruteren... :evil:als we nu eens héél héél toegevend en verdraagzaam zijn, en ongelofelijk veel naïve goedgelovigheid aan de dag leggen, dan zouden we kunnen stellen dat slechts één procent v/d moslims extremist genoeg zijn om tot de gewapende strijd over te gaan en hier en daar bommen te gaan leggen en mensen te vermoorden.Ze zijn alles te zamen met 1 miljard en een half. Eén % daarvan is toch al wat meer dan "een paar duizend " Hé?
In werkelijkheid gaat het echter over talrijke miljoenen halvegare godsdienstwaanzinnigen en/of of doodgewone racisten en/of boeven, die in naam van allah de héle wereld aanvallen.

carlgustaaf
11 juli 2006, 23:58
dat begrijp ik dus compleet niet hé noledge
de affiniteit tussen die "echte, vreedzame, lieve moslims" ( 'k neem nu effe m'n buurvrouw in gedachte ) en die extremisten is 0.0 % dus wat verwacht je ?
vraag je dat op de man/vrouw af dan keuren ze dat pertinent af net als jij en ik dat zouden doen


bovendien vind ik die 'hun' volledig onterecht en erg insinuerend
zullen we dan voortaan ook maar de kukluxclan de extremistische vleugel van het vaticaan noemen ?

hoe kan je nu iemand die een bepaald geloof aanhangt verantwoordelijk stellen voor de daden van een extremistische doorgedraaide zot die als 'alibi' datzelfde geloof noemt ?hoeveel treinen heeft de kukluxklan al laten ontploffen? Niet dat ik dat sympatieke jongens vind, maar naast moslim-terroristen komen ze toch over als een folkloristisch clubke hoor. Vandaag in ieder geval...
En wat kom je hier nu met je buurvrouw aandraven? Zelfs als dat een heel lief vrouwtje is, en héél vriendelijk met jou, zelfs al moest je er alle dagen mee in bed kruipen, wat heeft dat nu met bomaanslagen te maken?Wat een onzin !...Je word er niet beter op met de ouderdom hé?:lol:

bruut geweld
11 juli 2006, 23:58
:-D de dolgedraaide zionist met de vele nicks is weer aan zijn nieuwste proefstukje toe....

andere bevolkingsgroepen beschuldigen wat eigenlijk ZIJN geschriften voorschrijven aan de UITVERKORENEN .:magniet:

Baba Kamma 113a. Joden mogen gebruik maken van leugens (\"uitvluchten\") om een Ongelovige te misleiden.
Kethuboth 11b. \"Als een volwassen man geslachtsgemeenschap heeft met een klein meisje, is het niets.\"

Die tekst heeft het over joden die mogen liegen tegen niet-joden.
Dat verklaart natuurlijk veel 8)

Stefanie
12 juli 2006, 00:12
Gij mag dat niet éh? :lol:

Ik toon maar aan hoe dwaas, onnozel en naief ge zijt. Moslims mogen liegen en veinzen tegen niet-moslims. Uw voorbeeldje betekent dus helemaal niets. Ge bewijst niets. Iedereen kan liegen, inderdaad. Mogelijk liegt dat mens dus. Dat kunt gij niet weten.

Een discussie over iets dat gelogen is, heeft geen zin. Ge verkoopt dus gebakken lucht. Het maakt geen enkele indruk op mij. Geen enkele. Uw geblaat houdt dus niets in.

praha
12 juli 2006, 00:14
Ja, ik ben ooit gaan betogen tegen de inval van Bush in Irak. Het wemelde er van de moslims. Vreemd dat die nooit eens op straat komen betogen tegen de extremisten en killers uit hun rangen.
Bang waarschijnlijk dat ze door hun eigen 'vredelievende gemeenschap' als afvalligen zullen bestempeld en behandeld worden. Tja, volgens die 'vredelievende' godsdienst staat er de doodsstraf op afvalligheid.
nogmaals je verwijt hen wat je zelf niet deed/doet

bruut geweld
12 juli 2006, 00:15
Nog even voor het moedwillig hardhorende ultrazionistje ;-)
Die trouwens zeer ahum "getrouw" zijn geschriften volgt ....

:-D de dolgedraaide zionist met de vele nicks is weer aan zijn nieuwste proefstukje toe....

andere bevolkingsgroepen beschuldigen wat eigenlijk ZIJN geschriften voorschrijven aan de UITVERKORENEN .:magniet:

Baba Kamma 113a. Joden mogen gebruik maken van leugens (\"uitvluchten\") om een Ongelovige te misleiden.
Kethuboth 11b. \"Als een volwassen man geslachtsgemeenschap heeft met een klein meisje, is het niets.\"

Die tekst heeft het over joden die mogen liegen tegen niet-joden.
Dat verklaart natuurlijk veel 8)

praha
12 juli 2006, 00:23
Tja het is niet mijn schuld dat er blijkbaar veel zotten zijn dan, in Londen stond 13% van de bevraagden achter de aanslagen van vorig jaar. Droom verder Praha.
je kan natuurlijk ook gewoonweg antwoorden

praha
12 juli 2006, 00:32
hoeveel treinen heeft de kukluxklan al laten ontploffen? Niet dat ik dat sympatieke jongens vind, maar naast moslim-terroristen komen ze toch over als een folkloristisch clubke hoor. Vandaag in ieder geval...
het ging 'm niet over de quantiteit carlgustaaf

En wat kom je hier nu met je buurvrouw aandraven? Zelfs als dat een heel lief vrouwtje is, en héél vriendelijk met jou, zelfs al moest je er alle dagen mee in bed kruipen, wat heeft dat nu met bomaanslagen te maken?Wat een onzin !
vroeg ik me ook af... vraag het misschien eens aan noledge en Knorretje die schijnen beter te weten
Je word er niet beter op met de ouderdom hé?:lol:
je zult me toch steeds een tijdje voorop blijven in toenemende dementiegraad, carlgus

Jazeker
12 juli 2006, 00:36
Weet je. Ik vind het raar. De nationalistisch ingestelde rechtsen van nu die worden vergeleken met het gedoe van Hitler. Maar de linksen komen nu af met hoe goed het wel is als joden sterven bij aanslagen. Heb ik iets gemist of zo ?

stonaar
12 juli 2006, 00:38
Ik toon maar aan hoe dwaas, onnozel en naief ge zijt. Moslims mogen liegen en veinzen tegen niet-moslims. Uw voorbeeldje betekent dus helemaal niets. Ge bewijst niets. Iedereen kan liegen, inderdaad. Mogelijk liegt dat mens dus. Dat kunt gij niet weten.

Zoveel persoonlijke aanvallen .. amai ... geen paniek, ik kan dat ook. :-D

Laten we er vanuit gaan dat de moslims mogen liegen (heb niet gezegd dat dat zo is). Wil dat zeggen dat de moslims effectief ook liegen bv. tegen hun vrienden,collega's, ... ?

Een discussie over iets dat gelogen is, heeft geen zin. Ge verkoopt dus gebakken lucht. Het maakt geen enkele indruk op mij. Geen enkele. Uw geblaat houdt dus niets in.

Ik wil mijn hoofd in jouw sappige kut steken, en daarna mijn sigarettepeuk op je clitoris drukken.

Geloof jij mij? Nee, eh? Voila se :-D

Stefanie
12 juli 2006, 00:49
Zoveel persoonlijke aanvallen .. amai ... geen paniek, ik kan dat ook. :-D

Laten we er vanuit gaan dat de moslims mogen liegen (heb niet gezegd dat dat zo is). Wil dat zeggen dat de moslims effectief ook liegen bv. tegen hun vrienden,collega's, ... ?Ik wil mijn hoofd in jouw sappige kut steken, en daarna mijn sigarettepeuk op je clitoris drukken.

Geloof jij mij? Nee, eh? Voila se :-D

Dat was helemaal niet als persoonlijke aanval bedoeld. Ik denk alleen dat ge gevaarlijk bezig zijt. Uw naïeve onnozelheid vind ik gevaarlijk. Gelukkig ging het Vlaams belang er bij de laatste verkiezingen op vooruit. En in de peilingen doen ze 't gelukkig ook goed.

Uw laatste zinnetjes zijn trouwens veelzeggend. Kijk, we moeten niet alles op de moslims steken. Is het hun schuld dat we te kampen hebben met moreel verval? Ik dacht het niet. Maar allez, ik moet bekennen dat de oorzaken van het moreel verval mij niet honderd ten honderd duidelijk zijn. Ik weet wel dat het 'n groot probleem is. Paars zorgt er alleen maar voor dat agressievelingen, pedofielen en moordenaars makkelijk vrijkomen. Dat belooft dus voor de toekomst. En nee, indien nu al pendelaars in het centraal station worden vermoord, dan gaat het hier niet meer zo goed. Ik geef toe dat de jaren '60, '70, '80 en zelfs '90 goei jaren waren voor het westen. Het was hier goed leven, maar de toekomst ziet er volgens mij somber uit. En die paarsen hun wanbeleid maakt de problemen alleen maar erger. Maar allez, ik wijk nu af, denk ik.

stonaar
12 juli 2006, 00:59
Dat was helemaal niet als persoonlijke aanval bedoeld.

U begrijpt dus niet wat u schrijft? 8O

Ik denk alleen dat ge gevaarlijk bezig zijt. Uw naïeve onnozelheid vind ik gevaarlijk.

Ik reageerde alleen maar op een gepaste manier, op uw debiele reactie.

Gelukkig ging het Vlaams belang er bij de laatste verkiezingen op vooruit. En in de peilingen doen ze 't gelukkig ook goed.

So what? Ik zou mijn eigen schamen moest ik voor mijn eigen veiligheid niet kunnen zorgen. Wat als het CS nog niet wordt doorbroken? Nog een 5 jaar in angst leven?

Uw laatste zinnetjes zijn trouwens veelzeggend.

Waarschijnlijk ligt dat aan mijn zuiderse temparament.

Kijk, we moeten niet alles op de moslims steken. Is het hun schuld dat we te kampen hebben met moreel verval? Ik dacht het niet. Maar allez, ik moet bekennen dat de oorzaken van het moreel verval mij niet honderd ten honderd duidelijk zijn. Ik weet wel dat het 'n groot probleem is. Paars zorgt er alleen maar voor dat agressievelingen, pedofielen en moordenaars makkelijk vrijkomen. Dat belooft dus voor de toekomst. En nee, indien nu al pendelaars in het centraal station worden vermoord, dan gaat het hier niet meer zo goed. Ik geef toe dat de jaren '60, '70, '80 en zelfs '90 goei jaren waren voor het westen. Het was hier goed leven, maar de toekomst ziet er volgens mij somber uit. En die paarsen hun wanbeleid maakt de problemen alleen maar erger. Maar allez, ik wijk nu af, denk ik.

... Op zo'n bericht zou ik niet 'gepast' hebben reageerd. Maar ja, uw vorige bericht is iets anders.

Stefanie
12 juli 2006, 01:05
U begrijpt dus niet wat u schrijft? 8OIk reageerde alleen maar op een gepaste manier, op uw debiele reactie.So what? Ik zou mijn eigen schamen moest ik voor mijn eigen veiligheid niet kunnen zorgen. Wat als het CS nog niet wordt doorbroken? Nog een 5 jaar in angst leven?Waarschijnlijk ligt dat aan mijn zuiderse temparament.... Op zo'n bericht zou ik niet 'gepast' hebben reageerd. Maar ja, uw vorige bericht is iets anders.

Nee, dat was echt niet als persoonlijke aanval bedoeld. Maar iets als bewijs aannemen, terwijl dat dat mogelijk een grove leugen is, is onnozel. Punt uit. Dat zijn de feiten. Ge moet niet doen alsof ge iets weerlegt hebt met dat voorbeeldje over uw buurvrouw. Misschien liegt zij. Misschien ook niet, maar dat kunnen wij niet weten. Dus, ge verkoopt gebakken lucht. Het bewijst niets, het toont helemaal niets aan.

Als mijn reactie debiel is, dan is de Islam ook debiel. Ik vond niets uit, ik legde maar uit dat dat een aspect van de Islam is. Grappig om te horen dat volgens u de Islam "debiel" is. Heel grappig. :lol:

stonaar
12 juli 2006, 01:08
Als mijn reactie debiel is, dan is de Islam ook debiel. Ik vond niets uit, ik legde maar uit dat dat een aspect van de Islam is. Grappig om te horen dat volgens u de Islam "debiel" is. Heel grappig. :lol:

Tuurlijk is uw reactie debiel. Maar stel dat het niet zo is. Zou u dezelfde kritiek ook op het jodendom durven uiten? Want ... Ik heb iets tegen selectieve aanpak :lol:

:-D
Baba Kamma 113a. Joden mogen gebruik maken van leugens (\"uitvluchten\") om een Ongelovige te misleiden.
Kethuboth 11b. \"Als een volwassen man geslachtsgemeenschap heeft met een klein meisje, is het niets.\"
Die tekst heeft het over joden die mogen liegen tegen niet-joden.
Dat verklaart natuurlijk veel 8)

Stefanie
12 juli 2006, 01:13
De Joden hebben hier niets mee te maken. Dat is een andere kwestie. Trouwens, hebt ge wel alles goed gelezen?

Kijk, we moeten niet alles op de moslims steken. Is het hun schuld dat we te kampen hebben met moreel verval? Ik dacht het niet.

zei ik dus.

stonaar
12 juli 2006, 01:19
De Joden hebben hier niets mee te maken. Dat is een andere kwestie. Trouwens, hebt ge wel alles goed gelezen?zei ik dus.

Ge zegt dat de moslims tegen niet-moslims mogen liegen. Daar geloof jij ook in. Nu toon ik jou aan dat de joden ook mogen liegen tegen niet-joden.

Nu vraag ik aan jou, of je daarin ook gelooft? Simpel toch?

Het kan best zijn dat u probeert te nuanceren. Maar ik wil dat negeren, weet u hoe laat het is? :lol: ;-)

Stefanie
12 juli 2006, 01:31
Ik ben geen Joodse. Het punt is dat radicale moslims aanslagen plegen. Dat schijnt ge te vergeten. De discussie ging over de moslim-terroristen. Niet afwijken, hee. Uw vraag over het Jodendom heeft niets met het moslim-terrorisme te maken.

stonaar
12 juli 2006, 01:35
Ik ben geen Joodse.

Heb ik niet beweerd. Mijn punt is gewoon, als u het ene aanvalt, wees dan niet hypocriet, en vermeldt dat dat niet het enige is.

Het punt is dat radicale moslims aanslagen plegen. Dat schijnt ge te vergeten.

Daar moet ik serieus over nadenken .. Nee, ik ben ze zeker niet vergeten. Beslan vond ik één van de gruwelijkste. Nu gekalmeerd?

De discussie ging over de moslim-terroristen. Niet afwijken, hee. Uw vraag over het Jodendom heeft niets met het moslim-terrorisme te maken.

Maar beste Stephanie, ge had het over taqqiya ..

Stefanie
12 juli 2006, 01:39
Maar beste Stephanie, ge had het over taqqiya ..

Ja, en ook over het moslim-terrorisme. De reden waarom ik hier in deze draad reageer is het moslim-terrorisme. D**r ging het mij om. Punt is dat de Joden hier in het westen geen terroristische aanslagen komen plegen. Ze brengen ook niet massaal import-bruidjes naar hier. Ik zie dus niet in waarom ik hetzelfde zou moeten zeggen over het Jodendom.

Stefanie
12 juli 2006, 01:41
Heb ik niet beweerd. Mijn punt is gewoon, als u het ene aanvalt, wees dan niet hypocriet, en vermeldt dat dat niet het enige is.

Hypocriet? Hoezo? De Joden plegen hier geen aanslagen en zij brengen niet massaal import-bruidjes naar hier. Eerlijk gezegd snap ik niet goed wat die Duitsers tegen Joden hadden. Het lijken mij intelligente mensen.

stonaar
12 juli 2006, 01:43
Ja, en ook over het moslim-terrorisme. De reden waarom ik hier in deze draad reageer is het moslim-terrorisme. D**r ging het mij om. Punt is dat de Joden hier in het westen geen terroristische aanslagen komen plegen. Ze brengen ook niet massaal import-bruidjes naar hier. Ik zie dus niet in waarom ik hetzelfde zou moeten zeggen over het Jodendom.

De mossad heeft zeer zeker in't westen aanslagen gepleegd. Maar doet er ff niet toe.

Hebt u iets tegen brave import-bruidjes? Zit racisme misschien ingebakken? Soit.

Is er volgens u enig verschil tussen import-bruidjes en moslim-terroristen die aanslagen plegen? Zegt u van: de ene is van plan om aanslagen te plegen, de anderen is wat bevorderd en doet het al?

stonaar
12 juli 2006, 01:46
Hypocriet? Hoezo? De Joden plegen hier geen aanslagen en zij brengen niet massaal import-bruidjes naar hier. Eerlijk gezegd snap ik niet goed wat die Duitsers tegen Joden hadden. Het lijken mij intelligente mensen.

U snapt heleboel niet. En u bent waarschijnlijk niet alleen.

25% heeft op vb gestemd :roll: over staf declercq weet u zeker ook niet veel. soit (ander thema)

Stefanie
12 juli 2006, 01:54
De mossad heeft zeer zeker in't westen aanslagen gepleegd. Maar doet er ff niet toe.

Hebt u iets tegen brave import-bruidjes? Zit racisme misschien ingebakken? Soit.

Is er volgens u enig verschil tussen import-bruidjes en moslim-terroristen die aanslagen plegen? Zegt u van: de ene is van plan om aanslagen te plegen, de anderen is wat bevorderd en doet het al?

Punt is, die moslims pleegden de afgelopen jaren aanslagen en dan nog tegen gewone burgers. Ik weet wel zeker dat de Joden nooit zoiets gedaan hebben. Ik weet wel dat zij ook geweld gebruiken, maar zo gewone burgers afslachten niet.

Ik heb niets tegen die import-bruidjes. Alleen ben ik van mening dat zij in hun vaderland thuishoren. Hun vaderland is niet van ons en ons vaderland is niet van hun. Bovendien willen die radicale moslims hier de sjaria invoeren. Dat zie ik niet zitten.

Ik snap uw vraag wel. Ik weet waar ge naartoe wilt. Het is waar dat sommige moslims die niks misdaan hebben het slachtoffer zijn. Maar ja, de paarsen bepalen het beleid, Vlaams belang zit achter 'n schutskring. Het zijn die paarsen die ervoor zorgen dat Marokkaanse criminelen worden vrijgelaten. Daardoor hebben alle moslims nu een slechte reputatie. Maar dat is de schuld van paars. En trouwens, wat die radicale moslims doen en zeggen is niet de verantwoordelijkheid van het Vlaams belang. En het is nog altijd hun schuld dat de moslims nu een slechte reputatie hebben. Het Vlaams belang is daar niet de schuld van. Het Vlaams belang kan er helemaal niet aan doen dat er 'n radicale Islam bestaat.

stonaar
12 juli 2006, 02:04
Punt is, die moslims pleegden de afgelopen jaren aanslagen en dan nog tegen gewone burgers. Ik weet wel zeker dat de Joden nooit zoiets gedaan hebben. Ik weet wel dat zij ook geweld gebruiken, maar zo gewone afslachten niet.

Men beste Stefanie, laat je niet manipuleren door veebee en hersenloze mensen op dit forum.

Zeg mij, hoeveel procent van de meer dan 1 miljard moslims heeft aanslag gepleegd?

Er zijn joden die moskeeën zijn binnegevallen, en tientallen mensen hebben neergestoken. Dat weet u toevallig ook weer niet ...

Ik heb niets tegen die import-bruidjes. Alleen ben ik van mening dat zij in hun vaderland thuishoren. Hun vaderland is niet van ons en ons vaderland is niet van hun. Bovendien willen die radicale moslims hier de sjaria invoeren. Dat zie ik niet zitten.

Behoor ik volgens u tot uw vaderland? :-D

Aha, u ziet toch nog het verschil tussen de moslims en radicalen ...

Ik snap uw vraag wel. Ik weet waar ge naartoe wilt. Het is waar dat sommige moslims die niks misdaan hebben het slachtoffer zijn. Maar ja, de paarsen bepalen het beleid, Vlaams belang zit achter 'n schutskring. Het zijn die paarsen die ervoor zorgen dat Marokkaanse criminelen worden vrijgelaten. Daardoor hebben alle moslims nu een slechte reputatie. Maar dat is de schuld van paars.

Kijkt u soms naar het nieuws? Het zijn meestal moslimlanden die door Amerika worden aangevallen en door andere westerse landen worden uitgebuit.

stonaar
12 juli 2006, 02:32
@Stefanie

Ik moet afscheid nemen. Normaal gezien discussiëer zelden over het moslimterrorisme, aangezien ikzelf toch geen moslim ben. Maar wegens een misverstand etc .. ben ik toch op uw berichten over moslimterrorisme ingegaan. Ik heb geconstateerd dat u gedesinformeerd bent. Ik ga snel paar zaken schrijven

U zegt, "ik snap de Duitsers niet, de joden lijken mij intelligente mensen."

1 Wist u dat de top van Vlaams Belang (uw enige hoop), Staf Declercq als een held beschouwen? Die Staf Declercq heeft Belgische joden (gelukkig niet allemaal) aan de nazis uitgeleverd, en zijn door de Duitsers naar concentratiekampen gestuurd.

2 Weet u hoeveel moslims Europa telt? Als een kwart van die moslims extremistisch zouden zijn, dan zouden er in België dagelijks aanslagen plaatsvinden.
Tuurlijk zijn er extremistische moslims, maar geef hen de kans niet om hier aanslagen te plegen, door de niet-extremistische moslims over dezelfde kam te scheren ...

U hebt gezien hoe gevaarlijk ik kan reageren, als de moslimextemisten hier de controle zouden willen overnemen, wees gerust, dan zal ik de eerste zjn die hen zal bestrijden.

Als jij de 'normale' moslims blijft stigmatiseren, dan kan dat wel is dat zij van kant veranderen.

Als je je over islam wilt informeren, raadpleeg aub juiste bronnen. Pbe (fora over religie,vreemdelingen, ... overal) zit vol spam en leugens.

Eigenlijk intereseert het mij geen reet wat JIJ denkt, toch wilde ik even deze opmerking maken.

Chipie
12 juli 2006, 07:06
@Stefanie

Ik moet afscheid nemen. Normaal gezien discussiëer zelden over het moslimterrorisme, aangezien ikzelf toch geen moslim ben. Maar wegens een misverstand etc .. ben ik toch op uw berichten over moslimterrorisme ingegaan. Ik heb geconstateerd dat u gedesinformeerd bent. Ik ga snel paar zaken schrijven

U zegt, "ik snap de Duitsers niet, de joden lijken mij intelligente mensen."

1 Wist u dat de top van Vlaams Belang (uw enige hoop), Staf Declercq als een held beschouwen? Die Staf Declercq heeft Belgische joden (gelukkig niet allemaal) aan de nazis uitgeleverd, en zijn door de Duitsers naar concentratiekampen gestuurd.

2 Weet u hoeveel moslims Europa telt? Als een kwart van die moslims extremistisch zouden zijn, dan zouden er in België dagelijks aanslagen plaatsvinden.
Tuurlijk zijn er extremistische moslims, maar geef hen de kans niet om hier aanslagen te plegen, door de niet-extremistische moslims over dezelfde kam te scheren ...

U hebt gezien hoe gevaarlijk ik kan reageren, als de moslimextemisten hier de controle zouden willen overnemen, wees gerust, dan zal ik de eerste zjn die hen zal bestrijden.

Als jij de 'normale' moslims blijft stigmatiseren, dan kan dat wel is dat zij van kant veranderen.

Als je je over islam wilt informeren, raadpleeg aub juiste bronnen. Pbe (fora over religie,vreemdelingen, ... overal) zit vol spam en leugens.

Eigenlijk intereseert het mij geen reet wat JIJ denkt, toch wilde ik even deze opmerking maken.Het is een enorme geruststelling dat U als eerste zou reageren als de moslimextremisten hier de controle zouden willen overnemen...

U gaat me toch tijdig verwittigen?... :roll2:
Wie heeft er trouwens gereageerd toen meer dan tien jaar geleden diverse personen/instellingen/partijen signalen gaven dat het met de integratie van de allochtonen volledig misliep?.... U? De Morgen? Yves DS? De linksen?... Idd...
En wat hebben die er van terecht gebracht?

Zolang de moslimgemeenschap zelf niet de nodige afstand neemt van dat extremisme en dat regelmatig krachtdadig veroordeelt, gaat het onbegrip slechts toenemen...

Als de pc's, zoals U, nu eens met concrete, realistische maatregelen/voorstellen naar boven zouden komen, dan zou dat al een geweldige stap vooruit betekenen... De meeste Vlamingen zijn geen racisten, maar wel realisten die inzien dat bij een onveranderd beleid hun toekomst en die van hun kinderen naar de vaantjes (kan) gaat...

En langzaamaan gaan de polcorrecte partijen over tot het nemen van maatregelen die bepaalde rechtste partijen allang voortelden (zelfs de VLD... toen ze nog niet aan de macht was)... En die maatregelen versterken nu ... het VB, want een heleboel mensen zeggen nu: 'Ziet U dat het blok wel gelijk had'...

Meer dan het VB heeft o.a. Yves DS gezorgd voor verzuring, racisme, onbegrip voor de moslims...

Djiezes
12 juli 2006, 07:22
Ik weet wel zeker dat de Joden nooit zoiets gedaan hebben. Ik weet wel dat zij ook geweld gebruiken, maar zo gewone burgers afslachten niet.

Toch wel! Daar zijn voorbeelden genoeg van...

Knorretje
12 juli 2006, 08:09
Alé, de linkse kerk doet weer aardig haar best om de terreuraanslagen van moslimextremisten te minimaliseren en te vergoeilijken. Zo kennen we ze wel. Dagelijks jammeren over het 'extremisme' van het VB, maar het ware extrisme, vertaald in duizenden onschuldige slachtoffers van moslimaanslagen, dat is dan maar een euh fait-diverstje. :roll:

Gun
12 juli 2006, 08:36
Het is de moslims gelukt om de helft van de wereld te vijand te maken met hun moorpartijen : de V.S., Europa, Israel, Australië, Rusland, de Fillipijnen, etc....

En nu dus ook een miljard Indiërs.

Ik stel voor dat ze nog een paar aanslagen plegen voor de volledigheid in bijvoorbeeld Bejing, Tokio en Zuid-Amerika.Fout, maar ja, het loont de moeite niet hier verder op in te gaan ...

Gun
12 juli 2006, 08:38
De acties van Israel tegen dat tuig voorkomt juist toestanden zoals nu in India.Een heel kortzichtige houding ...

Antoon
12 juli 2006, 08:43
Een heel kortzichtige houding ...

Maar wel juist.

devilke
12 juli 2006, 08:45
misschien heeft het hier iets mee te maken?

Indian Defense Minister Pranab Mukherjee's decision to postpone a visit to Israel to discuss arms purchases.

Indian Defense Minister delays visit to Israel due to Gaza crisis http://www.haaretz.com/hasen/images/0.gif

By Yossi Melman (ymelman@haaretz.co.il), Haaretz Correspondent http://www.haaretz.com/hasen/images/0.gif

Indian Defense Minister Pranab Mukherjee has decided to postpone a planned visit Israel, it emerged on Saturday.

The decision came in the wake of Israel's military operation in the Gaza Strip and escalating tension with the Palestinians.

Mukharajee delayed his scheduled arrival on 7 July following consultations with the Indian Ministry of External Affairs.


http://www.haaretz.com/hasen/images/0.gif http://www.haaretz.com/hasen/images/0.gif The Times of India newspaper reported that India's leftist factions led by the Communist party are urging their government to condemn what they termed as "Israel's brutal attacks on the Palestinians and their elected representatives."

The main purpose of his visit concerns mainly arms deals with Israel, and Mukharajee was to head a delegation of senior defense and arms industry officials. Israel is India's second-largest arms provider and purchasing contracts between the countries totaled in the last decade nearly $5 billion.

Among other weapon systems, India is considering purchasing from Israel an advanced anti-missile defense system, unmanned aircrafts and night vision equipment.

http://www.haaretz.com/hasen/images/0.gif
http://www.haaretz.com/hasen/spages/733385.html

exodus
12 juli 2006, 08:47
Maar wel juist.

Niet echt, je spreekt over "de moslims", alsof de miljard moslims verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de aanslagen van enkele extremisten. Enfin, in sommige gevallen, want bij 9/11 en 7/7 kunnen we al stellen dat het zelfs geen extremistische moslims zijn.

Antoon
12 juli 2006, 08:51
Dodental treinaanslagen Mumbai loopt op tot 190

Bij de zwaarste reeks aanslagen in de West-Indiase economische metropool Bombay sedert dertien jaar, zijn dinsdag volgens officiële gegevens minstens 190 mensen gedood. Meer dan 464 mensen werden gewond, zo deelde de regering van de deelstaat Maharashtra mee.

:evil:


Er kleeft veel bloed aan de handen van die moslimterroristen. In elk werelddeel zijn er al honderden en zelfs duizenden onschuldige mensen vermoord in de naam van allah. En het blijft duren.

Allah zal wel een monster zijn.

Antoon
12 juli 2006, 08:52
Niet echt, je spreekt over "de moslims", alsof de miljard moslims verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de aanslagen van enkele extremisten. Enfin, in sommige gevallen, want bij 9/11 en 7/7 kunnen we al stellen dat het zelfs geen extremistische moslims zijn.

Jouw zin is een contradictie in terminis.

Knorretje
12 juli 2006, 08:53
Niet echt, je spreekt over "de moslims", alsof de miljard moslims verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de aanslagen van enkele extremisten. Enfin, in sommige gevallen, want bij 9/11 en 7/7 kunnen we al stellen dat het zelfs geen extremistische moslims zijn.

Die "alsof de miljard moslims ..." is jouw vrije interpretatie die jij in de mond legt van een ander. De klassieke minimaliseringstruc die boven gehaald wordt telkens wanneer moslimextremisten van zich laten horen. Merkwaardig is dat jullie die truc selectief in de lade steken telkens een zogenaamde VB-extremist van zich laat horen. Dan kan de generalisering naar 1 miljoen kiezers niet snel genoeg gaan. En die plegen nochtans geen terroristische aanvallen op onschuldige burgers met 1.000den slachtoffers ten gevolg.

Wat je laatste zin betreft, dat is een verontrustend gegegeven. Als zelf al de gematigde moslim aan het moorden slaat in naam van allah ...

exodus
12 juli 2006, 08:54
Jouw zin is een contradictie in terminis.

Goed opgemekt :roll:, maar je wist wel wat ik bedoel.

Antoon
12 juli 2006, 08:56
Goed opgemekt :roll:, maar je wist wel wat ik bedoel.

Ja dat wist ik, maar je hebt geen gelijk. Want ik heb dat nergens beweerd.

circe
12 juli 2006, 09:12
Nog eens even ter informatie.

Lijst van islamitische aanslagen gedurende de laatste vijf maanden (http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks)

exodus
12 juli 2006, 09:14
Die "alsof de miljard moslims ..." is jouw vrije interpretatie die jij in de mond legt van een ander. De klassieke minimaliseringstruc die boven gehaald wordt telkens wanneer moslimextremisten van zich laten horen. Merkwaardig is dat jullie die truc selectief in de lade steken telkens een zogenaamde VB-extremist van zich laat horen. Dan kan de generalisering naar 1 miljoen kiezers niet snel genoeg gaan. En die plegen nochtans geen terroristische aanvallen op onschuldige burgers met 1.000den slachtoffers ten gevolg.


Dus jij vind dat enkele extremisten representeerbaar zijn voor de volledige groep? Hoeveel moslimterroristen zouden er zijn die echt effectief aanslagen uitvoeren, helpen organiseren of zichzelf opblazen op 1 miljard? Volgens de huidige frequentie aan aanslagen is dat waarschijnlijk kleinder dan 0.001 procent.


Wat je laatste zin betreft, dat is een verontrustend gegegeven. Als zelf al de gematigde moslim aan het moorden slaat in naam van allah ...

Nee , niet de gematigde. Het zijn inside jobs waarbij moslimsterrorisme gebruikt wordt als vijandbeeld.

Knorretje
12 juli 2006, 09:22
exodus Dus jij vind dat enkele extremisten representeerbaar zijn voor de volledige groep?

Nee, jij vind dat anderen dat vinden.

Hoeveel moslimterroristen zouden er zijn die echt effectief aanslagen uitvoeren, helpen organiseren of zichzelf opblazen op 1 miljard? Volgens de huidige frequentie aan aanslagen is dat waarschijnlijk kleinder dan 0.001 procent.

In de wetenschap dat er enkelen volstaan om al snel enkele 1000de doden te maken, doet het preciese aantal er niet echt toe.

Maar bon, je reageerde eigenlijk niet op mijn statement.Nee , niet de gematigde. Het zijn inside jobs waarbij moslimsterrorisme gebruikt wordt als vijandbeeld.


Alé, is dat de nieuwe politiek correcte benaming voor het bommenextremisme van de gematigde moslim. Waarblijven jullie het halen. :lol:

Antoon
12 juli 2006, 09:23
Nog eens even ter informatie.

Lijst van islamitische aanslagen gedurende de laatste vijf maanden (http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks)

Het is nog veel erger dan ik dacht. :?

devilke
12 juli 2006, 09:23
Het is nog veel erger dan ik dacht. :?

is dat wel mogelijk?

Antoon
12 juli 2006, 09:24
is dat wel mogelijk?

De lijst al gelezen? 8O

Djiezes
12 juli 2006, 09:26
Die "alsof de miljard moslims ..." is jouw vrije interpretatie die jij in de mond legt van een ander.

Bullshit! In jouw ogen zijn alle moslims mee schuldig aan de aanslagen, vermits ze de koran gemeen hebben met die extremistische smeerlappen en niet op straat durven komen om te protesteren tegen die aanslagen.


De klassieke minimaliseringstruc die boven gehaald wordt telkens wanneer moslimextremisten van zich laten horen.

Dus wij minimaliseren een aanslag omdat wij de verantwoordelijkheid voor zo'n daad bij enkele gekken leggen ipv bij een hele religie?
Trouwens, over trucs gesproken: Jouw leugens en valse beschuldigingen in de zaak De Moor kunnen ook wel tellen...


Merkwaardig is dat jullie die truc selectief in de lade steken telkens een zogenaamde VB-extremist van zich laat horen. Dan kan de generalisering naar 1 miljoen kiezers niet snel genoeg gaan.

Nu ben je zelf alle tegenstanders van het VB over dezelfde kam aan't scheren. We zijn niet allemaal zoals Khonnor hé (allé ik toch niet). Wat mij betreft staat HVT tot het Blok zoals Al Qaeda tot de islam. Het één staat dus los van het ander.En die plegen nochtans geen terroristische aanvallen op onschuldige burgers met 1.000den slachtoffers ten gevolg.

Houden zo! Maar dat ze zich dan wel eens distanciëren van Staf Declerck...

devilke
12 juli 2006, 09:27
De lijst al gelezen? 8O van de meeste aanslagen heb ik al gehoord / gelezen

groot deel is al qaida oftewel cia/mossad
dan ook een deel moegetergde, kapot-uitgebuite en geterroriseerde moslims
en een deel de gekke religieuse fundi's

Nierika
12 juli 2006, 09:37
Niet echt, je spreekt over "de moslims", alsof de miljard moslims verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de aanslagen van enkele extremisten. Enfin, in sommige gevallen, want bij 9/11 en 7/7 kunnen we al stellen dat het zelfs geen extremistische moslims zijn.

Tja, waren alle Duitsers nazi's?
Is dat het eeuwige excuus? Je spreekt over "alle" moslims...

Nierika
12 juli 2006, 09:53
In dit topic ging het dus over de oneindige islamitische verdraagzaamheid, die op zijn minst enkele leden van het clubje ertoe aanzette om wat bommetjes te plaatsen. De reden daarvoor is niet anders dan ergens anders ter wereld. Waar er in een staat een grote moslim-minderheid (of -meerderheid) woont, moet deze staat zich afsplitsen. Al het gelul over hoeveel moslims er zich precies achter die aanslagen plaatsen, is oeverloos misplaatst. De echte vraag is, hoeveel Kashmiri (de hindoeïstische daargelaten) willen Kashmir onafhankelijk of bij Pakistan? En de daaropvolgende vraag is, hoe is het mogelijk dat eenzelfde volk zo verdeeld kan zijn gewoonweg omdat de ene groep een andere godsdienst heeft aangenomen, een godsdienst die 80 miljoen hindoes heeft afgeslacht bij zijn intrede op het Indiase subcontinent? Waarom zijn het altijd de moslims die zich willen afscheuren (zie Filipijnen, Thailand, Nigeria waar in de jaren 60 één miljoen christenen werden afgemaakt omdat ze geen moslim waren)?
Als de Kashmirse moslims dan al die aanslagen niet goedkeuren, en meegaande in het belachelijke want door het oplopende aantal aanslagen stilaan achterhaalde verhaaltje dat moslims zich niet verantwoordelijk moeten tonen voor de aanslagen van enkele extremistische geloofs-en volksgenoten, waarom tonen ze dan niet dat ze tegen afsplitsing zijn?
In België komt er al spontaan een betoging na één incident in Antwerpen, waarom komen ze nou niet op straat in Kashmir (niet eens tegen de aanslagen, om zeker niet het vermoeden te kunnen wekken dat ze zich mee verantwoordleijk zouden moeten voelen, maar gewoon tegen onafhankelijkheid, de échte reden voor al die aanslagen, en voor samenleven?)
Raar eigenlijk, dat doen ze eveneens nergens...

Knorretje
12 juli 2006, 10:01
[quote=Djiezes;1815471]Bullshit! In jouw ogen zijn alle moslims mee schuldig aan de aanslagen, vermits ze de koran gemeen hebben met die extremistische smeerlappen en niet op straat durven komen om te protesteren tegen die aanslagen.

Dat zeg JIJ ! Wederom, kan je niets anders dan je eigen gedachtengang als woorden in de mond van een ander leggen? Het zegt zoveel over uw onbewuste denkpatronen....

Dus wij minimaliseren een aanslag omdat wij de verantwoordelijkheid voor zo'n daad bij enkele gekken leggen ipv bij een hele religie?
Trouwens, over trucs gesproken: Jouw leugens en valse beschuldigingen in de zaak De Moor kunnen ook wel tellen...


Jullie minimaliseren een aanslag om het eenvoudige feit dat het een moslimaanslag is.
Mijn truc is niet meer dan de linkerzijde te confronteren met haar eigen trucs. Daar worden die zelfverklaarde, rechtlijnige progressiefkes doodnerveus van. Hetgeen normaal is, mits ze geconfronteerd worden met hun eigen hypocrisie, hun 10 tallen maten en gewichten ...Nu ben je zelf alle tegenstanders van het VB over dezelfde kam aan't scheren. We zijn niet allemaal zoals Khonnor hé (allé ik toch niet). Wat mij betreft staat HVT tot het Blok zoals Al Qaeda tot de islam. Het één staat dus los van het ander.


Ik volg die redenering niet. Het VB is geen religieuse gemeenschap.
Bovendien, als je de koran een beetje bestudeert zijn de Al Qaeda leden eigenlijk de trouwste volgelingen. Zij voeren in daden uit wat Mo de pedo bevolen heeft en letterlijk in de koran staat: ongelovigen opruimen. De 'gematigden' weren zich tegen beschuldigingen van afvalligheid door achter de schermen in eigen gemeenschap de AQ helden toe te juichen, en voor de schermen intensief de taqiyya-techniek toe te passen.
Houden zo! Maar dat ze zich dan wel eens distanciëren van Staf Declerck


Misschien doen ze dat wel de dag dat de linkerzijde zich distantieert van genocidairs als Pol Pot, Mao, etc.

Knorretje
12 juli 2006, 10:02
In dit topic ging het dus over de oneindige islamitische verdraagzaamheid, die op zijn minst enkele leden van het clubje ertoe aanzette om wat bommetjes te plaatsen. De reden daarvoor is niet anders dan ergens anders ter wereld. Waar er in een staat een grote moslim-minderheid (of -meerderheid) woont, moet deze staat zich afsplitsen. Al het gelul over hoeveel moslims er zich precies achter die aanslagen plaatsen, is oeverloos misplaatst. De echte vraag is, hoeveel Kashmiri (de hindoeïstische daargelaten) willen Kashmir onafhankelijk of bij Pakistan? En de daaropvolgende vraag is, hoe is het mogelijk dat eenzelfde volk zo verdeeld kan zijn gewoonweg omdat de ene groep een andere godsdienst heeft aangenomen, een godsdienst die 80 miljoen hindoes heeft afgeslacht bij zijn intrede op het Indiase subcontinent? Waarom zijn het altijd de moslims die zich willen afscheuren (zie Filipijnen, Thailand, Nigeria waar in de jaren 60 één miljoen christenen werden afgemaakt omdat ze geen moslim waren)?
Als de Kashmirse moslims dan al die aanslagen niet goedkeuren, en meegaande in het belachelijke want door het oplopende aantal aanslagen stilaan achterhaalde verhaaltje dat moslims zich niet verantwoordelijk moeten tonen voor de aanslagen van enkele extremistische geloofs-en volksgenoten, waarom tonen ze dan niet dat ze tegen afsplitsing zijn?
In België komt er al spontaan een betoging na één incident in Antwerpen, waarom komen ze nou niet op straat in Kashmir (niet eens tegen de aanslagen, om zeker niet het vermoeden te kunnen wekken dat ze zich mee verantwoordleijk zouden moeten voelen, maar gewoon tegen onafhankelijkheid, de échte reden voor al die aanslagen, en voor samenleven?)
Raar eigenlijk, dat doen ze eveneens nergens...

Inderdaad, dat doen ze eigenlijk nergens.

Djiezes
12 juli 2006, 10:19
Jullie minimaliseren een aanslag om het eenvoudige feit dat het een moslimaanslag is.

mi·ni·ma·li·se·ren (ov.ww.)
1 zo klein mogelijk maken => miniseren; <=> maximaliseren
2 kleineren of als kleiner voorstellen

Maak nu je beschuldiging eens hard aan de hand van het bovenstaande?Misschien doen ze dat wel de dag dat de linkerzijde zich distantieert van genocidairs als Pol Pot, Mao, etc.

Op die paar gekken van de PVDA na, distantieert de hele linkerzijde zich van Stalin, Mao, PolPot en consoorten.

Knorretje
12 juli 2006, 10:23
[quote=Djiezes;1815530]
mi·ni·ma·li·se·ren (ov.ww.)
1 zo klein mogelijk maken => miniseren; <=> maximaliseren
2 kleineren of als kleiner voorstellen

Maak nu je beschuldiging eens hard aan de hand van het bovenstaande?


Herlees je eigen statements.

Op die paar gekken van de PVDA na, distantieert de hele linkerzijde zich van Stalin, Mao, PolPot en consoorten.


Die indruk heb ik niet als ik de kaadtjes van dit forum lees.

exodus
12 juli 2006, 10:25
Die indruk heb ik niet als ik de kaadtjes van dit forum lees.

So what? Wat doet jou indruk ertoe. Wat Djiezes zegt is juist. De meeste mensen keuren de acties van dictators niet goed.

Djiezes
12 juli 2006, 10:27
Herlees je eigen statements.
Heb ik gedaan...

Dit is verschrikkelijk... 140 onschuldige pendelaars die nooit meer thuiskomen voor het avondeten. :cry: Zo'n aanslagen, door wie en waarom ook, zijn een schande voor de mensheid.

Bobke
12 juli 2006, 11:32
Zeg mij, hoeveel procent van de meer dan 1 miljard moslims heeft aanslag gepleegd?

Dat heeft er helemaal niets mee te maken.
Zonder aanhang en steun vanuit hun gemeenschap zouden er helemaal geen aanlagen gepleegd worden of zouden die zich beperken tot eenmansacties van een ziekelijke.
Ge gelooft toch niet dat de aanslagen op de WTC torens mogelijk geweest waren als er helemaal geen moslims in de VS woonden ?
Denkt ge dat FDW hier ook maar iets zou kunnen klaarspelen zonder 1000000 kiezers ?
Als jij nog geen betogingen gezien hebt als de VS fouten maakt is er iets goed mis me u.
Zag je die ook al in het oosten als er iemand onthoofd wordt ?
Ik niet, daarentegen waren er wel enorme reacties toen iemand het waagde daar met een cartoon op te reageren. En nee, dat was geen enkeling.

kingtiger
12 juli 2006, 13:11
Het zullen zoals gewoonlijk wel weer de islamieten geweest zijn.8)

noledge
12 juli 2006, 13:45
je kan natuurlijk ook gewoonweg antwoordenAls jij mijn post niet begrijpt, maar anderen wel, denk ik niet dat ik onverstaanbaar ben of onduidelijk schrijf.
Ik ga hier geen uitleg meer over geven tegen jou om een rebound te krijgen met 2 a 3 vragen waarin staat dat je't weer niet begrijpt.
Alles wat ik erover te zeggen had stond er al, ik kan het nog eens herhalen, maar dat gaat ook niet helpen.
Ik heb de indruk dat je wat teveel bezig bent met het fallacies gedoe.

carlgustaaf
12 juli 2006, 13:55
het ging 'm niet over de quantiteit carlgustaaf

vroeg ik me ook af... vraag het misschien eens aan noledge en Knorretje die schijnen beter te weten

je zult me toch steeds een tijdje voorop blijven in toenemende dementiegraad, carlgusvoor mij gaat het wél over de quantiteit, jongeman.Ik heb liever te doen met een bende nostalgische ouwe mafketels, hoe nazistisch en racistisch dan ook mogelijk is, maar die niets anders doen dan tezamen vergaderen en ego-trippen, zonder verder ooit iemand een vlieg kwaad te doen, dan met een miljard fanatiekelingen, tot alles in staat om hun achterlijke godsdienst aan de hele wereld op te dringen, inbegrepen met in alle grootsteden van de planeet bommen te laten ontploffen.
En als ge mij daarin ongelijk geeft,bewijst ge wel dat ge kwestie van dementie, van niemand iets te leren hebt.Ge hebt de hoogste graad bereikt! Zwarte gordel, 10 de Dan Dementie voor Praha!10 op 10, onderscheiding van de Grootste Forum Mafketel! Bravo, doe zo verder, dat ik me nog wat kan amuseren.
Ga eens aan de Indiërs vragen hoe ze erover denken, vandaag? D**r zou je tosch medelijden mee moeten hebben? Ze zijn niet blank, evenmin Christenen? Dus dat telt!

Jozef Ostyn
12 juli 2006, 15:59
Dit is verschrikkelijk... 140 onschuldige pendelaars die nooit meer thuiskomen voor het avondeten. :cry: Zo'n aanslagen, door wie en waarom ook, zijn een schande voor de mensheid.


Amen

Jozef Ostyn
12 juli 2006, 16:03
Wéér wordt de schuld gelegd bij álle moslims. Wéér is de islam de grote boosdoener. En laat nu net dát de bedoeling zijn van die paar duizenden extremistische smeerlappen. De wereld keert zich massaal tegen de islam, en de extremisten kunnen aldus nog méér kannonnenvlees rekruteren... :evil:

Men kan inderdaad zeker niet de schuld leggen bij alle moslims. Waarschijnlijk zijn er trouwens ook moslims onder slachtoffers.
Anderzijds bent u wat naïef wanneer u beweert dat er slechts een paar duizend moslim-extremisten zouden zijn. Het gaat hier ongetwijfeld om een aantal miljoenen, waarvan vele tienduizenden actief geweldddadige extremisten zijn. Op het totaal van de meer dan 1 miljard moslims is dat natuurlijk een kleine minderheid. Maar het is - in absolute termen - wel een grote groep.
Jammer genoeg zal het nodig zijn hier nog gedurende tientallen jaren een harde militaire campagne tegen te voeren waarbij we er hopelijk elk jaar enkele tienduizenden kunnen uitschakelen.
Ondertussen moeten we de rest van de moslims aanmoedigen om de extremisten samen met ons actief te bestrijden.

Jozef Ostyn
12 juli 2006, 16:06
dat begrijp ik dus compleet niet hé noledge
de affiniteit tussen die "echte, vreedzame, lieve moslims" ( 'k neem nu effe m'n buurvrouw in gedachte ) en die extremisten is 0.0 % dus wat verwacht je ?
vraag je dat op de man/vrouw af dan keuren ze dat pertinent af net als jij en ik dat zouden doen


Ik wou dat dit waar was, maar het is helaas niet het geval. Nog te vaak zoeken vele moslims een excuus voor het geweld van moslim-extremisten.

Jozef Ostyn
12 juli 2006, 16:07
zullen we dan voortaan ook maar de kukluxclan de extremistische vleugel van het vaticaan noemen ?


Gelet op het feit dat de KKK sterk anti-katholiek is, lijkt mij dit een bijzonder idiote vergelijking.

Antoon
12 juli 2006, 17:05
UPDATE:

.Dodental in Mumbai stijgt tot meer dan 200

MUMBAI - Het aantal doden als gevolg van een reeks bomaanslagen op forensentreinen in de Indiase stad Bombay is door de Indiase autoriteiten gesteld op minstens tweehonderd, met minstens zevenhonderd gewonden. India eiste bij monde van een regeringswoordvoerder van Pakistan dat het ,,de infrastructuur van terrorisme'' in Kasjmir ontmantelt, maar het onthield zich van rechtstreekse beschuldigingen aan het buurland.

Acht bommen ontploften gisteren binnen een tijdsbestek van enkele minuten tijdens de avondspits in zeven treinen. De aanslagen leidden tot verbijstering in de metropool van zestien miljoen inwoners, die de belichaming vormt van het geloof in economische groei en vooruitgang in India.

Regeringsmedewerkers legden tegenstrijdige verklaringen af over het onderzoek naar de bomaanslagen. P.S. Pasricha, directeur-generaal van politie voor de deelstaat Maharashtra, zei dat ,,enkele aanknopingspunten'' duiden op betrokkenheid van de Kashmirse rebellengroepering Lashkar-e-Tayyaba.

Andere bronnen achtten het veel te vroeg voor zo’n verklaring en waarschuwden ertegen de verantwoordelijkheid bij een bepaalde beweging te leggen.

De Indiase premier Manmohan Singh zei dat de aanslagen het werk zijn van terroristen. De Lashkar-e-Tayyaba en een andere militante groep uit Kashmir, de Hebz-ul-Mujahedeen, ontkenden woensdag iedere betrokkenheid.

Een woordvoerder van het Indiase ministerie van buitenlandse zaken herhaalde de eis dat Pakistan moet optreden tegen extremisten die volgens de regering in New Delhi opereren vanuit het gedeelte van Kashmir dat onder Pakistaans bestuur valt. De woordvoerder drong aan op ,,dringende maatregelen om de infrastructuur van terrorisme te ontmantelen in het gebied''.

Indiase regeringsmedewerkers aarzelen om Pakistan rechtstreeks verantwoordelijk te stellen, hoewel velen in India van mening zijn dat de aanslagen het werk zijn van Kashmirse extremisten die volgens New Delhi worden opgeleid, gewapend en gefinancierd door Islamabad.

De aanslagen leken bedoeld om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Volgens de politie lijkt het er op dat de bommen in de bagagerekken boven de hoofden van de passagiers zijn geplaatst. Het feit dat de meeste slachtoffers verwondingen aan hoofd of borstkas hadden wijst ook in die richting.

In verschillende wereldsteden is de bewaking na de aanslagen in Bombay verscherpt. Niet alleen in New Delhi, maar ook in New York en de Filipijnse hoofdstad Manilla. Pakistan heeft de aanslagen scherp veroordeeld, evenals Bangladesh. De Amerikaanse president George Bush zei dat aanslagen als deze alleen maar de vastbeslotenheid van de internationale gemeenschap vergroten om het terrorisme samen het hoofd te bieden.

Minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice waarschuwde dat zulke aanslagen tegen onschuldigen overal in de wereld kunnen gebeuren. De Britse premier Tony Blair zei: ,,Wij zijn één met India, de grootste democratie ter wereld, door onze gedeelde waarden en onze gedeelde vastbeslotenheid om terrorisme in al zijn vormen te bestrijden.''

Inwoners van Mumbai overwonnen vanmorgen hun angst om weer naar het werk te gaan, maar in de treinen, die anders zes miljoen reizigers per dag vervoeren, was het veel stiller dan normaal. In de eersteklasrijtuigen - die gisteren het doelwit waren - zat nog niet de helft van de gebruikelijke zestig tot zeventig passagiers.

,,Ons vertrouwen in Bombay is aan diggelen, wij hebben altijd gedacht dat onze treinen safe waren, maar wat kunnen we doen - in deze stad zijn treinen de levenslijn'', zei Brijesh Ojha (35) op het station Bandra, waar gisteren de eerste bom ontplofte.

Veel mensen waren de hele nacht ongerust op zoek naar vermiste vrienden of familieleden. Bij ziekenhuizen stonden behalve mensen die bloed kwamen doneren ook tientallen mensen met foto’s van vermisten. ,,Wij zijn bij vier ziekenhuizen geweest, hij had nu wel kunnen bellen'', zei Shakuntala Wari, die op zoek was naar haar 24-jarige zoon Vikas. Anderen tuurden op de namenlijsten van doden en gewonden die de politie had opgehangen.

Mumbai is hét financiële centrum van India. De index van Indiase aandelen herstelde van een aanvankelijke daling en steeg tot ieders verrassing met 3 procentpunt. rbo

circe
12 juli 2006, 17:51
Misschien kan Nordin Taouil zijn volgelingen oproepen om massaal ginder wat rein moslimbloed te gaan doneren?

stonaar
12 juli 2006, 18:02
Misschien kan Nordin Taouil zijn volgelingen oproepen om massaal ginder wat rein moslimbloed te gaan doneren?

Misschien geeft circe ons het goede voorbeeld? :-)

circe
12 juli 2006, 18:09
Misschien geeft circe ons het goede voorbeeld? :-)

dat van mij is helemaal niet zo rein als dat van Nordin &Co.

stonaar
12 juli 2006, 18:24
dat van mij is helemaal niet zo rein als dat van Nordin &Co.

U bent zeker een Vlaming :-) ;-)

noledge
12 juli 2006, 18:57
Misschien kan Nordin Taouil zijn volgelingen oproepen om massaal ginder wat rein moslimbloed te gaan doneren?Die naam zegt me iets..
Misschien off topic, maar misschien ook niet. Deze imam deed volgende uitspraak:

----

Antwerpse imam: Vlaanderen kan moslimbloed goed gebruiken
door onze correspondent PASCALE THEWISSEN

11 JULI 2006 - BRUSSEL - De Antwerpse imam Nordin Taouil heeft de moslimgemeenschap opgeroepen om na het vrijdaggebed massaal bloed te geven. Volgens hem is het bloed van moslims ‘het beste ter wereld’.

‘We roken niet, drinken geen alcohol en seks hebben we pas als we getrouwd zijn. Vlaanderen zou ons bloed goed kunnen gebruiken.’ Als het aan Taouil ligt, wordt er naast de moskee een tent neergezet van het Rode Kruis waar de moslims hun bloed kunnen doneren. Volgens hem zijn ‘enorm veel allochtonen’ bereid om bloed te geven.

Het is de imam niet alleen om de gezondheid van de Vlamingen te doen. Met zijn oproep wil hij in de eerste plaats het Rode Kruis terechtwijzen. Dat doet in zijn ogen veel te weinig voor de allochtone gemeenschap in Vlaanderen. De mensen willen volgens Taouil graag helpen – in België is een tekort aan bloeddonoren – maar weten niet waar ze terecht kunnen of keren als gevolg van het taalprobleem onverrichter zaken terug naar huis.

Het Rode Kruis ontkent dat ze de moslimgemeenschap links laat liggen. De organisatie is naar eigen zeggen in gesprek met vertegenwoordigers van allochtonen.

De bedoeling is uiteindelijk niet alleen bloeddonoren te rekruteren onder migranten, maar ook vrijwilligers voor het Rode Kruis.

---

Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind zo'n uitspraken achterlijk.
Wat moet ik nu denken van zijn volgelingen, dat ze hem gaan tegenspreken?

Antoon
12 juli 2006, 19:39
Misschien kan Nordin Taouil zijn volgelingen oproepen om massaal ginder wat rein moslimbloed te gaan doneren?

:lol:

PollyCorrect
12 juli 2006, 20:25
Die naam zegt me iets..
Misschien off topic, maar misschien ook niet. Deze imam deed volgende uitspraak:

----

Antwerpse imam: Vlaanderen kan moslimbloed goed gebruiken
door onze correspondent PASCALE THEWISSEN

11 JULI 2006 - BRUSSEL - De Antwerpse imam Nordin Taouil heeft de moslimgemeenschap opgeroepen om na het vrijdaggebed massaal bloed te geven. Volgens hem is het bloed van moslims ‘het beste ter wereld’.

‘We roken niet, drinken geen alcohol en seks hebben we pas als we getrouwd zijn. Vlaanderen zou ons bloed goed kunnen gebruiken.’ Als het aan Taouil ligt, wordt er naast de moskee een tent neergezet van het Rode Kruis waar de moslims hun bloed kunnen doneren. Volgens hem zijn ‘enorm veel allochtonen’ bereid om bloed te geven.

Het is de imam niet alleen om de gezondheid van de Vlamingen te doen. Met zijn oproep wil hij in de eerste plaats het Rode Kruis terechtwijzen. Dat doet in zijn ogen veel te weinig voor de allochtone gemeenschap in Vlaanderen. De mensen willen volgens Taouil graag helpen – in België is een tekort aan bloeddonoren – maar weten niet waar ze terecht kunnen of keren als gevolg van het taalprobleem onverrichter zaken terug naar huis.

Het Rode Kruis ontkent dat ze de moslimgemeenschap links laat liggen. De organisatie is naar eigen zeggen in gesprek met vertegenwoordigers van allochtonen.

De bedoeling is uiteindelijk niet alleen bloeddonoren te rekruteren onder migranten, maar ook vrijwilligers voor het Rode Kruis.

---

Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind zo'n uitspraken achterlijk.
Wat moet ik nu denken van zijn volgelingen, dat ze hem gaan tegenspreken?

Zo'n uitspraak is niet alleen achterlijk, maar ook totaal racistisch en onwetenschappelijk.

Moslims kunnen bv best te veel cholesterol hebben, roken wél, gebruiken veel suiker en de vrouwen zijn vaak verzwakt wegens veel kinderen baren achter elkaar, verplichte seks wanneer man dat wil, én zwaarlijvigheid. En dat van "geen seks voor het huwelijk" is ook onzin. Iedereen weet dat moslims niet aarzelen het achterdeurtje van een vrouw te gebruiken, of een kleine jongen of een geit. Dat heet dan geen seks.

Ik snap trouwens niét waarom VTM dit op teletekst plaatste. Het is toch gewoon ziekelijke, racistische onzin?

sodoirt
12 juli 2006, 23:58
Er zijn zo'n 200 doden en 600 gewonden. Om het met de woorden van Stonaar te zeggen:
Bedankt Hitler, bedankt Allah, bedankt Mohammed!

Stefanie
13 juli 2006, 00:02
@Stefanie

Ik moet afscheid nemen. Normaal gezien discussiëer zelden over het moslimterrorisme, aangezien ikzelf toch geen moslim ben. Maar wegens een misverstand etc .. ben ik toch op uw berichten over moslimterrorisme ingegaan. Ik heb geconstateerd dat u gedesinformeerd bent. Ik ga snel paar zaken schrijven

U zegt, "ik snap de Duitsers niet, de joden lijken mij intelligente mensen."

1 Wist u dat de top van Vlaams Belang (uw enige hoop), Staf Declercq als een held beschouwen? Die Staf Declercq heeft Belgische joden (gelukkig niet allemaal) aan de nazis uitgeleverd, en zijn door de Duitsers naar concentratiekampen gestuurd.

2 Weet u hoeveel moslims Europa telt? Als een kwart van die moslims extremistisch zouden zijn, dan zouden er in België dagelijks aanslagen plaatsvinden.
Tuurlijk zijn er extremistische moslims, maar geef hen de kans niet om hier aanslagen te plegen, door de niet-extremistische moslims over dezelfde kam te scheren ...

U hebt gezien hoe gevaarlijk ik kan reageren, als de moslimextemisten hier de controle zouden willen overnemen, wees gerust, dan zal ik de eerste zjn die hen zal bestrijden.

Als jij de 'normale' moslims blijft stigmatiseren, dan kan dat wel is dat zij van kant veranderen.

Als je je over islam wilt informeren, raadpleeg aub juiste bronnen. Pbe (fora over religie,vreemdelingen, ... overal) zit vol spam en leugens.

Eigenlijk intereseert het mij geen reet wat JIJ denkt, toch wilde ik even deze opmerking maken.

1 Dat is naast de kwestie. Wist gij trouwens dat die PSers corrupt zijn, wist gij dat die paarsen pedofielen vrijlaten? Wist gij dat die paarsen de wet op vervroegde vrijlating nog versoepeld hebben? Weet gij hoeveel vreemdelingen er misbruik hebben gemaakt van de wet op familiehereniging?

2 Dat is absurd. Waarom zou ik niet kritisch mogen zijn over de Islam? Het is heel erg gesteld. Het probleem is trouwens niet alleen die radicale moslims. Ik wil niet alle moslims over dezelfde kam scheren, maar het is een feit dat kritiek op de Islam heel moeilijk ligt, en dat niet alleen bij radicale moslims. Welnu, ik vind de Islam achterlijk, gevaarlijk en barbaars. Dat is mijn mening. Punt. Mag ik trouwens opmerken dat diene enen van de PS een glas champagne wou drinken toen hij hoorde toen de paus gestorven was? Hoeveel mensen hebben er al niet gespot met de kerk? Het is gewoon idioot, belachelijk, absurd dat kritiek op de kerk gewoon kan, en kritiek op de Islam niet. Sorry, maar ik walg van uw cencuur. Men moet kritisch kunnen zijn over de Islam.

Tenslotte nog dit: Dat er heel veel gelogen wordt is een feit. Ik heb gehoord wat Mohammed B. zei. Hij heeft Theo Van Gogh vermoord omdat dat moest van zijn geloof. Dat zijn zijn eigen woorden. Dat is wat hij zei. Het is mij trouwens een raadsel waarom Mohammed dat mag zeggen en die Deense cartoonist niet. Dat snap ik niet.

Zeg eens, waarom zou Mohammed B. zulke dingen gezegd hebben?

Stefanie
13 juli 2006, 00:05
Toch wel! Daar zijn voorbeelden genoeg van...

Neen. Ik weet wel zeker dat de Joden nooit zulke barbaarse aanslagen hier in Europa gepleegd hebben. Voorbeelden genoeg. :roll: Ik zou niet weten wanneer de Joden hier in Europa onschuldige burgers hebben afgeslacht, hoor. En ik benadruk: Onschuldige burgers.

sodoirt
13 juli 2006, 00:20
@Stefanie

Ik moet afscheid nemen. Normaal gezien discussiëer zelden over het moslimterrorisme, aangezien ikzelf toch geen moslim ben. Maar wegens een misverstand etc .. ben ik toch op uw berichten over moslimterrorisme ingegaan. Ik heb geconstateerd dat u gedesinformeerd bent. Ik ga snel paar zaken schrijven

U zegt, "ik snap de Duitsers niet, de joden lijken mij intelligente mensen."

1 Wist u dat de top van Vlaams Belang (uw enige hoop), Staf Declercq als een held beschouwen? Die Staf Declercq heeft Belgische joden (gelukkig niet allemaal) aan de nazis uitgeleverd, en zijn door de Duitsers naar concentratiekampen gestuurd.
Blijkbaar bent u zeer goed geinformeerd:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Staf_de_Clercq
Staf de Clercq ofwel Jérôme Gustave Théophile de Clercq (Everbeek (http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Everbeek&action=edit), 16 september (http://nl.wikipedia.org/wiki/16_september) 1884 (http://nl.wikipedia.org/wiki/1884) – Gent (http://nl.wikipedia.org/wiki/Gent), 22 oktober (http://nl.wikipedia.org/wiki/22_oktober) 1942 (http://nl.wikipedia.org/wiki/1942))

http://www.cicb.be/nl/webpages/museum/transport.htm

Als ik dat lees dan zie ik niet goed waar en wanneer Staf Declercq Joden aan de Nazi's heeft overgeleverd. Dat was blijkbaar meer door de Antwerpse politie gebeurd. Voor iemand die op sterven lag was hij volgens jou dus nog zeer actief.

Niet dat ik zijn collaboratiedaden maar ook het minst zou goedkeuren maar als je al op dergelijke zaken begint fout te zeveren dan zal iedereen wel al kunnen denken wat de rest van je statements waard kan zijn.

noledge
13 juli 2006, 07:20
Zo'n uitspraak is niet alleen achterlijk, maar ook totaal racistisch en onwetenschappelijk.

Moslims kunnen bv best te veel cholesterol hebben, roken wél, gebruiken veel suiker en de vrouwen zijn vaak verzwakt wegens veel kinderen baren achter elkaar, verplichte seks wanneer man dat wil, én zwaarlijvigheid. En dat van "geen seks voor het huwelijk" is ook onzin. Iedereen weet dat moslims niet aarzelen het achterdeurtje van een vrouw te gebruiken, of een kleine jongen of een geit. Dat heet dan geen seks.

Ik snap trouwens niét waarom VTM dit op teletekst plaatste. Het is toch gewoon ziekelijke, racistische onzin?Euhm ik weet niet hoe of wat er op Teletekst stond, maar ik las het op deze Nederlandse site:
http://www.destentor.nl/buitenlandstn/article490953.ece

Djiezes
13 juli 2006, 07:24
Neen. Ik weet wel zeker dat de Joden nooit zulke barbaarse aanslagen hier in Europa gepleegd hebben. Voorbeelden genoeg. :roll: Ik zou niet weten wanneer de Joden hier in Europa onschuldige burgers hebben afgeslacht, hoor. En ik benadruk: Onschuldige burgers.

Ik had het over onschuldige burgers in Palestina en Libanon. Maakt het voor jou iets uit dat dat niet in Europa ligt?

PollyCorrect
13 juli 2006, 07:32
Er zijn zo'n 200 doden en 600 gewonden. Om het met de woorden van Stonaar te zeggen:
Bedankt Hitler, bedankt Allah, bedankt Mohammed!

jammer maar helaas... je slaat de nagel op zijn kop hier.

Antoon
13 juli 2006, 09:35
Er zijn zo'n 200 doden en 600 gewonden. Om het met de woorden van Stonaar te zeggen:
Bedankt Hitler, bedankt Allah, bedankt Mohammed!

jammer maar helaas... je slaat de nagel op zijn kop hier.

Juist.

sodoirt
13 juli 2006, 12:59
Ik had het over onschuldige burgers in Palestina en Libanon. Maakt het voor jou iets uit dat dat niet in Europa ligt?Onschuldige burgers in Israël tellen dus voor jou niet mee. Misschien omdat je denkt dat het alleen Joden zijn?

Stefanie
13 juli 2006, 18:44
Ik had het over onschuldige burgers in Palestina en Libanon. Maakt het voor jou iets uit dat dat niet in Europa ligt?

Palestina en Libanon, dat zijn lokale problemen waarmee ik mij niet wil moeien. Ik ga daar dus geen uitspraken over doen. Het is totaal naast de kwestie. Aanslagen hier in Europa is inderdaad iets anders. Ik had het dus enkel over aanslagen hier in Europa. Maar ik hoor dat er in Mumbai, in India ook al een aanslag was.

stonaar
13 juli 2006, 18:50
Er zijn zo'n 200 doden en 600 gewonden. Om het met de woorden van Stonaar te zeggen:
Bedankt Hitler, bedankt Allah, bedankt Mohammed!

Hitler en de profeet Mohamed, zijn beiden gefaald.

PollyCorrect
13 juli 2006, 21:13
Ondertussen dus 200 doden en 600 gewonden.

Waar blijft de waardige verontwaardiging van de EU, door middel van een officiële communicatie?

Niks. Nada. Men heeft begrip voor moslimterreur.

Gun
13 juli 2006, 22:02
ik .. joden .. haten??

:lol:No worries Stonaar ... na een eenvoudige kritische neutrale opmerking tegen over Israël, de joden, zionisten, ... wordt je door een aantal posters onmiddellijk als Nazi, negationist, jodenhater, ... afgespiegeld.

Been there, done that ...

bruut geweld
13 juli 2006, 22:11
No worries Stonaar ... na een eenvoudige kritische neutrale opmerking tegen over Israël, de joden, zionisten, ... wordt je door een aantal posters onmiddellijk als Nazi, negationist, jodenhater, ... afgespiegeld.

Been there, done that ...

hola, het duurt wel even vooraleer je tot dergelijke "eretitels" van hunetweghe opklimt... eerst ben je een Arabier, dan een Moslim, dan pas negationist, dan hitlerfanaat en tenslotte nazi.
dan beginnen de dreigementjes (mbv wetteksten waar ze nougabollen vanaf weten;-) )

en als ze je echt gevaarlijk vinden (omdat je zaken post die ze NIET kunnen ontkennen): dan EISEN ze (ja je hoort het goed) eisen ze van de moderatie dat ze je bannen.

Zal wel iets eigen aan het "uitverkoren" zijn , dat je eist van anderen om iets te doen met zaken die je niet toebehoren

now you may go to the next level grasshopper 8)

praha
13 juli 2006, 22:13
Ik wou dat dit waar was, maar het is helaas niet het geval. Nog te vaak zoeken vele moslims een excuus voor het geweld van moslim-extremisten.
'k snap wat je bedoeld maar dat heb je net zozeer bij andere groepen mensen waaruit extremisten voortkomen/voortkwamen

in die zin geef ik Knor gelijk dat er een nauwere 'verwantschap' ( geloof, etnie, andere belangen ) bestaat tussen een doorsnee moslim en zo'n moslim-extremist ... en ga je dus onvermijdelijk meer excuusgedrag kennen

Gun
13 juli 2006, 22:18
hola, het duurt wel even vooraleer je tot dergelijke "eretitels" van hunetweghe opklimt... eerst ben je een Arabier, dan een Moslim, dan pas negationist, dan hitlerfanaat en tenslotte nazi.
dan beginnen de dreigementjes (mbv wetteksten waar ze nougabollen vanaf weten;-) )

en als ze je echt gevaarlijk vinden (omdat je zaken post die ze NIET kunnen ontkennen): dan EISEN ze (ja je hoort het goed) eisen ze van de moderatie dat ze je bannen.

Zal wel iets eigen aan het "uitverkoren" zijn , dat je eist van anderen om iets te doen met zaken die je niet toebehoren

now you may go to the next level grasshopper 8)Dan heb ik wel heel snel promotie gemaakt want als 'nazi' zit ik intussen in het management

bruut geweld
13 juli 2006, 22:27
Dan heb ik wel heel snel promotie gemaakt want als 'nazi' zit ik intussen in het management

proficiat ! ze zullen u dus als zeer gevaarlijk beschouwen 8)

nog even en je krijgt dreigementjes....
Ben ik binnenkort mijn koppositie in het peleton kwijt.

Ja , ik begin véél concurrenten te krijgen ;-)
Nog eventjes en er zijn 5 995 000 000 nazis !

praha
13 juli 2006, 22:33
Gelet op het feit dat de KKK sterk anti-katholiek is, lijkt mij dit een bijzonder idiote vergelijking.
natuurlijk is die idioot, Jozef ...

maar niet omwille van het anti-katholieke karakter... protestantisme is mijn inziens nog steeds een stroming binnen het christendom gelijk het katholicisme er één is
beiden beroepen zich dus op hetzelfde boekske en de stelling is dus bijgevolg net zo absurd als de stelling dat de verzameling moslim-extremisten dé gewapende vleugel representateren van dé islam voor alle moslims

Antoon
14 juli 2006, 11:12
14/07 India heeft drie verdachten van aanslagen Bombay op het oog

De Indiase autoriteiten hebben drie verdachten op het oog voor de aanslagen die deze week op treinen in Bombay werden gepleegd en aan tweehonderd mensen het leven hebben gekost.
Naast Sayyad Zabiuddin en Zulfeqar Fayyaz, van wie donderdagavond al foto's werden verspreid, noemde politiecommissaris A.N. Roy een man van wie alleen de naam Rahil bekend was als derde verdachte.
De politie zei niet welke nationaliteit de verdachten hebben en gaf evenmin een verklaring voor de herkomst van de foto's..
De autoriteiten verdenken de in Kashmir opererende militante islamitische Lashkar-e-Tayyaba van betrokkenheid, maar geven verder weinig bijzonderheden prijs van hun onderzoek. .
Roy zei dat Zabiuddin en Fayyaz sinds half mei op de loop zijn, toen de autoriteiten na een lange achtervolging door de deelstaat Maharashtra drie vermoedelijke moslimopstandelingen arresteerden en een grote hoeveelheid wapens, munitie en explosieven in beslag namen. De Indiase pers meldde toentertijd dat de arrestanten banden hadden met Lashkar-e-Tayyab. .
Een woordvoerder van Lashkar-e-Tayyaba, Abdullah Ghaznavi, ontkent dat de groep de hand heeft gehad in de aanslagen in Bombay.
Verschillende Indiase kranten meldden vrijdag dat de Indiase veiligheidsdiensten vermoeden dat de aanslagen zijn gepland door de Pakistaanse geheime dienst ISI, die in India vaak de schuld krijgt van terreuraanslagen. De woordvoerster van het Pakistaanse ministerie van buitenlandse zaken heeft de beschuldigingen van de hand gewezen. (gva)

filosoof
15 juli 2006, 01:22
Ik zag op de VRT dat het misschien wel zou gaan acties van lieve mensen die de islam niet juist begrepen hebben. Ze zijn vast héél erg gediscrimineerd. Dat is zielig, en het is niet hun schuld.

MUMBAI, LONDEN, BESLAN, NEW YORK, MADRID, BALI, DJERBA, ISTANBUL, JERUZALEM, KASHMIR, TEL AVIV,... ----- soon in a theatre near you.

Zij die de islam verkeerd begrijpen zullen binnenkort ook hier vergissinkjes komen maken.

Deze begrepen het christendom dan verkeerd en maakten een klein vergissinkje??:

14/07 Resten 417 slachtoffers Srebrenica in massagraf gevonden
Forensische experts hebben in een massagraf bij het Bosnische dorp Kamenica tot nu toe de resten van 417 lichamen gevonden van slachtoffers van de massaslachting op moslims in Srebrenica in 1995.
De opgraving in Kamenica, nabij de grens met Servië, begon in juni en gaat de komende weken verder. Volgens Murat Hurtic, hoofd van het forensische team, gaat het om het grootste secundaire massagraf dat tot nu toe in Bosnië is ontdekt.
Zogeheten secundaire massagraven zijn graven waarin zich lichamen bevinden die aanvankelijk elders waren begraven, maar later door de daders werden verplaatst in een poging de misdaad te verhullen. Vaak gebeurde dat met behulp van bulldozers, waardoor het identificatieproces wordt bemoeilijkt omdat de lichamen vaak niet compleet zijn, en omdat lichaamsdelen soms verspreid over twee of drie graven worden aangetroffen.
Naast de resten vonden de experts ook documenten waaruit blijkt dat de slachtoffers bij de slachting in Srebrenica om het leven zijn gekomen.
De laatste jaren zijn in het gebied rond Kamenica zeven massagraven met lichamen van moslims uit Srebrenica gevonden.

Jazeker
15 juli 2006, 02:11
200 doden en veel meer zwaargewonden die zonder benen door het leven mogen. De trieste balans van een geloofsuiting van de Islamieten.

filosoof
15 juli 2006, 14:19
200 doden en veel meer zwaargewonden die zonder benen door het leven mogen. De trieste balans van een geloofsuiting van de Islamieten.10" geleden uit indiatimes gecopiëerd:
Mumbai blast: Mammoth hunt on, no lead on culprits (http://timesofindia.indiatimes.com/articleshow/1758070.cms)http://images.photogallery.indiatimes.com/images/spacer.gifhttp://images.photogallery.indiatimes.com/photo.cms?msid=1672952 (http://javascript<b></b>:clippopup(1758070);)
REUTERShttp://images.photogallery.indiatimes.com/images/spacer.gif
No suspect has been officially named or arrested but hundreds of people have been questioned and dozens detained since Tuesday's serials blast.

no lead on culprits
maar 't Vuil B weet het wél...
Allen daarheen, jullie: die mensen wachten op jullie hulp en intelligentie:lol:
:lol: :lol: :lol:(Wanneer vertrekken jullie? Néén, écht missen zullen we jullie niet);-)

Jazeker
16 juli 2006, 02:41
10" geleden uit indiatimes gecopiëerd:


no lead on culprits
maar 't Vuil B weet het wél...
Allen daarheen, jullie: die mensen wachten op jullie hulp en intelligentie:lol:
:lol: :lol: :lol:(Wanneer vertrekken jullie? Néén, écht missen zullen we jullie niet);-)
Het vuilB weet dit :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

eh.. ga dat even quoten :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Wacht eh... :lol::lol::lol::lol::lol:

Ok. stop die zever van jou en mijn parodie erop. Het uitgangspunt van justitie in India is momenteel:

Twee mannen verdacht voor aanslagen Mumbaihttp://host1.adhese.be/ad/378/alt/nl (http://host4.adhese.be/alt/378)

Volgens de Indiase politie zitten Pakistaanse islamitische groeperingen achter de aanslag in Mumbai.

DE Indiase politie heeft zo'n 300 mensen opgepakt om te verhoren. Volgens de politiecommissaris van Mumbai, bevinden zich onder hen gangsters, notoire relschoppers en boefjes, die misschien informatie kunnen geven over de aanslagen. Volgens een lokaal televisiestation werden de guesthouses en de hotels in het financiële district doorzocht op zoek naar verdachten.

In de loop van de namiddag werden twee foto's vrijgegeven van mogelijke daders, die op de plaats van de aanslagen zijn gesignaleerd. Het gaat om twee jonge mannen met baarden, Sayyad Zabiuddin en Zulfeqar Faayaz. De politie heeft niet meegedeeld welke nationaliteit de verdachten hebben.

De Times of India schreef gisteren dat het brein achter de aanslagen dezelfde man is als diegene die vorig jaar in Delhi aanslagen heeft uitgevoerd en die zestig mensen het leven kostten. Hij zou behoren tot de organisatie Lashkar-e-Tayaba, een militante moslimgroepering in Kasjmir. Hij zou ook banden hebben met de islamitische studentenorganisatie Simi. Beide groepen strijden sinds 1989 voor de onafhankelijkheid van Kasjmir van India of voor de aansluiting bij het buurland Pakistan. Ze zijn zowel in India als in Pakistan verboden. De radicaal-islamitische Simi is een aanhanger van Osama bin Laden. Lashkar-e-Tayaba ontkent evenwel dat ze iets te maken heeft met de aanslagen.

Forensische teams hebben de wrakken van de treinstellen doorzocht op zoek naar sporen en aanwijzingen van de daders. Volgens een zusterstation van CNN zijn er op drie plaatsen pennen gevonden waarin timers zaten, die mogelijk de bommen hebben doen ontploffen. Het zou gaan om één van de meest zware militaire springstoffen.

Ondertussen heeft een organisatie, die beweert de vertegenwoordiger van Al-Qaeda in Kasjmir te zijn, de aanslag opgeëist. Een man, die een Arabische naam zei, belde in Urdu naar een persagentschap in Kasjmir en deelde mee dat in Jammu en Kasjmir een eenheid van Al-Qaeda is opgericht. ,,Wij tonen onze dankbaarheid en onze vreugde aan de persoon die de bomaanslagen heeft uitgevoerd'', zei hij. Als de opeising correct is, dan is het de eerste keer dat een groepering in India zich beroept op banden met Al-Qaeda.

De Indiase regering heeft Pakistan al beschuldigd. Ze wil dat Pakistan alle terroristische organisaties in het land ontmantelt, maar ze kon geen aanwijzingen geven dat Pakistan achter de aanslagen van eergisteren zat. De Pakistaanse minister van Buitenlandse Zaken heeft de beschuldigingen van de hand gewezen. Woensdag ontploften er op zeven plaatsen in de metro van Mumbai bommen. Meer dan 200 mensen werden gedood, ruim 700 werden gewond.

Jazeker
16 juli 2006, 02:45
Zo zie je maar :lol: het vuilB is schuldig aan de aanslagen. :lol: We weten allemaal dat Vlaams bewustzijn lijdt tot moslimaanslagen in India :lol:

VuilB en Al Quada zijn dezelfde en de CIA werkt mee. :?

We weten dat al lang. :lol: Maar vuilB blijft werken met de CIA en Mossad en zijn momenteel Libanon aan het aanvallen. Filip Dewinter :evil: is momenteel in een helicopter die bommen gooit op onschuldige burgers in Libanon.

VuilB, die fascisten :lol: gaan het ontkennen ook nog.