PDA

View Full Version : Moet blijven


bk232214
8 augustus 2006, 16:22
Israel moet zorgen dat hezlollah is uitgeschakeld en daarna kan er gesproken worden over vrede en de veiligheid .Zodus Israel laat u niet vangen doe zo voort want dit is de enige oplossing

pinbag
8 augustus 2006, 18:16
In een wereld van oog om oog en tand voor tand *keep dreaming*

Its time to wake up...

Twanne
8 augustus 2006, 18:38
Israel moet zorgen dat hezlollah is uitgeschakeld en daarna kan er gesproken worden over vrede en de veiligheid. Zodus Israel laat u niet vangen doe zo voort want dit is de enige oplossing
Dat Hezbollah een bedreiging wil vormen voor het bestaan van Israël, aanvaard ik volledig. Dat de militaire capaciteiten van Hezbollah moeten gebroken worden, daar ben ik ook volledig met akkoord. Net zoals dat Hezbollah, Hamas, Syrië en de rest van de Moslim-wereld het bestaan van Israël moet erkennen, binnen de grenzen van '67.
Maar Israël moet zich terugtrekken binnen die grenzen, weg uit de West-Bank, weg uit Syrië en een minimum aan respect opbrengen voor de soevereine integriteit van zijn buren. Israël is fout bezig dat Hezbollah hard aanpakken (door heb overal te bombarderen, in héél Libanon), dat levert hen meer vijanden dan vrienden op.
Die twee zaken zijn met elkaar gelinkt. Nadat Israël Hezbollah als militie heeft uitgeschakeld, moeten ze beseffen dat de huidige status-quo niet haalbaar is en moeten ze gaan praten met hun buren.

Arnold
8 augustus 2006, 18:39
Beste,

Er bestaan threads genoeg waarin u uw persoonlijke mening over dit thema kwijt kunt. Het is niet de bedoeling om van elke gedachte een nieuw topic te maken.

mvg,
Arnold.