PDA

View Full Version : Islamitische fascisten


Ploertendoder
11 augustus 2006, 14:43
Volgens Bush vechten VS nog altijd tegen "moslimfascisten"

Het verijdelde terreurcomplot gericht tegen transatlantische vluchten toont aan dat de VS nog altijd niet veilig zijn en dat het land nog steeds oorlog voert tegen " islamitische fascisten".

Dat heeft de Amerikaanse president George W. Bush donderdag gezegd in een reactie. "De recente arrestaties herinneren ons eraan dat deze natie nog altijd oorlog voert tegen islamitische fascisten die alle middelen zullen gebruiken om de aanhangers van de vrijheid te vernietigen", zei Bush vanuit Green Bay, Wisconsin.

De veiligheidsmaatregelen die werden getroffen na 11 september 2001 en de oorlog tegen terreur "zijn doeltreffend, maar we zijn nog niet volledig veilig want er zijn nog altijd mensen die complotten smeden en mensen die ons willen treffen om onze waarden", zei Bush. Hij riep de reizigers in de luchthavens op geduldig te zijn. "Er is nu wat ongemak, maar dat is omdat we de nodige stappen willen nemen om het Amerikaanse volk te beschermen", klonk het. Bush had ook lof voor de Britse autoriteiten, "die het complot konden verijdelen"


http://www.gva.be/nieuws/buitenland/default.asp?art={45D58DA4-4992-4F57-BF10-574AE5588D7A}Waar is de tijd dat Bush de islam "a wonderful religion" noemde...

MURRAY
11 augustus 2006, 14:54
Waar is de tijd dat Bush de islam "a wonderful religion" noemde...

Dat was in de tijd dat hij nog niet besefte dat hij met elke leugen kon wegkomen zolang hij maar de schuld op die Islamofascisten zou steken.

circe
11 augustus 2006, 14:55
Goed dat Bush het eindelijk doorheeft.

labyrinth
11 augustus 2006, 15:04
Goed dat Bush het eindelijk doorheeft.

Hij is vooral de wereld aan het voorbereiden op een grotere oorlog, maar hij houdt weinig rekening met de risico's die hieraan verbonden zijn.
En bovendien is hij een heel slechte manipulator aan het worden.
Minder en minder mensen geloven in hem. Gelukkig heeft hij Circe nog .....
een fan !

solidarnosc
11 augustus 2006, 15:07
Goed dat Bush het eindelijk doorheeft.

De man die het Amerikaanse leger in een moeras binnenloodste om het minst islamitische regime van de regio omver te werpen is onze hoop in bange dagen. Ja de beste manier om u voor te bereiden op een oorlog tegen de Islam is wellicht consequent de positie van alle seculiere krachten in de regio te ondermijnen. :lol: ;-)

C uit W
11 augustus 2006, 15:27
De Islam heeft niks vandoen met fascisme.
Hij kon evengoed van Islamo-communisten spreken, of Islamo-stouterds, of Islamo-duivels