PDA

View Full Version : New generation prepared


eti1777
30 september 2006, 18:33
Vanavond op Canvas om 20 u ;

<H1>Gods politiek personeel

Zaterdag 30 september 2006

Om op het beleid te wegen, kan je maar beter deel uitmaken van dat beleid.
Dat is ongeveer wat de evangelische christenen in gedachten hadden toen het Patrick Henry College werd opgericht. Een nieuwe universiteit, niet toevallig op een boogscheut van het Witte Huis, waar de christelijke bollebozen uit heel Amerika klaar worden gestoomd om in de eerste politieke linies van Amerika te spelen.
De eerstejaars ondertekenen een erecode waarin ze plechtig en met de hand op de bijbel beloven af te blijven van drugs, drank, tabak en porno. Seks reserveren ze voor na het huwelijk.
Alle lessen op Patrick Henry zijn gebaseerd op de bijbel, want de bijbel is de basis van alles. Zo is er in de biologieles geen sprake van evolutie en vertrekt ook het college internationaal recht vanuit de bijbel, iets zoals gelijkheid bestaat niet op het internationaal toneel.
De Republikeinse partij put graag uit het reservoir christelijke studenten van Patrick Henry. Als voetvolk in verkiezingstijd en als trouw politiek personeel. Maar ambitie gaat niet voor op geloof.
'Nu ga ik stage lopen in het Witte huis maar waar ik ook terecht kom, als ik het maar kan doen ten dienste van mijn land en van God', zegt Stephanie Marie Terek, net afgestudeerd.
Een diepgelovige president heeft graag dito personeel.
Originele titel: God's next Army
Productie: CS Associates

</H1>
http://www.canvas.be/canvas_master/programmas/terzakezaterdag/c_terzakezaterdag_dezeweek/index.shtml

GaRnaaLBeeR
30 september 2006, 20:55
Sorry jou threat niet gezien.

Chipie
30 september 2006, 21:11
Sorry jou threat niet gezien.U zou wel eens een bril mogen kopen... :-)