PDA

View Full Version : Eerste prognose verkiezingen NL.


Derk de Tweede
22 november 2006, 16:10
CDA 18%
PvdA 18%
VVD 15%
SP 17%
GroenLinks 3%
Lijst Vijf Fortuyn 1%
D66 2%
ChristenUnie 4%
SGP 2%
Partij voor de Dieren 2%
Eén NL 3%
Partij voor de Vrijheid 9%
Andere 1%
Ik zweef nog 6%
aantal stemmen: 36711

Bron: algemeen dagblad.

Meer volgt indien mogelijk.

vlijmscherp
22 november 2006, 16:11
6% die nog zweven, er kan dus nog héél veel.

Brandaan
22 november 2006, 16:13
Ik moet je toch teleurstellen, dit is slechts een internetpoll en dus totaal onbetrouwbaar.

Pindar
22 november 2006, 16:14
en dat terwijl het geen fuck uitmaakt wie op wie stemt!
Geen meter, geen joela!
het is alleen maar voor publieke consumptie, en er zal NIKS veranderen
door ons stemgedrag.
Wel zal alles nu erger gaan worden! :(

Pin d'Ar

Brandaan
22 november 2006, 16:16
en dat terwijl het geen fuck uitmaakt wie op wie stemt!
Geen meter, geen joela!
het is alleen maar voor publieke consumptie, en er zal NIKS veranderen
door ons stemgedrag.
Wel zal alles nu erger gaan worden! :(

Pin d'Ar

Er zal NIKS veranderen, maar toch zal alles erger worden??

evilbu
22 november 2006, 16:17
CDA 18%
PvdA 18%
VVD 15%
SP 17%
GroenLinks 3%
Lijst Vijf Fortuyn 1%
D66 2%
ChristenUnie 4%
SGP 2%
Partij voor de Dieren 2%
Eén NL 3%
Partij voor de Vrijheid 9%
Andere 1%
Ik zweef nog 6%
aantal stemmen: 36711

Bron: algemeen dagblad.

Meer volgt indien mogelijk.
Gisteren was er op Nederland 3 een politieke commentator die (om te lachen)zei :"Stem laat, en volg overdag de polls, dan kan je tactisch stemmen, en op de winnaar dus!"

Maar..zou dit in België wel mogen? Is er niet een bepaald aantal dagen voor de verkiezingen waarop niet meer gepeild mag worden?8O

Bovenbuur
22 november 2006, 16:27
http://verkiezingen.objectiefbekeken.nl/totaal.php
Peilingen zijn niet erg betrouwbaar, maar meestal beter dan online polls...

Derk de Tweede
22 november 2006, 16:27
Ik moet je toch teleurstellen, dit is slechts een internetpoll en dus totaal onbetrouwbaar.

Let op mijn woorden: Wilders gaat veel meer stemmen krijgen dan de peilingen eerst aangaven.

Pindar
22 november 2006, 16:31
Er zal NIKS veranderen, maar toch zal alles erger worden??



ja, ik snap dat het in eerste instantie raar klinkt

Maar ik bedoel dat de veranderingen die er aan staan te komen,

LOS staan van de mensen die we kiezen.

Er wordt de illusie gewekt dat we democratisch invloed hebben, niks is echter minder waar.

Voor verdere uitleg verwijs ik je naar de NWO thread



Pin d'Ar

Pindar
22 november 2006, 16:40
LAAT ME GVD TOCH NIET LACHEN MET DIE VERKIEZINGEN!!!!!


Foreign Press Foundation
Bilderberg Conference: more Starving the Beast in Holland
Sun Jan 23, 2005 06:41
24.132.228.56



I'm very sorry that this first part has to be in the Dutch language: I'll follow up with an Enlish language version as soon as I can. Henk R. - FPF


BALKENENDE OP GEHEIME BILDERBERG CONFERENTIE

NIEUWE WERELD ORDE VOOR NEDERLAND

Sociale afbraak: plannen verder besproken op de geheim gehouden 'Bilderberg conferentie' in Oosterbeek.

door Henk Ruyssenaars

FPF-23 Jan. 2005 - ''Nederland is toe aan een nieuwe ordening van de samenleving'' - zo verklaarde premier Balkenende op de -zoals gebruikelijk - geheim gehouden Bilderbergconferentie die dit weekend plaatsvindt in het nederlandse Oosterbeek.

Gepubliceerd werd deze alarmerende uitspraak op NOS-Teletext, pag. 103-Zon 23-01-2005 - en deze uitlatingen van Balkenende en consorten staan qua asocialiteit op hetzelfde niveau als deze:

"Hij wil af van het begrip werkloos en introduceert 'tussen twee banen in'."

Fatsoensloos en 'Newspeak' in optima forma

Een soortgelijk geestverwrongen en Orwelliaans spel met woorden, is het geval met de armen, zieken en verder minder bedeelden, waarvan de nederlandse maatschappij - dankzij alle fraudes en permanent bestuurlijk wanbeleid - er rond één miljoen telt.

Een zeer onthullend en beschamend cijfer op zo'n kleine bevolking, maar wel volgens de cijfers van 't Centraal Bureau voor Statistiek.

Aangezien het CBS - zoals zoveel anderen - een 'regeringsorgaan' is, kan men ervan uit gaan dat ook deze cijfers zijn 'aangepast' aan de behoeften van 'het kabinet'. En niet aan de behoeften van de mensen,
waar ze voor moeten werken, en die hun te hoge salarissen betalen.

In zijn blijkbaar wereldvreemde en denigrerende betoog, verklaart de zichzelf als 'christen-democraat' adverterende Balkenende "dat mensen zonder baan zelf voor bijscholing moeten zorgen zodat ze snel een
nieuwe baan kunnen krijgen." [ ]

Dhr. Balkenende en zijn medeplunderaars houden geen enkele rekening met het feit dat vrijwel niemand van de min of meer langdurig werklozen - ondanks enorme belastinggeld-smijterij van het kabinet naar bevriende relaties - een baan kon krijgen. De z.g. 'uitzendbureaux voor moeilijk te plaatsen werklozen' - die gebruikt worden als 'front' voor dikwijls illegale
praktijken streken alleen het belastinggeld op. Het is bekend - en er wordt zogenaamd 'onderzoek naar gedaan' - dat miljoenen Euros zijn weggefraudeerd, en er bijna niemand aan het werk is gekomen.

Eenvoudigweg omdat het werk er niet is, en de lonen kunstmatig nog steeds laag worden gehouden. Veel buitenlanders werken nu al noodgedwongen voor de helft van het geld, en dat is overduidelijk de bedoeling van de huidige asociale managers van de BV Nederland.

HET LEEGBLOEDEN VAN NEDERLAND

De driehonderdduizend mensen - die de steeds hoger wordende premies van de z.g. Zorgverzekeraars niet meer kunnen betalen, worden volgens de 'Newspeak' van de 'regering' ('ons' personeel) ineens sluiks omgedoopt tot "wanbetalers", een kwalijk begrip dat
iedereen begrijpt. Hierdoor is de inhumane weg vrij en gaat men ze uit het ziekenfonds verwijderen!

Deze mensen kosten volgens hun begrippen alleen maar geld en staan de winst in de weg.

Het huidige management van BV Nederland wil winst zien, en de mensen zijn daarbij enkel een gereedschap dat geen onderhoud moet vergen. Dat kost alleen maar geld, en doet afbreuk aan de asociale winsten.

Op de z.g. 'vrije' web site van Indymedia NL werd een eerder bericht hierover meteen verwijderd, en antwoordt niemand op de vraag waarom. Indymedia is - net zoals 't gros van alle media in Nederland - al vanaf het begin stevig geïnfiltreerd, maar dat is normaal bij alle media - en in deze tijden al helemaal.

WAARDELOZE DOCUMENTAIRE: INFILTRATIE DOOR DE BVD

VPRO 'Dokwerk' presenteerde onlangs een vrij waardeloze documentaire over de infiltratie door de BVD/AIVD [ http://tinyurl.com/5swh7 ] maar aangezien die werd gemaakt 'in samenwerking' met 'de Dienst', is
alleen het infiltratie-aspect interessant: toen zowel als nu werd - en wordt - infiltreren natuurlijk op grote schaal gedaan.

Daarom wordt er ook gezwegen - zowel nationaal als internationaal over de elitaire - maar dikwijls malicieuze Bilderberg plannen, en zwijgen 'hun media' hierover terwijl in Nederland het leegbloeden van de schatkist door kan gaan.

Zoeken op Internet News leverde niets op: http://tinyurl.com/4j49l

Dezelfde media die allemaal zwijgen, verbreiden wel het 'Nieuwe Wereld Orde' Evangelie van Balkenende en zijn managers: met Newspeak schaffen ze alles af wat niet winstgevend voor hen is. Als - zoals de pharizeeïsche Balkenende c.s. zegt: "het begrip werkloos uit de tijd is" betekent dat voor hen dat daarmee de werkloosheid en de kosten ervan afgeschreven en weg zijn.

Op de Bilderberg conferentie verklaart dhr Balkenende onomwonden dat alle belastingmiljarden voor een humane sociale maatschappij - die door de werkende nederlanders zijn - en nog steeds worden - betaald nu
verbeurd zijn verklaard.

'Niet-winstgevende mensen' worden door Balkenende en zijn trawanten zonder meer opgeofferd aan het winstbejag van BV Nederland:

" De verzorgingsstaat - zoals die na de Tweede Wereldoorlog is ontstaan, is volgens premier Balkenende 'uit de tijd': ''Burgers zijn nu veel meer in staat om zelf hun zaken goed te regelen."[ ]

Balkenende - en zijn Bilderberg-soort - liegt willens en wetens, en heeft voor om Nederland economisch verder leeg te bloeden en uit te hollen, zoals ze al heel lang doen - en het in eenzelfde winstgevende positie te brengen als de amerikaanse privé eigenaren van het economische stelsel daar.

"Ons land is toe aan een nieuwe ordening van de samenleving", zei de onverkwikkelijke Balkenende in Oosterbeek, en daar heeft hij groot gelijk in: die kliek moet zo snel mogelijk verdwijnen.

Het enig rechtvaardige is dat hij en zijn groep - in een herstelde Rechtstaat - zo snel mogelijk strafrechtelijk zal moeten worden vervolgd en bestraft voor alle wanbeleid en oorlogsmisdaden.

Zoals deelname aan de illegale oorlog in Irak.
BBC-UN's Kofi Annan: http://tinyurl.com/5pl2v

Overduidelijk blijkt - voor niet collaborerende waarnemers - dat deze figuren binnen de industrie, de politiek en de journalistiek, de huidige machthebbers in Nederland een ''Schending van de mensheid vormen'' en schenders van 't Handvest van de VN zijn.

Men beweert weleens dat elk land de regering krijgt die het verdient: wat in hemelsnaam hebben de nederlanders dan misdreven om zo zwaar gestraft te worden. Het is hoog tijd dat deze kliek ter verantwoording wordt geroepen, hoe danook.


Henk Ruyssenaars


Nederlands oorlogsmisdadigers voor de balie
- Url.: http://tinyurl.com/662pp

HR - Infiltratie en de BVD in Dokwerk - Url.: http://tinyurl.com/5ah6j

Financial Times/banned articles - url.; http://tinyurl.com/6vagq

Soros +Mabel = Dutch royal scandal sheds light
Url.: http://tinyurl.com/67emp


FOREIGN PRESS FOUNDATION
http://tinyurl.com/5uvtv
Editor : Henk Ruyssenaars
http://tinyurl.com/5uvtv
The Netherlands
[email protected]

The Dutch author has this far worked abroad for 4 decades for international media,as a foreign correspondent, of which 10 years - also during Gulf War I - in the Arab World and the Middle East.

Seeing worldwide that every bullet and every bomb breeds more terrorism ! ( Former) US Senator Hollings agrees: http://tinyurl.com/2ylmv

Evil triumphs when good men, women and we journalists remain silent: - http://tinyurl.com/3tgqa - Let's fight today, because tomorrow it may be too late...

Help the troops come home ! We need them badly to fight our 'governments': http://www.bringthemhomenow.org/


http://www.apfn.net/Messageboard/01-24-05/discussion.cgi.38.html

Pin d'Ar

vercetti
22 november 2006, 16:50
Kan je het debat van gisteren tussen oa. Balkenende en Bos nog ergens terugzien?

Bovenbuur
22 november 2006, 16:50
Let op mijn woorden: Wilders gaat veel meer stemmen krijgen dan de peilingen eerst aangaven.

De vraag is: wie zijn stemmen? VVD? CDA? Of toch stiekem stemmen van de SP?

Brandaan
22 november 2006, 16:54
Kan je het debat van gisteren tussen oa. Balkenende en Bos nog ergens terugzien?

www.uitzendinggemist.nl

Hertog van Gelre
22 november 2006, 18:18
LAAT ME GVD TOCH NIET LACHEN MET DIE VERKIEZINGEN!!!!!





http://www.apfn.net/Messageboard/01-24-05/discussion.cgi.38.html

Pin d'Ar
Ik ben geen fan van Balkenende maar dit slaat nergens op. Alleen maar verdachtmakingen en aantijgingen.

Metternich
22 november 2006, 18:39
Het is de NWO, de NWO zeg ik u!

Bovenbuur
23 november 2006, 07:41
Kan je het debat van gisteren tussen oa. Balkenende en Bos nog ergens terugzien?
www.uitzendinggemist.nl (http://www.uitzendinggemist.nl), voor bijna al uw publieke omroep programma's.

O, laat maar, stond er al... :oops: