PDA

View Full Version : Moslims vermoorden weer eens 70 onschuldige burgers.


Antoon
22 januari 2007, 15:00
De slachtpartijen die aangericht worden door de moslim-bewegingen in Irak vieren hoogtij. Dagelijks vermoorden deze 'verzetsstrijders' zonder geldig motief tientallen en soms honderden weerloze burgers, veelal vrouwen, oude mensen en kinderen, die gewoon hun dagelijkse gang gaan.

Na te zijn bevrijd van een gruwelijke dictator die honderdduizenden doden op zijn geweten heeft en waarvan regelmatig weer een massagraf wordt ontdekt, lijdt de Irakese bevolking onder de bloeddorstigheid van moslimbewegingen die als excuus 'het verzet' noemen om massale moordpartijen uit te voeren onder de Irakese bevolking.

Het is de geallieerde troepen en het Irakese leger nog niet gelukt om dat te stoppen. De reden zal wel ergens liggen bij de zware buitenlandse steun aan de moordbendes, meer dan waarschijnlijk rechtstreeks vanuit Iran en Syrië.


.
Zeker zeventig doden bij dubbele aanslag in Bagdad

http://www.hln.be/static/FOTO/art/16/8/8/large_316480.jpg
HLN UPDATE 14:51 Bij een gecoördineerde ontploffing van twee bomauto's op een drukbezochte markt in het centrum van Bagdad zijn omstreeks 10.15 uur Belgische tijd zeventig mensen omgekomen en 110 gewond, aldus veiligheidsbronnen. Volgens ooggetuigen brachten twee kamikazes kort na elkaar een bom tot ontploffing die in een auto verstopt zat. Op het moment van de krachtige explosies bevonden zich veel mensen op de markt in de wijk Bab al-Shargi, op de oostelijke oever van de rivier Tigris.

Amerikaanse versterking
De aanslagen vielen samen met de de ontplooiing van de eerste Amerikaanse versterkingen die passen in het nieuwe veiligheidsplan van Bush voor de Iraakse hoofdstad. Dinsdag vielen bij aanslagen in Bagdad meer dan 100 doden, waarvan zeventig bij een drievoudige aanslag tegen een universiteit. (belga/hln)