PDA

View Full Version : Hoe staat u tegen een gezond volksnationalisme.


Max van Dietschland
12 februari 2007, 16:10
Iedereen weet dat door het paarse beleid het aantal allochtonen ("Belgen" van vreemde afkomst) en vreemdelingen (zonder paspoort) de laatste jaren enorm is toegenomen. We weten ondertussen ook dat die mensen vooral als kiesvee zijn misbruikt voor de socialisten, snel Belg wet zowieso kunnen die stemmen en migrantenstemrecht om een gezond nationalistisch bestuur in Antwerpen tegen te gaan.

Iedere samenleving, ook in het verleden, heeft een kleine minderheid van inwijkelingen gehad, dat is normaal en als die mensen zich aanpassen aan onze cultuur is er dan ook wat mij betreft geen probleem.

Het probleem is echter dat het aantal inwijkelingen het normale, gezonde niveau voor onze volksgemeenschap al lang heeft overschreden. Er zijn gewoon veel te veel vreemdelingen en het probleem wordt steeds erger. Vlaanderen is al zo klein en dichtbevolkt dat wij toch niet alle miserie op deze wereld op onze nek moeten halen. Het gaat hem eigenlijk niet om de integratie van vreemdelingen, want de meeste passen zich wel aan, maar om de enorme toevloed. Als jullie beleidspartijen nog lang zullen doorgaan met inwijkelingen toe te laten, wel dan vrees ik dat het integratiebeleid in de vuilnisbak zal moeten gekieperd worden en dat we zullen moeten overschakelen op een remigratiebeleid of terugkeerbeleid van vreemdelingen. Iets wat menselijk heel wreed zal zijn, maar helaas noodzakelijk als de politici nu niet hun verantwoordelijk opnemen. Er zou nu op zijn minst een immigratiestop moeten komen en vreemdelingen die zich niet willen aanpassen laten terugkeren. Doen jullie dat niet dan vrees ik dat je in de toekomst aangepaste vreemdelingen ook zullen mogen terugsturen. Immers onze dichtbevolkte samenleving kan het grote aantal vreemdelingen niet meer aan. Het is gewoon een kwestie van Vlaanderen leefbaar en vooral Vlaams te houden. Via meer ontwikkelingssamenwerking kan Vlaanderen ook haar steentje bijdragen voor het arme Zuiden. Maar het zal daar moeten gebeuren.

Wat is uw mening hierover of deze van uw partij ?

Max

Roel Deseyn
15 februari 2007, 15:11
een stuk migratie omwille van humane redenen willen wij nooit uitsluiten. Bovendien zal Vlaanderen absoluut een stuk economische migratie nodig hebben de komende jaren. Ik kan uw mening dus niet delen op dit punt. Uiteraard moet deze beweging gepaard gaan met een inburgeringsbeleid, tewerkstelling, taalvereisten, integratietraject.

IlluSionS667
15 februari 2007, 15:29
Bovendien zal Vlaanderen absoluut een stuk economische migratie nodig hebben de komende jaren.

Ah ja? Constant zijn er "herstructureringen" bij grote bedrijven die de loonkost hier niet zien zitten omwille van goedkopere arbeidskrachten in het Oosten of het Zuiden en u zou economische migratie naar Belgiƫ nog aanmoedigen?!?

Waarom voer je niet gewoon een herscholingsbeleid in voor al onze werklozen om de knelpuntberoepen in te vullen, met mogelijke inhouding van de werkloosheidsuitkering in geval van weigering?

Jazeker
15 februari 2007, 16:40
Bovendien zal Vlaanderen absoluut een stuk economische migratie nodig hebben de komende jaren.

*kuch* we hebben nog werklozen hoor...

IlluSionS667
15 februari 2007, 16:42
*kuch* we hebben nog werklozen hoor...

Shhhht... Die hebben we nodig om onze sociale zekerheid uit te zuigen. Hen verplichten zich te herscholen mogen we niet, want dat zou een inbreuk zijn op de vrije keuze dan zou er geen werk meer zijn voor al die immigranten :|

MaXiMuS
15 februari 2007, 21:11
*kuch* we hebben nog werklozen hoor...



Dit heb ik ook nooit begrepen: waarom is er enerzijds een schaarste aan arbeidskrachten en anderzijds een vijver werklozen die niet benut wordt.

Meneer Deseyn?

Bobke
15 februari 2007, 22:05
Bovendien zal Vlaanderen absoluut een stuk economische migratie nodig hebben de komende jaren.
Dat zei men vijftig jaar geleden ook al.
En waar vindt men de meeste werklozen ?

Jaani_Dushman
19 februari 2007, 01:05
Bovendien zal Vlaanderen absoluut een stuk economische migratie nodig hebben de komende jaren.U pleit dus voor een braindrain?