PDA

View Full Version : Informaticaspecialisten te kort ... én Murat Kaplan.


predator
5 juli 2007, 09:31
Albanezen kondigen bevrijding Kaplan Murat aan op politiesite

http://www.hln.be/static/FOTO/art/13/7/11/large_471859.jpg Kaplan Murat.

De website van de politiezone Rupel is door een bende Albanezen gehackt. Dat werd bevestigd door woordvoerder Joris Van Camp. Volgens de website www.zataz.com (http://www.zataz.com) kondigden de hackers de spoedige bevrijding van "ontsnappingskoning" Kaplan Murat uit de gevangenis aan. Dat wou de woordvoerder niet bevestigen.

Op de website stond in het Albanees en het Frans "Kaplan Murat, we zullen je spoedig bevrijden" (Murat Kapllan, très bientot on va te libéré (sic) frère). Deze boodschap ter attentie van de Albanese gangster werd voorafgegaan door enkele scheldwoorden in het Frans en het Engels aan het adres van het gerecht, de politie en België ("On baise la justice; la police; et la Belgique; sale race de merde").

De website werd gisteren rond 18 uur gekraakt door een groep die zich Albanian Security Clan noemt. De hackers zetten de muziek van het Amerikaanse tv-programma "Bad Boys" bij hun boodschap. Vanochtend was de site rond 7.30 uur "tijdelijk niet beschikbaar".

Twee weken geleden werd de website van de federale politie door drie minderjarigen gekraakt: een Belg, een Fransman en een Zwitser. (belga/hln) </STRONG></EM></U></I></B>


Justitie ( en financiën) weten NU toch al lang waar ze betaalbare specialisen kunnen krijgen : bij de kansarmen. Wat een mop !

Ofte : de voordelen van de multiculturele samenleving.

Beste Groeten.