PDA

View Full Version : Moordaanslag op SIOE en SIAD leiders.


circe
26 oktober 2007, 09:02
Iedereen herinnert zich vast de VERBOTEN betoging tegen islamizering van Europa in Brussel.

Daar werden buiten de kopstukken van Vlaams Belang, honderden vreedzame personen door de politie opgepakt. Waterkanonnen werden in gereedheid gebracht, bereden korpsen en de hondenbrigade werden ingezet.

Deze moedige mensen zullen alvast niet meer in Brussel op een vreedzame wijze gaan betogen: Brussel is reeds gekoloniseerd gebied. De politie dient ter bescherming van de islamieten.

Echter:

Update Kopenhagen: Moordaanslag op de leider en leden van SIOE en SIAD (http://sioenederland.wordpress.com/2007/10/25/update-kopenhagen-moordaanslag-op-de-organisatoren-van-sioe-en-siad/)

Geplaatst door sioenederland op 25 oktober 2007
SIOE Denemarken (http://sioe.wordpress.com/2007/10/25/update-on-the-copenhagen-demonstration-murder-attempt-on-sioesiad-denmark-leader-and-members/#comments) komt nu pas met een verslag over de moordpoging en de betoging in Kopenhagen. Er was tijd nodig om e.e.a. te kunnen samenvatten en lichamelijk te herstellen, intussen hebben de media het voorval volledig verzwegen of hebben leugens gepubliceerd over wat daar gebeurd is. (persagentschap Ritzau berichtte dat de manifestanten “voorbijgangers aangevallen hadden” , Jyllands Posten (http://jp.dk/indland/kbh/article1137323.ece) en Politiken (http://politiken.dk/indland/article400757.ece) namen dit over. Daarop berichtte Uriasposten (http://www.uriasposten.net/?p=5092) dat het persbericht een grove leugen was waarop de redacteur van Jyllands Posten -ook bekend ivm de Deense cartoons- verhaal gaf op Uriasposten. Beiden hebben hun berichten aangepast , andere kranten(*) vonden het blijkbaar niet interessant genoeg om er over te rapporteren.) We hebben gewacht om te zien wat de msm over het incident zou schrijven.
(let wel , dit was geen aanval op de demonstratie , dit was een goed voorbereide aanslag op de organisatoren in een prive-parking vóór de demonstratie begon) Dit is het eerste artikel dat erover verschijnt, en er volgt er nog één over de demonstratie.
MOORDAANSLAG OP SIOE/SIAD LEIDER EN LEDEN
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/demokopenhagen21oktober2007kim.jpg (http://photobucket.com/)
Eén van de gewonde SIAD-leden.
Zondag 21 oktober was niet enkel een ernstige aanslag op de vrije meningsuiting, maar ook een poging om de organisatie die voor de vrijheid, vrije mening en de democratie opkomt voor eeuwig het zwijgen op te leggen. Slechts kleine details hebben ervoor gezorgd dat er geen doden vielen zoals in Nederland, dat de moedige voorvechters van de vrije meningsuiting die op de barricades durven staan nog in leven zijn.
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/demokopenhagen21oktober2007.jpg (http://photobucket.com/)
Op zondag 21 oktober had SIOE Denemarken een demonstratie aangekondigd in Kopenhagen, zoals ook in eerder posts te lezen is.
Voor de demonstratie begon, volgden Anders Gravers (SIOE (http://sioe.wordpress.com/) en SIAD (http://www.siad.dk/index.php)) en twee andere leden met hun bestelwagen de auto van de security waar een oudere vrouw van 74 (foto) en nog een ander SIAD-lid in meereden.
Anders zat achter het stuur en volgde de auto naar een ondergrondse parkeergarage waar de auto’s beveiligd zouden worden tijdens de demonstratie.
Hij reed erg traag naar beneden want blijkbaar was het er tamelijk krap voor de bestelwagen. De weg naar beneden was steil en werd opgedeeld door verschillende betonpilaren. Door deze vertraging moest de security uitstappen om de metalen poort, die automatisch sloot na 30 seconden, te openen zodat ze in de garage konden binnenrijden. Hij leidde het busje voor, langs de pilaren naar een grote betonnen pilaar die het plafond ondersteunde.
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/charlotte.jpg (http://photobucket.com/)
Enkele seconden daarna volgde een luide klap en was de voorruit verbrijzeld. Twee mannen, met bivakmutsen op stonden voor de wagen en sloegen op de voorruit in, twee andere mannen sloegen de zijruiten in. “Haal ze eruit!” riepen ze. Daarna werden Anders en de passagiers met ijzeren staven geslagen. Eén SIAD-dame (foto hierboven) kreeg een volle limonadefles naar het hoofd geslingerd.
Na een tijdje slaagde Anders erin één van de aanvallers in het gezicht te schoppen, terwijl diegene naar voren leunde om het slot open te krijgen.
Hij slaagde erin uit de wagen te ontsnappen door de andere met een brandblusser, uit hun wagen, tegen de schouder te slaan.
Later, toen er steekgaten gevonden werden in zijn T-shirt en jas, bleek dat ze geprobeerd hadden hem neer te steken. Zijn kogelvrij vest had zijn leven gered!
Plots verdwenen de mannen in het niets. Anders ging rond de bestelwagen kijken en trof er één van de SIAD-leden op de grond aan (foto bovenaan) die 4-5 keer op het hoofd was geslagen met een ijzeren staaf. Blijkbaar hadden ze ook geprobeerd om hem neer te steken, maar gelukkig droeg ook hij die dag zijn kogelvrij vest.
De mannen riepen :”LOPEN! LOPEN!” en ze verdwenen via de steile uitrit. De oudere dame lag roerloos op de grond. Zij zat in de wagen van de security en was onmiddellijk uitgestapt toen de chauffeur “ERUIT! ERUIT!” riep. Ze wist niet wat ze moest doen en zette het op een lopen. Ze werd door twee mannen achterna gezeten en neergeslagen met een ijzeren staaf. Ze bleef liggen in de hoop niet meer slaag te krijgen. Ze besefte dat ze haar leven in gevaar zou brengen als ze zou bewegen. Toen liepen de mannen naar de andere SIAD-leden terug en zetten hun aanval daar voort.
Het was onmogelijk de politie te bellen, gezien er geen bereik was in de kelder. Gelukkig kwam de conciërge van het gebouw per toeval naar beneden en kon hij alsnog de hulpdiensten alarmeren.
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/Anders.jpg (http://photobucket.com/)
De gewonden, twee mannen en twee vrouwen besloten, op het moment dat zij in het ziekenhuis lagen, dat Anders de demonstratie toch moest voortzetten. Dat zou een zware dobber zijn voor de fascistische belagers die hen voor eeuwig het zwijgen wilden opleggen. Anders stemde toe. Los van enkele kneuzingen aan zijn arm en lichaam, was Anders in orde. Na een onderhoud met de politie reed hij weg en werkte hij de demonstratie alsnog af, voor het instituut voor de mensenrechten.
Op diezelfde dag werd Stefan Herre van politically incorrect met de dood bedreigd (http://www.politicallyincorrect.de/2007/10/drohungen-gegen-pi-gruender-stefan-herre/#more-4701) , ook hiervan was er geen aandacht in de pers…
Op 21 oktober 2007 werd op verscheidene fronten een aanval op de vrije meningsuiting ingezet, iets waar de media in het post-Fortuyn tijdperk nog steeds doof voor blijven…
Er zullen nog andere artikelen over de demonstratie volgen.
(*)De kranten zijn in het Deens. Op deze site (http://gramtrans.com/) vul je de URL van het betreffende artikel in naast ‘Web Page Translation’ en je krijgt een letterlijke vertaling naar het Engels.
HET MORELE GELIJK LIGT BIJ HET VOLK

migrantenjong
26 oktober 2007, 11:57
Geen aandacht van de pers, om geen onrust te zaaien. Het is beter om het gewoon zo te laten, dan het te beschrijven en zelf een doelwit te worden van moordpogingen en beschuldigingen. En het volk moet ook niet denken dat er iets aan de hand is...

Dit doet mij aan iets totaal off-topic maar toch lichtjes relevant denken. Europese kranten schrijven alleen maar slechte dingen over Israel, en beschrijven Palestijnen altijd als slachtoffer. Sarkozy kiest dan ook een koers die kritisch is t.o.v Israel. Is dit uit vrees? Ik denk het wel. Moest een krant "evil zionistische" boodschappen neerpennen, dan volgen gelijkaardige dingen.

Om het nog verder off-topic te duwen, weet ik van een politieagent die in Antwerpen werkt: het is een ongeschreven regel dat als een auto vol met Arabieren fout is geparkeerd, men niet moet vragen om juist te parkeren. Kwestie van gezond verstand...

Savatage
29 oktober 2007, 13:37
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/demokopenhagen21oktober2007.jpg (http://photobucket.com/)
De mannen riepen :”LOPEN! LOPEN!” en ze verdwenen via de steile uitrit. De oudere dame lag roerloos op de grond. Zij zat in de wagen van de security en was onmiddellijk uitgestapt toen de chauffeur “ERUIT! ERUIT!” riep. Ze wist niet wat ze moest doen en zette het op een lopen. Ze werd door twee mannen achterna gezeten en neergeslagen met een ijzeren staaf. Ze bleef liggen in de hoop niet meer slaag te krijgen. Ze besefte dat ze haar leven in gevaar zou brengen als ze zou bewegen. Toen liepen de mannen naar de andere SIAD-leden terug en zetten hun aanval daar voort.

Wat voor een gespuis is dat? Een vrouw van 74 met een ijzeren staaf aanvallen?! :| :|

filosoof
29 oktober 2007, 14:19
...de auto van de security....

....gelukkig droeg ook hij die dag zijn kogelvrij vest.......

Vreemd allemaal, héél vreemd!

-Hoeveel mensen zouden in Denemarken circuleren met een auto van "security" erbij?
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken een kogelvrij vest bezitten, en waarom?
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken een kogelvrij vest dragen, en waarom??
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken regelmatig een kogelvrij vest dragen, en waarom??Niet veel, vermoed ik.
En dan moeten we geloven dat ze "onschuldige lammetjes" zijn?:roll: :lol: :lol: :lol:
Ik wou dat ik voldoende Deens kende om dat eens allemaal grondig na te trekken want er zit duidelijk een reukje aan dat clubje.
Ik zeg niet dat die aggressie (zo 't allemaal waar is) terecht zou zijn, maar ruime uitlokking misschien?

circe
29 oktober 2007, 14:21
Vreemd allemaal, héél vreemd!

-Hoeveel mensen zouden in Denemarken circuleren met een auto van "security" erbij?
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken een kogelvrij vest bezitten, en waarom?
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken een kogelvrij vest dragen, en waarom??
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken regelmatig een kogelvrij vest dragen, en waarom??Niet veel, vermoed ik.
En dan moeten we geloven dat ze "onschuldige lammetjes" zijn?:roll: :lol: :lol: :lol:
Ik wou dat ik voldoende Deens kende om dat eens allemaal grondig na te trekken want er zit duidelijk een reukje aan dat clubje.
Ik zeg niet dat die aggressie (zo 't allemaal waar is) terecht zou zijn, maar ruime uitlokking misschien?

:roll: OOK = in Brussel droeg hij OOK zijn kogelvrij vest.

en waarom?

Misschien omdat Theo Van Gogh er géén droeg?
Security: misschien omdat Hirsi Ali en Ehsan Jami OOK moeten beveiligd worden?

Waarom? misschien omdat het zo VEILIG is indien men een verdere islamizering van Europa wenst aan te klagen?

PollyCorrect
29 oktober 2007, 14:40
Iedereen herinnert zich vast de VERBOTEN betoging tegen islamizering van Europa in Brussel.

Daar werden buiten de kopstukken van Vlaams Belang, honderden vreedzame personen door de politie opgepakt. Waterkanonnen werden in gereedheid gebracht, bereden korpsen en de hondenbrigade werden ingezet.

Deze moedige mensen zullen alvast niet meer in Brussel op een vreedzame wijze gaan betogen: Brussel is reeds gekoloniseerd gebied. De politie dient ter bescherming van de islamieten.

Echter:

Update Kopenhagen: Moordaanslag op de leider en leden van SIOE en SIAD (http://sioenederland.wordpress.com/2007/10/25/update-kopenhagen-moordaanslag-op-de-organisatoren-van-sioe-en-siad/)

Geplaatst door sioenederland op 25 oktober 2007
SIOE Denemarken (http://sioe.wordpress.com/2007/10/25/update-on-the-copenhagen-demonstration-murder-attempt-on-sioesiad-denmark-leader-and-members/#comments) komt nu pas met een verslag over de moordpoging en de betoging in Kopenhagen. Er was tijd nodig om e.e.a. te kunnen samenvatten en lichamelijk te herstellen, intussen hebben de media het voorval volledig verzwegen of hebben leugens gepubliceerd over wat daar gebeurd is. (persagentschap Ritzau berichtte dat de manifestanten “voorbijgangers aangevallen hadden” , Jyllands Posten (http://jp.dk/indland/kbh/article1137323.ece) en Politiken (http://politiken.dk/indland/article400757.ece) namen dit over. Daarop berichtte Uriasposten (http://www.uriasposten.net/?p=5092) dat het persbericht een grove leugen was waarop de redacteur van Jyllands Posten -ook bekend ivm de Deense cartoons- verhaal gaf op Uriasposten. Beiden hebben hun berichten aangepast , andere kranten(*) vonden het blijkbaar niet interessant genoeg om er over te rapporteren.) We hebben gewacht om te zien wat de msm over het incident zou schrijven.
(let wel , dit was geen aanval op de demonstratie , dit was een goed voorbereide aanslag op de organisatoren in een prive-parking vóór de demonstratie begon) Dit is het eerste artikel dat erover verschijnt, en er volgt er nog één over de demonstratie.
MOORDAANSLAG OP SIOE/SIAD LEIDER EN LEDEN
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/demokopenhagen21oktober2007kim.jpg (http://photobucket.com/)
Eén van de gewonde SIAD-leden.
Zondag 21 oktober was niet enkel een ernstige aanslag op de vrije meningsuiting, maar ook een poging om de organisatie die voor de vrijheid, vrije mening en de democratie opkomt voor eeuwig het zwijgen op te leggen. Slechts kleine details hebben ervoor gezorgd dat er geen doden vielen zoals in Nederland, dat de moedige voorvechters van de vrije meningsuiting die op de barricades durven staan nog in leven zijn.
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/demokopenhagen21oktober2007.jpg (http://photobucket.com/)
Op zondag 21 oktober had SIOE Denemarken een demonstratie aangekondigd in Kopenhagen, zoals ook in eerder posts te lezen is.
Voor de demonstratie begon, volgden Anders Gravers (SIOE (http://sioe.wordpress.com/) en SIAD (http://www.siad.dk/index.php)) en twee andere leden met hun bestelwagen de auto van de security waar een oudere vrouw van 74 (foto) en nog een ander SIAD-lid in meereden.
Anders zat achter het stuur en volgde de auto naar een ondergrondse parkeergarage waar de auto’s beveiligd zouden worden tijdens de demonstratie.
Hij reed erg traag naar beneden want blijkbaar was het er tamelijk krap voor de bestelwagen. De weg naar beneden was steil en werd opgedeeld door verschillende betonpilaren. Door deze vertraging moest de security uitstappen om de metalen poort, die automatisch sloot na 30 seconden, te openen zodat ze in de garage konden binnenrijden. Hij leidde het busje voor, langs de pilaren naar een grote betonnen pilaar die het plafond ondersteunde.
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/charlotte.jpg (http://photobucket.com/)
Enkele seconden daarna volgde een luide klap en was de voorruit verbrijzeld. Twee mannen, met bivakmutsen op stonden voor de wagen en sloegen op de voorruit in, twee andere mannen sloegen de zijruiten in. “Haal ze eruit!” riepen ze. Daarna werden Anders en de passagiers met ijzeren staven geslagen. Eén SIAD-dame (foto hierboven) kreeg een volle limonadefles naar het hoofd geslingerd.
Na een tijdje slaagde Anders erin één van de aanvallers in het gezicht te schoppen, terwijl diegene naar voren leunde om het slot open te krijgen.
Hij slaagde erin uit de wagen te ontsnappen door de andere met een brandblusser, uit hun wagen, tegen de schouder te slaan.
Later, toen er steekgaten gevonden werden in zijn T-shirt en jas, bleek dat ze geprobeerd hadden hem neer te steken. Zijn kogelvrij vest had zijn leven gered!
Plots verdwenen de mannen in het niets. Anders ging rond de bestelwagen kijken en trof er één van de SIAD-leden op de grond aan (foto bovenaan) die 4-5 keer op het hoofd was geslagen met een ijzeren staaf. Blijkbaar hadden ze ook geprobeerd om hem neer te steken, maar gelukkig droeg ook hij die dag zijn kogelvrij vest.
De mannen riepen :”LOPEN! LOPEN!” en ze verdwenen via de steile uitrit. De oudere dame lag roerloos op de grond. Zij zat in de wagen van de security en was onmiddellijk uitgestapt toen de chauffeur “ERUIT! ERUIT!” riep. Ze wist niet wat ze moest doen en zette het op een lopen. Ze werd door twee mannen achterna gezeten en neergeslagen met een ijzeren staaf. Ze bleef liggen in de hoop niet meer slaag te krijgen. Ze besefte dat ze haar leven in gevaar zou brengen als ze zou bewegen. Toen liepen de mannen naar de andere SIAD-leden terug en zetten hun aanval daar voort.
Het was onmogelijk de politie te bellen, gezien er geen bereik was in de kelder. Gelukkig kwam de conciërge van het gebouw per toeval naar beneden en kon hij alsnog de hulpdiensten alarmeren.
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/Anders.jpg (http://photobucket.com/)
De gewonden, twee mannen en twee vrouwen besloten, op het moment dat zij in het ziekenhuis lagen, dat Anders de demonstratie toch moest voortzetten. Dat zou een zware dobber zijn voor de fascistische belagers die hen voor eeuwig het zwijgen wilden opleggen. Anders stemde toe. Los van enkele kneuzingen aan zijn arm en lichaam, was Anders in orde. Na een onderhoud met de politie reed hij weg en werkte hij de demonstratie alsnog af, voor het instituut voor de mensenrechten.
Op diezelfde dag werd Stefan Herre van politically incorrect met de dood bedreigd (http://www.politicallyincorrect.de/2007/10/drohungen-gegen-pi-gruender-stefan-herre/#more-4701) , ook hiervan was er geen aandacht in de pers…
Op 21 oktober 2007 werd op verscheidene fronten een aanval op de vrije meningsuiting ingezet, iets waar de media in het post-Fortuyn tijdperk nog steeds doof voor blijven…
Er zullen nog andere artikelen over de demonstratie volgen.
(*)De kranten zijn in het Deens. Op deze site (http://gramtrans.com/) vul je de URL van het betreffende artikel in naast ‘Web Page Translation’ en je krijgt een letterlijke vertaling naar het Engels.
HET MORELE GELIJK LIGT BIJ HET VOLK

Hoe komt het dat dit het eerste is dat ik ervan hoor? :shock:

filosoof
29 oktober 2007, 14:55
Hoe komt het dat dit het eerste is dat ik ervan hoor? :shock:'t Is nu ook niet direct wereldschokkend, hé...:lol:

Los van enkele kneuzingen aan zijn arm en lichaam, was Anders in orde.

PollyCorrect
29 oktober 2007, 14:58
Geen aandacht van de pers, om geen onrust te zaaien. Het is beter om het gewoon zo te laten, dan het te beschrijven en zelf een doelwit te worden van moordpogingen en beschuldigingen. En het volk moet ook niet denken dat er iets aan de hand is...

...

:oops: inderdaad.

forumspook
29 oktober 2007, 15:36
Wat voor een gespuis is dat? Een vrouw van 74 met een ijzeren staaf aanvallen?! :| :|moslims zeker ? Of hun blanke vrienden...Renegaten.

forumspook
29 oktober 2007, 15:41
Vreemd allemaal, héél vreemd!

-Hoeveel mensen zouden in Denemarken circuleren met een auto van "security" erbij?
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken een kogelvrij vest bezitten, en waarom?
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken een kogelvrij vest dragen, en waarom??
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken regelmatig een kogelvrij vest dragen, en waarom??Niet veel, vermoed ik.
En dan moeten we geloven dat ze "onschuldige lammetjes" zijn?:roll: :lol: :lol: :lol:
Ik wou dat ik voldoende Deens kende om dat eens allemaal grondig na te trekken want er zit duidelijk een reukje aan dat clubje.
Ik zeg niet dat die aggressie (zo 't allemaal waar is) terecht zou zijn, maar ruime uitlokking misschien?
welke mensen rondlopen met kogelvrij vesten, en security rond hen? Wel, mensen die zich bezig houden met het opdringend islamisme tegen te gaan.Dat ligt toch voor de hand? Hoe moet men het u uitleggen, man? Met cartoontjes?
Maar u wilt het niet begrijpen. Nu durft u nog zeggendat die agressie uitgelokt is. Een oud vrouwtje van 74 jaar afslagen met een ijzeren staaf, dat ze bijna dood is. Straks gaat u nog zeggen dat ze zichzelf inééngeklopt heeft, om het op de moslims te kunnen steken:lol:
Hoe l**g gaat u nog vallen?

forumspook
29 oktober 2007, 15:43
Hoe komt het dat dit het eerste is dat ik ervan hoor? :shock:
doodgezwegen door de media.

Savatage
29 oktober 2007, 15:47
moslims zeker ? Of hun blanke vrienden...Renegaten.

Eén van de twee alleszins: moslims of extreem linkse geweldplegers (zoals bij Fortuyn).

filosoof
29 oktober 2007, 15:47
mensen die zich bezig houden met het opdringend islamisme tegen te gaan.
Meer dan enkel met pen en klavier? Moslimmeppers?

forumspook
29 oktober 2007, 15:48
't Is nu ook niet direct wereldschokkend, hé...:lol:Stel u voor dat Marokkanen een betogingh houden tegen het VB. En dat een commando de organisators opwacht, hen halflam slaat met ijzeren staven, en ze probeert neer te steken:-)
U zou nogal van uw filosofeneuzeke maken denk ik, in koor met de rest van de progressieve troep hier op het forum:-D
SCHANDALIG IS DAT! NAZIS ZIJN HET!
Wel, dat laatste zinnetje past eveneens bij het gedrag van de brute beesten die deze vreedzame mensen laf overvallen hebben: Nazislamieten.

Savatage
29 oktober 2007, 15:49
't Is nu ook niet direct wereldschokkend, hé...:lol:

Als dan één of andere allochtoon geweigerd wordt voor een bepaalde job, dan is het zeker wel wereldschokkend voor u? :roll:

forumspook
29 oktober 2007, 15:52
Meer dan enkel met pen en klavier? Moslimmeppers?Moslim-meppers zegt u? Mischien enkele onder hen hé. Dat vrouwtje van 74 jaar ziet me er bijzonder gevaarlijk en agressief uit:-) Die zou men beter preventief opsluiten.
Man man , u word er niet beter op hé? Beseft u nu niet hoe belachelijk u zich aanstelt, door zelfs doorslaggevende bewijzen te ontkennen? Men heeft die mensen proberen vermoorden.Een hinderlaag was het, en goed voorbereid.

filosoof
29 oktober 2007, 15:54
Zeggen zij zelf...
Moslim-meppers zegt u? Mischien enkele onder hen hé.
Daar lijkt het idd. op

filosoof
29 oktober 2007, 16:01
Als dan één of andere allochtoon geweigerd wordt voor een bepaalde job, dan is het zeker wel wereldschokkend voor u? :roll:Ik weet dat zoiets voor sommigen hier standaardprocedure is en/of zou moeten zijn: ze schrijven 't regelmatig. 't Is om van dat soort racistische "standaardprocedures" af te geraken dat 't goed is dat de verantwoordelijken ervan eens in de schijnwerper komen.

filosoof
29 oktober 2007, 16:05
Stel u voor dat Marokkanen een betogingh houden tegen het VB. En dat een commando de organisators opwacht, hen halflam slaat met ijzeren staven, en ze probeert neer te steken:-)
U zou nogal van uw filosofeneuzeke maken denk ik, in koor met de rest van de progressieve troep hier op het forum:-D
SCHANDALIG IS DAT! NAZIS ZIJN HET!
Wel, dat laatste zinnetje past eveneens bij het gedrag van de brute beesten die deze vreedzame mensen laf overvallen hebben: Nazislamieten.halflam slaat met ijzeren staven...

Los van enkele kneuzingen aan zijn arm en lichaam, was Anders in orde.Nazislamieten.Destijds VMO en nu Voorpost treden zelfs in uniform op: Vlazis?:twisted:

forumspook
29 oktober 2007, 16:15
Zeggen zij zelf...

Daar lijkt het idd. opIk wist zeker dat u er zoiets van zou maken: "zij zijn begonnen"... Laster dus, en leugens.

forumspook
29 oktober 2007, 16:21
Destijds VMO en nu Voorpost treden zelfs in uniform op: Vlazis?:twisted: het is niet omdat iemand een uniform draagt dat het een nazi is. Kijk naar de postbode, of de brandweer bvb.:-)
Verder haalt u weer allerlei postings dooréén: als Anders lichtgewond is, is dat enkel toeval en geluk hebben. Zonder zijn KOGELVRIJ VEST was hij vandaag steendood.Het ergste is dat u dat al wist, en maar doet alsof er niks aan de hand is.= Walgelijk! Schaamt u!
Zelfs met de foto's van de gewonden erbij nog het harde bewijs ontkennen, zoals de meest geharde bandiet zou doen!

Savatage
29 oktober 2007, 16:23
Ik weet dat zoiets voor sommigen hier standaardprocedure is en/of zou moeten zijn: ze schrijven 't regelmatig.

Het is op veel plaatsen dan ook de standaardprocedure :-D


't Is om van dat soort racistische "standaardprocedures" af te geraken dat 't goed is dat de verantwoordelijken ervan eens in de schijnwerper komen.

Enkel nog meer reden voor wergevers om geen allochtonen binnen te halen in hun bedrijf.

Winterhamer
30 oktober 2007, 12:01
Waar zijn nu de islamofielen ?

Blijven altijd massaal weg bij dit soort berichten

circe
30 oktober 2007, 12:29
past niet in het pc-plaatje.

Eddy B
30 oktober 2007, 13:26
Vreemd allemaal, héél vreemd!

-Hoeveel mensen zouden in Denemarken circuleren met een auto van "security" erbij?
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken een kogelvrij vest bezitten, en waarom?
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken een kogelvrij vest dragen, en waarom??
-Hoeveel mensen zouden in Denemarken regelmatig een kogelvrij vest dragen, en waarom??Niet veel, vermoed ik.
En dan moeten we geloven dat ze "onschuldige lammetjes" zijn?:roll: :lol: :lol: :lol:
Ik wou dat ik voldoende Deens kende om dat eens allemaal grondig na te trekken want er zit duidelijk een reukje aan dat clubje.
Ik zeg niet dat die aggressie (zo 't allemaal waar is) terecht zou zijn, maar ruime uitlokking misschien?
Kogelvrije vest = uitlokking???? 8O 8O 8O 8O 8O
Als jij maar anti anti kan zijn, dan ben je kontent he...
Rare filosoof ben jij zeg...

Ramón Gitannes
30 oktober 2007, 14:08
Trap maar allemaal in de val en koop een lidkaart van SIOE. De pest is veel beter dan cholera.

http://nieuw-solidarisme.blogspot.com/2007/09/betoging-7-oktober.html
SIOE steunt israëlisch imperialisme?

De organisatie SIOE die plots vanuit het niets opdook om op 11 september jongstleden een betoging te organiseren tegen de islamisering van Europa kan haar zionistische (en dus imperialistische) sympathieën blijkbaar niet verstoppen. Op haar webstek heeft de belgische tak van deze door neocons, zionisten, Atlantisten en andere tisten opgezette sinistere organisatie de onderstaande foto geplaatst:
http://bp2.blogger.com/_QyhAwtEkjW0/RvAve_uhEBI/AAAAAAAAAJQ/Y_m9iBR5kvw/s400/duitseidioten.bmp
Het zou gaan om twee Duitse deelnemers aan de anti-islambetoging, al blijken de sympathieën en loyaliteiten van de twee duidelijk niet zozeer bij het Duitse volk en onze Europese beschaving te liggen maar wel bij de Europese Unie (instrument van de Atlantistische plutocraten om Europa politiek zwak en verdeeld te houden) alsook bij het oorlogszuchtige imperialistische staatje Israël, een land dat door warhoofden soms als "voorpost van de westerse beschaving" wordt betiteld.
Is het toeval dat een organisatie als SIOE plots opduikt uit het niets, enkele maanden nadat in het Europees Parlement de organisatie "European Friends of Israël" (EFI) werd gesticht?
Is het toeval dat de rechts-liberaal Coveliers als advocaat van de organisatoren op 11/09 ook prominent lid zou zijn van EFI?
De indruk blijft bij ons althans zeer sterk dat achter dit goedkope anti-islamisme niets anders schuilgaat dan propaganda voor de (westerse) multiculmaatschappij (waar de islamwereld zich van afkeert) en de omvorming van politiek rechts in Europa naar neoconservatief Amerikaans model. Van deze boer geen eieren!
http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/israel.jpg
banner op de website van SIOE Nederland.
http://sioenederland.wordpress.com/2007/10/25/update-kopenhagen-moordaanslag-op-de-organisatoren-van-sioe-en-siad/

circe
30 oktober 2007, 14:10
Ik vrees dat die foto van een duitse joodse mijnheer was die hier door de Thielemans Brigade werd opgepakt bij de VERBOTEN betoging.

Savatage
30 oktober 2007, 14:13
Trap maar allemaal in de val en koop een lidkaart van SIOE. De pest is veel beter dan cholera.


http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/israel.jpg
banner op de website van SIOE Nederland.
http://sioenederland.wordpress.com/2007/10/25/update-kopenhagen-moordaanslag-op-de-organisatoren-van-sioe-en-siad/

Wat een gezaag weeral :roll:

Omdat een paar idioten er weer één of ander zionistisch complot in zien, zou SIOE ineens een slechte organistie moeten zijn ... Het is bij mijn weten de eerste organisatie die zo een grote betoging heeft kunnen organiseren en volk mobiliseren. Ik heb die "solidaristen" nog niets gelijkaardigs zien klaarspelen.

forumspook
30 oktober 2007, 15:00
Wat een gezaag weeral :roll:

Omdat een paar idioten er weer één of ander zionistisch complot in zien, zou SIOE ineens een slechte organistie moeten zijn ... Het is bij mijn weten de eerste organisatie die zo een grote betoging heeft kunnen organiseren en volk mobiliseren. Ik heb die "solidaristen" nog niets gelijkaardigs zien klaarspelen.
Zelfs al was SIOE een organisatie op poten gezet door zionisten, die uiteraard OOK tegen islamisten zijn, en dat is te begrijpen,dan blijft het een goed initiatief: islamisme is immers slécht, gewelddadig, gevaarlijk. In zulke gevallen moet men denken: "de vijand van mijn vijand is mischien mijn vriend niet, maar kan in elk geval nuttig zijn, voor mijn eigen doel".
Maar dat is niet eens waar hoor. Die mensen die men in Kopenhagen wilde vermoorden zijn gewoon Denen, die genoeg hebben van het oprukkende, militante en kriminele islamisme. En die de moed hebben om voor hun ovrtuiging hun leven te wagen.Hoed af!

willem1940NLD
30 oktober 2007, 16:06
Ik vrees dat die foto van een duitse joodse mijnheer was die hier door de Thielemans Brigade werd opgepakt bij de VERBOTEN betoging.
Klopt; die verhalen vonden jij en ik toen terug op Net en plaatsten daar o.a links van.

Ik weet niet helemaal zeker of die "kentekenen" door het illustere paar, samen of los van elkaar, niet ook reeds bij andere evenementen waren getoond. Evenmin heb ik er een idee van of zij slechts "meelifters" zijn in de r*** van SIOE danwel een verlengstuk van initiatiefnemers. "Links" heeft hier toch wel minstens optisch een "punt".

Savatage
30 oktober 2007, 16:14
Zelfs al was SIOE een organisatie op poten gezet door zionisten, die uiteraard OOK tegen islamisten zijn, en dat is te begrijpen,dan blijft het een goed initiatief: islamisme is immers slécht, gewelddadig, gevaarlijk. In zulke gevallen moet men denken: "de vijand van mijn vijand is mischien mijn vriend niet, maar kan in elk geval nuttig zijn, voor mijn eigen doel".
Maar dat is niet eens waar hoor. Die mensen die men in Kopenhagen wilde vermoorden zijn gewoon Denen, die genoeg hebben van het oprukkende, militante en kriminele islamisme. En die de moed hebben om voor hun ovrtuiging hun leven te wagen.Hoed af!

Idd. Maar vanaf het moment dat er Joodse (zionistische) belangen gediend zouden kunnen zijn met zo'n betoging, dan haken sommige veel van die zelfbenoemde 'nationaal-solidaristen' al af. Onbegrijpelijk m.i.

willem1940NLD
30 oktober 2007, 16:23
Zelfs al was SIOE een organisatie op poten gezet door zionisten, die uiteraard OOK tegen islamisten zijn, en dat is te begrijpen,dan blijft het een goed initiatief: islamisme is immers slécht, gewelddadig, gevaarlijk. In zulke gevallen moet men denken: "de vijand van mijn vijand is mischien mijn vriend niet, maar kan in elk geval nuttig zijn, voor mijn eigen doel".
Maar dat is niet eens waar hoor. Die mensen die men in Kopenhagen wilde vermoorden zijn gewoon Denen, die genoeg hebben van het oprukkende, militante en kriminele islamisme. En die de moed hebben om voor hun ovrtuiging hun leven te wagen.Hoed af!
Ja en nee.

Persoonlijk heb ik zowel in beroep/zaken alsook in persoonlijke contacten zeer prettig steeds met Joden opgetrokken (maar ook o.a met moslim-kennissen/buren en winkeliers).

De slogan: "vijand van vijand = vriend" vind ik niet altijd voor de hand te liggen.

ALS er een (voorgenomen) samenwerking/vermenging is van 2 stromen van verschillende identiteit dan vind ik dat die vanaf het eerste moment duidelijk dient te worden bekendgemaakt.

Ik zie trouwens nog nergens vermeld of de aanslag werd uitgevoerd door godsdienstfanaten en ik denk eigenlijk dat dit niet zo is want die zouden wel met een broodzaag of slachtmes voor overtuigend resultaat hebben gezorgd.

Anderzijds gaat het mij ook even te ver om meteen te denken dat het hele incident in scène zou zijn gezet; ik vermoed hier voorlopig de hand in van extreem-links.

Webcrusader
30 oktober 2007, 22:42
Misschien kunnen we in de lering gaan bij de Israeli's?

Ramón Gitannes
31 oktober 2007, 22:36
Ik vrees dat die foto van een duitse joodse mijnheer was die hier door de Thielemans Brigade werd opgepakt bij de VERBOTEN betoging.Waarom vrees je dat? Wat is je punt? Die foto werd gepubliceerd door SIOE Begie, dat is het punt. Wie die mensen zijn is van geen belang.
Zelfs al was SIOE een organisatie op poten gezet door zionisten, die uiteraard OOK tegen islamisten zijn,
uiteraard? Uit welke hoek komen de termen 'melting pot' en 'kultuurverrijkers' denk je?
"Vreemdelingen terugsturen naar land van herkomst dat is als joden deporteren naar concentratiekampen. Dat is iets voor nazi's, fascisten, racisten, haters, nationalisten, de Vlaamse Beweging, extreem-rechts, antisemieten, anti-communisten, homofoben..." Welke machtige propagandamachine heeft dit beeld geschapen?
(...)Jews are committed to cultural tolerance because of their belief, one firmly rooted in history, that Jews are safe only in a society acceptant of a wide range of attitudes and behaviors, as well as a diversity of religious and ethnic groups. It is this belief, for example, not approval of homosexuality, that leads an overwhelming majority of American Jews to endorse “gay rights” and to take a liberal stance on most other so-called “social issues.” [884]

A Certain People: American Jews and Their Lives Today, Charles Silberman
1985 Republican Scott Leavitt (http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Leavitt) (Congressional Record, April 12, 1924.)
The instinct for national and race preservation is not one to be condemned…. No one should be better able to understand the desire of Americans to keep America American than the gentleman from Illinois [Mr. Sabath], who is leading the attack on this measure, or the gentlemen from New York, Mr. Dickstein, Mr. Jacobstein, Mr. Celler, and Mr. Perlman.
They are of the one great historic people who have maintained the identity of their race throughout the centuries because they believe sincerely that they are a chosen people, with certain ideals to maintain, and knowing that the loss of racial identity means a change of ideals. That fact should make it easy for them and the majority of the most active opponents of this measure in the spoken debate to recognize and sympathize with our viewpoint, which is not so extreme as that of their own race, but only demands that the admixture of other peoples shall be only of such kind and proportions and in such quantities as will not alter racial characteristics more rapidly than there can be assimilation as to ideas of government as well as of blood. [870]
During the decades leading up to opening the borders in 1965, Jewish groups had piously stated that there should be no discrimination against any group in immigration and that such could only be good for America. But, Richard Arens, staff director of the Senate subcommittee that produced the Walter-McCarran Act, pointed out that the same Jewish forces which were the most avid promoters of open immigration, hypocritically opposed ethnic immigration they deemed unfavorable to their own interests.

One of the curious things about those who most loudly claim that the 1952 act is “discriminatory” and that it does not make allowance for a sufficient number of alleged refugees, is that they oppose admission of any of the approximately one million Arab refugees in camps where they are living in pitiful circumstances after having been driven out of Israel.[886]Organized Jewry not only wants to prevent Arab refugees from returning to their homes in Israel, they also oppose their coming to the United States. Do they see the displaced Palestinians as potential political opponents? Jewish groups clearly promote forms of multiculturalism that destroy Gentile cohesion, but not those which could threaten their own group power. So clearly, their dedication to multiculturalism is purely a strategic one; they want groups coming into the nation which can further pluralize American society and destroy its cohesion, but not those groups whom they see as political threat.

Jewish Supremacism, David Duke
http://www.davidduke.com/general/my-awakening-chapter-24-the-jewish-role-in-immigration_2518.html
Geef toe dat heel veel joden en zionisten een belangrijke rol hebben gespeeld (en spelen) bij het cultiveren van de multikul.

In zulke gevallen moet men denken: "de vijand van mijn vijand is mischien mijn vriend niet, maar kan in elk geval nuttig zijn, voor mijn eigen doel".Hoe nuttig wil jij je maken voor hun doel?
Maar dat is niet eens waar hoor. Die mensen die men in Kopenhagen wilde vermoorden zijn gewoon Denen, die genoeg hebben van het oprukkende, militante en kriminele islamisme. En die de moed hebben om voor hun ovrtuiging hun leven te wagen.Hoed af!Kan best zijn maar ik vraag me af of die mensen wel beseffen dat ze aan een kruistocht begonnen zijn.

Pavolini
1 november 2007, 11:49
Organisaties als SIOE en SIAD zijn opgezet vanuit Washington om hier neoconservatief lobbywerk te verrichten en de nationaal-rechtse zijde in te pakken. Voor mijn part mogen die organisaties verboden worden. Er zijn belangrijkere zaken dan leden van deze subversieve organisaties die aangevallen worden. Laten we zeggen dat ze het zelf gezocht hebben.

Pavolini
1 november 2007, 11:52
Misschien kunnen we in de lering gaan bij de Israeli's?

Je wilt leren liegen en bedriegen? Je wilt weten hoe imperialisme werkt?
Je wenst burgers in hun eigen land te discrimineren en hun land af te nemen? Ja, dan kan je van de israëli's nog veel leren.

Pavolini
1 november 2007, 11:55
Wat een gezaag weeral :roll:

Omdat een paar idioten er weer één of ander zionistisch complot in zien, zou SIOE ineens een slechte organistie moeten zijn ... Het is bij mijn weten de eerste organisatie die zo een grote betoging heeft kunnen organiseren en volk mobiliseren. Ik heb die "solidaristen" nog niets gelijkaardigs zien klaarspelen.

De feiten zijn wat ze zijn. Kijk naar wie SIOE heeft opgezet en wie het steunt. Kijk naar de achtergrond van krantjes als Jyllands Posten!
Het is ten andere geen toeval dat alle Duitse nationalisten, alle Italiaanse nationalisten en bijna alle Franse nationalisten zich hebben afgekeerd van die organisatie en die "Europese" betoging.

Je kan alles perfect terugvinden op het internet.

willem1940NLD
1 november 2007, 13:05
Organisaties als SIOE en SIAD zijn opgezet vanuit Washington om hier neoconservatief lobbywerk te verrichten en de nationaal-rechtse zijde in te pakken. Voor mijn part mogen die organisaties verboden worden. Er zijn belangrijkere zaken dan leden van deze subversieve organisaties die aangevallen worden. Laten we zeggen dat ze het zelf gezocht hebben.
Is SIOE dan niet een Chinese naam?

Washington? Bron??

Volksstormer
2 november 2007, 22:43
"fascistische belagers"

Je mag je toch serieus gaan afvragen tegen wie SIAD en SIOE eigenlijk ageren.

Volksstormer
2 november 2007, 22:47
moslims zeker ? Of hun blanke vrienden...Renegaten.

Eén van de twee alleszins: moslims of extreem linkse geweldplegers (zoals bij Fortuyn).

Waar zijn nu de islamofielen ?

Blijven altijd massaal weg bij dit soort berichten

Wie zegt dat de daders islamieten waren? De organisatie suggereert dat het "fascisten" waren...

Winterhamer
2 november 2007, 22:52
An eldery lady, 77 years old at the hospital with wounds from iron pipe beating in the face.

Who did this ? left winged anarchists who beat you up or even kill you (Pim Fortuyn) if you say anything about islam

http://www.youtube.com/watch?v=iep_gzEVjQ4

So these days anarchists want the most fascist law above them, the shaira law

seems anarchism stands for islaminism

Winterhamer
2 november 2007, 22:53
Wie zegt dat de daders islamieten waren? De organisatie suggereert dat het "fascisten" waren...

inderdaad, het waren fascisten, extreem linkse fascisten.

Winterhamer
2 november 2007, 22:54
Organisaties als SIOE en SIAD zijn opgezet vanuit Washington om hier neoconservatief lobbywerk te verrichten en de nationaal-rechtse zijde in te pakken. Voor mijn part mogen die organisaties verboden worden. Er zijn belangrijkere zaken dan leden van deze subversieve organisaties die aangevallen worden. Laten we zeggen dat ze het zelf gezocht hebben.

dat denk je dus, nu nog een bron met bewijs.

Winterhamer
2 november 2007, 22:55
Is SIOE dan niet een Chinese naam?

Washington? Bron??


Op die bron kan je lang wachten

Volksstormer
2 november 2007, 23:09
inderdaad, het waren fascisten, extreem linkse fascisten.
:lol:

forumspook
2 november 2007, 23:17
Wie zegt dat de daders islamieten waren? De organisatie suggereert dat het "fascisten" waren...
islamieten zijn fascisten, gebruiken in ieder geval wat gewoonlijk als fascistische methodes bestempelt word: bruut geweld.

Volksstormer
2 november 2007, 23:30
islamieten zijn fascisten, gebruiken in ieder geval wat gewoonlijk als fascistische methodes bestempelt word: bruut geweld.
:roll: Ik wil uw stelling klakkeloos aannemen op één voorwaarde: dat u én theoloog én politicoloog zou zijn. Maar dat zal wel niet het geval zijn, vermoed ik...

Niet dat er geen simplisme onder de zogenaamde academische elites zou bestaan, verre van zelfs. Maar als hier ooit een rechtse "elite" aan de macht zal komen, zal ze het van haar geld moeten hebben en niet van haar overtuiging of inzicht.