PDA

View Full Version : BASF, Bayer, Hoechst (IG Farben) financierden de NAZI'S


BenX
6 november 2007, 02:25
Dit is eigenlijk 100% actuele nieuwsgaring maar gaat over historische feiten dus plaats ik het maar in Geschiedenis

Een link naar het bericht vindt u hier
http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/waar_logo150.gif (http://www4nl.dr-rath-foundation.org/nieuws/kranten/waar/2007_waar_01.html)

In dit bericht wordt aandacht geschonken aan de rol van de pharmaceutiesch industrie in voorbereiding en tijdens de tweede wereldoorlog.

Dit artikel is een enorme eye-opener voor waarschijnlijk 90% van de bezoekers van Politics.be

Onze geschiedenisboekjes moeten volledig herschreven worden en waarschijnlijk vormt dit artikel nog maar een kleine openbaring van de geheimen achter Wereldoorlog II

De 2e Wereldoorlog was een veroveringsveldtocht van het olie- en farmakartel

Neurenberg-dossiers over farma-oorlogsmisdadigers voor het eerst op het Internet gepubliceerd!

Al 6 decennia worden wij belogen.

De hele wereld is geschokt!

Veroordeelde oorlogmisdadigers uit de farmaceutische industrie werden de architecten van de EU. Schäubles motieven voor een politiestaat worden nu duidelijk: het onderdrukken van de waarheid in het belang van het farmaceutische kartel

In de afgelopen maanden hebben politici geprobeerd de bondsrepubliek Duitsland als het ware in een "dictatuur" te veranderen.
De door de minister van binnenlandse zaken Wolfgang Schäuble voorgestelde maatregelen die variëren van de bewaking van telefoon- en e-mailverkeer en het bespioneren van particuliere computers tot aan de "preventieve hechtenis" en het "preventieve dodelijke schot", houden niet alleen een beperking van de grondwet in, maar zijn erop gericht om onze democratie in een dictatuur te veranderen.

Dit gebeurt allemaal onder het voorwendsel van de zogenaamde "terrorismebestrijding". Maar maatregelen, zoals de geplande inzet van het leger in het binnenland, zijn klaarblijkelijk niet gericht op de terrorismebestrijding.


Heel Duitsland vraagt zich af: Waar is dat nou voor nodig, meneer Schäuble? Voor wie doet u dat? Wie zijn uw opdrachtgevers voor deze onbegrijpelijke plannen?


Dit roept herinneringen op aan de "machtigingswetten" van 1933 - zoals u zult zien, niet ten onrechte.

Schäubles spelletjes zijn ontmaskerd!

Maar nu wordt de reden voor Schäubles ingrepen voor iedereen duidelijk. Wolfgang Schäuble heeft deze wetten niet nodig om het terrorisme tegen te gaan, maar om de belangen van het farma & olie kartel veilig te stellen.


Niets is op dit moment schadelijker voor deze belangen dan het openbaar worden van een van de grootste schandalen uit de geschiedenis, dat meer dan 60 jaar lang als een "staatsgeheim" werd afgeschermd:

De verantwoordelijkheid van de Duitse chemische en farmaceutische industrie voor de financiering van de greep naar de macht door Hitler, voor de verovering van Europa en voor de 60 miljoen doden van de Tweede Wereldoorlog.

Maar dit spel heeft de farma-chemie lobbyist Schäuble nu verloren: Op 20 juli 2007 – een zonder meer historische dag – kwam een eind aan 60 jaar zwijgen en misleiding. Dat gebeurde met een knal die wereldwijd te horen was.

Meer dan 40.000 pagina's van het "Neurenberger Tribunaal tegen de IG Farben", een kartel dat uit Bayer, BASF, Hoechst en andere concerns bestaat, werden voor het eerst online en wereldwijd gepubliceerd. Navolgend slechts enkele daarvan, die op www.profit-over-life.org (http://www.profit-over-life.org/) gedocumenteerd zijn:
Wist u dat…
Bayer, BASF, Hoechst (IG Farben) de eigenlijke "belangrijkste oorlogsmisdadigers" van de Tweede Wereldoorlog waren en dat deze oorlog zonder dit kartel überhaupt niet mogelijk zou zijn geweest.
Het IG-Farben kartel de nazi's financierden en gebruikte om met militaire middelen haar veroveringsplannen uit te voeren om de controle te krijgen over de wereldmarkten farma, olie en chemie.
De IG Farben de door de nazi's voor hun machtsgreep geënsceneerde "brand van de Rijksdag" beloonde met een bedrag van 400.000 Reichsmark, tot op dat moment de grootste individuele donatie op de "Nationale Treuhand" bankrekening van de NSDAP. Het samenvallen van de boekingsdatum van dit "miljoenenbedrag" (in huidige valuta) en de brand van de Rijksdag op een en dezelfde dag, 27 februari 1933, was beslist geen toeval!De publicatie van deze dossiers van het Neurenberg tribunaal zal er niet alleen toe leiden dat de geschiedenis herschreven moet worden. De politieke verhulling van deze choquerende feiten en de decennialange gerichte misleiding van de burgers van Duitsland en van de wereld zal een politieke aardbeving van ongekende omvang veroorzaken.

Alleen tegen de achtergrond van een zo omvangrijke politieke schokgolf kan Schäubles streven naar nieuwe "machtigingswetten" überhaupt begrepen worden.

Maar het zal toch niet zo zijn dat de onthulling van de achtergronden van de tot de catastrofe van de Tweede Wereldoorlog leidende machtigingswetten nu, 70 jaar later, door Schäubles "machtigingswetten" onderdrukt gaat worden!

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/igfarbenbank.jpg

Tienduizenden historische documenten voor het eerst online

Farma-olie kartel zat achter de Tweede Wereldoorlog. De Neurenberg dossiers onthullen dit.

Na zes decennia van zwijgen worden nu dicht door deze dossiers van het tribunaal tegen de belangrijkste oorlogsmisdadigers, die verantwoordelijk waren voor het ontketenen van de Tweede Wereldoorlog, wereldwijd toegankelijk gemaakt. Tot vandaag de dag wordt in geschiedenisboeken beweerd dat de Tweede Wereldoorlog door een geesteszieke dictator, Hitler, en zijn moorddadige Nazi boeven ontketend werd.

Duizenden historische documenten van het Neurenberg tribunaal – sinds kort toegankelijk via het Internet – tonen echter onmiskenbaar aan dat
de Tweede Wereldoorlog – die meer dan 60 miljoen mensen het leven kostte – door het grootste chemische en farmaceutische kartel ter wereld gepland en gefinancierd werd. In die tijd bestond de IG Farben uit Bayer, BASF, Hoechst en anderen.
het streven van de IG Farben om de wereldwijde olie- en farmaceutische markt onder haar controle te brengen en alle concurrentie te elimineren, de drijvende kracht achter de Tweede Wereldoorlog was.
de bedrijven van de IG Farbem de machtsgreep van de Nazi-partij en daarmee de verandering van Duitsland van een democratische staat in een dictatuur financierden.
het plan van de coalitie Nazi's/IG Farben ter verovering van de wereldheerschappij uit drie stappen bestond:
De onderwerping van het Europese continent,
De verovering van Engeland en haar kolonies,
De onderwerping van de VS en de rest van de wereld.Zoals iedereen weet, zijn de veroveringsplannen van de nazi's en IG Farben door de verenigde krachten van een groot aantal staten en naties tenietgedaan, waarvoor enorme offers noodzakelijk waren.

Nauwelijks was deze voor de mensheid zo belangrijke overwinning behaald of de olie- en farmabelangen van een van de winnaars begonnen hun invloed uit te oefenen op de wereldorde die na de oorlog ontstond:
De aandelen van het IG Farben kartel gingen over in de handen van de winnaars.
De managers van het IG Farben kartel werden – na niet meer dan een "berisping" in Neurenberg – door de nieuwe Engelse en Amerikaanse eigenaren van de IG Farben aandelen opnieuw in dienst genomen om hen erbij te helpen om de macht van het olie- en famakartel wereldwijd te vestigen.Deze belangrijke feiten werden vergaand geheim gehouden voor de mensen hier en elders. Men deed hen geloven dat tijdens het eerste Neurenberger proces – tegen de militaire en politieke handlangers – de hoofdverantwoordelijken van de oorlogsmisdaden veroordeeld waren.

Dat was natuurlijk niet het geval. Naast dit eerste proces waren er nog 12 andere die deel uitmaakten van het Neurenberg Tribunaal. Het belangrijkste proces was het proces tegen het olie- en farmakartel IG Farben.

De managers van dit kartel waren volgens de Amerikaanse hoofdaanklager Telford Taylor de belangrijkste oorlogsmisdadigers – zonder hen zou de Tweede Wereldoorlog niet mogelijk zijn geweest.

Het is onbegrijpelijk en niet aanvaardbaar dat de wereld nog steeds in het ongewisse moet worden gelaten over de vraag wie uiteindelijk verantwoordelijk was voor de Tweede wereldoorlog – en die daarmee de grootste misdaad in de geschiedenis van deze planeet begaan heeft.

De Online Academie "Profit Over Life" is een leerzame bron van verlichting die de mensheid ten goede komt. Scholieren, leraren, politici en miljoenen mensen over de hele wereld zijn uitgenodigd om dit archief te benutten als basis voor een beter begrip van de geschiedenis.

Dat is bijzonder belangrijk, omdat tot op heden de belanghebbenden van multinationale concerns militair geweld gebruiken om hun wereldwijde doelen te verwezenlijken.

De plannen van het olie- en farmakartel om de wereldheerschappij te veroveren

De kat is nu uit de zak en de hele wereld weet ervan: de Tweede Wereldoorlog was niets anders dan een veroveringsveldtocht van het IG kartel om de wereldmarkten van de farmaceutische en chemische industrie en de olie-industrie onder haar controle te brengen.
Authenticiteit

De meer dan 40.000 documenten komen uit internationale archieven waar zij meer dan 60 jaar lang quasi verborgen werden gehouden. Alle twijfelaars moeten goed bedenken dat de "New York Times" – na een diepgaande juridische controle – de wereldwijde aankondiging van dit online archief op 20 juli publiceerde.


Maar dat is nog niet alles. Al in de daarop volgende week bezocht de BASF – een van de opvolgers van de IG Farben – het online archief www.profit-over-life.org (http://www.profit-over-life.org/) en doorzocht meer dan 2 uur lang meerdere duizenden documenten. Alleen al dit feit laat zien dat de betrokkenen het explosieve gehalte van dit Internetarchief exact onderkend hebben. En de waarheid maakt hen nerveus.
Actualiteit

Het ligt voor de hand dat een leugencampagne van deze omvang die decennia lang volgehouden werd, miljarden gekost heeft. Meer nog: de verhulling van de werkelijk oorzaken van de Tweede Wereldoorlog moet een reden hebben:

De wereld werd belogen, om de in Neurenberg als oorlogsmisdadigers ontmaskerde en veroordeelde managers uit farmaceutische industrie en chemie een "Persilbon" te kunnen geven, zodat zijn hun gewetenloze activiteiten tot vandaag de dag zouden kunnen voortzetten.
De plannen voor de wereldheerschappij " toen en nu

In Neurenberg werden uitsluitend de politieke marionetten veroordeeld. De mensen die vanuit de managementetages aan de touwtjes hadden getrokken, werden medeplichtig aan een vuile "deal". De aandelen van de IG Farben – het Duitse farma- en chemiekartel " werden als *quot;buit" overgedragen aan de multinationale farmaceutische concerns en olieconcerns van de zegevierende machten, d.w.z. aan de daarachter staande financiële kringen van de Rockefellers (VS) en Rothschilds (Groot-Brittannië). In ruil daarvoor werden de directeuren van de IG Farben weer de managementetages binnengeloodst – onder de nieuwe internationale eigenaren. Dit was het geboorte-uur van het wereldwijde olie- en farmakartel.

Terwijl in de afgelopen jaren de politieke handlangers van dit nieuwe olie- en farmakartel verschillende wegen bewandelden om de plannen van hun opdrachtgevers voor de verovering van de wereldheerschappij veilig te stellen (zie onderstaande grafiek), bestaat er met ingang van de regeringen Merkel en Sarkozy weer een gemeenschappelijke strategie: Het veiligstellen dan de wereldmarkten voor de farmaceutische industrie, de olie-industrie en de chemie met de grofste economische, politieke en militaire middelen.

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/veroveringsplannen.jpg

Van Neurenberg tot Brussel

Om de plannen voor de verovering van de wereldheerschappij op lange termijn veilig te stellen, bouwt het olie- en farmakartel steeds opnieuw politieke machtcentra op. Een prominent voorbeeld hiervoor is het EU-apparaat in Brussel.

Vooral gefinancierd door belastinggelden uit het farmaceutische exportland Duitsland werd de EU-commissie in Brussel – buiten elke democratische controle – uitgebouwd tot het "Politbureau" van het farmakartel.

Het ontstaan van dit farmaceutische Politbureau in Brussel is geen toeval. Zijn architecten waren de oude bazen van IG Farben, die er in Neurenberg – ondanks hun misdaden – wel heel gemakkelijk vanaf gekomen waren. Het spoor leidt dus direct van Neurenberg naar Brussel.

1933 IG Farben financiert de greep naar de macht door de Nazi's.

Na 1939 IG Farben neemt de chemische en petrochemische industrie in de veroverde landen van Europa over.

1940 IG Farben zet het grootste industriële complex van die tijd in Europa op, de IG Auschwitz, op nauwelijks 6 km vanaf het concentratiekamp Auschwitz waar de IG Farben haar dwangarbeiders rekruteert. Wanneer deze "opgebruik" waren, werden zij in het concentratiekamp vergast.

1948 IG-Farben managers worden in Neurenberg veroordeeld vanwege volkerenmoord en slavernij – in het bijzonder vanwege de misdaden die in Auschwitz begaan werden.

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/globke.jpg
1951 Hans Globke, officiële Nazi commentator van de Neurenberger Rassenwetten, ontsnapte aan de processen in Neurenberg en werd als manager van het Kanzleramt van Adenauer tot een van de hoofdverantwoordelijke architecten van het naoorlogse Duitsland. Tijdens zijn ambtstijd werden de opvolgers van IG Farben – Bayer, BASF en Hoechst – machtiger dan de moedermaatschappij ooit geweest was.

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/zyklonb.jpg
1952 Carl Wurster, tijdens de Tweede Wereldoorlog voorzitter van de raad van bestuur van het chemieconcern, dat Zyklon B produceerde voor Auschwitz en aangeklaagde in het Neurenberger Tribunaal, was 13 jaar lang de hoogste baas van BASF.

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/termeer.jpg
1956 Fritz Ter Meer, in Neurenberg veroordeeld wegens volkerenmoord en slavernij in verband met de in Auschwitz gepleegde misdaden, werd voor bijna 10 jaar voorzitter van de raad van bestuur van Bayer.

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/hallstein.jpg
1958 Walter Hallstein, een toonaangevende Nazi jurist werd de eerste voorzitter van de Europese Commissie. Hij bouwde de EU commissie uit tot het "Politbureau" van het farmakartel.

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/kohl.jpg
1960 Tijdens zijn tijd als hoogste baas van BASF merkt Carl Wurster een veelbelovende jonge medewerker op: Helmut Kohl. Hij ondersteunt diens politieke carrière tot aan het ambt van kanselier van Bondsrepubliek.

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/merkel_sw.jpg
1981-98 16 Jaar lang is Helmut Kohl de politieke handlanger van het olie- en farmakartel. Hij financiert de opbouw en uitbreiding van de EU-bureaucratie en organiseert de tweede poging van het kartel om Europa onder controle te brengen.

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/schaeuble_sw.jpg
Tijdens zijn regeringsperiode benoemt Kohl twee betrouwbare opvolgers die er op hun beurt verder mee gaan om Europa over te leveren aan de grote concerns: Angela Merkel (huidige Bondskanselier) en Wolfgang Schäuble (huidige minister van binnenlandse zaken).

Wat het olie- en farmakartel in de Tweede Wereldoorlog met militaire middelen niet lukte, moet er nu doorheen gedrukt worden in het kader van de EU

Van Auschwitz tot Leverkusen

Natuurlijk werden miljoenen mensen niet 60 jaar lang zonder reden belogen. Onder de dekmantel van deze leugens bouwden op de opvolgers van de IG Farben een gewetenloos zakenimperium op wereldschaal op, dat winsten boekt die vele malen groter zijn dan de winsten van IG Farben.


Het grootste bedrog van deze tijd zijn de farmaceutische beleggingsactiviteiten die op ziekten inspelen. De farmaceutische industrie belooft miljoenen mensen gezondheid, maar het volledige bestaan van deze beleggingsbranche is gebaseerd op de uitbreiding van ziektes. Ziektes zijn miljarden opleverende afzetmarkten voor gepatenteerde farmaceutische preparaten.

De beschuldiging van een opzettelijke verbreiding van ziektes om winstbejag is een zwaarwegende beschuldiging, maar het menselijke verstand weigert te accepteren dat midden onder ons dergelijke gewetenloze bedrijfstakken bestaan. Een blik in de dossiers van het Neurenberger Tribunaal tegen de IG Farben maakt echter al snel duidelijk dat deze branche nergens voor terugschrikt.
Experimenten op mensen in concentratiekampen voor patenten op "Chemo"-preparaten

De dossiers van het Neurenberger tribunaal tegen het destijds grootste farmaceutische concern ter wereld, IG Farben, tonen aan dat BAYER, HOECHST en andere IG Farben bedrijven Auschwitz en andere concentratiekampen gebruikten om er gerichte experimenten met menselijke proefkonijnen te verrichten.

De pillen, "granulaten" en injectieoplossingen werden rechtstreeks vanuit de farmaceutische laboratoria in Leverkusen (BAYER), Frankfurt (Hoechst) en Marburg (Behringwerke) aan de concentratiekampartsen geleverd.

De meeste van deze preparaten waren gepatenteerde toxische chemicaliën die daarvoor niet of nauwelijks op mensen uitgeprobeerd waren. Zij behoorden tot een nieuwe categorie farmaceutische preparaten met de veelbelovende naam "chemotherapie".

Om de chemicaliën zelf zo lang mogelijk geheim te houden, werden deze onder codenamen toegediend aan de weerloze gevangenen.

De dossiers van het Neurenberger Tribunaal tonen eveneens aan dat tienduizenden patiënten die voor deze onmenselijke experimenten misbruikt werden, op een gruwelijke wijze aan hun einde kwamen.

Concentratiekampartsen waren werknemers van BAYER en IG Farben

De dossiers van het tribunaal maken ook een einde aan het sprookje dat de concentratiekampartsen uitsluitend SS-boeven waren. Vele van deze artsen waren werknemers van BAYER en andere farmaceutische bedrijven van IG Farben. Zoals dit document aantoont, werden zelfs vakantiegeldafrekeningen voor deze artsen rechtstreeks naar het concentratiekamp gestuurd.

De BAYER-employee Dr. Vetter werd voor zijn misdaden tegen de mensheid veroordeeld en in 1948 opgehangen.

Huidige farmaceutische experimenten op mensen op wereldschaal

Tegenwoordig betalen miljoenen mensen met hun leven voor het feit dat de misdaden van de farmaceutische concerns in het kader van de Tweede Wereldoorlog – in het bijzonder hun monsterlijke rol in de concentratiekampen – 6 decennia lang voor de wereld verborgen gehouden zijn.

De op concentratiekampgevangenen getest toxische "chemotherapie"-preparaten werden in de tussentijd verder ontwikkeld tot wereldwijde farmaceutische markten.

Het tegenwoordig toonaangevende AIDS-preparaat AZT (rechts een fles van de zuivere stof) is een verdere ontwikkeling van de in Auschwitz geteste stikstofhoudende Azo-chemicaliën.
http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/azt.jpg
Deze fles is duidelijk herkenbaar voorzien van een waarschuwingslabel voor giftige stoffen.

Ongeacht de toxiciteit en de door producenten zelf toegegeven ineffectiviteit bij het genezen van AIDS, smeren de farmaceutische concerns dit chemische middel miljoenen mensen – o.a. in Afrika – aan als "wondermiddel".

Niet zonder reden vatte DER SPIEGEL kort geleden 50 jaar chemotherapie samen onder de noemer: "Gifkuur zonder nut".

Neurenberg heeft het aangetoond: Als het om winst gaat, gaat de farmaceutische industrie over lijken. Wie de beloftes van deze branche tot nu toe geloofd heeft, zou de feiten van Neurenberg eens in ogenschouw moeten nemen.

Het spel is uit, meneer Schäuble!

Met de onthullingen in deze krant zal het ook voor de laatste lezer duidelijk zijn wat de redenen zijn, waarom Wolfgang Schäuble zoveel stof doet opwaaien.

Zijn motieven om de democratie in de Bondsrepubliek Duitsland te vervangen door een Big Brother staat, die alles in het oog houdt, zijn nu duidelijk. Het is overduidelijk: Schäubles absurde plannen zijn niet gericht op terrorismebestrijding, maar stellen uitsluitend de voortzetting van gewetenloze farmaceutische activiteiten veilig.

De openbaarmaking van meer dan 40.000 documenten over het criminele verleden van het farmakartel brengt de plannen van de farmalobbyist Schäuble een zware klap toe. Wat miljoenen mensen in Duitsland en de rest van de wereld nu vernomen hebben, kan niet meer in de doofpot gestopt worden.

WELKE OPTIES SCHÄUBLE NU NOG HEEFT:
Onderdrukking: Schäuble zou kunnen proberen om de Internetsite www.profit-over-life.org (http://www.profit-over-life.org/) met haar 40.000 onthulde documenten te laten blokkeren om ze aan de burgers van Duitsland te onthouden. Dit zou echter tot gevolg hebben dat de historische Internetdocumentatie alleen nog maar meer bekendheid zou krijgen.
De aanval: Schäuble zou in de verleiding kunnen komen om Dr. Rath, de uitgever van deze krant, aan te vallen of de duizenden mensen die hem ondersteunen. Maar ook deze actie zou al snel "de mist ingaan", omdat zij alleen maar extra aandacht voor de voorlichtingsactiviteiten van Dr. Rath zou opleveren.
Misleiding: Het zou goed denkbaar zijn dat één van de andere politieke handlangers van het farmakartel in de VS, Frankrijk of Engeland ertoe besluit om de heer Schäuble of mevrouw Merkel assistentie te verlenen. Elke internationale escalatie, elke nieuwe oorlog biedt deze handlangers de mogelijkheid om de belangstelling van het publiek in één klap en wereldwijd af te leiden van de gewetenloze intriges van het farmakartel. Maar zelfs dit is geen optie meer na de publicatie van de Neurenbergdocumenten en het verschijnen van deze krant. De hele wereld zou het farmakartel aanwijzen als veroorzaker van een dergelijke oorlog.http://www4nl.dr-rath-foundation.org/images/waar/2007_01/schaeuble.jpg

De enige echte keuzemogelijkheid die de heer Schäuble nog openstaat: hij moet zijn falen toegeven en opstappen: Treed af, meneer Schäuble, en neemt u mevrouw Merkel meteen maar mee!
De burgers van Duitsland zullen niet toelaten dat u – of een andere politicus – ons land in het 1984 van George Orwell verandert om de gewetenloze farmabranche van dienst te zijn. Het spel is uit, meneer Schäuble!

Treed af en neemt u mevrouw Merkel meteen maar mee!

Savatage
6 november 2007, 02:49
NWO zever.

Gun
6 november 2007, 13:02
NWO zever.:thumbsup:

Vooral met die 'zever' sla je koppen:?

Pieke
6 november 2007, 13:09
:thumbsup:

Vooral met die 'zever' sla je koppen:?

ronkende titels, uitroeptekens, melodrama en wat dingen in het vet, meer moet dat niet zijn

Den Ardennees
6 november 2007, 13:52
NWO zever.

Wat bedoel je met NWO?

Firestone
6 november 2007, 13:59
Wat bedoel je met NWO?:rofl:

(sorry hoor, het heeft niets met jou te maken ;))

Hier een primer:

http://i23.tinypic.com/2cejgaq.gif (http://i18.tinypic.com/6ga1qbo.jpg)

exodus
6 november 2007, 15:03
:rofl:

(sorry hoor, het heeft niets met jou te maken ;))

Hier een primer:



Is je fascinatie met de NWO nog altijd niet voorbij?

Firestone
6 november 2007, 15:04
Is je fascinatie met de NWO nog altijd niet voorbij?:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Gun
6 november 2007, 17:36
ronkende titels, uitroeptekens, melodrama en wat dingen in het vet, meer moet dat niet zijnDeze al eens bezocht?

www.profit-over-life.org (http://www.profit-over-life.org/)

10.000 - den bladzijden, daar doe je een decennium over om te lezen ...

Heftruck
6 november 2007, 18:25
Deze al eens bezocht?

www.profit-over-life.org (http://www.profit-over-life.org/)

10.000 - den bladzijden, daar doe je een decennium over om te lezen ...

Mooi! Bedankt voor deze verdomd nuttige link! ;-)

Historic Failures and why we have little time left to learn from them

This website is not maintained by those who wish to nebulize the guilt of the German people or deny the immense crimes committed by them against the Jewish or any other people during their reign of terror. To the contrary, there can be nothing but utmost condemnation of these crimes.

The purpose of this website is to call on the people of the world to go one step further and expose the economic interests that helped to finance the holocaust, those forces that used the hatred against the Jewish people and other ethnic groups as a tool for the psychological mobilization for a war of conquest and those groups that benefited economically from the holocaust. Among those economic interests one name stands out above all: the chemical cartel IG Farben.


There is a burning reason why the exposure of IG Farben Industries as the economic interests behind WWII is important now.

Today, in October 2007, the world may only be weeks away from another World War deliberately launched by the very same interest groups that brought the Nazis to power and sought to control the world then – the chemical/petrochemical/pharmaceutical investment business.

70 years after the political puppets of the chemical investment business launched World War II, their stakeholders today – namely George Bush (USA) and Nicholas Sarkozy (France) – are openly preparing a nuclear attack against Iran with the deliberate risk of throwing the world into a nuclear abyss.

It was the US Prosecutor in the Nuremberg War Crimes trial against IG Farben, Telford Taylor, who stated in 1947 that if the responsibility of the economic interests behind WWII – namely the oil and drug cartel – would not be brought to the daylight, they will cause even more harm in future generations than the Nazis ever could.

Precisely that is the threat coming from Bush and Sarkozy today.

To warn the world of this development, precisely that is the purpose of this website!

Gun
6 november 2007, 18:31
Mooi! Bedankt voor deze verdomd nuttige link! ;-)Artikel van BenX al eens doorgenomen?8O;-)

Heftruck
6 november 2007, 18:34
Artikel van BenX al eens doorgenomen?8O;-)

Vluchtig vanmorgen. Ik had de link in 't bericht van BenX niet opgemerkt.

Dank aan jullie beide dus! :-D

Gun
7 november 2007, 10:26
Stom (spijtig) dat deze in geschiedenis is gepost ...

Gun
8 november 2007, 15:52
:thumbsup:

Eigenlijk in een juiste draad wegens heel actueel

Asshen Sukar
8 november 2007, 20:23
Er zit een tijdperk-redenatiefout in de tekst.

De plannen van het olie- en farmakartel om de wereldheerschappij te veroveren

Farma en chemieindustrie was toen iets totaala nders dan nu. Veel geld werd er toen niet mee verdiend.

De opkomst van deze industrieen kwam met:
-penciline net na de oorlog en antibiotica's daarna.
-uitvinding van plastics in de jaren 50
-gebruik en verbetering van electronica na de oorlog
-verwerking chemische stoffen in geneesmiddelen.
-branstofgebruik door opkomst en gebruik van goedkope autos in de jaren 60.
...

Chemiesector was in die tijd niet meer dan het maken van kleurstoffen en pharma stond echt nog nergens.

liberalist_NL
8 november 2007, 20:29
1/4 van de wereld is klaarblijkelijk echt gestoord...

Gun
9 november 2007, 17:03
1/4 van de wereld is klaarblijkelijk echt gestoord...Welk kwartje bedoel je?

Gun
27 november 2007, 19:33
Er zit een tijdperk-redenatiefout in de tekst.

De plannen van het olie- en farmakartel om de wereldheerschappij te veroveren

Farma en chemieindustrie was toen iets totaala nders dan nu. Veel geld werd er toen niet mee verdiend.

De opkomst van deze industrieen kwam met:
-penciline net na de oorlog en antibiotica's daarna.
-uitvinding van plastics in de jaren 50
-gebruik en verbetering van electronica na de oorlog
-verwerking chemische stoffen in geneesmiddelen.
-branstofgebruik door opkomst en gebruik van goedkope autos in de jaren 60.
...

Chemiesector was in die tijd niet meer dan het maken van kleurstoffen en pharma stond echt nog nergens.IG Farben was volgens jou dus maar een klein visje in een enorme oceaan?

Pindar
27 november 2007, 19:39
mooie thread! meer van deze 'eye openers' please!!


Pin d'Ar

pinbag
27 november 2007, 21:15
oud nieuws...

C2C
27 november 2007, 21:56
Ik vind dit heel boeiend, maar niet echt schokkend.

Het is toch de essentie van het kapitalisme dat het desnoods oorlog en geweld inzet om zichzelf uit te breiden?

De EU is glijmiddel van het globale kapitalistische terreurnetwerk, da's toch ruim geweten?

Dat het Duitse grootkapitaal Hitler aan de macht bracht is ook niks nieuws.


Lenin zei dit al (over de eerste wereldoorlog, - de eerste kapitalistisch-imperialistische oorlog) en Stalin zei dit eveneens (over de tweede kapitalistische oorlog). C2C zegt dit over de nakende derde kapitalistische wereldoorlog).

Professor Michael Klare, toch niet de eerste de beste, over de komende olie-oorlog - een heuse Derde Wereldoorlog (interessante video):

Link naar RTL-Z
(http://www.rtl.nl/%28channel=yorin,progid=rtlz,zone=rtlgemist.rtl.nl/rtlz,vm=/financien/rtlz/home/,ord=1195671158294%29/system/video/wvx/components/financien/rtlz/miMedia/2007/week47/wo_interview_roland.avi_plain.xml/796.wvx)

pinbag
27 november 2007, 23:30
De EU is glijmiddel van het globale kapitalistische terreurnetwerk, da's toch ruim geweten?


8O OMG de EU...

Ik vraag me echt af, waarop je dat fundeert.

Babylonia
28 november 2007, 12:20
Dr Rath verdient een standbeeld

BenX
2 december 2007, 18:23
Ik vind dit heel boeiend, maar niet echt schokkend.

Het is toch de essentie van het kapitalisme dat het desnoods oorlog en geweld inzet om zichzelf uit te breiden?

De EU is glijmiddel van het globale kapitalistische terreurnetwerk, da's toch ruim geweten?

Dat het Duitse grootkapitaal Hitler aan de macht bracht is ook niks nieuws.

Lenin zei dit al (over de eerste wereldoorlog, - de eerste kapitalistisch-imperialistische oorlog) en Stalin zei dit eveneens (over de tweede kapitalistische oorlog). C2C zegt dit over de nakende derde kapitalistische wereldoorlog).

Professor Michael Klare, toch niet de eerste de beste, over de komende olie-oorlog - een heuse Derde Wereldoorlog (interessante video):

Link naar RTL-Z
(http://www.rtl.nl/%28channel=yorin,progid=rtlz,zone=rtlgemist.rtl.nl/rtlz,vm=/financien/rtlz/home/,ord=1195671158294%29/system/video/wvx/components/financien/rtlz/miMedia/2007/week47/wo_interview_roland.avi_plain.xml/796.wvx)Voor jou misschien niet maar voor het overgrote deel van de wereldbevolking zou dit wel schokkend moeten zijn. We zien er echter niets van in de pers:-(

BenX
2 december 2007, 18:26
mooie thread! meer van deze 'eye openers' please!!


Pin d'ArThanks;-)

Babylonia
3 december 2007, 00:28
misschien dat dit iets is voor sommige mensen mee op andere ideen te brengen...
http://www.youtube.com/watch?v=MWBPLCilb3o

Herr Oberst
3 december 2007, 00:32
Natuurlijk steunden die bedrijven de Nationaal-Socialisten. Het waren dan ook Duitse bedrijven. Ze zouden maar achterlijk zijn om het niet te doen.

Gun
3 december 2007, 20:15
Natuurlijk steunden die bedrijven de Nationaal-Socialisten. Het waren dan ook Duitse bedrijven. Ze zouden maar achterlijk zijn om het niet te doen.Het gaat een stapje verder dan jouw analyse ...

Ga eens na hoezeer de bedrijven van IG Farben al dan niet gebombardeerd werden door de geällieerden;-)

Pindar
9 december 2007, 14:29
WALL STREET AND
THE RISE OF HITLER

By
Antony C. Sutton


verplichte kost als je hiermee bezig bent!

online boek! (http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.html)

Pin d'Ar

BenX
16 december 2007, 17:35
verplichte kost als je hiermee bezig bent!

online boek! (http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.html)

Pin d'ArInderdaad, een absolute aanrader ...

brontosaurus
16 december 2007, 18:39
meer hierover
www.becoolbewise.nl.tt

Geert C
16 december 2007, 18:58
Brontosaurus, waarom acht je het nodig die link overal te posten?:boo:

BenX
11 januari 2009, 21:27
Up?

BenX
11 januari 2009, 21:28
Up?

Valentine Julien
13 januari 2009, 02:08
Waarom Is Pindar nog steeds een banneling ???????????
Ik ben het daar niet mee eens!

De La Rouche beweging publiceerde onlangs een schokkend artikel over
hoe, wat zij noemt, "de slijmzwam" - de geheime verstandhouding tussen
de financiële en olie kartels van het Engels-Nederlandse liberale
systeem - de wereld aanstuurt op een vermindering van de "relatieve
potentiële bevolkingsdichtheid". Dit betekent dat dit wereldwijde
kartel-systeem er voor zorgt dat de verschillende economieën in de
wereld minder mensen in leven kunnen houden, hetgeen concreet betekent
dat er miljoenen mensen zullen sterven. LaRouche wijst er op dat deze
"genocide" bewust gepleegd wordt, omdat men van plan is om "de
dragende capaciteit van de planeet te reduceren tot ongeveer 1 miljard
mensen, zodat de wereld opnieuw een gigantische oligarchische plantage
kan worden". Men baseert zich hierbij onder meer op een officieel
Amerikaans memorandum van de hand van Kissinger, NSSM 200, waarin in
1974 de contouren werden geschetst van een heimelijk plan om de
bevolkingsgroei in de derde wereld te beperken door geboortebeperking,
en ook, impliciet, door oorlog en hongersnoden.

De LaRouche beweging publiceert het tijdschrift "Executive
Intelligence Review" (EIR) en werd in 1984 door Norman Bailey,
voormalig staflid van de National Security Council (NSC), als "één van
de beste private intelligence services ter wereld" omschreven. Vorig
jaar beschreef de Russische econoom Stanislav Menshikov LaRouche als
zijnde "onder de weinige economen die naar de basis redenen kijkt, en
daardoor ziet wat anderen niet kunnen zien".

EIR publiceerde verschillende artikelen en een "special report" over de rol van het
Wereld Natuur Fonds (WNF) bij met name de genocide in Afrika, waar
zo'n 20 jaar geleden met het door Prins Bernhard gefinancierde project
"Lock" in de parken van het WNF huurlingen werden opgeleid om onder
het mom van "natuurbescherming" het ANC te bestrijden en de apartheid
in Zuid Afrika in stand te houden. Volgens deze artikelen maakt het
WNF deel uit van een doelbewust opgezet imperialistisch systeem, dat
als een soort private neo-koloniale macht de bevolking in Afrika onder
de duim houdt, opdat men het continent voor eigen gewin kan leegroven.

lees verder als het je interesseert.
http://www.indymedia.be/nl/node/31324

Savatage
13 januari 2009, 02:17
The hoax continues ...

Gun
21 juli 2009, 14:51
The hoax continues ...Juist:roll:

Zucht

Gun
25 juli 2009, 14:11
Up

Valentine Julien
25 juli 2009, 16:22
ik ben geshokkeerd te lezen dat het griep virus - vaccin in de Vs en de EU het nummer
VS 666
EU 666

draagt
bovendien is er een wet gestemd in 2003 geintroduceerd door Lieberman die het no heeft S666
Niet pluis allemaal....
:?

Gun
25 juli 2009, 17:31
ik ben geshokkeerd te lezen dat het griep virus - vaccin in de Vs en de EU het nummer
VS 666
EU 666

draagt
bovendien is er een wet gestemd in 2003 geintroduceerd door Lieberman die het no heeft S666
Niet pluis allemaal....
:?Bron?

Valentine Julien
27 juli 2009, 18:59
Prepandrix; Pandemrix – influenza virus H5N1, inactivated, vaccine, with AS03 adjuvant; bird flu vaccine; avian influenza vaccine; pandemic influenza vaccine"

Company roles:

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) — R&D ; Tech. ; USA mark.
GlaxoSmithKline Biologicals S.A. (GSK) — Manuf. ; R&D ; Tech. ; Europe mark.
GlaxoSmithKline plc (GSK) — Parent
Monograph size = 15988 characters (not including indexing, nomenclature, links, etc. on this page)

Partial monograph text:
393 Influenza Vaccine, H5N1/GSK

Pandemic Influenza vaccine, surface antigen, inactivated; influenza vaccine, pandemic – Prepandrix; Pandemrix; influenza virus H5N1 vaccine; bird flu vaccine; influenza virus H5N1, inactivated, vaccine; avian influenza vaccine; influenza H5N1 virus (A/Indonesia) vaccine

Status: vaccine approved in EU in May 2008; being added to U.S. and other countries’ stockpiles

Organizations involved:

GlaxoSmithKline Biologicals S.A. – Manuf.: R&D; Tech.; Europe mark.

GlaxoSmithKline plc – Parent

Centers for Disease Control & Prevention (CDC) – R&D; Tech.; U.S. mark..

Description: Prepandrix “prepandemic vaccine” is a conventional egg-cultured influenza virus H5N1 (A/VietNam/1194/2005 NIBRG-14) clade 2 inactivated split-antigen vaccine. The H5N1 clade 2 bulk material is being manufactured from a laboratory version seed virus of the wild-type virus provided by the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC). The reference virus, A/Vietnam/1194/2004 (H5N1) NIBRG-14, was developed using reverse genetics, with reassortment strain combining the H5 and N1 segments to with an influenza virus PR8 strain backbone. In addition the H5 was engineered to eliminate the polybasic stretch of amino-acids at the HA cleava … truncated (just the beginning)

Nomenclature:

Infleunza Vaccine, H5N1/GSK
Prepandrix [TR]
Pandemrix [TR]
Pandemic Influenza vaccine, surface antigen, inactivated [EU]
Prepandemic influenza vaccine (H5N1) (split virion, inactivated, adjuvanted) A/VietNam/1194/2004 NIBRG-14 [EU]
Pandemic influenza vaccine (H5N1) (split, inactivated, adjuvanted) [EU]
avian influenza vaccine [SY]
bird flu vaccines [SY]
influenza H5N1 virus (A/Indonesia)vaccine [SY]
influenza vaccine, pandemic [SY]
influenza virus H5N1, inactivated, vaccine with AS03 adjuvant [SY]

Index Terms:

Product Class Index:
biopharmaceutical products
bovine materials used
chicken source materials
vaccines, inactivated
vaccines, subunit
vaccines, viral

SB001 BIOPHARMA prod. (mainstream)

Regulatory/Status Index:
EU200 Currently Approved in EU
[B]EU666 Biodefense stockpile
UM100 Controlled/Gov’t Distribution in US
US666 Biodefense stockpile
EM160 Controlled/Gov’t Distribution in EU

Biological Index:
chicken embryos (eggs)
influenza virus, H5N1
virus culture

Chemical Index:
alpha-tocopherol
aluminum adjuvant
AS03 adjuvant
Daronrix
disodium phosphate
formaldehyde
magnesium chloride
octoxynol 10
polysorbate 80 (Tween 80
potassium chloride
potassium dihydrogen phosphate
sodium chloride
sodium deoxycholate
squalene
thiomersal
vitamin E

http://www.lookupfellowship.com/2009/07/seriously-they-had-to-use-666.html