PDA

View Full Version : Hé Derk.


PollyCorrect
21 november 2007, 20:04
Weet je wat ik vandaag gekocht heb? In België? http://www.topfreeforum.com/skullandcrossbo/images/smiles/047.gif

*

¨
*


¨¨¨

¨¨¨¨¨¨

¨

:P



*
*

:P


*

ditte....

*
*
¨¨


http://www.dutchfood.com/images/Calve-pindakaas.jpg

lantjes
21 november 2007, 20:06
Fuck, ze zijn onze winkels al aan 't infiltreren. 't Spel begint.

Hashiwokakero
21 november 2007, 20:08
Fuck, ze zijn onze winkels al aan 't infiltreren. 't Spel begint.Vlamingen moeten een nieuwe kristalnacht organiseren!

lantjes
21 november 2007, 20:10
We zijn nog niet gescheiden en der staat al een nief lief te springen om ons binnen te doen. Eerst een paar jaar bezinnen zou ons geen kwaad doen toch?

ZERO
21 november 2007, 20:16
Hebben ze in alle stedelijke Delhaize al jaren :roll:
Is da nu zo speciaal.
(eet het trouwens zelf op mijn boterhammetjes:-P )

Herr Oberst
21 november 2007, 20:17
Hebben ze in alle stedelijke Delhaize al jaren :roll:
Is da nu zo speciaal.
(eet het trouwens zelf op mijn boterhammetjes:-P )

Volksverraad! :evil: :-P

BigF
21 november 2007, 20:55
Weet je wat ik vandaag gekocht heb? In België? http://www.topfreeforum.com/skullandcrossbo/images/smiles/047.gif

*

¨
*


¨¨¨

¨¨¨¨¨¨

¨

:P



*
*

:P


*

ditte....

*
*
¨¨


http://www.dutchfood.com/images/Calve-pindakaas.jpg
Mag dat hier vrij verkocht worden? 8O


En?
Wie ga je vergiftigen?

Jazeker
21 november 2007, 20:57
Mag dat hier vrij verkocht worden? 8O

Als de federale politie binnenvalt, hebt ge de doodstraf aan uwe rekker.

PollyCorrect
21 november 2007, 20:58
Ik ga nu een Internationale Zonde plegen die ik nog nooit gepleegd heb.

Namelijk.




Een plakje Deutsche Kerststol besmeren met Calvé Pindakaas.

Yum. Yum.

Jazeker
21 november 2007, 20:59
Als je daar nog een Heineken bij drinkt, dan geloof ik je op je woord dat je immuum bent voor AIDS ook.

PollyCorrect
21 november 2007, 21:01
Nope. Ik drink geen alcohol. Een kopje Zuid Afrikaanse rooibosthee. :P

BigF
21 november 2007, 21:02
Nope. Ik drink geen alcohol. Een kopje Zuid Afrikaanse rooibosthee. :P
En als je daar nu eens een scheut stroganoff saus bij zou gieten?

Derk de Tweede
21 november 2007, 21:29
Weet je wat ik vandaag gekocht heb? In België? http://www.topfreeforum.com/skullandcrossbo/images/smiles/047.gif

*

¨
*


¨¨¨

¨¨¨¨¨¨

¨

:P



*
*

:P


*

ditte....

*
*
¨¨


http://www.dutchfood.com/images/Calve-pindakaas.jpg

Echte Calvé of de nep? :-D

PollyCorrect
21 november 2007, 21:31
de nep? :roll: :? :roll:

Derk de Tweede
21 november 2007, 21:33
Fuck, ze zijn onze winkels al aan 't infiltreren. 't Spel begint.

Vlamingen zijn bezig om Friesland te cultiveren en wij Nederlanders brengen jullie onze fantastisch broodbeleg.
De Nederlanden zijn een feit............



VLAMING MOET FRIES FESTIVAL HERLANCEREN

De Vlaamse artistiek leider Guy Coolen,
directeur van het Antwerpse operahuis
Transparant, moet het Fries Festival
nieuw leven inblazen.

Het Fries Festival, een reeks culturele
evenementen, beleefde zeven jaar
geleden zijn laatste editie. Een groep
cultuurminnaars vond dat zonde en
ijverde voor een nieuwe start. Met 1
miljoen subsidie van de provincie
Friesland hopen ze van het Festival een
internationaal spektakel te maken.

Guy Coolen wil de rijke Friese amateur-
cultuur koppelen aan professionele
theatermakers, kunstenaars en musici.

lantjes
22 november 2007, 09:18
Vlamingen zijn bezig om Friesland te cultiveren en wij Nederlanders brengen jullie onze fantastisch broodbeleg.
De Nederlanden zijn een feit............



VLAMING MOET FRIES FESTIVAL HERLANCEREN

De Vlaamse artistiek leider Guy Coolen,
directeur van het Antwerpse operahuis
Transparant, moet het Fries Festival
nieuw leven inblazen.

Het Fries Festival, een reeks culturele
evenementen, beleefde zeven jaar
geleden zijn laatste editie. Een groep
cultuurminnaars vond dat zonde en
ijverde voor een nieuwe start. Met 1
miljoen subsidie van de provincie
Friesland hopen ze van het Festival een
internationaal spektakel te maken.

Guy Coolen wil de rijke Friese amateur-
cultuur koppelen aan professionele
theatermakers, kunstenaars en musici.

Toch geen famillie van Alexandra hoop ik (met 1 "o") want anders heb je daarwat voor in Friesland. Nu, in ontwikkelingssamenwerking en zendelingenwerk zijn we sterk hé en inderdaad, we brengen dan plaatselijke specialiteiten mee zoals ivoor of diamant en nu dus pindakaas.

Public energy
22 november 2007, 09:25
Die van jack klijn is veel beter! Die zoute brol van calvé krijg ik niet door mijn strot geramd.

straatrue
22 november 2007, 09:31
Calvé pindakaas vinden in BE, valt nogal mee.

Maar: wie kan er Calvé vinden met stukje noot in en... waar?

mjam, lekker

Monocle
22 november 2007, 09:38
Weet je wat ik vandaag gekocht heb? In België? http://www.topfreeforum.com/skullandcrossbo/images/smiles/047.gif

*

¨
*


¨¨¨

¨¨¨¨¨¨

¨

:P



*
*

:P


*

ditte....

*
*
¨¨


http://www.dutchfood.com/images/Calve-pindakaas.jpg

Mmmm....

Gegrilde kip met pindasaus


Ingrediënten :
3 eetlepels pindakaas
5 cl water
1 eetlepel vissaus
3 eetlepels sojasaus
2 eetlepels rijstazijn
2 eetlepels limoensap
1 teentje knoflook
2 eetlepels gember
1 koffielepel sambal oelek
zout
peper
1 eetlepel arachideolie
600 g kippenreepjes
100 g wortels
100 g witte kool
0.50 rode paprika
1 pakje jonge sla
5 lente-uitjes
2 eetlepels koriander
1 eetlepel pinda's
Bereiding :
Eerst maken we de saus. Doe pindakaas en water in een mengkom en mix tot een gladde massa. Voeg vissaus, sojasaus, rijstazijn, limoensap, knoflook, geraspte gember, sambal oelek, zout en peper toe. Mix het geheel en voeg twee eetlepels arachideolie toe. Zet even weg. De saus is nu klaar.
Bestrijk de reepjes kip met de resterende arachideolie en roerbak ongeveer 3 minuten in de wok. Verdeel de saus in twee. Schenk het ene deel in een kom. Voeg de kipreepjes toe en meng door elkaar. Schenk de andere helft in een slakom. Rasp de worteltjes, snij de kool en paprika in dunne reepjes. Voeg de worteltjes, kool, paprika en jonge sla toe aan de slakom en meng goed.
Verdeel de salade over de borden en voeg dan de kippenreepjes toe. Garneer eventueel met lente-uitjes, koriander en muntblaadjes.

Smakelijk....

straatrue
22 november 2007, 09:46
Smakelijk:

je moet nu ook niet overdrijven hé.

Pindakaas met nootjes op de boterham = lekker

maar pindasaus, beeeuh

PollyCorrect
22 november 2007, 10:45
Die van jack klijn is veel beter! Die zoute brol van calvé krijg ik niet door mijn strot geramd.
ga jij maar verder met boycotten en vlaggen verbranden :roll:

Derk de Tweede
22 november 2007, 11:15
Wees niet dwaas!
Eet echte pindakaas!

lantjes
22 november 2007, 11:31
Je kan er zelfs muizen mee vangen ?8O

http://www.zoogdierenwerkgroep.be/index.php?id=115
Enkele tips voor het plaatsen van de vallen:
Gebruik sterk geurend aas, van een gemengde samenstelling zoals pindakaas,

Maar 60g vet per 100 gram...gezond?

Voedingsstoffen (per 100 g product)
energie (kJ)2850 kJ 690 kcal
eiwit totaal 24 g
koolhydraten totaal 13 g
vet totaal 60 g