![]() |
Welke saus bij de frietjes?
:-)
|
Joppiesaus
|
Tartaar
|
Ik eet heel, heel zelden friet.
|
Nu met poll.
|
Citaat:
![]() |
Hmm, niet aan gedacht deze openbaar te maken... :-(
|
Ik heb trouwens nog nooit mammoetsaus, andalousesaus of samoeraisaus geproefd. Iemand die uit kan leggen hoe dat smaakt?
|
Tartaar, sans doute...
|
Welke idioot heeft die laatste gekozen ! :P
|
Citaat:
Kan erg lekker zijn maar ook enorm tegenvallen. |
Citaat:
|
Citaat:
![]() Ne kaaskop. |
Citaat:
|
Dubbele mayonaise, zure ajuintjes en warme curry.
In die volgorde. |
Citaat:
|
Citaat:
Hoe smaakt het geheel? |
Citaat:
|
Doet er hier iemand azijn op zijn frietjes?
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Ik doe soms zoete mayonaise op mijn frieten.
|
Citaat:
Ik eet het wel alleen in Engeland, daar zetten ze azijn gewoon op tafel. |
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Engeland. Ollant heeft geen keuken dacht ik.
|
Citaat:
|
Ik bedoelde in het algemeen.
|
De Belgische keuken, dankzij de sterke Franse invloed en Duitse toetsen. ;-)
Zelf verhoog ik het volkse en Duitse aspect wat. |
Citaat:
|
Samoerai!
|
samoerai of vlamsaus of stoverijsaus. Hangt er vanaf waar ik zin in heb.
En dan een goeie mexicano en een paar vuurvreters erbij |
Citaat:
|
Citaat:
Als er echter geen zelfgemaakte is, eet ik wel industriële, maar het is met meer tegenzin. Van de industriële vind ik die van Devos & Lemmens het lekkerst. |
Citaat:
|
Sambal.
Meestal mayo dus. |
Zonder twijfel zelfgemaakte mayonaise.
|
Citaat:
Enig nadeel is dat de zelfgemaakte mayonaise van onze familie niet zo goed aan de friet blijft plakken. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:35. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be