![]() |
Hoe eten we ons droog brood het liefst?
Om ook maar eens een onzin-topic te lanceren...
|
gedeconfituurd!
:-P |
Zonder kruisraketten
|
droge boterhammen drenk ik in rode wijn. bijna driedagelijkse kost.
|
Droog brood : eerst lichtjes bevochtigen, dan jonge of belegen kaas, oregano, basilicum en ketchup ertussen, en in de oven op minimum 200°C tot de aanvankelijk gesmolten kaas een harde lichtbruine korst geworden is.
Mogelijk kankerverwekkend, maar toch een overheerlijke TV-snack voor de alleenstaande man. |
met choco:cheer:
|
niet :cheer::cheer:
|
droog natuurlijk ;-)
|
Zoals bij 10 prachtige, naakte vrouwen op een rijtje: sneetje per sneetje.
|
Nat, liefst door bier.
|
Brood, ketchup, choco, salami, confituur, brood; de microgolf in. I love a MacMaerlant in the morning.
|
Citaat:
Dokters allerhande zijn u dankbaar. |
Chill..
|
Jamaar eet gij dat serieus of wat? :-D
|
Microgolven, ik weet niet eens hoe ge dat gebruikt. 't Schijnt simpel te zijn, nochtans.
|
Citaat:
|
Droog brood liefst vers van den bakker, en nog warm. Met een krokant korstje. Ik kan dan gemakkelijk alle boterhammen van een brood droog na mekaar opeten :/. Ik vind droog brood dus wél lekker (als 't vers is).
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:56. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be