![]() |
Big Cohones
Vraagje aan de gastronomische talenten hier aanwezig.
Hoe maak ik dit best gereed?? (alvast bedankt!) ;-) ![]() |
Ietwat teleurstellend;-)
|
Ene keer gegeten in Spanje .... Nadat ze me hadden gezegd wat het was heb ik wijselijk besloten om het nooit meer te eten ...
Anderzijds , als je een dier dood om het op te eten moet je er ook zoveel mogelijk van opeten hé ... :-P (wie doet er nog varkensoren in de erwtensoep ??? :-D) |
Een echte delicatesse.
|
Recept gebakken stierekloten:
1 kilo stierekloten 1 lepel wijnazijn zout en peper 100 gram bloem 1 eetlepel knoflookpoeder 1 mespuntje cayennepeper 1 deciliter melk olie om te bakken Snij met een scherp mes een sneetje in de huid rond de testikels en pel de ballen er uit. Leg de testikels een paar uur in koud water met een. Spoel ze nadien af en doe ze in een pan koud water met een beetje zout en azijn. Breng deze langzaam aan de kook en laat het 15 minuten zachtjes doorkoken. Laat de testikels afkoelen in het kookvocht. Snij ze daarna in plakken. Vermeng de bloem met het knoflookpoeder en de cayennepeper. Doe volle melk in een kommetje. Haal de plakjes testikel eerst door het bloemmengsel, vervolgens door de melk en daarna weer door het bloemmengsel. Bak ze snel bruin in de olie. Smakelijk! |
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Dronkoers, in jouw geval (en ik denk het mijne), dat het gemarineerde kloten zullen zijn.
|
Citaat:
|
Ik ga de "onzen" toch niet proeven, desondanks dat "dezen" ongelofelijk, goddelijk moeten smaken.
|
Citaat:
|
Hmmm, klinkt als een uitdaging.
|
Vergis ik mij, of aten ze in Pulp Fiction geen "Big Cohony Burger"? :-?
|
Citaat:
|
Citaat:
Daar kunnen gerust cohones doorheen gedraaid zijn hoor. |
Citaat:
|
Citaat:
;-) |
Citaat:
|
1 Bijlage(n)
Citaat:
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:55. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be