![]() |
Noem je favoriete restaurant.
1 Bijlage(n)
Noem je favoriete restaurant, liefst met adres of routebeschrijving en website erbij. Zo kunnen we elkaar helpen aan goede adressen!
Mijn favoriet: Zee-eterij & Viscounter “De Viskêête” Een lekkere pan gekookte mosselen met friet, salade en sausjes voor € 16,95. En dan heb je mosselen rechtsstreeks van de kweker, verser kan niet. Tip: vraag om zeekraal i.p.v. mosselen: lekker en het past perfect bij de mosselen. Ze hebben ook vis en kreeft (zelf kiezen uit het aquarium) en voor familieleden die geen vis lusten: biefstuk e.d. Adres: Havendijk 36 4401 NS Yerseke zie satellietfoto Google Earth. http://www.pietvanoost.nl/home.html |
het mag ook dichterbij hé.
limburg bedoel ik. ik ben niet zo'n kenner. waar is het goed? |
Citaat:
|
Karmeliet (Brugge) - Couvert Couvert (Leuven) - Orange (Roland Debuyst - St Stevens Woluwe)
|
Citaat:
|
LOL André.
Mijn favoriet is 'Mamma Roma'. In Brussel (de leukste wijken) zijn er nu twee. Je schuift aan en kiest aan de toonbank welke pizza je wilt, en hoe groot de stukken. Die worden gewogen, je betaalt per gewicht, en dan lekker smullen. Ze hebben ook een kleine antipasti bar. Ook heel goed. En niet duur. En vlug. En leuke mensen. En een leuke buurt. En originele pizza's (Hé Mitgardino!!!) die, hoewel ze authentieke Italiaanse recepten zijn, toch de gangbare toeristenmenu's overdingesen. So hé. En nu jij weer. |
Bali in Wommelgem
Narai Thai in Brugge (maar ook die op de markt in Kortrijk, en da serveuske...) Thien Kim in Temse Cap Sunio in Aalst ... Veel goed eten.....weinig goe werk..... :o) |
Rimini in Blankenberge voor de citron grivée als dessert. :oops:
|
André, is dat niet wat morbide zo een kreeftje uit het aquarium kiezen en er bij denken "U ga ik nu eens lekker opeten zé "
Het idee alleen al, waarschijnlijk zou ik dat beest meenemen op de pier weer in zee zetten en er een goed gevoel aan over houden in plaats van een volle maag. :o) |
sorry..2 keer
|
Citaat:
Ja, ik heb dan ook nog nooit een complete kreeft besteld. Maar eigenlijk is het met mosselen hetzelfde. Nog erger zelfs, ze worden met een bodempje koud water op het vuur gezet, langzaam stijgt de temperatuur en uiteindelijk koken ze in hun eigen vocht en openen de schelpen zich. Niet over nadenken of vegetariër worden. ;-) |
Le petit grill in Barvaux.
Filet d'Anvers in Antwerpen. En die japanner op de kaai in Antwerpen, ben de naam effe kwijt. :? |
Bij ons veranderd dat wel eens, en het hangt ook af van waar we zijn.
Maar de Peking Wok in Eppegem heeft onze voorkeur voor deze periode. |
De notre dame in Leuven is ook heel goed. Niet duur maar toch oké. De kansel heeft ook ontzettend lekker eten, vooral de salades en schotels met vlees zijn zeer oké. Maar er zijn in Leuven veel restaurants waar je lekker en tegen een schappelijke prijs kan gaan eten.
In Hasselt zijn 't magazijn en de blue olive wel oké, maar dat laatste is geen restaurant. In Beverst is het vlierhof een aanrader, in Bilzen 'het magazijn' en 'de verleiding'. En natuurlijk niet te vergeten: de Arenberg in Heverlee. |
Citaat:
Kun je in Leuven ook al in de kerk eten? 8O ;-) |
vroeger de "Rust Roest" in Roesbrugge (nu al enige tijd gesloten)
nu : De Heeren van Liedekerke |
Citaat:
Kreeft vind ik trouwens enorm lekker, maar ik kan ook niet tegen de idee dat je er eentje moet kiezen uit een aquarium. Ik begrijp niet dat mensen dat kunnen. Maar je hebt gelijk dat met mosselen hetzelfde gebeurt. Op dat vlak zijn we allemaal enorm inconsequent. Maar hoe groter en hoe meer het op een mens lijkt (ahum), hoe meer sympathie en mededogen het beest opwekt denk ik. Als ik zelf nog die kreeft moet kiezen, eraan zitten prutsen of ze breken, pas ik. |
Citaat:
Maar die staat niet op mijn lijst van favoriete restaurants! ;-) |
Citaat:
|
Cafe 69, 69 Ma May Street, Hanoi
Onnoemelijk lekker, ongelooflijk goedkoop, uitzonderlijke service. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:56. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be