![]() |
Citaat:
Dit is een vorm van egoracisme. Jezelf en je medeburgers gaan discrimineren in het voordeel van anderen. PS : er zijn hier zelfs bepaalde scholen waar je je haren niet eens mag verven in een normale kleur zoals bijvoorbeeld : blond , bruin maar een hoofddoek mag dan weer wel... |
Citaat:
Maar onder het mom van godsdiensvrijheid en een angst om bep. regels uit de Koran(of islamitische tradities) in vraag te stellen, wordt de onderdrukking vd moslimvrouw door LINKS in stand gehouden. :evil: Hoe lang bent u nog van plan hieraan mee te werken Mr. Stevaert? |
Hoofddoeken zijn van die "kleinigheden" die integratie eigenlijk in de weg staan.
Of zie ik dat verkeerd ? De hoofddoek heeft weinig met de Koran zelf te maken, maar met het sociaal weefsel dat erond gebouwd is en ook eigenlijk ten onrechte "Islam" noemt. In Frankrijk hebben ze dat gesnapt. |
nu nog niet door dat stevaert alleen maar antwoordt op topics niet al te gevoelig liggen in de actuele politiek?
|
Citaat:
Misschien leest hij het wel en steekt er nog iets van op ? :lol: :lol: :lol: |
We zullen misschien ergens eens vragen hoe je een Forelslaatje met gepocheerd ei het best klaarmaakt.
Hoe ga je te werk? Was de veldsla en draai ze in wat olijfolie. Verdeel de sla over 4 borden. Maak het witloof schoon en hak het in kleine stukjes. Sprenkel er wat citroensap over. Dat voorkomt verkleuring van het witloof. Strooi het witloof op de veldsla. Wie van een mooi versierd bord houdt, laat een paar witloofblaadjes heel en steekt ze in stervorm met de basis onder de veldsla. Brokkel de forelfilets in grove stukken en verdeel de vis over de veldsla. Peper. Bak de spekblokjes in wat boter op hoog vuur tot ze krokant zijn. Gebruik daarvoor liefst een ouderwetse koekenpan. Want zulk een pan geeft smaak. Het bakken duurt nauwelijks een paar minuten. Schep het spek uit de pan en verdeel het vlees over de borden. Giet het bakvet in geen geval weg. Het is goud waard. Giet de azijn in de warme pan en breng alles even aan de kook. Roer met een vork of spatel over de bodem. Alle heerlijke smaakstoffen van het spek lossen nu op in de kokende azijn, die dankzij het koken zijn scherpe zurigheid zal verliezen. De azijn mag tot op de helft inkoken. Verdeel de hete azijn met spekvet over de 4 borden Op elk slaatje komt een warm gepocheerd ei. Echt makkelijk kan je het pocheren van eieren niet noemen. In de eerste plaats zijn er zeer verse eieren nodig. Zet een grote kom met water op het vuur. In het water gaat een goeie scheut azijn. Maar in geen geval zout, want dat vertraagt het stollen van het eiwit. Breng het water aan de kook en zet dan onmiddellijk het vuur lager. De bedoeling is dat het water nauwelijks borrelt. Breek de eieren stuk voor stuk in een ander koffiekopje. Neem een kopje ter hand en doop het met de onderkant in het hete water en draai in één fikse, vlugge beweging om. Herhaal deze bewerking met alle koffiekopjes en dus met alle eieren. Wanneer het eiwit licht gestold is, draaien we met een schuimspaan rond de eitjes. Het eiwit draait dan rond de dooier en dat is de bedoeling. Laat de eieren 3 minuten pocheren. Schep de eieren uit het water met een schuimspaan en leg ze op een droge handdoek. Snijd er met een scherp mesje de onregelmatigheden af en serveer. Strooi voor het zicht en voor de smaak wat fijngehakte dille over elk bord Smakelijk! :roll: Waren zijn politieke recepten en verantwoordingen maar zo uitgebreid en onderbouwD :roll: |
Citaat:
En anders hangen we eens aan de grote klok hoe makkelijk Steve zich afmaakt van hete hangijzers en enkel antwoord op populistische vragen waarop men het antwoord al weet. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:18. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be