![]() |
Hoe mag je steak gebakken zijn?
Hoe mag je steak gebakken zijn?
|
2 minuten grillpan laten warmen
2 minuten kant 1 2 minuten kant 2 done. |
tussen saignant en �* point. maar als ik moet kiezen �* point.
|
Bleu. Mijne steak mag amper de pan raken.
|
Rauw, warm; recht van de koe.
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Saignant.
(je hebt trouwens ook nog 'carbonisé', dat is erg goed doorbakken) |
Citaat:
|
Een steak met zachtrode kern waar nog een beetje bloed mag uitkomen, goed overgoten met vleesnat, naast de frietjes.
Of anders een flinterdun stukje carpaccio. |
Citaat:
Een dikke plak steak, op kamertemperatuur laten komen, 3 minuten laten schroeien aan één kant, 3 aan de andere kant, en dan 10 minuten op het bord laten rusten met zilverpapier erover zodat de warmte naar binnen trekt. |
Bien cuit (ketter) :thumbsup:
|
Citaat:
Enfin, als jij die Fréééééééééééééééééééééééé ét lekker vindt is't ok. |
Citaat:
Zo hoort het. In plaats van in folie te wikkelen, in een oven van 75° nog 15 minuten laten doorwarmen kan ook. Jammer genoeg niet in de poll voorzien. :-(:-(:-( |
Carpaccio is ook ok.
Maar enkel olijfolie onder de plakjes. |
Ik ben ook een ketter :-)
Maar ik hou niet erg van steak en als ik het moet eten bij een gelegenheid of zo, ja dan moet het goed doorbakken zijn, ik kan er niet tegen als er bloed uit vloeit. (Ja, ik weet het, ik ben een flauwe :-) ) |
Citaat:
Die liefde voor bloed is volgens mij een overblijfsel van onze prehistorische tijd :twisted: |
Citaat:
Zie maar naar de echte gehakte biefstuk, steak tartaar, américain niet geprepareerd... |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:03. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be