![]() |
Bubblegum en gras, hoe smaakt dat in bier ?
Het vocabularium van bierproevers is een interessant gebied.
Bij de beschrijving v d duvel met japanse hop, luidt het dikwijls : grassy ; bubblegum Enlighten me .... wanneer mag ik die woorden gebruiken ? |
Ah, elke keer ge een bier proeft dat u doet denken aan bubbelgum, he. Ge moet echt niet zo geloven en volgen wat ze allemaal zeggen en schrijven. Dat is zoals whiskey: zelf proeven en als het naar uw goesting is, is het goed. De rest is show.
|
Ik veronderstel dat ge het hier over hebt ?
Aroma van vegetal compost niet vergeten. ;) |
Jamaar.
Bubblegum .. Chemische samenstelling ? .. Oorsprong ? .. De hop ? ... Of de techniek ? Historiek ? Smaakte middeleeuws bier ook al bubblegum ? |
Citaat:
Ik wil 12 € kunnen vragen in mn bubblegumbiertent aan d azuren kust ! 2 € vr het bier en 10 € vr de historisch wetenschappelijke heu ontboezemingen van m'n grassy classy hoppy biergodinnen geen gezever in mijn tent, biersemiotiek en -kwantumfysica ! voor hoog opgeleiden ! ik wil daar ufo's zien landen , hongerend nr kennis, als vliegen op mijn kattepis |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:36. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be