![]() |
Ideale serveertemperatuur.
Ik vind de ideale temperatuur die heerst onder een fleece-deken waar je al een half uurtje onder ligt. Iets onder lichaamstemperatuur waarschijnlijk. Dan komen de aroma's en de initiele rush het best tot hun recht.
Andere mensen (vaak ook de beginners) houden het liever op kamertemperatuur. Dat verzacht het aroma enigszins en ook de tranentrekkende eerste snif van onder het fleece-deken wordt op deze manier wat afgezwakt. Wat jullie? Wat is de ideale serveertemperatuur voor een goei eigen scheet? |
Dat hangt natuurlijk af van de samenstelling van de scheet. Met een eenzijdig dieet kan je een vaste temperatuur aanhouden. Met een gevarieerder dieet zijn aangepaste temperaturen wel aangewezen. De zogenaamde correcte chambratie.
|
Naast de stoof zo een kleine 40 graden.
|
Ah het gaat over protten zie ik!
:shocked!: |
Veel erwtensoep eten en de kop onder de lakens trekken !
|
Citaat:
Daarstraks had ik krampen , eerst moest ik nog van die zachte knallers lossen , een beetje later knijpers , en toen ik thuis kwam .... ![]() ![]() Gelukkig geen: ![]() ![]() |
Citaat:
Maar ge hebt gelijk hoor! |
|
Stel je voor:
http://www.darwinawards.com/legends/legends1998-12.html :lol: http://www.heptune.com/farts.html :cheer: |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:29. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be