![]() |
Keramische bakpannen, een must! :-)
Ik heb sinds kort zo'n speciale (braad)pan aangeschaft met zo'n keramische anti- aanbaklaag ipv. die giftige en afbladderende pannen met teflon-laag. Ook kijk ik tegenwoordig uit om zo min mogelijk potten en pannen in aluminium te hebben.. Voor mij nu enkel roestvrij staal, inox.. En ik moet zeggen dat ik mij nu stukken veiliger voel wanneer ik iets bak :-)
En jullie? |
Citaat:
Inox, ben je gek? Dat chroom en nikkel daarin is ook gevaarlijk hoor. Hoe dikwijls hoor je niet dat mensen nikkelallergie hebben. Gewoon een goeie ouwerwetse gietstalen pan om vlees in te bakken. Of een gietijzeren rooster boven de houtskool. |
Citaat:
ah dat wist ik niet dat inox niet zo safe is.. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:55. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be