![]() |
recept vol au vent
Heeft iemand een 'geheim'-voor geweldige vol au vent?
Ik heb het graag niet te dik en met veel gehakt en champignons. Of toch maar gewoon de kookboek volgen? |
kieken in ne pot
witte saus over ballekes en champies kleir eh |
|
als je halverwege bent , bak je de paddestoelen , wat water bij als ze gaar zijn en je kiept de hele pan in v-o-v-saus , zo bereik je de Lunchgardensmaak
|
Citaat:
En 'k ga over die saus, de ballekes en de chamies niet beginnen, want dan zitten we hier volgende week nog.... :oops: |
Citaat:
|
en?
|
Citaat:
|
Uit het vuistje.
|
Het geheim is, stoofkruiden gebruiken.
|
Citaat:
|
Het geheim is geen champignons te gebruiken.
Ruikt naar zaad. |
Citaat:
https://www.youtube.com/watch?v=_8SGRm3JaW8 :mrgreen: |
Citaat:
|
Peter Goossens is nu niet onmiddellijk mijn favoriete tv-kok maar zijn recept voor vol au vent is wel het beste wat je kan vinden.
Kip, gehaktballetjes, champignons, kalszwezeriken en garnaaltjes. En zo maak je het klaar. |
Citaat:
De roux zat goed. |
Citaat:
|
Citaat:
Strooi ze er op het laatst over, meng ze niet onder de saus. Ze mogen niet warm worden. Probeer maar eens, ik dacht eerst ook: garnalen? In vol au vent? Maar ja, het past wonderwel. |
Citaat:
klinkt alleszins goed :thumbsup: |
Citaat:
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:46. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be