Politics.be

Politics.be (https://forum.politics.be/index.php)
-   Over koetjes en kalfjes... (https://forum.politics.be/forumdisplay.php?f=9)
-   -   recept vol au vent (https://forum.politics.be/showthread.php?t=198852)

From_Vlaanderen 22 februari 2014 22:21

recept vol au vent
 
Heeft iemand een 'geheim'-voor geweldige vol au vent?
Ik heb het graag niet te dik en met veel gehakt en champignons.

Of toch maar gewoon de kookboek volgen?

Demper 22 februari 2014 22:26

kieken in ne pot

witte saus over

ballekes en champies

kleir eh

Universalia 22 februari 2014 22:26

Tip

Toevoegen van kalfszwezeriken, heel lekker!!!

FDM 22 februari 2014 22:43

als je halverwege bent , bak je de paddestoelen , wat water bij als ze gaar zijn en je kiept de hele pan in v-o-v-saus , zo bereik je de Lunchgardensmaak

Klojo eerste klas 22 februari 2014 22:48

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Demper (Bericht 7029467)
kieken in ne pot

witte saus over

ballekes en champies

kleir eh

Dood, gepluimd en gekuist kieken, hé.... En haal er de beenderen ook maar uit. 't Komt op de details aan !!!!!!!!!!
En 'k ga over die saus, de ballekes en de chamies niet beginnen, want dan zitten we hier volgende week nog.... :oops:

From_Vlaanderen 22 februari 2014 23:13

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door FDM (Bericht 7029494)
als je halverwege bent , bak je de paddestoelen , wat water bij als ze gaar zijn en je kiept de hele pan in v-o-v-saus , zo bereik je de Lunchgardensmaak

Kleir e dan ganek dees eens testen, allez het moet lukken want ik maak ineens 2 kg.

KoLoS 27 februari 2014 20:20

en?

From_Vlaanderen 27 februari 2014 20:25

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door KoLoS (Bericht 7037127)
en?

Volgende week moet morgen op café.

Derk de Tweede 27 februari 2014 20:53

Uit het vuistje.

Xenophon 27 februari 2014 21:19

Het geheim is, stoofkruiden gebruiken.

Demper 27 februari 2014 21:21

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Xenophon (Bericht 7037223)
Het geheim is, stoofkruiden gebruiken.

Neen.

Mambo 27 februari 2014 23:40

Het geheim is geen champignons te gebruiken.
Ruikt naar zaad.

cookie monster 28 februari 2014 12:56

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Demper (Bericht 7029467)
kieken in ne pot

witte saus over

ballekes en champies

kleir eh

https://www.youtube.com/watch?v=f5sH1QUGnYM :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=_8SGRm3JaW8 :mrgreen:

Xenophon 28 februari 2014 15:32

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Demper (Bericht 7037227)
Neen.

:trololo:

BigF 28 februari 2014 16:34

Peter Goossens is nu niet onmiddellijk mijn favoriete tv-kok maar zijn recept voor vol au vent is wel het beste wat je kan vinden.
Kip, gehaktballetjes, champignons, kalszwezeriken en garnaaltjes.
En zo maak je het klaar.

From_Vlaanderen 3 maart 2014 15:36

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door BigF (Bericht 7038196)
Peter Goossens is nu niet onmiddellijk mijn favoriete tv-kok maar zijn recept voor vol au vent is wel het beste wat je kan vinden.
Kip, gehaktballetjes, champignons, kalszwezeriken en garnaaltjes.
En zo maak je het klaar.

Ik moet int vervolg mijne buillon beter afkruiken en mijn kip ga ik ook kruiden.
De roux zat goed.

Eduard Khil 3 maart 2014 16:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door BigF (Bericht 7038196)
Peter Goossens is nu niet onmiddellijk mijn favoriete tv-kok maar zijn recept voor vol au vent is wel het beste wat je kan vinden.
Kip, gehaktballetjes, champignons, kalszwezeriken en garnaaltjes.
En zo maak je het klaar.

geirnaers in vol au vent? :-o

BigF 6 maart 2014 22:47

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Eduard Khil (Bericht 7042205)
geirnaers in vol au vent? :-o

Nee, niet echt erin.
Strooi ze er op het laatst over, meng ze niet onder de saus. Ze mogen niet warm worden.
Probeer maar eens, ik dacht eerst ook: garnalen? In vol au vent?
Maar ja, het past wonderwel.

bembem 6 maart 2014 22:49

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door BigF (Bericht 7046683)
Nee, niet echt erin.
Strooi ze er op het laatst over, meng ze niet onder de saus. Ze mogen niet warm worden.
Probeer maar eens, ik dacht eerst ook: garnalen? In vol au vent?
Maar ja, het past wonderwel.


klinkt alleszins goed :thumbsup:

Eduard Khil 6 maart 2014 22:55

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door bembem (Bericht 7046688)
klinkt alleszins goed :thumbsup:

en een goeie scheut melk erbij is ook lekker :lol:


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:46.

Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be