Stormram |
27 november 2014 15:23 |
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf
(Bericht 7428007)
Ge zijt goedkoper af met een kreeftje dan met mosselen....
|
De vraag is of haar mossel wel een kreeft waard is ...
Om te beginnen eet je geen kreeft op restaurant, want da's vragen om bedrogen te worden. De kreeften zullen nooit zo zwaar, vers en fatsoenlijk bereid zijn als wanneer je ze zelf bestelt en klaarmaakt (doodsimpel!). Zo kan je zelf veel zwaardere, hyperverse kreeften kopen tegen een fractie van de prijs van wat die restaurantafzetters u gaan proberen aansmeren, inclusief drank, voorgerecht en dessert.
Vertel mij eens: hoe ga het gewicht van die dingen inschatten? Wegen ze 650g of 800g? Of was het zelfs maar 500g? Aan het pantser ga je dat niet zien. Voor hetzelfde geld krijg je letterlijk een uitgemergelde kreeft die al 3 weken zat te vergaan in hun "aquarium".
En dan zit je daar dan ... In een restaurant met een bavette, kreeft te smikkelen terwijl de andere klanten rondom u droevig of afgunstig in uw bord gaan zitten gapen.
Fuck that shit. Da's gewoon extreme stupiditeit en een financiële aderlating voor degene die moet betalen, iemand die zich al van zijn beste kant probeert te laten zien. Daar wordt langs alle kanten keihard misbruik van gemaakt. Als man mag je zoiets niet laten gebeuren.
Zo'n domme troela zonder savoir vivre zou bij mij al meteen kunnen opkankeren, want het is gewoon een pretentieuze snol met een dure goesting, maar zonder gezond verstand, smaak of klasse.
|