![]() |
Hoelang klop je slagroom op ?
Hoe weet je wanneer te stoppen eer het boter wordt ?
![]() ![]() |
ik zou zeggen: vooral blijven kijken wanneer je aan het 'kloppen' bent
heb er niet echt weet van want gebruik altijd die uit een spuitbus :lolabove: |
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
Op een bepaald moment gaat de luchtigheid eruit en wordt de consistentie harder, dan ben je te laat. |
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
Stoppen wanneer de slagroom pieken begint te trekken. (en best met een garde op de mixer, niet met mesjes :lol:) |
Citaat:
|
Ben ik nu te ver ?
![]() |
Citaat:
|
Al 'm te stijf wordt moet je 'm afkloppen
|
Citaat:
Edit: dat is geen slagroom denk ik, dat is chantilly. |
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Uit Friesland komt de oplossing: laat je slagroom door deskundigen kloppen.
|
Is er op de site van de Libelle of de Flair geen forum op dit soort vragen te stellen? ;-)
|
Het is niet gemakkelijk om te omschrijven wanneer je moet stoppen met kloppen. (Mij nu geen banpunten aansmeren aub Mods- lees eerst verder):lol:
Wanneer de room begint op te stijven (de ROOM! Modjes) en begint kringetjes te vertonen, dan moet je stoppen. Voila. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:21. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be