Politics.be

Politics.be (https://forum.politics.be/index.php)
-   Over koetjes en kalfjes... (https://forum.politics.be/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Honderdduizenden reuzenkrabben rukken op naar Melbourne (https://forum.politics.be/showthread.php?t=233026)

Supe®Staaf 18 juni 2016 07:46

Honderdduizenden reuzenkrabben rukken op naar Melbourne
 
http://www.hln.be/hln/nl/2661/Dieren...elbourne.dhtml

Dat wordt smullen!
Met de overschot helpen we honger de wereld uit!
Mijn grootste honger wil ik best stillen met een paar in court-bouillon gekookte exemplaren.
Voeg wat extra cayennepeper en espellette toe aub.

En dan een simpele krabsla.
Ik draai alvast een liter of twee mayonnaise.
Geen geintjes, geen rare kruiden, geen fancy mosterd: enkel eierdooiers, gewone dijonmosterd (D&L) zout, peper, arachideolie, en witte azijn van De Blauwe Hand.

Grillen we een paar toastjes of lepelen we het goedje puur op?
En drank!
Verdoemme!
Bijna vergeten!
Ik ga niet krampachtig op zoek naar een passende rode.
Ik maak het mij gemakkelijk.
Meursault zal het worden!

Hoomer 18 juni 2016 08:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf (Bericht 8142066)
http://www.hln.be/hln/nl/2661/Dieren...elbourne.dhtml

Dat wordt smullen!
Met de overschot helpen we honger de wereld uit!
Mijn grootste honger wil ik best stillen met een paar in court-bouillon gekookte exemplaren.
Voeg wat extra cayennepeper en espellette toe aub.

En dan een simpele krabsla.
Ik draai alvast een liter of twee mayonnaise.
Geen geintjes, geen rare kruiden, geen fancy mosterd: enkel eierdooiers, gewone dijonmosterd (D&L) zout, peper, arachideolie, en witte azijn van De Blauwe Hand.

Grillen we een paar toastjes of lepelen we het goedje puur op?
En drank!
Verdoemme!
Bijna vergeten!
Ik ga niet krampachtig op zoek naar een passende rode.
Ik maak het mij gemakkelijk.
Meursault zal het worden!

Mosterd van De Vos&Lemmens, daar verknoeide elk gerecht mee, door de zuurte proeft ge de rest niet meer. Die mosterd moet ge uit uw keuken banneb, elke chef zal me gelijk geven.

Stormram 18 juni 2016 10:22

Man, ik zou krab eten tot ik van de indigestie mijn darmen uit mijn lijf heb gescheten.

Den Duisteren Duikboot 18 juni 2016 10:47

Daar zit een dijk van een horrorfilm in. Na de meeuwen, de haaien, de piranha's... De krabben komen!

Of bestaat er al zo'n film? :-)

Johan Bollen 18 juni 2016 12:33

Homo sapiens gaat er weer van uit dat hij deze strijd tegen de krabben gaat winnen. En dan de verliezer simpelweg opeten. Ondertussen is er een vloot geavanceerde Aliens op weg naar de aarde met exact hetzelfde idee. Eten en gegeten worden. Smakelijk eten.

Hoomer 18 juni 2016 12:41

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Johan Bollen (Bericht 8142367)
Homo sapiens gaat er weer van uit dat hij deze strijd tegen de krabben gaat winnen. En dan de verliezer simpelweg opeten. Ondertussen is er een vloot geavanceerde Aliens op weg naar de aarde met exact hetzelfde idee. Eten en gegeten worden. Smakelijk eten.

Laat maar komen, zolang het niet me mosterd van DeVos-Lemmens is eten we die ook op;

Johan Bollen 18 juni 2016 12:43

Dubbel

Supe®Staaf 18 juni 2016 12:46

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Hoomer (Bericht 8142096)
Mosterd van De Vos&Lemmens, daar verknoeide elk gerecht mee, door de zuurte proeft ge de rest niet meer. Die mosterd moet ge uit uw keuken banneb, elke chef zal me gelijk geven.

Naar mijn bescheiden mening kent gij er geen kloten van.
Mosterd van D&L is een heel gewoon, heel puur product, perfect geschikt om mayo mee te draaien.
Maar ga gerust uw gang en kap er van die fancy kloterijen in van Tierenteyn, of smosterd met kruiden en kleurkes of zelfs, horesco referrens, graanmosterd, en bederf uw producten met liflafjes, u opgesolferd door de LIDL-'voedings'-industrie.
Smaakeenlijk.
:roll::roll::roll:

Supe®Staaf 18 juni 2016 12:47

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Stormram (Bericht 8142215)
Man, ik zou krab eten tot ik van de indigestie mijn darmen uit mijn lijf heb gescheten.

That's the spirit!
:thumbsup:

Hoomer 18 juni 2016 12:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf (Bericht 8142386)
Naar mijn bescheiden mening kent gij er geen kloten van.
Mosterd van D&L is een heel gewoon, heel puur product, perfect geschikt om mayo mee te draaien.
Maar ga gerust uw gang en kap er van die fancy kloterijen in van Tierenteyn, of smosterd met kruiden en kleurkes of zelfs, horesco referrens, graanmosterd, en bederf uw producten met liflafjes, u opgesolferd door de LIDL-'voedings'-industrie.
Smaakeenlijk.
:roll::roll::roll:

Die is te zuur, zelfs te zuur om in stoofvlees te doen, ge verknoeid er al uw gerechten mee.
Zeg dat den Hoomer het gezegd heeft.
Btw. Den Hoomer is 30 jaar kok geweest. ;-)

Johan Bollen 18 juni 2016 12:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf (Bericht 8142386)
Naar mijn bescheiden mening kent gij er geen kloten van.
Mosterd van D&L is een heel gewoon, heel puur product, perfect geschikt om mayo mee te draaien.
Maar ga gerust uw gang en kap er van die fancy kloterijen in van Tierenteyn, of smosterd met kruiden en kleurkes of zelfs, horesco referrens, graanmosterd, en bederf uw producten met liflafjes, u opgesolferd door de LIDL-'voedings'-industrie.
Smaakeenlijk.
:roll::roll::roll:

Gij denkt dat in d&l mosterd geen kleurstof gedraaid is zeker? Geef mij maar de mosterd (en pickles) van Camps. Oud Vlaams recept. Ik weet wie het nu maakt. Perfecte kwaliteit.

Supe®Staaf 18 juni 2016 12:53

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Johan Bollen (Bericht 8142400)
Gij denkt dat in d&l mosterd geen kleurstof gedraaid is zeker?

Heb ik dat ooit beweerd?

Citaat:

Geef mij maar de mosterd van Camps. Oud Vlaams recept. Ik weet wie het nu maakt. Perfecte kwaliteit.
Smeer er uw benen eens mee in, en weet me te zeggen of ge nog fan zijt.

Hoomer 18 juni 2016 12:55

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf (Bericht 8142403)
Heb ik dat ooit beweerd?


Smeer er uw benen eens mee in, en weet me te zeggen of ge nog fan zijt.

Uw benen mee insmeren??? Zijde gij ne kannibaal of zo?

Supe®Staaf 18 juni 2016 12:56

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Hoomer (Bericht 8142399)
Die is te zuur, zelfs te zuur om in stoofvlees te doen, ge verknoeid er al uw gerechten mee.

Mosterd wordt met azijn gemaakt, net om er zuurte in te krijgen.
Als ge zoet wil eten fret dan ketchup of koop u dan een frisco.
:roll::roll::roll:

Citaat:

Zeg dat den Hoomer het gezegd heeft.
Btw. Den Hoomer is 30 jaar kok geweest. ;-)
Een goeie zaak dat ge er mee gestopt zijt zodat ik niet riskeer van in uw ballentent een bord rotzooi te komen eten.
Of was het van moetens wegens gebrek aan cliënteel?

Johan Bollen 18 juni 2016 12:57

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf (Bericht 8142403)
Smeer er uw benen eens mee in, en weet me te zeggen of ge nog fan zijt.

8O Dient mosterd ook als Aziatische zonnescreme of zo?

Hoomer 18 juni 2016 13:01

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf (Bericht 8142409)
Mosterd wordt met azijn gemaakt, net om er zuurte in te krijgen.
Als ge zoet wil eten fret dan ketchup of koop u dan een frisco.
:roll::roll::roll:


Een goeie zaak dat ge er mee gestopt zijt zodat ik niet riskeer van in uw ballentent een bord rotzooi te komen eten.
Of was het van moetens wegens gebrek aan cliënteel?

Zal 't gaan ja; Ge kent niets van koken alleen van het opvreten dat is duidelijk te zien.
De mosterd die u bedoeld wordt uit alle keukens geweerd wegens te zuur. Kent u het woordje "te"? Wel "te" betekent teveel, en met zo een teveel aan zurigheid verknoei je alle gerechten. Zelf een hotdog met uwe mosterd is verknoeid.

Supe®Staaf 18 juni 2016 13:07

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Hoomer (Bericht 8142420)
Zal 't gaan ja; Ge kent niets van koken alleen van het opvreten dat is duidelijk te zien.

Think again.
Citaat:

De mosterd die u bedoeld wordt uit alle keukens geweerd wegens te zuur. Kent u het woordje "te"? Wel "te" betekent teveel, en met zo een teveel aan zurigheid verknoei je alle gerechten. Zelf een hotdog met uwe mosterd is verknoeid.
Blijf gerust koken zoals ze u zeventig jaar terug in een tweedekans-koksschool wijsmaakten.
Doe nog een extra schep suiker in uw mayo en boef hem zoals de hollanders op friet met gesmolten kaas.
:roll::roll::roll:

Hoomer 18 juni 2016 13:12

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf (Bericht 8142426)
Think again.

Blijf gerust koken zoals ze u zeventig jaar terug in een tweedekans-koksschool wijsmaakten.
Doe nog een extra schep suiker in uw mayo en boef hem zoals de hollanders op friet met gesmolten kaas.
:roll::roll::roll:

Jongen wat voor zever zijde nu toch weer aan het vertellen, die bepaalde mosterd is gewoon te zuur om mee te koken meer is er niet.
Geef toch gewoon toe dat je verkeerd bent, in plaats van zo een belachelijke praat te verkopen.:roll:

Supe®Staaf 18 juni 2016 13:21

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Hoomer (Bericht 8142435)
Jongen wat voor zever zijde nu toch weer aan het vertellen, die bepaalde mayonaise is gewoon te zuur om mee te koken meer is er niet.

Koken met mayonnaise.
Bravo chef.
Ge hebt uw examen afgelegd.
Lever uw muts en uw jaske maar in.
En vooral uw messen dat ge niet in uw ongewijde poten snijdt.
:roll::roll::roll:

Johan Bollen 18 juni 2016 13:25

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf (Bericht 8142446)
Koken met mayonnaise.
Bravo chef.
Ge hebt uw examen afgelegd.
Lever uw muts en uw jaske maar in.
En vooral uw messen dat ge niet in uw ongewijde poten snijdt.
:roll::roll::roll:

Dat is toch duidelijk een verspreking van iemand die aangedaan is van de pogingen hem belachelijk te maken.

Ik zou liever horen welke mosterd Hoomer niet te zuur vindt.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:24.

Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be