![]() |
Bedankt !
Aan diegene die heer ergens schreef een druppel melk toe te voegen aan het water waarin je bloemkool kookt om de geur tegen te gaan. Het werkt trouwens ook bij spruiten. Een dikke merci daarvoor.
:thumbsup: |
Daar zijn nu gvd nog niet genoeg kookprogramma's op al onze televisiezenders, dat ze er hier ook nog eens over gaan beginnen. Op een politiek forum, alstembliefteru.
|
Is mijn schuld niet dat jij TV kijkt en dan nog wel naar kookprogramma's ook. Ik heb al minstens 20 jaar geen kookprogramma meer gezien. Dus rotop ende bolaf en ga nog wat voor je beeldbuis hangen als het je niet aanstaat.
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
Ik kende het al redelijk wat jaren dat trucje daar ik van jongs af altijd wel in de keuken aan het rondhuppelen was en mijn grootmoeder zaliger was een prima kokkin mijn moeder nog steeds nu. :lol: |
Citaat:
Een kookforum? |
Citaat:
|
Hij zou maar al te graag zich laten vullen als een kalkoen door Jamie Oliver.
|
Citaat:
Ja. Over Bulgaarse sauzen en overkoken. |
Citaat:
|
arroseren en zo
|
Citaat:
Een gooise mossel ?? :? Een goei mossel ?? :-o |
Citaat:
Anders moet ik het niet hebben. Maar voor de goede smaak, mag er wel een reepje spek bij. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:58. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be