![]() |
Chocomousse
Welke van de vermelde smaken heeft u het liefst?
|
Citaat:
Gesmolten chocolade, patisseriecrème en geklopte room, bijeen spatelen, chocomousse. Laat het u smaken. |
Citaat:
|
Citaat:
|
Die van Nigella.
150 grams mini marshmallows 50 grams soft butter 250 grams good dark chocolate (minimum 70% cocoa solids) chopped into small pieces 60 millilitres hot water (from a recently boiled kettle) 284 millilitres double cream 1 teaspoon vanilla extract METHOD Put the marshmallows, butter, chocolate and water in a heavy-based saucepan. Put the saucepan on the hob, over heat, though keep it fairly gentle, to melt the contents, stirring every now and again. Remove from the heat. Meanwhile, whip the cream with the vanilla extract until thick, and then fold into the cooling chocolate mixture until you have a smooth, cohesive mixture. Pour or scrape into 4 glasses or ramekins, about 175ml / ¾ cup each in capacity, or 6 smaller (125ml / ½ cup) ones, and chill until you want to eat. The sooner the better! |
Bouchée noir-truffé en die met melk. :-D
|
Ik lust compleet geen chocolade , het enige da'k nog lust met "chocolade" ,
http://www.bakkerij-francois.be/248u...3c671bafe5.jpg https://www.bakepedia.com/wp-content...-of-eclair.jpg |
Een Javanaise van Wittamer op de grote Zavel:
![]() |
|
Chocolademousse met gekarameliseerde noten.
|
Citaat:
|
Citaat:
Patisseriecrème mengelen met gesmolten chocolade en dan geklopte room zachtjes onder spatelen, ik kan niet anders zeggen. Dat is chocomousse. |
Citaat:
Zullen we het de Jeroen of de Piet vragen? ;-) Jij maakt ongetwijfeld een lekkere pudding maar mousse nee, snij je divan ff open en bekijk hoe mousse eruit ziet. |
Citaat:
|
Geef mij maar een Astridje :)
![]() |
Citaat:
|
Fondant, altijd fondant :-)
|
Citaat:
|
Citaat:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: |
Citaat:
|
| Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:38. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be