Politics.be

Politics.be (https://forum.politics.be/index.php)
-   Over koetjes en kalfjes... (https://forum.politics.be/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Wat smijt u op de BBQ? (https://forum.politics.be/showthread.php?t=248466)

Elio di Supo 9 mei 2019 12:37

Wat smijt u op de BBQ?
 
Toen ik nog in Belgie woonde had ik graag witte pensen, sateekes en varkensrug.

Als dessert een pistache-ijsje.


Doorspoeld met een Hoegaerden Grand Cru. Of een Tongerlo.

Libro 9 mei 2019 12:48

Niets want ik heb geen barbecue.

Anna List 9 mei 2019 12:49

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Libro (Bericht 9009975)
Niets want ik heb geen barbecue.

²

Het Verzet 9 mei 2019 12:56

1 Bijlage(n)
Hier het voorgerecht van de laatste.

Bijlage 110593

Als hoofdgerecht zelfgemaakte kiphamburgers met blauwe-schimmelkaasmayonaise.

Tavek 9 mei 2019 12:56

Vlaams Nationalisten.

En schuimen dat die doen als ze warm worden !

Bobke 9 mei 2019 13:00

Kolen.

Anna List 9 mei 2019 13:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Tavek (Bericht 9009992)
Vlaams Nationalisten.

En schuimen dat die doen als ze warm worden !

BBQ, bijzonder slecht voor het milieu ... tsssss

Anna List 9 mei 2019 13:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Bobke (Bericht 9009995)
Kolen.

:-D

Het Verzet 9 mei 2019 13:09

3 Bijlage(n)
Bijlage 110594
Bijlage 110595
Bijlage 110596

Tavek 9 mei 2019 13:13

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Anna List (Bericht 9010001)
BBQ, bijzonder slecht voor het milieu ... tsssss

Het is geen CO2 wat daar uit komt hoor.

TheFourHorsemen 9 mei 2019 13:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Tavek (Bericht 9010013)
Het is geen CO2 wat daar uit komt hoor.

Wat komt er volgens u dan wel vrij bij verbranding van houtskool?

Het Verzet 9 mei 2019 13:25

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door TheFourHorsemen (Bericht 9010016)
Wat komt er volgens u dan wel vrij bij verbranding van houtskool?

Ik weet het ook niet, maar het ruikt in ieder geval naar vuurkruiden.

The Paulus Experience 9 mei 2019 13:29

Op de grill leg ik liefst een filet pur.
Zout er op, en grillen met vuurkruiden
Geen gemarineerde rommel

Derk de Tweede 9 mei 2019 13:34

Niets :|

TheFourHorsemen 9 mei 2019 14:11

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Het Verzet (Bericht 9010019)
Ik weet het ook niet, maar het ruikt in ieder geval naar vuurkruiden.

Nadat Greta CO2 ziet, duiken er nu personen op die het kunnen ruiken. :-D

TV-verslaafde 9 mei 2019 14:20

Kip.

Tavek 9 mei 2019 14:49

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door TheFourHorsemen (Bericht 9010048)
Nadat Greta CO2 ziet, duiken er nu personen op die het kunnen ruiken. :-D

CO2 kunt ge proeven hoor....

Maar dan is het al een vrij hoge concentratie :p

Skobelev 9 mei 2019 14:52

De BBQ staat op zonder, splinternieuw, ongebruikt. 5 meter van de tuinmeubelen een volledige keuken en dan wat buiten op een vuurtje braden? Thanks but no thanks. 'k Heb daar de tijd niet voor.
Trouwens...met al dat ongedierte, vliegen ed, buiten eet ik liever binnen.
:-P

Pandareus 9 mei 2019 14:53

Black Angus (volgens mij de het meest smaakvolle rund), zeker niet marineren. Licht inwrijven met een lookteentje, zout en peper, niks anders.

Kippebrochetten, brochette van varkenshaasje, een doodgewone boerenworst, chipolata, lamskoteletjes.

En zeker ook scampi brochettes. kwijl...

In de smoker : spatchcock chicken, pulled pork, drumsticks (vel eraf doen, yuk...)
binnenkort ga ik eens proberen 'brisket' te maken zoals de amerikanen dat doen

Zipper 9 mei 2019 14:54

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Skobelev (Bericht 9010077)
De BBQ staat op zonder, splinternieuw, ongebruikt. 5 meter van de tuinmeubelen een volledige keuken en dan wat buiten op een vuurtje braden? Thanks but no thanks. 'k Heb daar de tijd niet voor.
Trouwens...met al dat ongedierte, vliegen ed, buiten eet ik liever binnen.
:-P

Een mooie "party tent" kan de oplossing zijn :-D


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:25.

Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be