![]() |
Pizza Hydrator of pizzeriapizza of diepvriespizza of zelfgemaakte pizza ??
https://www.youtube.com/watch?v=s9U2ekOVL5Q :-D
https://www.youtube.com/watch?v=K-IMqM_J_W8 https://www.youtube.com/watch?v=Yt8XcBn847c Zegt u het maar: |
"Zelfgemaakt" van kant en klaar deeg op rol doe ik tegenwoordig. Ik ben te lui om de tijd te nemen voor kneden en rijzen.
|
Gewoon bestellen, pizza Napolitano.
|
O, en qua soort pizza als ik dan toch in een restaurant ben: calzone speciale natuurlijk.
Je hoeft niet te vragen wat er dan zo speciale aan is. Als het al een calzone is en dan nog eens verbeterd, count me in. |
Citaat:
Als de andere rest is BROL. |
Citaat:
Te ver om een pizza te laten leveren. |
Eigengemaakt, maar de ’verse’ pizza’s bij Delhaize zijn ook goed.
|
Citaat:
|
Ik lust ze niet allemaal, maar als ik een goeie heb moet er heel heel veel kaas op!
|
Citaat:
![]() |
hier elke week aldi-pizza
|
Ik zou graag ooit eens een "Pizza Hawaii" bestellen,in Italie,in een echte Pizzaria.
Het zal een special event worden ongetwijfeld.....:oops: |
Citaat:
En voor geen geld. |
Citaat:
En hoewel er twee kilometer verder (al maakt dat niet uit, ze leveren toch alletwee thuis) nen "echte" Italiaan zit met ne volgens mij uit Italie aangesleurde pizza-oven zit bestellen wij altijd bij dat Aziatisch geval. Veel beter dan bij die "echte" Italiaan (die trouwens volgens mij voor nen echte Italiaan wel heel vlot nederlands praat). Maar aangezien dit puur anekdotisch en persoonlijk is mag deze reactie als onbestaande worden beschouwd. |
Citaat:
Waar gaan we dat nog kunnen vinden ?? :-D Citaat:
De Oplossing: ![]() ![]() Wel oppassen dat er geen virussen op zitten :rofl: |
Ik vond daarnet deze terug:
![]() |
Citaat:
![]() :lol: ok , ik snap hem helemaal :-D |
Dat was vroeger het logo van de Fortis,zo een "straat"pizza.
|
Citaat:
|
Pizzafreak.
Ik maak mijn eigen deeg met 65% hydratie en met de hand uiteraard. De basis wordt bereid met zelfgemaakte tomatensaus en verse buffelmozzarella. Soms afgewerkt met wat pepperoni of ham, verse champignons, ui, pesto, etc... en VERSE kruiden zoals basilicum, oregano, etc... Napolitaans afgebakken in een Ooni Koda 16 op minstens 450°c. Geen overgezouten vettige brol van de take-away en al zeker geen diepvriesrommel, beide de naam pizza niet waardig ! |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:06. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be