Politics.be

Politics.be (https://forum.politics.be/index.php)
-   Over koetjes en kalfjes... (https://forum.politics.be/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Bbq (https://forum.politics.be/showthread.php?t=36558)

/\|cazar 1 juli 2005 09:38

Bbq
 
Wat leggen jullie allemaal op het rooster ?

Nick_ 1 juli 2005 09:43

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door /\|cazar
Wat leggen jullie allemaal op het rooster ?

witte pensen, tiens.

vercetti 1 juli 2005 10:04

Ne goei gekruide hamburger met van die lekkere originele (ingevoerde) Amerikaanse barbecue saus. :)

Supe®Staaf 1 juli 2005 10:07

Snoekbaars
Enkel kruiden in de buik (peper-salie-tijm-laurier)

Sardines
In grof zeezout droog gemarineerd.
Afspoelen.
Grillen.
Eten

Visburgers
Witte visfilets 8 minuten koken, pureren in vleesmolen, mengen met chapelure en bieslook, kruiden met peper. Schijven van maken en grillen, ingestreken met olijfolie. Opdienen met rémouladesaus en partje citroen

Entre-côte
Opdienen met béarnaise of choron of na het bakken instrijken met grof zeezout

Lamskroontjes
Opdienen met muntsaus
Ook lekker als je de kroontjes instrijkt met een mengsel van pikante mosterd, gekneusde zware peper, verse fijngehakte oregano en looksnippers!


Crottin de Chavignolle
Omwikkeld met olijfolie en een kleedje van zwarte peper, roosteren op een paar takken rozemarijn. Opdienen met raketkruid en vinaigrette op basis van Modena-azijn.

Pakketje van bos en boomruchten
Rood fruit, peer, banaan, in een aluminiumfolie plaatsen.
Een geut acacia-honing en een paar muntblaadjes. Aluminium goed sluiten en grillen tot je de honing en munt ruikt.
Opdienen met een bol vanilleijs

Banaan
Gril de bananen in de schil tot ze zwartgeblakerd zijn.
Overlangs opensnijden.
Suiker in de spleet.
Stroh-rum erin en flamberen.
Blussen met de slagroomspuit

puud 1 juli 2005 11:04

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf
Snoekbaars
Enkel kruiden in de buik (peper-salie-tijm-laurier)

Sardines
In grof zeezout droog gemarineerd.
Afspoelen.
Grillen.
Eten

Visburgers
Witte visfilets 8 minuten koken, pureren in vleesmolen, mengen met chapelure en bieslook, kruiden met peper. Schijven van maken en grillen, ingestreken met olijfolie. Opdienen met rémouladesaus en partje citroen

Entre-côte
Opdienen met béarnaise of choron of na het bakken instrijken met grof zeezout

Lamskroontjes
Opdienen met muntsaus
Ook lekker als je de kroontjes instrijkt met een mengsel van pikante mosterd, gekneusde zware peper, verse fijngehakte oregano en looksnippers!


Crottin de Chavignolle
Omwikkeld met olijfolie en een kleedje van zwarte peper, roosteren op een paar takken rozemarijn. Opdienen met raketkruid en vinaigrette op basis van Modena-azijn.

Pakketje van bos en boomruchten
Rood fruit, peer, banaan, in een aluminiumfolie plaatsen.
Een geut acacia-honing en een paar muntblaadjes. Aluminium goed sluiten en grillen tot je de honing en munt ruikt.
Opdienen met een bol vanilleijs

Banaan
Gril de bananen in de schil tot ze zwartgeblakerd zijn.
Overlangs opensnijden.
Suiker in de spleet.
Stroh-rum erin en flamberen.
Blussen met de slagroomspuit

OK die sardines eet ge op. Wat doe je met de rest? Mag ik even langskomen, ik heb honger. Dat is dan eens wat anders dan mijn dagelijks prakje bijeenscharrelen uit de vuilnisbakken.

mad_drone 1 juli 2005 19:47

errr
Vlaams-belangers?:oops:

Tantist 1 juli 2005 20:56

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door /\|cazar
Wat leggen jullie allemaal op het rooster ?

Ribbekes, merguez, gemarineerde steaks, kippebilletjes, koteletjes,...

Groentje-18 1 juli 2005 23:39

Chipolata's, kippenbilletjes, kipfilets, kalkoenfilets, koteletten, braadworsten, BBQ-worsten ...
en lekker veel provençaalse kruiden (oregano, thijm, basilicum,...).
Kabeljauwfilets en forel (wel in aluminiumfolie)

Groentje-18 1 juli 2005 23:40

Ik ben zalm vergeten.

Nick_ 2 juli 2005 11:41

hm, alle witte pensen zullen blijkbaar voor mij zijn. :thumbsup:


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:48.

Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be