![]() |
Minder mineralen in vlees en melk
Minder mineralen in vlees en melk
Vlees en melk bevatten beduidend minder mineralen dan zestig jaar terug. Dat blijkt uit een Brits onderzoek dat cijfers uit 1940 en 2002 vergeleek. Een steak bevat 55 procent minder ijzer en 7 procent minder magnesium, melk 60 procent minder ijzer, 2 procent minder calcium en 21 procent minder magnesium. Parmesaanse kaas is er het ergst aan toe: dat bevat helemaal geen ijzer meer en 70 procent minder magnesium. De voedselindustrie en de landbouw, die met de vinger worden gewezen, zijn het alvast niet eens met het onderzoek. Mineralen en vitaminen zijn essentiƫle voedingsstoffen voor ons lichaam. ----------------------------------------------------------------------- Massa productie, het heilige huisje van de producenten en de cent zorgt voor massale voedselarmoede. Wij eisen steaks en melk zoals in 1940! Boordevol vitamine's en mineralen en zonder nep smaak emulgators! |
| Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:25. |
Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be