Los bericht bekijken
Oud 13 april 2024, 12:17   #8
Oma
Europees Commissaris
 
Oma's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 februari 2010
Berichten: 6.734
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Erw Bekijk bericht
Ja het klinkt vandaag knotsgek, en ik ben daar heel blij om, stel je voor dat het de nazi's gelukt was die praktijken tot een volgende nieuwe normaal te verheffen.
Ik vind dat die hele WHO organisatie, al dat volk dat zich daar bezig houdt op andermans kost, in knelpuntberoepen moeten worden gestampt, als tuchtstraf voor 2020+, dat ze het niet in hun kop halen dat nog eens te wagen.
…………
Ze wagen het niet alleen nog eens maar het is nog veel erger wat who nu van plan is:

Een WHO kaping/coup

Dictator who probeert nu de macht te grijpen met wettelijk bindende verplichtingen over de beslissingsmacht van 194 soevereine landen om de hele wereld in lockdown te kunnen storten bij een volgende, willekeurige pandemie.
Deze pandemiewet schendt het meest fundamentele mensenrecht door het ontnemen van de zelfbeschikking van elk mens om zelf te mogen/kunnen beslissen over het eigen lichaam en gezondheid.

En dit was van in het begin het doel van de CORONAPLANDEMIE: alleenheerser en absolute macht over ieder lichaam van elk mens en van de hele wereldbevolking onder het mom van gezondheid.
De coronahoax was enkel de insteek, het creëren van een probleem, dat er niet was, om zodoende een smoes te hebben om een "noodzakelijke" pandemiewet te kunnen invoeren.

Voor de vermeende bescherming van de gezondheid maar met het eigenlijke doel om zowel de beslissingsmacht van soevereine parlementen over nodige maatregelen bij een uitbraak in eigen land als het zelfbeschikkingsrecht van elk mens over zijn/haar lichaam dictatoriaal te kunnen overnemen met die pandemiewet.
Citaat:
https://stichtingvaccinvrij.nl/oproe...ef-aan-de-who/

OPROEP TOT HET WAARBORGEN VAN DE RECHTSSTAAT – TEKEN DE OPEN BRIEF AAN DE WHO

Oproep tot het waarborgen van de rechtsstaat, rechtvaardigheid en een adequaat evaluatieproces in het wetgevingsproces van de WHO inzake pandemische paraatheid en reactie
Lees en onderteken de onderstaande open brief.
Het is zeer urgent en belangrijk voor uzelf en iedereen.
Lees waarom:

Eind mei van dit jaar zullen 194 lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stemmen over de aanvaarding van twee documenten die samen de internationale volksgezondheid – en de manier waarop staten met elkaar moeten omgaan wanneer de directeur-generaal van de WHO een noodsituatie afkondigt – zullen veranderen.
Deze ontwerpen, een Pandemieovereenkomst en wijzigingen aan de Internationale Gezondheidsregeling (IHR), zijn bedoeld om juridisch bindend, met andere woorden verplicht, te zijn – en de relatie tussen staten en de WHO te regelen.?
Hoewel ze belangrijke gevolgen hebben voor de gezondheid, de economie en de mensenrechten, wordt er minder dan twee maanden voor de geplande stemming nog steeds over onderhandeld door verschillende commissies.
Ze zijn met ongebruikelijke haast ontwikkeld, ervan uitgaande dat het pandemierisico snel moet worden beperkt.?
Hoewel inmiddels is aangetoond dat deze urgentie wordt tegengesproken door de gegevens en citaten waarop de WHO en andere agentschappen zich hebben gebaseerd, blijft de urgentie bestaan.

Als gevolg daarvan zijn normen die specifieke herzieningstermijnen voorschrijven terzijde geschoven, wat onvermijdelijk de redelijkheid binnen de overeenkomsten ondermijnt doordat staten met minder middelen geen tijd hebben om de gevolgen voor hun eigen bevolking volledig te beoordelen voordat ze stemmen.?
Dit is een extreem slechte en gevaarlijke manier om een wettelijk bindende internationale overeenkomst of verdrag te ontwikkelen.

Het is nu tijd om een pas op de plaats te maken en de tijd te nemen om een coherent juridisch pandemiepakket te ontwerpen in plaats van snel een verwarrende reeks verschillende wettelijke regelingen, overheersende autoriteiten en een wildgroei aan concurrerende mondiale instanties te installeren, zoals het slechte advies in een recente openbare brief luidde.?

De Open Brief hieronder roept de WHO en de lidstaten op om de deadline voor de goedkeuring van de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling en een nieuwe Pandemieovereenkomst op de 77e WHA te verlengen om de rechtsstaat en rechtvaardigheid te waarborgen.?

Geschreven door David Bell, Silvia Behrendt, Amrei Muller, Thi Thuy Van Dinh & anderen

TEKEN ALSTUBLIEFT – ga naar: https://openletter-who.com/nl/
Als deze kaping door de who lukt, dan kunnen ze door een valse pandemie voor een banale verkoudheid iedereen wereldwijd dwingen tot zelfmoord door verplichte, dodelijke vaccinaties.
Hiervoor diende de georkestreerde coronahoax.

Deze oproep gaat naar mijn mening dan ook nog niet ver genoeg want er is helemaal geen wereldwijde pandemiewet nodig en al zeker niet van een instituut als de who dat tijdens corona bewezen heeft een misdadige organisatie van elite/globalisten te zijn die de hele wereld al door misleiding en bedrog veel doden, menselijk leed, gezondheids- en economische schade berokkend heeft.
__________________
Drie dingen kunnen maar kort verborgen blijven:
de zon, de maan en de waarheid.

Laatst gewijzigd door Oma : 13 april 2024 om 12:19.
Oma is offline   Met citaat antwoorden