Snoekbaars
Enkel kruiden in de buik (peper-salie-tijm-laurier)
Sardines
In grof zeezout droog gemarineerd.
Afspoelen.
Grillen.
Eten
Visburgers
Witte visfilets 8 minuten koken, pureren in vleesmolen, mengen met chapelure en bieslook, kruiden met peper. Schijven van maken en grillen, ingestreken met olijfolie. Opdienen met rémouladesaus en partje citroen
Entre-côte
Opdienen met béarnaise of choron of na het bakken instrijken met grof zeezout
Lamskroontjes
Opdienen met muntsaus
Ook lekker als je de kroontjes instrijkt met een mengsel van pikante mosterd, gekneusde zware peper, verse fijngehakte oregano en looksnippers!
Crottin de Chavignolle
Omwikkeld met olijfolie en een kleedje van zwarte peper, roosteren op een paar takken rozemarijn. Opdienen met raketkruid en vinaigrette op basis van Modena-azijn.
Pakketje van bos en boomruchten
Rood fruit, peer, banaan, in een aluminiumfolie plaatsen.
Een geut acacia-honing en een paar muntblaadjes. Aluminium goed sluiten en grillen tot je de honing en munt ruikt.
Opdienen met een bol vanilleijs
Banaan
Gril de bananen in de schil tot ze zwartgeblakerd zijn.
Overlangs opensnijden.
Suiker in de spleet.
Stroh-rum erin en flamberen.
Blussen met de slagroomspuit
__________________
Voor Vorstelijke salarissen..Voor Vrijheid van meningsuiting En Voor Rechtstreekse democratie
|