Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pindar
We zijn veilig!!!!!!!!!! er is geen straling door mobiele telefoons!!!
Gelukkig!!!! Niets om je zoregn over te maken!!!!!!
Wilmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[SIZE=5]Cellphones cook an egg[/SIZE]
'During the first 15 minutes, nothing changed. After 25 minutes, however, the egg shell started to become hot and at 40 minutes, the surface of the egg became hard and bristled. Researchers found the protein in the egg had become solid although the egg yolk was still in liquid form. After 65 minutes, the whole egg was well cooked.'
ahum
jaq!!!
http://rense.com/general72/cellcook.htm
Pin d'Ar
|
Dit is een hoax en nog geen klein beetje. Een GSM is dan wel een omnidirectioneel apparaat, wanneer van GSM A naar GSM B gebeld wordt en deze bevinden zich 5 cm van elkaar met een ei ertussen in (zoals op de foto) dan zal er geen straling rechtstreeks van GSM A naar GSM B gaan, maar wordt de straling van GSM A gericht naar de dichtstbijzijnde zendmast om van die zendmast terug naar GSM B te richten. Het ei bevindt zich dus niet in de hoofdrichting naar waar het GSM signaal gestuurd wordt.
En zelfs dan nog...
Een ei weegt ongeveer 50 gram. Er is een kalorie nodig om de temperatuur van water met 1 graad Celsius te doen stijgen. 1 Kalorie = 4.184 Joules (laten we 4.2 stellen, want het is toch maar een ruwe schatting) De kamertemperatuur is ongeveer 20 graden Celsius, dus het verschil tot kooktemperatuur is 80 graden Celsius. Er zijn 4000 kalorieën nodig om een ei tot het kookpunt te brengen (50 gram * 80 graden Celsius), dus ongeveer 17000 Joules. Aangezien een Joule gelijk is aan 1 Watt-seconde, betekent dat de gemiddelde GSM met 1 Watt output ongeveer 4.5 uur nodig heeft om het ei op kooktemperatuur te krijgen, als men er van uitgaat dat er voor de rest geen verlies van energie is.
Het artikel is dus bullshit van het zuiverste water.
Dit betekent echter niet dat GSM-straling niet gevaarlijk kan zijn.